School ERP LMS E Learning platformpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    301,191 School ERP LMS E Learning platform tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi. Saya memerlukan online marketing untuk dapatkan lebih pelangan di semua social media seperti facebook,instagram Dan lain lain. Pekerjaan ini harus dapatkan pengikut page yang ramai dan pengikut instagram yang ramai. Dan memastikan pengikut kami sentiasa mencari kami.

    $187 (Avg Bid)
    $187 Avg Bida
    4 bida

    Hi Gb Titus E., kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Membuat website E-learning untuk Sekolah SMK

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    21 bida

    Hello Muhammad Ahsan E

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Moodle learning management system

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    5 bida

    Malam om, bisa bicarakan projek via whatsapp om? Terimakasih

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Diseño y animación de un emoji 3D, compatible con ARkit.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    1 bida

    Mencari seseorang untuk membantu saya mengendalikan kedai-kedai e-dagang saya di Lazada dan Shopee. Skop kerja termasuk 1) Menyenaraikan produk ke kedai-kedai saya 2) Perkhidmatan Pelanggan 3) Pengendalian pesanan dari pelanggan Calon perlu memahami dan dapat berkomunikasi dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Jikalau calon dapat berkomunikasi dalam bahasa Cina, ia akan menjadi kelebihan bagi calon dalam kerja ini. Ini boleh menjadi projek yang berterusan jika anda melakukan pekerjaan yang baik dan berkualiti. Sila bida dengan frasa "Saya dapat berkomunikasi dalam bahasa Melayu / Bahasa Inggeris / Cina" di baris pertama cadangan anda supaya saya tahu anda memahami dan bersetuju dengan perihalan kerja yang dinyatakan di sini.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    29 bida

    Total Mind Learning bergerak dibidang pendidikan dan pengembangan kemampuan individu dalam mencapai puncaknya

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggunakan tools sendiri. atau menggunakan tools yg saya sediakan. cttn: jika tidak sanggup 16rb data bs nego, mungkin 4000 data saja per org yg mana berarti sy butuh 4 org. trims

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    25 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    15 bida
    absorb lms Tamat left

    absorb lms setup

    $2162 (Avg Bid)
    $2162 Avg Bida
    1 bida

    Membuat Aplikasi E-Kelurahan, memberikan informasi mendetail tentang profil kelurahan sampai tingkat kecamatan

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    1 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/tip menyimpan, jenis-jenis pelaburan dan pelaburan terbaik, insurance dan lain-lain yang berkaitan. eBook perlulah mengandungi sekurang-kurangnya 250 mukasurat. Penulis boleh menghantar proposal ebook (termasuk cadangan isi kandungan). Terima kasih.

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1729 (Avg Bid)
    $1729 Avg Bida
    19 bida

    EduTainment - Interactive Learning metode belajar yang menggabungkan antara materi pelajaran dan teknologi. Materi pelajaran dibuat dengan kemasan menarik (3D interactive) ditampilkan lewat media komputer, tablet atau interactive board.

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freelancers has not ...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama...Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target to market: school, salon, massage palor etc Strength product: high quality fabric, affortable price. Weakness: no one knows my s...

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida
    e smart gadget Tamat left

    e Smart Gadget adalah sebuah blog yang memberikan berbagai macam informasi dan referensi mengenai perkembangan teknologi mobile, yaitu smartphone, komputer/ laptop, ipad, sistem operasi beserta aplikasinya.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Hi Giovanni E., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    I need to build an e-commerce site like The site should have similar product.

    $412 (Avg Bid)
    $412 Avg Bida
    139 bida

    Hi Giovanni E., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    We need 4 email templates which contains text and graphics. We only need e mail template- The marketing mails will be sent by us only

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    Looking for cross platform app and web admin developer.. Should know React Native and Node Js My budget is $350 AUD

    $294 (Avg Bid)
    $294 Avg Bida
    14 bida

    I want a developer to build me a games for small children to learn numbers and alphabets

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    7 bida

    Hello, I am seeking a developer who can develop a very minimal based bidding platform with the ability to verify a users wallet address and user's wallet balance. I will explain all 3 functionalities. 1) Bidding platform will use a PHP/HTML theme that is provided. Users can only make bids on the platform. More details on this can be disclosed once I determine if you are eligible to continue moving forward with. 2) When a user signs up, they must verify their wallet address by manually sending a specific amount of BNB to a wallet address that is provided (this should be done automatically since they will provide their wallet address on the form and the senders address on the blockchain must match the address on the form). The amount needed to send for verificati...

    $1959 (Avg Bid)
    $1959 Avg Bida
    49 bida
    Wordpress specialised report 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a developer for backend coding in a wordpress site, it will work in relationship with LearnDash plugin and show results of online learning

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    68 bida

    ...Skype, etc.. En definitiva, debes llevar a cabo proyectos administrativos y ofrecer trabajo de alta calidad bajo una supervisión mínima. ✅Responsabilidades Responder email, chats de cliente, y llamadas telefónicas Programar reuniones Organizar agenda y disponibilidad semanal del equipo a comercial Gestionar una lista de contactos Preparar hojas de cálculo para clientes y mantener registros en el ERP / CRM Realizar estudios de mercado Crear las presentaciones que le sean asignadas Atender las consultas administrativas de los empleados Brindar servicios de atención al cliente como primer punto de contacto ✅Requisitos Experiencia demostrable como asistente virtual o en un puesto pertinente Familiaridad con las tecnologías actuales, como ...

    $206 (Avg Bid)
    $206 Avg Bida
    8 bida

    We have a project on going. We need a supporting developer who can do the full application in RTL layout. EVERYTHING is already built. Just need to do RTL layout for my App's Arabic users. So UI work will be there. Time 2 weeks. Communication with team: Skype Daily Scrum call will be there. Please respond if you are OK with all above.

    $632 (Avg Bid)
    $632 Avg Bida
    14 bida

    Por favor si usted no tiene experiencia en maching learning y no habla español, no enviar sus propuestas. El proyecto tiene objetivo desarrollar los ejercicios plantados en los notebooks: 1. proyecto_clasificacion (Avance 30%): Es un trabajo que se basa en el notebook Fundamentos_ML_Clasificacion. El avance está en proyecto_clasificacion_sol. Es necesario cumplir con lo que se pide en el ejercicio original. 2. Reto_Kaggle (Avance 40%): Es un reto que consiste en emplear modelos de clasificación para una prueba de entrenamiento () y ponerlos en producción con la data en test_set.csv. Todo el análisis debe realizarse con train_set, es decir, aperturarlo por entrenamiento y test según corresponda, y demás análisis. El có...

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    3 bida

    I need an e-commerce website built and developed. Afterwhich I would like to be able to update the pictures and content and add new products

    $225 (Avg Bid)
    $225 Avg Bida
    83 bida
    build a app 6 hari left

    my project based on calling and learning language to create a room on app and connecting to the diffrent people. and in this app people can connect to everywhere and with diverse people .

    $452 (Avg Bid)
    $452 Avg Bida
    20 bida
    Create Language learning Book 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi I will share the details with the shortlisted candidates. Thanks

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    4 bida

    We want to remove all the paperwork when we hire new staff and want to identify a supplier that can help us design a new system to onboard our new staff and candidates. The new system will need to integrate with jobadder (CRM) and must allow different forms to be signed using a digital signature and also allow images/photos to be captured to help verify documents such as passports and other licenses. Please contact us if you have done similar work for other recruitment companies and tell us how you can help. One company that provides a software solution we like is and we are looking for a solution similar to what they provide.

    $169 - $506
    Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
    $169 - $506
    57 bida

    The requirements of our tutors : speak and teach in Spanish in either one of those subjects need to have excellent teaching skills; need to have a good Internet ...patience for students; you have teaching experience in online education, you will be more likely to be accepted. Job Responsibilities: 1. Completing the teaching tasks arranged by the company is the most important work; 2. Prepare the courseware in advance, and be familiar with the courseware content, to ensure the provision of high quality teaching class; learning reports for students and feedback the learning status of students with parents in time; participate in the teaching and training provided by the company; 5. Cooperate with teaching manager to complete other work.

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    4 bida

    Looking for cross platform app and web admin developer.. Should know React Native and Node Js My budget is $350 AUD

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    14 bida