Please find the final project attachedpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    233,954 Please find the final project attached tugasan ditemui, harga dalam USD

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    Find seller Tamat left

    Mencari seorang pembeli barang- barang kerajinan

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    2 bida

    PETRONAS OIL AND GAS JOB MALAYSIA

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Find geocoordinates (Latitude and Longitude) of places and villages in Brunei. For example Belait Kampong Labi Lakang Belait Kampong Laong Arut Belait Kampong Lorong Tiga Selatan Belait Kampong Mala'as Belait Kampong Malayan Belait Kampong Masjid Belait Kampong Melilas Belait Kampong Mendaram Besar Belait Kampong Mendaram Kecil

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    hello.. Saya pelajar dari GMI mengambil jurusan networking. Sekarang saya berada di semester 5 dimana saya ada fyp final year project... Project kami mengenai cloud storage. Nama kumpulan kami ialah RAINBOX.. So saya berharap anda dapat menolong untuk me reka bentuk logo kami. sekian

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    saya mencari akauntan peribadi untuk menguruskan kewangan harian saya. saya lebih utama pekerja dari Malaysia.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Pekerja keras, mau belajar, mampu bekerja dibawah tekanan.

    $2722 (Avg Bid)
    $2722 Avg Bida
    1 bida

    aboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodv

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    finance staff pencairan dana pinjaman dari nasabah

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    untuk mencari gaji [log masuk untuk melihat URL] boleh buat kerja tambahan

    $1008 (Avg Bid)
    $1008 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk

    PHP
    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya Ingin kerja dengan anda , saya cuma bisa di bagian desind saja ... saya kerja untuk tambahan laptop service an ilang dan nyari2 tambahan mudah mudah agan bisa menolong saya

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    Read carefully! I have my own project in Russia. This is a series of photo contests in which participants take selfies. www.7селфи.рф I need to find partners who want to organize similar photochallenge in your country. For the found partner, the same platform will be created, on the local domain There is an English version of the project for your review and demonstration to partners, which you ...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I need an Android app. I already have a design for it, I just need it to be built. Azure account will be given , Microsoft teams will be given for the updates , I need all the ad networks like admob , ad colony , tapjoy , unity ads , etc to be inserted in the app along with slot machine which gives points to the users , and a payment gateway for withdrawals at some minimum amount by using paytm or...

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    4 bida

    Actually my previous developer developed the website, and it was working fine. However, I changed something in the server, and it is not working. Also my developer is not available now. That's why I post this job. Please feel free to contact me if you are react.js expert in the web field.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    18 bida

    hey where are you genius guy i am here bczz i have a work i want a one page tamplate website like this - [log masuk untuk melihat URL] it's your work how you will make this. please bid fast after check.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    14 bida

    Necesito una aplicación sencilla hecha en Flutter y Firebase en la que se respondan preguntas aleatorias introducidas por los usuarios hasta fallar o completar todas, en caso de completar todas el usuario introducirá una nueva pregunta. Deberá tener un ranking de los mejores jugadores y la posición de cada uno. Deberá estar todo el código documentado -Fun...

    $326 (Avg Bid)
    $326 Avg Bida
    11 bida

    Hi, We've got some JS errors that we need fixing on the page. Happy to send you the link to the page. Couple of things... 1. We will be able to work together only if you're able to voice chat with us. We do not judge your work by how well you speak English...but we really value your time and ours, but not chatting, instead of via voice chat. So, please make sure you have a mike be...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    18 bida

    I have the attached spreadsheet. Find the websites (for US users if possible) and IATA codes for all airlines. Mark duplicates as such.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    18 bida

    We have a system that consists of the Toradex iMX6ULL IT V1.1A, on a Toradex Iris carrier board connected to our own board. Our board provides access to a barcode scanner via one of the RS232 ports, a thermal ticket printer via the other RS232 port, interface via opto-couplers and solid state relays to 3 outputs and 2 inputs to control our target device, and connection via the Ethernet connector t...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    6 bida

    Anyone having experience in Google Group Policy /Google Admin Please help ! ------ Hello. Thank you for having interest in this topic. :) I've heard about this Google's group policy feature very lately. I happened to know this feature while looking for a functionality in Google Chrome. while searching through and reading some suggestions. (You can read in below link what I read...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Need somebody to find some eBay accounts for us to buy. We buy existing eBay accounts preferably with selling history and positive feedback. Need these to sell my products on different selling platforms.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    In the archive in the skipped file there are 5 elementary models (1 or 2 cubes with different boundary conditions) in the Workbench project and absolutely the same in ANSYS APDL. You need to do the same in HyperMesh with the “Optisrtruct” template (when starting HyperMesh, the type of solver - template is selected). (one to one ... the same cubes sizes ... and the same or equivalent bo...

    $60 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $60 Avg Bida
    5 bida

    change the leather texture, draping the cover. more details in chat. regular work.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    I need a module which will do the following: 1. log on into an ebay account, 2. find a certain lot/item, open it for editing and set few fields in accordance to my requirements. 3. Repeat p. 2 (search and editing) until the list of items to be modified is completed. Also need a module to check on eBay Active Items page whether thumbnails are correct The main program is VBA on Microsoft Access 2...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    3 bida
    Super Simple Ebook editing 6 hari left
    DISAHKAN

    We have an ebook that needs to be split into two, and spaced out to include a few more pages and images. The format is pdf and we have the original files and template pages you will use (done on INDD). The template is already made so you will just go off of those to add a few more pages. You will split the ebook file into two ebooks (part 1 and part 2), switch around some of the images and add a f...

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    49 bida