The name of the brand is Amerahpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    414,575 The name of the brand is Amerah tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya merupakan seorang founder sebuah kedai buku online. Saya memerlukan orang yang ada pengalaman membangunkan brand kedai di instagram dan membantu saya untuk menguruskan imej instagram saya. MALAYSIAN ONLY.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    9 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    buatkan logo dengan format PNG dan blank background, minimal resolusi 4000 pixel, perkiraan logo berhubungan dengan orang ompong dan gendut :v

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    8 bida

    Setup Instagram

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    17 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    logo brand Tamat left

    Saya mencari designer logo brand untuk ecommerce pakaian urban. Nama brand adalah Gallerybox

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    9 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    Brand Logo Tamat left

    Ghazal Bahaar

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    2 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    9 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    2 bida
    SWEER -- 2 Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida
    SWEER Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Benarkah Android Pirv Temuan Terbaru BlackBerry Aman? Diera globalisasi sekarang ini, banyaknya temuan-temuan berbagai macam ponsel Android dari berbagai brand ternama, sehingga merespon BlackBerry untuk ikut serta dalam menciptakan product Android juga.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    3 bida
    percetakan Tamat left

    pembuatan logo sebuah brand atau undangan

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    6 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    E-commerce akan menjadi sangat besar di masa mendatang . Dengan penjualan barang yang tidak mudah "have a brand" atau ber-merk istilahnya. Akan sangat menarik jika terus ditekuni. Keuntungan melimpah, produk bagus tidak diragukan karna kita tidak buat brand sendiri tetapi menjual produk yang sudah punya brand ternama .

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Shortcut merupakan sebuah brand dengan tagline "Simplify Your Life". Kami ingin memiliki sebuah logo yang Simple but Elegant. saya ingin logo ini selesai paling lambat tanggal 22 november 2014

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    6 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target...

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Lords Mobile Guild Poster Needed 2 hari left

    I need a poster made for my lords mobile guild, nothing majorly flashy but needs to have the following information included somewhere: Guild Name: Irregular Heads Guild Tag: I|H Requirements For Joining: T4/T5 Opened, must hunt at least level 2 monsters, must migrate to the guild “Brand new guild with a relaxed attitude to playing the game, be a part of something new” The poster ne...

    $23 (Avg Bid)
    Dijamin
    $23
    0 penyertaan

    I'm looking for someone who can create a wordpress site for me, with the theme traveler, I can send it to you, unfortunately the license code no longer works, I'm looking for someone who can create a site for me that looks like [log masuk untuk melihat URL] with the same operation with the following theme: [log masuk untuk melihat URL] I am looking for a person who can do a full job ple...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    46 bida
    Trophy icon RE-BRAND 2 DOCUMENTS 3 hari left

    FIRST ACCEPTABLE ENTRY WILL BE CHOSEN I need the colours changed on these documents (BUYERS ROAD MAP and SELLERS ROAD MAP) . Every part of this document that is RED , I need changed to "HouseSigma Green" (colour chip in attachments). I need the logo in the bottom right (KW) replaced with HouseSigma Vertical logo with the caption "Brokerage Independently Owned and Operated" unde...

    $12 (Avg Bid)
    Dijamin
    $12
    5 penyertaan

    The Buildmate e-commerce business is now one month old and needs to continue to drive customer acquisition. Referrals have always played an important role within the building industry (both in terms of reliable tradesmen and quality of materials) so an effective referral programme should form a key part of our marketing plan. We need help in developing and executing an effective referral programme...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    7 bida

    Im looking for a logo for my e-commerce store. Simple, Modern, and Classic. The Brand is called "Bee-Bell" I would like an option of a logo with a bumble bee and a bell, but also an option with just words. The store sells many different types of items from household, to fitness so I want a versatile, modern, sleek style. Color palate can be minimal.

    $70 (Avg Bid)
    Dijamin
    $70
    43 penyertaan
    crack the joke 6 hari left

    Start with a bit about yourself or your business, and include an overview of what you need done.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon Design a logo for Knife brand 6 hari left

    Design a logo for knife brand called "Cutpeak" . This logo will be used for Our product which will be made of Damascus steel and they will be mostly handmade. We want to have several types of products under on name. We will have hunting knives, kitchen knives , pocket knife and chef knives etc

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    20 penyertaan

    Post dramatic Narrative in Heiner Müller’s Hamletmachine. Must have at least three outside sources. 4-6 pages in length.

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    25 bida

    I need a graphic designer to redesign brand logo and package labels for honey brand. Previous Relevant Experience Required

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    121 bida

    If a cell contains list has "No" selected then nearby cell should greyout. If selected " Yes" then there should be some comments in the comments coloum orelse highlight the comments cells with no value Similarly do the same for one entire row

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    3 bida

    It is about an entry for videos in my channel. I give you the music and first sketch attached.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    41 bida
    Trophy icon Brand Name for new fashion startup 6 hari left

    Für unser StartUp im Fashion-Bereich suchen wir nach Vorschlägen für unseren Brand Name. Es geht um Mode und hochwertige Stoffe. Unsere Zielgruppe sind modebewusste Frauen im Alter zwischen 25 - 45 Jahren, welche eine hohe Affinität für angesagte Modetrends aufweisen und gerne Kleidung selber nähen (DIY). Der Name sollte einfach auszusprechen sein und einen hohen Wied...

    $60 (Avg Bid)
    Dijamin
    $60
    5 penyertaan

    Kindly check the below items:- 1. Install SSL certificate 2. Debug chat module Which is based on [log masuk untuk melihat URL] 3. Fix the admin panel for another application and API issues.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    I am Kiran Kumar, with an experience of 20 years in managing and servicing the RETIRAL funds (PF, EPS, Gratuity, Superannuation etc). I would like to start a managed services business on my own and i would like to build a software that is robust and agile to serve the customers, completely in a different way compared to the existing players in the market

    $1774 (Avg Bid)
    $1774 Avg Bida
    2 bida