To build a website for IT consultancy please check the attached document.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    402,484 To build a website for IT consultancy please check the attached document. tugasan ditemui, harga dalam USD

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Pick up document from Malacca (Lot 5, Batu Berendam Free Trade Zone Phase III, Batu Berendam, 75350 Melaka, Malaysia) send to No 578 , Jalan Idaman 3/7 Taman Desa Idaman 81400 Senai Johor Malaysia

    $342 (Avg Bid)
    Tempatan
    $342 Avg Bida
    29 bida
    Legal document Tamat left

    Mengerti ttg agraria dan notaris

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan. maf saya org baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek ...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    membuat filling document supaya tidak ada kehilangan,dan membuat rapi data perusahaan didalam satu folder

    $638 (Avg Bid)
    $638 Avg Bida
    12 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk

    PHP
    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya Ingin kerja dengan anda , saya cuma bisa di bagian desind saja ... saya kerja untuk tambahan laptop service an ilang dan nyari2 tambahan mudah mudah agan bisa menolong saya

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    details like cheque number, payee name, rupees, account number, date, signature, bank name.

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    Looking for wordpress, css, js, performance expert who would help me fix the initial load screen of [log masuk untuk melihat URL] page and blog. Due to some css, slider js or loader the initial load of page shows white screen. Looking for someone to fix the same so that when any new user who does not have page cached can view some meaningful content to start with before the complete page loads. ...

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    4 bida

    We are looking for a project manager for web, app and digital marketing. Candidate should have experience for complex project management.

    $856 (Avg Bid)
    $856 Avg Bida
    6 bida

    Greetings of the day! I am seeking an individual, his/her native language is English with a close attention to detail to proofread and edit a document. I will need proofreading/editing tasks on a regular basis. Please bid with your best rate. Thank you!

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    43 bida

    I need you to write a research paper on any contemporary HR topic as per the attached document.

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    35 bida

    I'm seeking a native Spanish (Spain style) speaker fluent in both English and Spanish to proofread short translated sample texts to evaluate the translation quality of creative Romance writing. This is a short assignment for now, but if we have a good partnership I also need a long-term proofreader for longer texts, and successful applicants for this role will be considered first for that. ...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    3 bida

    Hi: I'm looking for a native English content writer in the office health and ergonomics niche. We're not interested in SEO content, but high quality writing filled with actionable tips, lots of outbound links to studies and authority sites, and formatted in a way that' easy to consume (short paragraphs, bullet points etc). Pay is fixed rate of $1.5 per 100 words. The first assignme...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    13 bida

    I need someone with experience in insurance to provide the write-up/content for a corporate brochure or profile. I have some idea about the content I want but I believe it needs some refining

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    23 bida

    Hi there, we have a scanned document we need it back in word file.

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    107 bida

    The project requires going through each of the entries under the "Datations" tab in the following website: [log masuk untuk melihat URL] and entering the relevant information (when available) in the corresponding columns of the following Google Sheet: [log masuk untuk melihat URL]

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    103 bida

    I took a video from my android phone, but the 40min video was not playin. Who can rectify the video error.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    3 bida

    Hello, as stated above, I’m looking for an artist that can use the (sadly) limited sources to create a 3D model of the scythe form the new light novel sounds I’m a spider, so what?’ For a later creation via craftsman. I am flexible on pricing depending your your going rates. Thank you. Josh.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hello everyone, recently I have started machine learning on iOS using Xcode and Swift. I am an iOS Developer, but have no idea how to implement in within iOS App. My idea is to create an iOS app to recognize nails on camera and color them with any selected color. What do I have: - .tflite file trained to recognize nails on the hand. What do I need to know: - how to convert .tflite file to .mlm...

    $511 (Avg Bid)
    $511 Avg Bida
    7 bida

    We are looking for terminal Data Entry. The candidate will have attention to detail and commitment to data confidentiality rules. Flexible schedule and opportunity for long term position for the right individual. Responsibilities: Transfer data from uploaded document/image formats into database Type in data provided directly from customers Verify data by comparing it to source documents Update exi...

    $283 (Avg Bid)
    $283 Avg Bida
    65 bida

    i need to write the resume for senior php developer.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    4 bida

    Attached my company current logo. We would like to keep the concept (a crane and a pomegranate), and possibly the color palette (I'm open to different possibilities tough). What we don't like about this one is that it looks outdated and not really fit for a movie production (please don't use any of the steriotypical movie production icons, like a film reel or something like that. If...

    $59 (Avg Bid)
    Dijamin
    $59
    26 penyertaan

    Hey, I have the pages for my book written on a google document. And I have my designed covers on

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    1 bida

    Hi, everybody. Looking for flutter experts who have worked on chat apps in the past. Requirements: 1. It'll have one on one chat 2. Group Chat 3. Broadcast to contact list 4. Push notifications 5. Sharing of all types of Rich media content thanks

    $727 (Avg Bid)
    $727 Avg Bida
    22 bida

    We need to be able to have the cart number in the check out page. [log masuk untuk melihat URL] Please see the attached files.

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    14 bida

    Hi mate, I need a instagram content writter for our instgram page. Payment should be $2 per content. I need 3 content per day. Before start, I need of course 7 days trial. "I AGREE WIL 7 DAYS FREE TRIAL" of your bid, so that I can understand you read my project and agree with it. Below on my project description Camp Glo is a not-for-profit organization that focuses on career-focused pro...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    27 bida