Updating the design and then implement it for a simple website. Please see mockup files attached which explains the overall flowpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    779,958 Updating the design and then implement it for a simple website. Please see mockup files attached which explains the overall flow tugasan ditemui, harga dalam USD

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    14 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Menyediakan perkhidmatan copy writting

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    53 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    15 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover [log masuk untuk melihat URL] Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini [log masuk untuk melihat URL] saya sudah beli tapi sayang bedcovernya tidak bisa dihilangkan. Info lebih jelasnya bisa ...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Mockup applikasi financial dalam format PSD

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Sebuah website sudah jalan, perlu di FACELIFT supaya menarik dan up to date.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    4 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    11 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk

    PHP
    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat Logo baru buat olshop saya ! yang warna utamanya hijau , bebas mau di padukan warna lain atau apa, saya ingin logo saya mempunyai nilai mewah dan gampang di ingat , simpel saja logonya ! Glomoda nama olshop saya , kalo bisa di tambah tagline jga

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya Ingin kerja dengan anda , saya cuma bisa di bagian desind saja ... saya kerja untuk tambahan laptop service an ilang dan nyari2 tambahan mudah mudah agan bisa menolong saya

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    Our company has an industrial process controller (RTU) that is designed to work within a plant distributed control network but lacks a user friendly operator interface. We will be configuring the device to be used as a natural gas flow computer. We are looking to hire a developer to develop a stand-alone Windows application that will communicate with the RTU to allow the operator to edit variables...

    $3000 (Avg Bid)
    $3000 Avg Bida
    1 bida

    Need someone who can create the user requirement document, detailed version. We need someone who worked or think in detail about the various issues in Registration and Bidding software system.

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    7 bida

    Please write the copy for a single page site. The site is for a "done for you" cold email lead generation business very similar to those listed below: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] The single page site created should cover all aspects of explaining the service and include a "contact us" ...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    9 bida

    We search for virtual and augmented reality experts. You have expertise in doing augmented clothing try on? We need a proof of concept for the VR/AR try on of cloths like [log masuk untuk melihat URL] and like [log masuk untuk melihat URL] qualification for your bid: to decide if you will be able to implement our solution, we need this details with your bid: - show a sample of body detection (he...

    $423 (Avg Bid)
    $423 Avg Bida
    16 bida

    Hello, -No need SEO -No need optimization -Read before offering We are looking to make this new website viral. We need influencer to talk and promote about this new fun website. This is a fast live auction website. There are products live for auction for 4 minutes. We offer worldwide shipping but main customers are USA, Canada, UK & Australia. We need to make this website viral with registe...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    2 bida

    My real estate business is growing rapidly and I am in need of 2 VAs to assist us. My company helps sellers to sell their home, and investors to invest in residential and commercial property. I need assistance in the following areas: - Research and Pull property data from websites - research and gather information on properties and of companies and people from the internet, input data into spreads...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    6 bida

    IT filing by Smartly Reducing Tax Burden <Please Read Attachment> Hi! In India Income Tax Filing Season is hotting up within next couple of months Need someone who can help in tax filing General information for the business: Individual Self Employed Consultant Industry: Tuition Teacher/Trainer Kind of support: Balance Sheet, Tax Description of support work: Need someone to help with tax ...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    The project is very simple. I am looking for a Virtual Assistant that can take Audio Recordings. Transcribe those recordings And to then edit them in terms of grammar and flow to then be posted into social media You will not need to "manage" my social media The job is just to take the audio files, then upload them to specific software (one that I will provide for you) and then copy ...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    10 bida

    I have a few images I need altering to allow for an updated logo putting in the correct perspective

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    32 bida

    Dear respected, I am looking for a PhD expert in Marketing (Customer Lifetime Value CLV in the car insurance market for the Cohort of Generation Z in the UK is the topic of my thesis). As I have a complete work, but it needs some more work to be adjusted or to be applied. I need a writer for a 5000 words report. I will provide the structure and all the guidelines needed. Please get in touch

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    6 bida

    Hello, everyone. I have a magento website needs to integration Google and Apple pay integration. This is just simple job, and I will provide you all access able to work. Regards.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Programming front end and back end. Design implementation to website with custom CMS. Design is prepared already on websitebuilder. Need to implement this new design with new features like " Product filter, discount module, users module" to an older website version with custom cms that is already connected to accountant software. Check and test, repair bugs in connection with accountan...

    $1312 (Avg Bid)
    $1312 Avg Bida
    17 bida

    I currently have a website which is built with PHP SLIM all my front ends are in .twig format total 14 pages in that 14, there are 3-4 major pages ONLY i have a new website design which has been already converted from PSD to HTML + CSS3 now we have to implement the new design and connect all the functions to the new design. there MIGHT be new functions to be coded. needs to do if required. Ne...

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    6 bida

    No Indians I already have mockup design for my theme and bought Turbo theme. Just needed to customize to be same with mockup. And apps for dropshipping needed to be installed and configured. I prefer to work with easten europe developer.

    $440 (Avg Bid)
    $440 Avg Bida
    14 bida

    I am looking for a content writer to rewrite (reword) the contents copied from various websites. --Please Please Only Native English Speakers -- Topics will be in Medical Field -- There will be many work for different fields. Willing to pay for each topic

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    41 bida

    We have a role that will likely grow to 30 or more hours per week. In this role we want you to own the execution of the “Buyers Journey” for a large scale audience of about 8 million contacts. We help our clients actually find candidates for a job so it is really a “Candidate Journey.” We are launching a new technical CDP platform that will execute like a large scale Hu...

    $511 (Avg Bid)
    $511 Avg Bida
    5 bida

    Updated ** Please only provide submissions with 3 pages. -Logos available to choose from have been uploaded to files. -New Visual added for help -Video uploaded explaining what we are looking for. Any questions message me on Freelancer or post on the Conat board I will be reviewing all entries and trying to respond to comments as I can. Video Explanation: [log masuk untuk melihat...

    $81 (Avg Bid)
    Dijamin
    $81
    59 penyertaan