Re design the attached website. Also design responsive layout as wellpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    760,603 Re design the attached website. Also design responsive layout as well tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    buat web sesuai layout yg dibikin.

    $506 (Avg Bid)
    $506 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2086 (Avg Bid)
    $2086 Avg Bida
    7 bida
    $235 Avg Bida
    15 bida

    Saya ingin membuat company brochure saya. Basic content sudah ada. Cuma perlukan layout design dan juga cadangan content. Syarikat saya ialah HR dan consulting boutique consulting firm. Saya suka design yang clean tetapi ceria. Tidak banyak pager, cuma mungkin dalam maximum 5 pages, depan belakang.

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    10 bida

    Bulid site under typo3 , PSD disediakan pekerjaan dimulai dari slicing responsive dan integrate dengan CMS typo3 lebih dicari yg berpengalaman dengan typo3

    $366 (Avg Bid)
    $366 Avg Bida
    11 bida

    Microsite dengan spesifikasi sebagai berikut: 1. Responsive Website 2. Menggunakan LAMP Stack 3. Menggunakan Code Igniter sebagai framework 4. Terintegrasi dengan Facebook Login 5. Menggambil gambar-gambar dari Instagram mengguanakan hashtag 6. Menggunakan GIT sebagai versioning.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Potreban Angular web dizajner iz Srbije. Prednost ako si iz Beograda. Treba da se radi sa [log masuk untuk melihat URL] Koliko mozes vremena da posvetis ovom projektu. Ostavi mail da mogu da te kontaktiram.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Report pages Tamat left

    I got about 150 web pages that needs to have some cosmetics , there are only 15 variations of the page, so most are just the same page/layout/design with different content. Included some sample files, you must be good in Bahasa Malaysia

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    5 bida

    Saya mempuyai sebuah website yang ingin saya update dari segi layout dan system cms nya.

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    1 bida

    silakan klik [log masuk untuk melihat URL] untuk info detail

    $933 (Avg Bid)
    $933 Avg Bida
    3 bida

    Dicari re-seller product cemilan makaroni pedas MANGADE. Silahkan hubungi phone : 08113349466 atau PIN BB : 2BA9916E

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat [log masuk untuk melihat URL] bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan ten...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    as discussedhhgreiuherpiuhgiufhgiuhgriuhgiruhgh

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    1 bida

    segala macam jenis design, layout , montage isi buku, cover , banner, kartu nama, logo dll. yang berhubungan dengan percetakan

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Menerjemahkan dari konsep design Interface (PSD) ke (HTML 5( Beberapa Feature yang akan di pakai sbb: - Parallax Design - Bootstraps - JavaScript - CSS3 - PHP - Responsive Mobile Device - Social Media Sharing - HTML 5 Video Player - Contact Form = Link to Google Map

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL] adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    7 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi [log masuk untuk melihat URL] sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: [log masuk untuk melihat URL] Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. ...

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    3 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi, guys. Looking for experience professional who can rewrite my resume and linked profile from scratch. In the past year i changed my job and carrier so i need someone objective who can ask questions about me. You have to make me a good target for startup jobs through LinkedIn. Only for people who read a book by Dan Clay "How to write the perfect resume". If you didn't read this...

    $36 - $304
    $36 - $304
    0 bida

    I have a 120 page board bylaws document that needs to be retyped in Microsoft word.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    24 bida
    Work on a laravel 5 website. 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a website on laravel 5 and I want few modifications to it.. - Login/Signup and user setting - this one already exits but lack some features - few layout changes. - Download ZIP - this exists too but needs some work. - Favorites - this too. need work - Blacklist page - need to make - sitemap - need to make - scrap data from another website search methods like search by tags, by post id,...

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    4 bida

    Listen, my friend, I have a site and I want to increase sales on it. I want professional marketers with experience and high efficiency to present what they have. I work for the sale, meaning that I give 20% of every sale that happens on the site Do you understand me

    min $50 / hr
    min $50 / hr
    0 bida

    hello, we need to add a endpoint url in our existing websites forms. here is the sample code : Then the form tag would look like: <form method="post" action=" [log masuk untuk melihat URL]" onsubmit="javascript:return WebForm_OnSubmit();" id="form1"> need to change the action (post URL) with Endpoint URL in the form tag For more details Please find...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    3 bida

    Data Organization organize all data in the same format as the example photo first name, last name, city, zip, mail address mail city mail state

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    31 bida

    based on at least three peer-reviewed references in reference to sensation and perception in psychology

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    A copywriter is needed to do the following: - Re-writing Product Listings on our store - Write Informative & Awareness Blogs about our products & Technology in general Our categories: - Smart Home & Lightening - DIY & Kitchen Accessories Take a look at our products & categories on our website: [log masuk untuk melihat URL] Write "I read the description clearly and checke...

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    15 bida
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    The project requires a good knowledge of CSS skills and responsive design in web design to create new pricing to match the style of different products and services.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    33 bida

    I already have a pdf of my company's presentation and I would like to improve the layout and create a copy for viewing on mobile

    $293 (Avg Bid)
    $293 Avg Bida
    27 bida

    I have a page board bylaws document that needs to be retyped in Microsoft Word.

    $272 (Avg Bid)
    $272 Avg Bida
    46 bida

    I have a project which is incomplete I have to complete it and continue maintaining it. As I'm new to spring, spring-boot. I need someone experienced to explain the project from the basics.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    6 bida

    Design a client facing document comprised of a cover, double page spread section break and a double page spread main content layout. The document should represent a high profile standard while pushing the design boundries. The design should take on an aesthetic of the client’s visual identity. You are free to choose the fonts, create the graphics and source any photos. The format is A4 portr...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    35 bida

    I have a 22 page board bylaws document that needs to be retyped in Microsoft Word. Somehow we have mis-placed the original and all I am stuck with is a PDF that is a mess when converted to text. So thinking it needs to start from scratch.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    66 bida