The old website is httpwww.beinhealth.com I want you to create a mockup homepage for them.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    484,069 The old website is httpwww.beinhealth.com I want you to create a mockup homepage for them. tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] http://king18yat.c...com/00/malaysia/About%[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya suka sekali menulis artikel kebetulan saya sudah punya blog sendiri dan bekerja menulis artikel di babe. Com

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Com pernas largas

    $23 - $191
    $23 - $191
    0 bida

    Saya perlu laman sesawang ditetapkan Projek jual muar2

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida
    Murah2.com Tamat left

    Saya perlu laman sesawang ditetapkan Projek jual muar2

    $1213 - $2425
    $1213 - $2425
    0 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    Halo saya ingin menawarkan jasa pembuatan website dan juga SEO nih gan Harga tergantung dari design yang mau di buat. Apakah anda pernah berfikir jika anda punya website tapi tanpa pengunjung itu bagaikan Esteh manis tanpa dimasukkan gula? Buat apa kalau punya website tapi tidak terpampang di google Jadi saya juga membuka jasa SEO nih buat agan

    $297 (Avg Bid)
    $297 Avg Bida
    7 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat Moc... 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini [log masuk untuk melihat URL] saya sudah beli tapi sayang bedcovernya tidak bisa dihilangkan. Info lebih jelasnya bisa 0838 808 1500 7FAB7D21

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    1 bida

    Rental Services www.rental59.com Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Mockup applikasi financial dalam format PSD

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ADD THEME THEN CONFIGURE FOR WEB LIVE, REFERENCE SITE ( [log masuk untuk melihat URL] ) BUDGET 100USD - 150USD

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    13 bida

    Lihat saja pegi2.com seperti itu

    $1934 (Avg Bid)
    $1934 Avg Bida
    5 bida
    $150 - $150
    0 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    11 bida

    ...1405 7142 / 0857-7361-5769 Pin BB : 7DB013A5 / 298c596e Facebook : Tour Seribu Pulau Berkicau : Tour Seribu Pulau Email : / website : [log masuk untuk melihat URL] http://pulautidung92.com http://pulau-tidung.biz...

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    3 bida

    I NEED AN ANDRIOD APP FOR MY WORDPRESS NEWS WEBSITE WHENEVER I POSTING IN MYSITE,IT SHOULD GET UPDATED IN ANDROID APP TOO. My Website-www.tamilagam360.com

    $622 (Avg Bid)
    $622 Avg Bida
    19 bida

    Buat logo keduanya dengan : Negatif Space. Atau buat saja gimana keren menurut para desainernya. CV. Bukutang Media Press adalah usaha penerbitan buku secara indie. Mottonya : Sahabat Penulis Hebat, Berkarya Hingga Akhir Hayat. Vila Buku/[log masuk untuk melihat URL] adalah bagian dari Cv diatas yang bergerak di bidang penjualan buku online. Mottonya : Proses Cepat dan Tepat!. Warna keduan...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log mas...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log mas...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Tolong buatkan kami sebuah website dengan domain .comrnkami memerlukannya secepat mungkin...rnbagi yang bersedia dapat menghubungi kami 085750003876 pin bb : 26414243rnrndan ada pula contoh produk yang kami jual...rnkami hanya mau membuat sebuah toko online yang begitu mudah dan begitu simple namun bs muat berbagai macam produk dengan berbagai

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat livescore website , gabungan dari www.futbol24.com , [log masuk untuk melihat URL] dan [log masuk untuk melihat URL]

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    4 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...[log masuk untuk melihat URL] fc2.com [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masu...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Hey. I have a home page designed but i need someone to make it responsive. I also need someone to design the rest of the pages and make them responsive and follow the style of the homepage! More info over chat! Urgent task! No copy paste bids. If you want to be considered type the year <...

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    football Simulation Game .

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    8 bida
    Trophy icon Poster for Sports Festival 2 hari left

    We need a better mockup poster for our upcoming sports festival. I have attached the initial mockup although it doesn't have any color or originality and doesn't look professional. I have also attached two example posters that we used in the past for different events. I have also attached our logo which is t...

    $22 (Avg Bid)
    Dijamin
    $22
    0 penyertaan

    Olá Gabi! Estou entrando em contato por aqui, pois é o unico meio que encontrei para poder falar com brasileiros na plataforma, vamos trocar ideias e experiencias daqui? eu ja fiz 3 trabalhos, me avaliaram em 2 voce ja fez algum trabalho? me manda um email para podermos falar mais sobre isso! rudymaurer@[log masuk untuk melihat URL]

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    ...DELETED. THE BUDGET IS ARBITRARY (if you do not know what that means look it up). It is dependent on your knowledge, skill and experience. Ridiculous bids will be deleted. BID WHAT YOU CAN DO THE JOB FOR NOT WHAT OTHERS SAY. THE HIGHEST AND LOWEST BID WILL BE CANCELLED IF IT IS CLEAR THAT YOU DID NOT READ. READ THE...

    $3936 (Avg Bid)
    $3936 Avg Bida
    11 bida

    I want to link the customers in my accounting software with their account on my Woocommerce store to display information from my accounting software (Xero) on a dashboard within the e commerce store. I want to show old invoices, current invoices, and other useful account information in a woocommerce dashboard. An...

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    13 bida

    ...are looking for skilled HTML and CSS developers, who can convert our photoshop design into a Homepage. The Homepage must be developed in a Github repository (Github Pages) and be based on Jekyll. We expect you to add some basic effects for all Homepage elements (fade-in, fade-out, parallax) and also add advanced CSS effects...

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    22 bida

    Hi, I would like to build a database of the mayors/head of the city (or equivalent) of the 10 biggest cities for 28 countries (280 people or as close to as possible). I would like the name of the Mayor/city leader, the name of the city government, the address of their office and the contact...

    $441 (Avg Bid)
    $441 Avg Bida
    45 bida

    I'm trying to do remote debugging from my local and it is connecting but it is not reaching to the breakpoints.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    ...needing a Laravel Developer to add some features to Pterodactyl game server panel. We are going to be starting with one feature and add projects for more features and expanding on existing features in the future. The current feature we are looking to implement is local backups for clients with the ability to pe...

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    10 bida
    Banner ad for Website slider 6 hari left
    DISAHKAN

    I need six banners that are 1170 x 450 that will be used to display on a website homepage slider. The banners will consist of photos of our products showing the customer what brands and products we have to offer. The image will be product photos with creative text overlayed.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    58 bida

    We are a food technology startup called Ārepa [log masuk untuk melihat URL] We worked world-renowned neuroscientist and food scientists to create a range of product to help people focus and reduce stress. We are now looking to grow our online store and need some help with our online marketing. We are looking for an E-commerce expert! Someone to<...

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    18 bida

    We are launching a new travel and experience website at Earthdiver.com. It will be confined to the state of Utah at launch. In coming year we’ll add coverage for the rest of the USA. We have a site that is working in the beta testing stage at www.earthdiver.com. Utah is the most content rich state covered, s...

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    47 bida

    Los artículos deben tener un mínimo de 700 palabras + 2 imágenes (mínimo) de 1280 x 720 que deberán ser sacadas de banco de imágenes como Pexels o Pixabay Se debe contemplar una instancia de corrección Fecha de Entrega: 30/4

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    5 bida