To build a website for IT consultancy please check the attached document.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    601,210 To build a website for IT consultancy please check the attached document. tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1225 (Avg Bid)
    $1225 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $24 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Pick up document from Malacca (Lot 5, Batu Berendam Free Trade Zone Phase III, Batu Berendam, 75350 Melaka, Malaysia) send to No 578 , Jalan Idaman 3/7 Taman Desa Idaman 81400 Senai Johor Malaysia

    $373 (Avg Bid)
    Tempatan
    $373 Avg Bida
    28 bida
    Legal document Tamat left

    Mengerti ttg agraria dan notaris

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan. maf saya org baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek ...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    membuat filling document supaya tidak ada kehilangan,dan membuat rapi data perusahaan didalam satu folder

    $657 (Avg Bid)
    $657 Avg Bida
    12 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2600 (Avg Bid)
    $2600 Avg Bida
    1 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk

    PHP
    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya Ingin kerja dengan anda , saya cuma bisa di bagian desind saja ... saya kerja untuk tambahan laptop service an ilang dan nyari2 tambahan mudah mudah agan bisa menolong saya

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    I need you to write some content for a website.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    5 bida

    Hi Some more details about this project We created a 3D human model (Not Rigged) We need to: 1. Fully rigged the model including for face expressions 2. Create animations with the rigged model (preferably motion capture) of her going down stairs (not holding a cat), standing looking around, face expressions in all kind of positions. 3. apply the 3D model animation into the real world video (The r...

    $2367 (Avg Bid)
    $2367 Avg Bida
    12 bida

    I have a document that needs to be retype in order to replace/edit some text. I will need 2 files edited

    $377 (Avg Bid)
    $377 Avg Bida
    58 bida

    We would like to retype a document.

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    29 bida

    [log masuk untuk melihat URL] https://docs.google.com/document/d/1LZtG-0FN5f2X4qBvfcgj9DsL19sPAvNQ/edit#heading=[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    1 bida

    DOCUMENT Writer Needed If anyone available - Delivery in 5hrs - 1400 words

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    23 bida

    My project Display list of document name with achor tag when i click on anchor tag it hides that list and show iframe on page after that when i want to go back to my list again to view another document i click on browser back button but after clicking on browser back button it should hide ifram which display document and show only list of anchor tab but it is not hides that iframe on single click...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    1 bida

    Looking for an experienced and English fluent app developer to create an Instagram followers app for Android platform. The main purpose behind this is to collect user data from Instagram by using third-party app. You should also be good with written English because you will need to write a word document explaining how you have implemented/programmed features in the app. The code should be your own...

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    9 bida

    It would be best to write an article that the title meta tag grabs the reader's attention even before he clicks on the link in the SERP. A well-written title may interest the reader. I will send a detailed assignment by personal message. Only native speakers are asked to respond to the task.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    21 bida

    Looking for google ads expert who can run our adward campaign as well

    $305 (Avg Bid)
    $305 Avg Bida
    9 bida

    We would like to retype a document.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    45 bida
    Trophy icon edit a document 2 6 hari left

    make the editi for the requested file

    $11 (Avg Bid)
    $11
    16 penyertaan
    Fix the speed of the website 6 hari left
    DISAHKAN

    The website is loading too slow in the front end and backend. We need someone who can fix that.

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    80 bida
    french into Arabic 6 hari left
    DISAHKAN

    I need to translate a document from French into Arabic plz share your rate per word in the proposal

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    16 bida

    I need someone to design a “company logo” for (Stamp & letter head). Name of the company is (COGESCO Global Services).

    $50 (Avg Bid)
    $50
    13 penyertaan
    Design HTML web form page 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for someone to design a professional looking web form. I have a single sample page – see attached, which is basically a form designed to capture user input. The questions on the form are grouped into blocks and the number of blocks will differ from one form to the next: Sometimes there might be 3 blocks of questions, sometimes 5. Similarly, the questions and controls within t...

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    36 bida

    The team and I are at our limit. We have been building a custom API but we need support from someone who can really help get this project finished. Job Spec Overview Proficient in data parsing using python Proficient in SQL DB Proficient in Flask Rest Api Job Task Parse pricing data from a list of csv and automate the process Save all data into a structured database Create a flask api that retu...

    $1050 (Avg Bid)
    $1050 Avg Bida
    10 bida

    Looking for a translator can translate six pages document German to English. I have attached the document here

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    42 bida