We are a start up company looking for a graphic desiger to design the layout of our website and color schemepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    512,428 We are a start up company looking for a graphic desiger to design the layout of our website and color scheme tugasan ditemui, harga dalam USD

    ...berbesar hati atas kerjasama anda bagi merealisasikan projek ini! Sebaik sahaja kami mencecah bilangan perserta yang diperlukan, projek ini akan tamat. Sekian, Terima Kasih, The Appen Global Team...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida
    $18 Avg Bida
    13 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida
    Agent top up Tamat left

    AQ nk kerja sebab AQ mls nk meyusahkan mak ayah aq

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Delivery a package from Lot 6.08, 6th Floor Plaza First Nationwide No. 161 Jalan Tun H.S. Lee 50000 Kuala Lumpur To: 2360 Persiaran APEC 63000 Cyberjaya Selangor Darul Ehsan

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    ...online shop Indonesia. Design yang kami perlukan harus berhubungan dengan pisang, warna boleh bebas. Design tersebut harus SESUAI dengan selera target market kami: 1. Perempuan 80%, laki-laki 20% 2. Usia 15 sampai 30 tahun 3. Gaul, smart buyer, suka berbelanja online, classy, dan yang paling penting: "kekininan" Design seperti apa yang mereka

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    ...tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin menjadi pendesign di tim RVRT

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ingin menjadi pendesign di tim RVRT

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover [log masuk untuk melihat URL] Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini [log masuk untuk melihat URL] saya sudah beli

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya lea...jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ...menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    jadi saya ingin membuat bengkel bbfksdfpsdjfsdpfsjfsdpfjsdpfojdsfposdjcfpsddocjspdcsjcpsdjcmdspocjsdpocdsjc

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    Toko online yang menyediakan produk make up, perawatan kulit, wewangian Dan toiletries untuk wanita, pria Dan anak-anak.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need to make some pages for my website

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    31 bida
    Update our Logo 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a Logo and would like it updated for 2019

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    75 bida

    As per the title, I'm looking for someone that has very good experience with PSD to HTML. My current developers are overbooked and I have constant work for PSD to HTML. Please don't apply if you're a beginner or intermediate. The projects that I'll send your way are quite complex and if you don&...

    $424 (Avg Bid)
    $424 Avg Bida
    78 bida

    Looking for someone who can make some changes and issue fixes in my existing android app 'TheBookMart': [log masuk untuk melihat URL] I am looking for someone who can make some code fixes and develop some new functionlaity in my existing android app. The app is created in android studio. What I need is someone who can deliver the w...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Hey, Im a Developer building an app that has the same functionality and style as (lyft) app, i need someone to do the live tracking locations using google maps and some other stuff but mainly he must master django and react native ( this project has phases so every phase we will do a milestone later and if the Developer i...

    $510 (Avg Bid)
    $510 Avg Bida
    49 bida
    Trophy icon LUXURY EVENT /WEDDING COMPANY LOGO 6 hari left

    I need a very CLASSY and luxury Logo for an Event/ Wedding Company on the island of St. Barths in the Caribbean. The Company Name: One of a Kind Add: Events & Weddings smaller below logo and St. Barths If you want to incorporate the shape of the island, I may be interested in that...

    $75 (Avg Bid)
    Dijamin
    $75
    5 penyertaan

    ...understanding the project, and raise the price later. Please take the time to understand the project carefully before bidding bc I took the time to explain it with details and price changes won't be allowed. Please submit a sample with your bid. Check attached list and identify the values that are B...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    5 bida

    want someone to make same HTML website for me just change links

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    23 bida

    Hello, Looking for a javascript developer with confirmed experience for a quick code fix Please apply if you could help

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    62 bida

    Looking for an All-Star Web Designer Looking for an exceptional opportunity with a rapidly-growing global organization? Job Description: Web Designer The Web Designer will be a part of Global Information Technology Team and will primarily have responsibilities over the creation and maintenance of company-o...

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    3 bida

    ...BIDDING! There is once again positions for writers looking to work with me long-term. I have daily work in most cases and need someone who can write at least 400 words per hour. You must be a NATIVE ENGLISH WRITER to be considered and I will be able to tell by how you write. The rate I give is 50 cents for 100 words, that&#...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon Graphic Design of Logo 4 hari left

    We are launching a podcast and need some graphics done. I will not give instructions as I want your creative juices to inspire you. The name of the podcast is attached in a file below as well as the multiple dimensions we'll need the design in.

    $40 (Avg Bid)
    $40
    0 penyertaan

    Hello freelancers, We're looking for an experienced wiki editor to put together and get published a wikipedia page for our media company. (we have a large social media following and we are registered in the US) Please place your bids with proof of ability to deliver. Thank you!

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    18 bida