The site is a resource rich source for kids parents teachers the information they need topekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    315,215 The site is a resource rich source for kids parents teachers the information they need to tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida

    Proyek terdiri dari 2 konsep dasar 1. Mobile App 2. Database Sistem yang terlibat: 1. HRIS (Human Resource Inform. Syst) - Off the Shelf App (Sudah jadi) 2. Asset Management (Kapal Laut) 3. Database Area Pelabuhan (GIS Based) 4. Planner (GIS Based - mirip Applikasi Gojek) 3 Sistem ini harus saling terkait untuk dapat menghasilkan usulan yang menghasilkan informasi sebagai berikut: 1...

    $11666 (Avg Bid)
    $11666 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    frog kids oke Tamat left

    bandar lampung panjang frogkids

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    3 file server untuk XFileSharing Pro butuh di optimalisasi, karena resource server masih banyak tapi generating files, download dan upload lambat. Server spec pakai i3 2100, 8GB RAM, 1 Gbps network dedicated. Statistik rata-rata 3 server tersebut sebelum akhirnya melambat: Active connection 4000-5000, RAM usage 300-400MB, CPU usage 2-10%, Network usage 500-600 Mbps. Saya ingin server resource terp...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Memasarkan berbagai macam produk dalam negeri maupun luar negeri. Pemasangan iklan secara online dll.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    I need someone to develop a programme which would automatically harvest the contact details of the new brands that become available. [log masuk untuk melihat URL] When a new brand becomes available, the programme should direct itself through the "Follow on Instagram" link on the individual designer page, and from there to extract the designers' IG account as well as their email addr...

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    9 bida

    I need someone to answer 15 essay questions related to IT. 250 to 400 words each. Deadline is in 12 hours. Can you do it? Answers can be paraphrased off of internet sources like wikipedia etc

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    Domain change of my website, edit the website and Logo according to the new domain name

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    50 bida

    I need an existing access database modified to add approximately 73 new fields (long text , rich text format). Then, I need 2 forms: Form 1 will have a series of 20 controls at the top to click on. These controls will apply filters to the data in the table to control the records displayed at the bottom of the form. At the bottom of the form I want to view 4 to 6 records at a time. Form 2: a dat...

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    11 bida
    JRcademy University 6 hari left
    DISAHKAN

    Modern Education Platform where Teachers can earn excellent supplemental incoming working from home !

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    8 bida
    Character Inquiry 6 hari left
    DISAHKAN

    Im interested in putting together a few cartoon characters with great personalities. Each will be different but yet funny, and carry a distinctive yet personable and funny face feature that will cater to young kids, from new borns to two year olds. Im seeking the following: Seal Character: The seal ideally would be goofy. The character with the most jokes, yet light hearted. The seal would hav...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    12 bida
    $339 Avg Bida
    20 bida

    I need a web expert to set the default font style, font size , font spacing and other style sheet applicable for all of my website articles and sidebar panels Budget: 500INR Deadline: 1 day

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    9 bida

    If you have some advertising experience, it is a very easy problem and can be completed in 30 minutes. it is very common Facebook advertising problem.

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    3 bida
    School Bus Tracking 6 hari left
    DISAHKAN

    Note: Please make sure your quote falls under my range and you are serious about the price quoting. The project is to mainly track student pickup and drop off on buses. This should be developed in two apps, one for the bus attendant/driver on the bus and one for student parent. The idea is to allow the attendant to use her Android Tablet app to notify parents about pic, drop and live tracking. ...

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    6 bida

    we like to delete hram virus from pc and recover the files effected from harma virus

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    3 bida

    html,css javascipt yii and design

    $493 (Avg Bid)
    $493 Avg Bida
    30 bida

    I need a php booking calendar form that can block calendar dates once someone made a booking and assigned colors on every campers here's what I'm looking for: [log masuk untuk melihat URL] and this is our current booking form: [log masuk untuk melihat URL] We are using hotel master wordpress theme as our template. "Each camper description maybe put the color in a square, like a sq...

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    6 bida

    ABOUT US: Our company has forged strategic alliances and relationships with trade associations to better serve the professionals in the fields we serve. We contribute to the mission of each trade organization by working together to develop thought leadership, awards and scholarship programs, training and development sessions, and hiring and job search resources for the members of these organizati...

    $50 / hr (Avg Bid)
    Ditampilkan Segera
    $50 / hr Avg Bida
    4 bida
    $396 Avg Bida
    37 bida

    Translate italian short stories for kids , short videos ....etc

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a certified audiocodecs profesional who can help us configure and run the Mediant SBC in azure and connect it to Microsoft Teams

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    3 bida

    Implementation should be in Keras. please follow the link to full paper: [log masuk untuk melihat URL] please bid if you are having knowledge of deep learning field and multiobject tracking. (note: I don't want any men in the middle work.)

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Lucy is a happily married mother of two kids. She noticed the impact mobile devices had on her family. She decided to act on it and created a safe platform for her family and also a platform where she can connect with other families and share unique moments. We want to tell people they don't have to go back in time to have great family time. they just have to download wetime. the style...

    $122 (Avg Bid)
    Dijamin
    $122
    0 penyertaan

    I need someone to copy information from some websites.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    6 bida

    [log masuk untuk melihat URL] is the name of your course? (e.g. PhD in Business Management or Master in Marketing etc.)PhD in Marketing  [log masuk untuk melihat URL] is the topic of your PhD Thesis/Dissertation? Kindly mention about target respondents, their location and any other detail relevant to topic selection if concrete topic has not been determined [log masuk untuk melihat...

    $246 (Avg Bid)
    $246 Avg Bida
    14 bida