We are looking for a talented theme designergraphicdigital designer to design the front end theme of our soon to launch Magentpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    580,616 We are looking for a talented theme designergraphicdigital designer to design the front end theme of our soon to launch Magent tugasan ditemui, harga dalam USD

    ...berbesar hati atas kerjasama anda bagi merealisasikan projek ini! Sebaik sahaja kami mencecah bilangan perserta yang diperlukan, projek ini akan tamat. Sekian, Terima Kasih, The Appen Global Team...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    Designer logo (kami akan membuatkan anda suatu apa yang anda minta dengan membayar sesuai gambar desaingner yang kami buat) Terimakasih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    28 bida

    I need a label designer for virgin coconut oil products.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    26 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida
    $29 Avg Bida
    11 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    saya mencari webdesigner untuk membuat theme mirip dengan website ini [log masuk untuk melihat URL] kemiripan sekitar 60% dan mudah dalam perubahan konten nya, /tidak berupa statis dan dapat saya tanya jika ada masalah dalam perubahan konten

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    magento theme setup. only experts

    $281 (Avg Bid)
    $281 Avg Bida
    8 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    ADD THEME THEN CONFIGURE FOR WEB LIVE, REFERENCE SITE ( [log masuk untuk melihat URL] ) BUDGET 100USD - 150USD

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    13 bida

    Ruhani Dua for Getting Married Soon +91-9166725651*~*

    $181 - $544
    $181 - $544
    0 bida

    Sebuah website sudah jalan, perlu di FACELIFT supaya menarik dan up to date.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin membuat sebuah theme wordpress untuk streaming movie.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    1 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    ...dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina Kini untuk pasaran melayu, kami akan launch [log masuk untuk melihat URL] (media content) dan #[log masuk untuk melihat URL] Basic payment utk part timer ialah rm400 sebulan. Anda boleh on air di mana2 sahaja asalkan anda mengg...

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Halo, saya sudah memiliki design html nya dan saya memerlukan fungsi (PHP).. [log masuk untuk melihat URL]

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    3 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need a designer who can design banners.. Roughly 30 banners a month. so we work on monthly basis. Most of the banners are similar. related to technology.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    18 bida
    3d max designer 6 hari left

    i have already started the the project on 3D max, it needs more work and rendering. i need it delivered 4 days.

    $207 (Avg Bid)
    $207 Avg Bida
    10 bida

    Looking for someone who developped auto-trading robot for bitmex, please show me some old trade to see how its work.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    2 bida

    I am looking for a talented individual who can get my Shopify store running. Some of the tasks to perform are: - Adding items to the store page - Organizing items into categories - Customize theme - Social media publicity/marketing to increase sales People with previous experience only. We can begin with o...

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    8 bida
    Trophy icon Save the date template 22 jam left

    Looking for a save the date template design The color scheme is Turquoise. Looking for something simple and elegant. I am looking for the editable with file along with any fonts that are used and images used. I do not want to give out my personal info here, so after the competition is done, i woul...

    $50 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $50
    7 penyertaan

    Need a designer for two types of cards. First, a 10% discount card for University administration and the second a frequent guest stamp card. I have all of the core branding, examples of other projects I have done for my restaurant etc.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    39 bida

    I have the Instagram nextpost software installed and running with a current theme however we need a custom theme made. If you don't know what nextpost is, please look it up, it's just an Instagram automation platform. We simply need a fully custom theme for the software done with html/PHP.

    $516 (Avg Bid)
    $516 Avg Bida
    21 bida

    Hi we are searching for Models and dancers and singers it is an entertainment site which client can use to play our card game and meet talent on cam and win prize you should stream and invite players comfortable with all dress and open minded all countries is accepted payment condition First month salary 300USD + bonus Second month we evaluate

    $347 (Avg Bid)
    $347 Avg Bida
    4 bida

    The first artwork you made for me that you didn’t send with 300dpi and CMYK colour! Will be back soon with more artwork for you!

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    looking for someone to rewrite some text

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    31 bida

    New project based in New Zealand. Tour operator based in Asia. Need a responsive website. More details provided soon. Thanks

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    19 bida

    Im looking for a webdesigner to outsource some of the work.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    I have a small business WP website need to choose a free template, add some business details and launch it online to be visible to public. I'm looking to do it right now, you have to be online available to do it now, it will only take less than 1 hour. I have all content ready for upload only 1 page with activation <...

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    31 bida
    s3 bucket cloud front 6 hari left
    DISAHKAN

    plz bid only experienced person

    VPS
    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    2 bida

    I have already generated the graphs. I just need to find the points of bifurcation. Need someone who is familiar with bifurcation in Matlab.

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida