The site is a resource rich source for kids parents teachers the information they need topekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    398,602 The site is a resource rich source for kids parents teachers the information they need to tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $609 (Avg Bid)
    $609 Avg Bida
    1 bida

    Proyek terdiri dari 2 konsep dasar 1. Mobile App 2. Database Sistem yang terlibat: 1. HRIS (Human Resource Inform. Syst) - Off the Shelf App (Sudah jadi) 2. Asset Management (Kapal Laut) 3. Database Area Pelabuhan (GIS Based) 4. Planner (GIS Based - mirip Applikasi Gojek) 3 Sistem ini harus saling terkait untuk dapat menghasilkan usulan yang menghasilkan informasi sebagai berikut: 1...

    $11999 (Avg Bid)
    $11999 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    frog kids oke Tamat left

    bandar lampung panjang frogkids

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $378 (Avg Bid)
    $378 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $366 (Avg Bid)
    $366 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    3 file server untuk XFileSharing Pro butuh di optimalisasi, karena resource server masih banyak tapi generating files, download dan upload lambat. Server spec pakai i3 2100, 8GB RAM, 1 Gbps network dedicated. Statistik rata-rata 3 server tersebut sebelum akhirnya melambat: Active connection 4000-5000, RAM usage 300-400MB, CPU usage 2-10%, Network usage 500-600 Mbps. Saya ingin server resource terp...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Memasarkan berbagai macam produk dalam negeri maupun luar negeri. Pemasangan iklan secara online dll.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon logo design - 19/04/2021 00:01 EDT 6 hari left

    It's a coffee brand. It's Darkwater Coffee. It's a premium brand coffee. I want a logo that is classy, mysterious, rich, warm. Like a hot cup of expensive coffee, essentially.

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    2 penyertaan

    I'll give our teachers, students, exam marks... data for you then you have to enter it for ms excel. I'll send all the data after selecting you. You have to enter it very accurately.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    21 bida
    The Great Gatsby 6 hari left

    Synopsis The Great Gatsby is a romantic novel written by american author F. Scott Fitzgerald. The story of a man who believes his lost romantic relationship can be regained by exhibiting his newly created wealth and social status. Gatsby an army officer, falls in love with Daisy. During his serving at world war, Daisy marries a rich but brutal man Tom Buchanan. Gatsby returns after world war and w...

    $935 (Avg Bid)
    $935 Avg Bida
    5 bida

    We do have different images in the carousel for different locations. It is working fine for all of them apart from 2. Example of one working: [log masuk untuk melihat URL] The images come from JSON file and also the location automatic display in the search bar. the 2 that are not working: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] It is displaying the default image instead of th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    We are looking, having experience in ERP with following technologies Java Script, Asp.Net, CFM, POSTGRESSSQL. Note: Strictly for freelancer.

    $335 (Avg Bid)
    $335 Avg Bida
    1 bida

    kids only 9 years and ladies The Quran is taught

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hourly: 40 ~ 50$/hr Period: 6 Years. Need tech-Phone Call Support(web or mobile, native speaker) for my software company. * Required Skill: You must be a Native American. never for broken English. Should be able to have good knowledge and discuss the project fluently in Mobile development or Web development (MERN, MEVN, Ruby on Rails, Mobile App development). Must a software developer who can cons...

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    5 bida

    I need you to write an argumentative essay on 'internet influence on kids'. You can either write in 'support' or 'against' format. I don't think I need to explain more about the project. You need to submit this before 25 April Read Less

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    13 bida

    I need you to write some content for a website.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    We are a funded SaaS start up and we’ve been active since September 2019. We have recently secured another round of funding and looking for a new senior-level front end dev to come on board and work with our existing team. Our developers have been with us since the very early days. We work well together, we are focussed and have a relaxed approach to getting the job done. We are not looking...

    $4159 (Avg Bid)
    $4159 Avg Bida
    9 bida

    just want to add "source" in ckeditor.

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    2 bida

    I need you to write some content for a website.

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    44 bida

    Looking to have a custom illustration done with 4 members of a family water skiing similar to the photo attached.

    $286 (Avg Bid)
    $286 Avg Bida
    28 bida

    Implement a Python program that will generate a sorted table of a student’s final exams.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Will you build EA or desktop app for windows like follows for me?: We have master terminal to transmit transaction, and slave terminal to receive transaction. ~~~ There are 2 masters, they trade themselves. And there is 1 slave, it receive master's trade as copy. ~~~ There have been already the product as copy trade system like this. However, the products do not have the function of combi...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    3 bida

    Hello, looking to have an ad built about the size of a business card I wrote out what I want the ad to say but I also want our website on this ad Please add - [log masuk untuk melihat URL] on to the ad I have attached logo and a few pictures to be used as a background photo Thanks,

    $43 (Avg Bid)
    Dijamin
    $43
    9 penyertaan

    Intro Page for The Reliables.

    $92 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $92 Avg Bida
    1 bida

    I need a Online Teacher or instructor for Robotics for kids for teaching them using online software( Drag and Drop) like Coderz or Tynker [log masuk untuk melihat URL] We need a good and hard working teachers for long term

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida