The current website is httpwww.solveassist.compekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    639,679 The current website is httpwww.solveassist.com tugasan ditemui, harga dalam USD
    GIF lotogipo Tamat left

    Crir gif com logotipo de empresa

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    13 bida

    Kain Birumu Ku koyak Demi Sang Merah Putihku Karya : Nabilah Bunga Sulistia Gema rintihan tangis mereka Hampir satu abad lalu Ledakan caci maki pasukan Belanda Merealisasi rakyat Indonesia untuk melenggangkan kakinya Sepenggal kutipan lisan para pejuang Terdengar cita-cita suci dari jemari kecil itu Mereka berkoar “Tak Gentar” Engkau bersama kami, engkau bersama kami Detik ini ter...

    $67 / hr (Avg Bid)
    $67 / hr Avg Bida
    4 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Herbal 40 ([log masuk untuk melihat URL])

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    3 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya suka sekali menulis artikel kebetulan saya sudah punya blog sendiri dan bekerja menulis artikel di babe. Com

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Com pernas largas

    $17 - $141
    $17 - $141
    0 bida

    Saya perlu laman sesawang ditetapkan Projek jual muar2

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida
    Murah2.com Tamat left

    Saya perlu laman sesawang ditetapkan Projek jual muar2

    $1234 - $2469
    $1234 - $2469
    0 bida

    Halo saya ingin menawarkan jasa pembuatan website dan juga SEO nih gan Harga tergantung dari design yang mau di buat. Apakah anda pernah berfikir jika anda punya website tapi tanpa pengunjung itu bagaikan Esteh manis tanpa dimasukkan gula? Buat apa kalau punya website tapi tidak terpampang di google Jadi saya juga membuka jasa SEO nih buat agan - agan sekalian yang menginginkan websitenya b...

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    7 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Rental Services [log masuk untuk melihat URL] Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Lihat saja [log masuk untuk melihat URL] seperti itu

    $1989 (Avg Bid)
    $1989 Avg Bida
    5 bida
    $150 - $150
    0 bida

    Paket Pulau Tidung HARGA PAKET Pulau Tidung ” jalan-jalan “ PAKET Pulau Tidung jalan-jalan 2 HARI 1 MALAM fasilitas yang di dapat Welcome Drink Transportasi Muara Angke – [log masuk untuk melihat URL] (PP) Home Stay (Penginapan) Full AC Makan 3x Sepeda 1 Hari Penuh Harga Paket 2 hari 1 malam 3 orangutan Rp 3570.000 4 orangutan Rp 330.000 5 orangutan Rp 300.0...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    3 bida

    I NEED AN ANDRIOD APP FOR MY WORDPRESS NEWS WEBSITE WHENEVER I POSTING IN MYSITE,IT SHOULD GET UPDATED IN ANDROID APP TOO. My [log masuk untuk melihat URL]

    $622 (Avg Bid)
    $622 Avg Bida
    19 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Buat logo keduanya dengan : Negatif Space. Atau buat saja gimana keren menurut para desainernya. CV. Bukutang Media Press adalah usaha penerbitan buku secara indie. Mottonya : Sahabat Penulis Hebat, Berkarya Hingga Akhir Hayat. Vila Buku/[log masuk untuk melihat URL] adalah bagian dari Cv diatas yang bergerak di bidang penjualan buku online. Mottonya : Proses Cepat dan Tepat!. Warna keduan...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Tolong buatkan kami sebuah website dengan domain .comrnkami memerlukannya secepat mungkin...rnbagi yang bersedia dapat menghubungi kami 085750003876 pin bb : 26414243rnrndan ada pula contoh produk yang kami jual...rnkami hanya mau membuat sebuah toko online yang begitu mudah dan begitu simple namun bs muat berbagai macam produk dengan berbagai macam kategori

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat livescore website , gabungan dari [log masuk untuk melihat URL] , [log masuk untuk melihat URL] dan [log masuk untuk melihat URL]

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya membutuhkan seorang freelancer yang mempunyai kemampuan memposting artikel saya yg berisi baclink ke banyak blog gratis seperti: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk ...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida
    Web app with map 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for a company with experience that can build a web app according to our specs and based on the design we have. We are currently interested in building Phase 1 only, but we will continue with Phase 2 and 3 in the near future, so we would like to get separate quotes for all three phases. We will later need a native mobile app (Swift for iOS and Java or Kotlin for Android). We also...

