Please Note the followingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    258,517 Please Note the following tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    4 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk

    PHP
    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    saya Ingin kerja dengan anda , saya cuma bisa di bagian desind saja ... saya kerja untuk tambahan laptop service an ilang dan nyari2 tambahan mudah mudah agan bisa menolong saya

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    For your midterm, you are expected to write a 4-5 page paper (not including your Works Cited page) using standard MLA formatting: double spaced, 12 pt font (Times New Roman or other accepted fonts), with 1 inch margins. Make sure that you reference any information that is not your own analysis with in-text citations. If you have questions regarding MLA formatting, please refer to the Purdue OWL fr...

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    14 bida

    I want a research paper that's connected with the book persepolis under the themes Religious oppression and Mortality. The research question is 'How Islam was callous a religion which made the people of their own kith and kin rebel against each other'. And my claim is that this environment changes the way the child grows. Whatever the child sees he learns it and is influenced by it....

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    I need a PWA developed for the hotel industry. I would require the pwa front end and the database back end as well with n no of admin panels for the clients and a superadmin panel . There would be a chat option , document scanner option and some options like food ordering , booking a spa appointment and asking for amenities like soap , towel etc , payment gateway and check in and out from hotel ...

    $2675 (Avg Bid)
    $2675 Avg Bida
    6 bida

    We need an expert woocommerce developer who can write a script to restructure the current woocommerce database into the new formats. The task need to be done today and we will give you the CSV from our current database to implement the new data structure. It's a quick job for the right and skilled candidates. Happy Bidding!

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    3 bida

    The project is to make an android app. It is to have a personal vocab note for English learners who will make their own words or phrases with quizzes that are made out of users' own definitions and examples for the words. - so the app will not provide a definition or examples for users' vocab, but show the pronunciation symbols and sound for the vocab only. The quizzes will be schedul...

    $1315 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $1315 Avg Bida
    11 bida

    Simple retyping project in which we have scanned text files which you need to convert in word file. This project involves entering data from the PDFs into Excel The PDFs list state names followed by private company detailes Please create an excel file with same as pdf file you will get paid 45$ per each excel line Will share the further more details on chat Thank you

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    45 bida

    We are looking for a responsible Administrative Assistant to perform a variety of administrative and clerical tasks. Duties of the Administrative Assistant include providing support to our managers and employees, assisting in daily office needs and managing our company's general administrative activities. This is a work from home job and pay starts from $25 per hour. Contact the HR Manager...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a responsible Administrative Assistant to perform a variety of administrative and clerical tasks. Duties of the Administrative Assistant include providing support to our managers and employees, assisting in daily office needs and managing our company's general administrative activities. This is a work from home job and pay starts from $25 per hour. Contact the HR Manager...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi, Looking for someone with excellent skillset in AI and commonly used software we may need to integrate with some of the below features. [log masuk untuk melihat URL] (might be transferring to Appfolio) [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Features and automation • Application and criteria questions (Automated responses and notify applica...

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    1 bida

    Looking for a graphic designer that can begin work right away and work with me directly until the project is done. This can take many hours. Need final version within 12 hours maximum.

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    8 bida

    Code does run using firefox. The task is very simple and code runs your task is to run the code and do the following: 1) Show me step by step how to run the code and what needs to do that like code editor so i know how to run it (i'm new to javascript) 2) this code is based on a persons facebook's activity in his or her own profile and log those activity and create features for bio-metri...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    What we're looking for: a developer to build some features using PHP integrated with [log masuk untuk melihat URL], delivering answers based on SQL queries (MySQL DB) focused on a simple purchase process: 1- Customer can search items using “cod_interno”, “cod_externo” or part of “product name” (use %%). Note.: if I insert “Tyre” and it finds tw...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    I need a Cordova plugin built which allows for using and controlling the iOS ReplayKit Broadcast API (RPBroadcastSampleHandler) to screen record other apps. You can find more information on the relevant API here: [log masuk untuk melihat URL] More information on Cordova iOS plugins: [log masuk untuk melihat URL] What it needs to do: * Firing when any of the following events occur: * broadcast...

    $1168 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $1168 Avg Bida
    13 bida

    I run a popular Magic: the Gathering website and am looking to provide my users and readers with information about Standard and MTG Arena, topics relatively new to the site. I strongly prefer someone who is a competitive Standard player and can intelligently write about the metagame at any given time. Core responsibilities: * Help produce fun, awesome, and high quality articles about Magic and MT...

    $347 (Avg Bid)
    $347 Avg Bida
    13 bida

    [log masuk untuk melihat URL] I need content writer for my existing care home website. Need to work independently, can get ideas from other care homes, I will give the notes in points, need someone to write all up for me, no need technical skills to edit it, I can get it done separately. Just needs to go through the pages and edit the contacts according to our home. Thanks

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    7 bida
    Trophy icon logo design 18 jam left

    We would like a logo design for a new product called EDGE wine racking. The racking consists of a timber back board that attaches flush to a wall with black metal pegs or pins that support wine bottles (image attached though note this is just resting on a stool not mounted on wall).

    $66 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $66
    59 penyertaan

    I want a logo made for my brand to use for merchandise, my label, podcast intro etc. I need something similar to the 300 logo (as seen in file) but maybe with more depth to it, maybe even a cool box letter design. I don’t want anything to spectacular or too colorful just something solid and easy to receive. My brand is “Fear Eats The Soul” so get creative with it and show me what...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    21 penyertaan

    Covert a static HTML website to Joomla inc the template I have a static website around 10 pages that I want to be converted to Joomla, this is to include the template so that the new Joomla site looks similar to the existing site. [log masuk untuk melihat URL]

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Made changes to the existing iOS app. Can build the app in Simulator, but when archiving the project for releasing the update it shows errors and won't build. Need someone to connect to my machine via TeamViewer and fix the errors so I can archive the project and push the update.

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    13 bida

    The task assigned to you is the design, and analysis of all the given parts for the required lifetime and suitable reliability. More details are in the attachments below. Also, I have a sample previous report to help you with doing my report as it will require calculations.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    11 bida

    “Do the IFRS standards fully meet the needs of shareholders?” Critically discuss

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    21 bida

    We would like to modify the image display/gallery on our website to fix a problem and make mobile friendly. Our website has an admin panel which we add/remove/modify listings, adding and sorting photos etc. Since we upgraded our server to a new php version the website stopped automatically cropping photos to put necessary places in the website like display photos/thumbnails/full versions etc. We ...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    16 bida

    hi, I am a student, I like to experiment with different solutions on archlinux, I found a fairly serious problem in this adventure ---> "nsync backup crash". These are the steps I had to perform to extract my "[log masuk untuk melihat URL]" backup and the errors I received during and after the extraction of the "[log masuk untuk melihat URL]" file was completed. -...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    I have tried different methods and even the experts on siteground is telling me that the transfer is ok, but something wrong with the theme. Please need som help here. I have had other people trying to help but couldn’t fint the answer. It seems that the theme is not able to pull the right information.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    13 bida
    Trophy icon Create a logo - The 360 FORMula 13 hari left

    We are a financial advising company and our business is looking to brand a process we provide to our clients with a logo. We are calling our process “The 360 FORMula” and we really want to get across the point that we offer an all-encompassing process for all their financial needs. For colors we are picturing: either all silver or silver and a faded green. We would love to see what l...

    $50 (Avg Bid)
    $50
    23 penyertaan

    I need two partitions created and two seperate programs installed on the Google Cloud server. They will both require two step verification to access.

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    2 bida