We have the xml file and currently have a wordpress sitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    274,172 We have the xml file and currently have a wordpress site tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] http://king18yat.c...com/00/malaysia/About%[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    ...mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggunakan tools sendiri. atau menggunakan tools yg saya sediakan. cttn: jika tidak sanggup 16rb data bs nego, mungkin 4000 data saja per org yg mana berarti sy butuh

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Mencari luas, perimeter, keamatan dan jarak dlm imej ([log masuk untuk melihat URL] file) utk project pengajian

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    ...dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari [log masuk untuk melihat URL...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil &...event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melih...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melih...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin decode/decrypt 1 file yg di encrypt/encode menggunakan ioncube. dan script harus berjalan/work seperti seharus nya

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    mengedit tulisan yang di ketik oleh seseorang yang perlu di sutting sebelum di cetak atau di terbitkan ,,

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    7 bida
    Trophy icon Save the date template 22 jam left

    ...for a save the date template design The color scheme is Turquoise. Looking for something simple and elegant. I am looking for the editable with file along with any fonts that are used and images used. I do not want to give out my personal info here, so after the competition is done, i would like to input the information in. T...

    $50 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $50
    13 penyertaan

    Need artwork for a medallion to be caste in fine silver. Want to take the image provided, edit it to have each man wearing clean tee shirt.

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    16 bida

    Hi we are searching for Models and dancers and singers it is an entertainment site which client can use to play our card game and meet talent on cam and win prize you should stream and invite players comfortable with all dress and open minded all countries is accepted payment condition First month salary 300USD + bonus Second month

    $347 (Avg Bid)
    $347 Avg Bida
    4 bida

    ...to make a Shopify app that will run a task 3 times per day of logging into a FTP site using a specific username & pw, downloading a specific file name, and then performing inventory updates in Shopify based on total available inventory in the downloaded file. I need to have the below modifiable fields in

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    3 bida

    We are looking to design two concepts of logos. I have a logo idea already we just need it to be created from scratch by a professional to add his own touches and make it in their own. Please contact me only the top end designers will be contacted for this project as we are looking for high quality work. The first concept will be

    $64 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $64
    8 penyertaan

    I have already generated the graphs. I just need to find the points of bifurcation. Need someone who is familiar with bifurcation in Matlab.

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    i need me pdf file converted to word file as quickly as possible. i have a PDF file consisting of about 22 pages and i want it converted to word ASAP. i am attaching a demo PDF document. please covert it and send it back to me so that i can judge your skills on the basis of your work

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    82 bida

    We are seeking a dedicated, organized data entry clerk to join our growing organization. In this position, you will quickly and accurately transfer data from a variety of sources, including written and recorded reports. You must be able to correct existing data, update and develop new and existing databases, and be comfortable working indepen...

    $446 (Avg Bid)
    $446 Avg Bida
    15 bida

    We are seeking a dedicated, organized data entry clerk to join our growing organization. In this position, you will quickly and accurately transfer data from a variety of sources, including written and recorded reports. You must be able to correct existing data, update and develop new and existing databases, and be comfortable working indepen...

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    7 bida

    We are rebranding our company. We are looking for a marketing person to build our new brand identity. Our website is www.ehrtherapynotes.com. Our target market is mid-size behavioral health clinics. They need to be willing to spend $2000/mo minimum for the open source EHR platform we will deliver to build their business upon.

    $1123 (Avg Bid)
    $1123 Avg Bida
    36 bida

    I have a static website I need to be converted into a Bolt CMS Template using the Twig Engine [log masuk untuk melihat URL]

    $241 (Avg Bid)
    $241
    1 penyertaan

    ...day, I need a web based application (with xml in/out integration) to provide invoicing/receipting and is able to generate reports. The app will take in the xml (but also allow manual modification to the line items) and should allow for: A checkbox for Hazardous material charge (that should be able to be changed through settings) ...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    17 bida

    We are leading manufacturer and exporter of surveying and nautical instruments since 1986

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    10 bida

    Write a letter of intent for the Doctoral Program in Educational Leadership

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    23 bida

    I need some help with selling something.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Hi. We have an app on Android written on java, and we would like to have it on iOS aswell. Time and attention to details is very important to us, aswell as design. We would like it exactly like our android app.

    $1076 (Avg Bid)
    $1076 Avg Bida
    53 bida

    Data base tables, er diagram etc for the existing app

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need you to write some content for a website.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    15 bida

    The link provided is [log masuk untuk melihat URL]

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    18 bida
    $11 Avg Bida
    22 bida

    Re-design current wordpress and implement the redeisng for each page 50 dollars

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    49 bida

    We have a business that sells a line of CBD products. I have a small catalog with tiered pricing for samples, 250 units, 500 units, 1000 units and 5,000 units and 10,000 units. The catalog has five products, tinctures, gummies, softgels, creams and pet tinctures. I would like an order form that autofills the price base...

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    7 bida

    I would like to add the customer profile fields in the admin user page so i can use that information for searching purposes.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    10 bida

    I don't know if the speed of this site can be improved. It's hosted on a shared server with Just Host and the theme (Max Sore PRO) uses styles ("Kirk styles") that take a long time to load. Please run GTmetrix test and check if those recommendations can be done. I may need the following services: XML Sitemap Validat...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    14 bida

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    19 bida

    We are looking for senior software architect & developer - Must have strong experience with software architect & writing document - Must have strong experience with PostgreSQL , Redis, ElasticSearch, Node, React Native - Must be full time developer who can work 40 hours per week - Must be independent developer and should start immediately You will

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    9 bida
    I have work 6 hari left

    I need you to fill in a spreadsheet with data.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    24 bida

    PHP Script that will request and response ussd to the modem connected to PC using php socket.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida