The animation can be up to four seconds longpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    496,166 The animation can be up to four seconds long tugasan ditemui, harga dalam USD

    Pak Ditha, Bisakah untuk project 2d animation (motion graphic)?

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Setup Instagram

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    17 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    $18 Avg Bida
    13 bida

    Hai electrolime, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang. Can you make a 1 min 2d animation flash?

    $25 - $25
    $25 - $25
    0 bida
    Agent top up Tamat left

    AQ nk kerja sebab AQ mls nk meyusahkan mak ayah aq

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    Demo Setup

    $430 (Avg Bid)
    $430 Avg Bida
    36 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Delivery a package from Lot 6.08, 6th Floor Plaza First Nationwide No. 161 Jalan Tun H.S. Lee 50000 Kuala Lumpur To: 2360 Persiaran APEC 63000 Cyberjaya Selangor Darul Ehsan

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Record Malay voice over sync with animation speed. Total lenght 1.19mins, around 210words. Here is the animation in english version: [log masuk untuk melihat URL] Attached is the malay scripts.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin menjadi pendesign di tim RVRT

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ingin menjadi pendesign di tim RVRT

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover [log masuk untuk melihat URL] Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini [log masuk untuk melihat URL] saya sudah beli tapi sayang bedcovernya tidak bisa dihilangkan. Info lebih jelasnya bisa ...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Mmebuat project Animasi 3d, untuk film anak remaja dan dewasa

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat [log masuk untuk melihat URL] bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan ten...

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    jadi saya ingin membuat bengkel bbfksdfpsdjfsdpfsjfsdpfjsdpfojdsfposdjcfpsddocjspdcsjcpsdjcmdspocjsdpocdsjc

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Toko online yang menyediakan produk make up, perawatan kulit, wewangian Dan toiletries untuk wanita, pria Dan anak-anak.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Rencananya, mau dibuatin wedding flash [log masuk untuk melihat URL] sekitar 5-7 [log masuk untuk melihat URL] hubungi lewat mana ya buat [log masuk untuk melihat URL] no more than 7mio

    $284 (Avg Bid)
    $284 Avg Bida
    1 bida

    In the archive in the skipped file there are 5 elementary models (1 or 2 cubes with different boundary conditions) in the Workbench project and absolutely the same in ANSYS APDL. You need to do the same in HyperMesh with the “Optisrtruct” template (when starting HyperMesh, the type of solver - template is selected). (one to one ... the same cubes sizes ... and the same or equivalent bo...

    $100 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $100 Avg Bida
    1 bida

    I want someone to make up a Training Report from 16 pages . the training report should be in IT field. I already finished 2 papers from the report, you can see it attached. should keep the report simple as a trainer(me^^). in the report there are 9 weeks of training I finished writing about week 1. you should write about rest 8 weeks. please you should know about IT (information technology) to wr...

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    20 bida
    can you build 6 hari left

    Hi,I want to hire a web developer who can design my new restaurant website. Kindly get back to me via my Email address at,markswallow178@gmail.com. Regards

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    Remove the tree in the left side background of an image

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    34 bida

    Looking for freelancer to edit short video ads for sports products- Need to have experience in animation/design as well as premiere pro. Looking to hire on retainer/ for ongoing projects. Please include link to previous work.

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    19 bida

    I need a 30 seconds animated 3D advert video with audio description for a livescore website

    $562 (Avg Bid)
    $562 Avg Bida
    11 bida

    The data will be contained in a file along with other customers data files that need to be sent also. We are a Packagng company using Prophet 21 (Epicor software) that needs to send order confirmations, proposals, invoices, statements, etc. Our existing softyware has failed to do this job reliably and cannot be fixed, so we need a program that will grab the docs and send them to our clients. This ...

    $1104 (Avg Bid)
    $1104 Avg Bida
    18 bida
    TennisFit Logo 6 hari left

    I need a logo for my business. I am a fitness coach for tennis players. I would like the logo to be something like the one that I have created but I want to be four stripes instead of three and the orange stripes I want to have the following colors: white blue, yellow/orange, red, green.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    39 bida

    Hello, we are Uptimize, an online learning platform focused on neurodiversity at work. We are looking for someone to assist us with some data entry work, converting scans of bank statements into an excel document. There is a clear template for this so it should be fairly straightforward. Gooood luuuuck

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    35 bida

    Would like an animation video about the story of posh foods. Which would include illustrations of people. Script: "In 1981 June Budgen who is the founder of Posh Foods bought a Pate from a local delicatessen. She had shared the pate with some friends on a cheese platter and June thought that she could make a much better tasting pate. One that used real butter! Something that tasted good ...

    $475 (Avg Bid)
    $475 Avg Bida
    35 bida

    Hello and good evening :) Im currently looking for a t-shirt designer with past experience in this niche. Im owning an online shop in the surfing niche and need a skilled person who is willing to work with me at my business. I will share the exact details with the person at the end. Hopefully this will be a long term business realtionship. Please send me a portfolio of yours so i can see if i lik...

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    41 bida

    I am looking to have a business card created for me, I have my own logo but I have an idea of how specifically i want my card to look and I need I need someone who can do it. The card will need to have raised printing come the time.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    37 bida
    $4 / hr Avg Bida
    2 bida