    $880 - $1761
    $880 - $1761
    0 bida

    Hi, There is opensource software found at: [log masuk untuk melihat URL] or [log masuk untuk melihat URL] I am self-hosting an older version of the Docker version of the software ([log masuk untuk melihat URL]) on Linux server. Specifically, I still have v.4 of the software and not the newer v.5 (actually, v. 4.18) [log masuk untuk melihat URL] (the non-alpine version) The non-docker version ca...

    $531 (Avg Bid)
    $531 Avg Bida
    13 bida

    We need a report of AI techniques that manufacturers could use. The report should list the tech companies that help manufacturers in many fields, such as object detection on production lines. These tech companies can be located anywhere around the world. Finally, the report has to provide a rough estimation of each service cost.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Hi, We have a simple email form on the page where people enter their email address and then when "Next Step" button is clicked, Order form pops up and that email address they filled in the previous step need to passed to "email" filed in the order form. orderform is from 3rd party and we don't have much control over it. I can send you example file if you want to take ...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    11 bida

    Necessito de um sistema automatizado integrado com API PagSeguro que ao iniciar o sistema ele faça as leituras de dados do comprador e de cartão de um bloco de notas e enviando para a API, retornando o status da transação dentro de um bloco de notas com informações da transação , esse sistema deve ficar rodando automaticamente apos o primeir...

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    7 bida

    Hi The Web Crew- Php Expert, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    I have a Project on Automotive. I will share you the Vehicle Function Requirement for ADAS(Advance Driving Assistance system). You will be responsible to Write the test cases. So Based on the Requirements you will write the Test cases. Please text me If you have Experience on Automotive(Experience On Test cases).

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    see [log masuk untuk melihat URL] Look at the transition from the intro to the home page. (Right now it cuts off too early before the homepage comes on.) It was custom code that was added. We just need to extend the time so the home page doesn't cut off the intro when it loads on the desktop version. (For some reason, the cell version is fine.) 1. You should first see the book cover that sa...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    8 bida

    I need someone to help me setup a Facebook audience to target parents in the us and Canada with teenager between 13-17 and top 50% household income

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    12 bida

    Need specific logo for website icons images and video. Will discuss specs later. price $70

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    50 bida

    Ele deve ser feito para usar com o celular. Para usa-lo, será necessário entrar com o usuário e senha. O usuário vai clicar em criar novo relatório. O usuário vai pesquisar pelos defeitos em uma caixa de busca. Quando o usuário selecionar o defeito, ele vai poder adicionar uma foto para provar que o defeito existe. Depois que ele adicionar ele ...

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    9 bida

    We have Files - we need to have a full transcription of the files in Hindi.

    $478 (Avg Bid)
    $478 Avg Bida
    13 bida

    Note: I did just post this as a project to extract the code. I've realised that's not possible because it's tied to the user's login in wordpress. So if you bid on that project before I deleted it, this is the updated project! --- I have a body fat calculator with database which was coded many years ago and added to my Wordpress site. It's come to light recently that it&...

    $221 (Avg Bid)
    $221 Avg Bida
    43 bida

    We have Files - we need to have a full transcription of the files in Hindi.

    $445 (Avg Bid)
    $445 Avg Bida
    6 bida

    I need some solution(probably script) to automatically check the content of the folder on the Windows 2019 server and as soon as new files are detected there, email them using an office 365 account to 3-4 recipients. This part should work fully automatically. Another option should be to just email the whole content of the folder by running the script manually.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    12 bida
    react native expert.2 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a react native expert for my current projects. If you have knowledge please bid. Details will be shared in message with the freelancers.

    $1 - $6 / hr
    Dimeterai
    $1 - $6 / hr
    3 bida