We are looking for an Cisco Engineer to rebuild UC650 from grand up we hae all the tools and SW asvialablepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    397,340 We are looking for an Cisco Engineer to rebuild UC650 from grand up we hae all the tools and SW asvialable tugasan ditemui, harga dalam USD

    rebuild smtp mass mailer in python using

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    4 bida

    rebuild opencart website on 2.3

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida

    ...berbesar hati atas kerjasama anda bagi merealisasikan projek ini! Sebaik sahaja kami mencecah bilangan perserta yang diperlukan, projek ini akan tamat. Sekian, Terima Kasih, The Appen Global Team...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    saya butuh sekitar 16rib...setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggunakan tools sendiri. atau menggunakan tools yg saya sediakan. cttn: jika tidak sanggup 16rb data bs nego, mungkin 4000 data saja per org yg mana berarti sy butuh 4 org. trims

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    $18 Avg Bida
    13 bida

    Rebuild/Update [log masuk untuk melihat URL]

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    30 bida

    1. Melakukan Perawatan dan perbaikan unit AC (AHU, Splitwall, Splitduct, Cassette, Standingfloor, Chillerr,Cooling Tower,dll) 2. Mengerti dan dapat membuat Preventive Maintenance System. 3. Kemampuan Leadership tinggi. 4. Mampu membuat dan menganalisa Progression Report Project. 5. Memilik pengalaman dibidang HVAC min. 3 Tahun

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    6 bida
    Agent top up Tamat left

    AQ nk kerja sebab AQ mls nk meyusahkan mak ayah aq

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Kaminski rebuild

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Rebuild Opencart Store

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    53 bida

    Delivery a package from Lot 6.08, 6th Floor Plaza First Nationwide No. 161 Jalan Tun H.S. Lee 50000 Kuala Lumpur To: 2360 Persiaran APEC 63000 Cyberjaya Selangor Darul Ehsan

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    ...mencari ide dan inspirasi dari Pinterest. Apapun itu, saya percaya saya bisa mengandalkan Anda. Kami memerlukan 3 buah design bertemakan pisang yang sekaligus dibuatkan mock-up untuk iPhone 5 dan iPhone 6. Setiap design harus memuat logo Zanana (tanpa "chips") yang kami attach di contest ini. Log tidak boleh merusak estetika dari iPhone case itu

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    saya ingin belajar dari sebuah jaringan cisco apa saja pengalaman saya masih belum ada tapi saya masih pemula dan saya pernah membuat sebuah jaringan vlan berbasis linux menggunakan perangkat cisco

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin belajar dari sebuah jaringan cisco apa saja pengalaman saya masih belum ada tapi saya masih pemula dan saya pernah membuat sebuah jaringan vlan berbasis linux menggunakan perangkat cisco

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat sebuah tools . fast builder android . supaya saya tidak menggunakan android studio atau eclipse .. jadi intinya saya ingin pekerjaan saya menjadi lebih mudah . saya memmiliki sourcode andoid yang di jadikan tools

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin menjadi pendesign di tim RVRT

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ingin menjadi pendesign di tim RVRT

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover [log masuk untuk melihat URL] Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini [log masuk untuk melihat URL] saya sudah beli

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya lea...jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    Ingin membuat Website Panelrn- Instagramrn- Twitterrn- Google+rndll (sebutkan jika bisa yang lain)rndan bisa membuat login untuk userrnbisa membuat deposit saldo untuk user

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida
    Data Entry Tamat left

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], kinderbike. [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    ...entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    jadi saya ingin membuat bengkel bbfksdfpsdjfsdpfsjfsdpfjsdpfojdsfposdjcfpsddocjspdcsjcpsdjcmdspocjsdpocdsjc

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    tempat istirahat stategis dengan desain clasik membuat anda jaman berada di daerah pasar jambi

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Toko online yang menyediakan produk make up, perawatan kulit, wewangian Dan toiletries untuk wanita, pria Dan anak-anak.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I am looking for someone who is very good at creating a clean and great looking presentation. You need to create a red line and a modern look, very classy and clean like Scandinavian design. I have a powerpoint presentation where the info and some graphs are, but all need to be redone and look the sa...

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    20 bida

    I am looking for a Project Coordinator to take care of the web development projects. The project coordinator should: 1) Be able to work remotely. 2) Be accessible by phone and email in the working hours (US east coast) during the course of the project. 3) Be able to speak and write in English fluently. 4) Have exc...

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    23 bida
    Build an Native Application 27 hari left
    DISAHKAN

    Hi, i am looking for an individual or an company to build my app. We are going to hire mobile app developers like must have practical knowledge for Native tools of Apple and Google Android Studio. Minimal code,Social networking SDKs Implementation for login/Signup and Sharing, Payment Gateway integration Pay...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    ...Ideal Client Marketing for Certified Financial Planners I may not be right on the sequence of the below but I believe the append points describes my expectations well enough. DESIGNING & DEVELOPMENT [log masuk untuk melihat URL] Design & development. [log masuk untuk melihat URL] content. [log masuk untuk melihat URL] content audit to make sure t...

    $798 (Avg Bid)
    $798 Avg Bida
    6 bida

    search in the site has entered the articles for 10 min the time will be traced and followed with possibility of clici on an advertisement no more, and send me a proof in images [log masuk untuk melihat URL]

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    6 bida
    Looking for a new team member 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I´m looking for a new team member on my team. I need someone has experience when it comes to graphic design, someone that masters various tasks in design. I have a company that specializes in graphic design for nonprofit organizations in Sweden. And I need a person that can do basic translating since the design work will be in Swedish.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    13 bida
    Looking for animated 3D 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I am looking for someone who is able to do animated 3D with some design I have see exemple of the design attached Exemple : (Angry coffee wakes up from fix pattern and start knocking infront of him and says ''Wake up coconut'')

    $185 (Avg Bid)
    $185 Avg Bida
    8 bida

    We're looking for a React Developer to join our growing frontend team. As a React Developer, you will help develop the next generation of our apps using tools such as React.js, Redux, Enzyme and Webpack. You should be familiar with React and its ecosystem. Past experience with a React codebase is a plus but it's not a requirement. We...

    $37 / hr (Avg Bid)
    $37 / hr Avg Bida
    37 bida

    The project is similar to a freelancer website. This would be a long term work. Looking for only experienced individual and team of developers who fulfill the following skill set. Note: Developers should have 2+ years of professional experience in the field. Essential Expert-level knowledge of Java with 3+ years of experience Experience

    $4390 (Avg Bid)
    $4390 Avg Bida
    35 bida

    I have a disruptive full idea for a new type of app. I am looking for a full stack developer as the CTO/ co-founder of the app with at least 10% equity. NDA to be signed before starting. Attention : Don’t regret when this idea becomes a million dollar one. I have investors waiting to fund the idea so we can far. Anyone can dm le,...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    3 bida

    I have the AutoCad DWG plans, I just need some 3-D exploded drawings done with them in sketch up. Sketchup

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    23 bida
    Build a Native Application 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, We are going to hire mobile app developers like must have practical knowledge for Native tools of Apple and Google Android Studio. Minimal code,Social networking SDKs Implementation for login/Signup and Sharing, Payment Gateway integration Pay-pal, Stripe, API Integration, Online/offline Auto-sync. Thank you.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    12 bida

    I am looking for expert in job interviews to enhance and improve my answers for common 14 questions

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    20 bida

    i have a recipe book the design is ready i need someone to fill the data same design all pages, i need someone available now to provide 30 pages for 30$ we are using illustrator

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    18 bida