We want to have a complete Mockup of the one pager website.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    491,053 We want to have a complete Mockup of the one pager website. tugasan ditemui, harga dalam USD
    $31 Avg Bida
    23 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida
    $23 Avg Bida
    1 bida

    Membuat One Minute Booster tentang Konten Islam Narasi teks disiapkan dari kami Gunakan kreativitas anda dalam pemilihan tayangan dan backsound IDR 25.000 up 50.000/satu menit video Pengerjaan maksimal hanya 1x24 jam setelah tugas diserahkan

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    3 bida

    API sudah disiapkan, mockup sudah dibuat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Website yang dapat digunakan sebagai referensi - Mockup UI (berupa gambar)

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    14 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat company brochure saya. Basic content sudah ada. Cuma perlukan layout design dan juga cadangan content. Syarikat saya ialah HR dan consulting boutique consulting firm. Saya suka design yang clean tetapi ceria. Tidak banyak pager, cuma mungkin dalam maximum 5 pages, depan belakang.

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    10 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    15 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini saya sudah beli tapi sayang bedcovernya tidak bisa dihilangkan. Info lebih jelasnya bisa 0838 808 1500 7FAB7D21

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Mockup applikasi financial dalam format PSD

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Di cari jasa seo one page untuk banyak keyword yang datang dari mesin pencari ke website saya

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    11 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...Word Document, outlining the specifics for this project and its details 2. TXT file with page one results from URL in Word Document, for me to manually copy/paste results info spreadsheet to demonstrate expected deliverable (a .xlsx spreadsheet for Excel 2016, 8 columns and per todays results about 9,000 + rows of data 3. Sample Spreadsheet - demonstrating what the goals/objectives of this project should result in 4. 1 PDF file with 5 images/jpgs of search results for PAGE 1 only Will give "preference" to Coders who will (can) provide samples before commitment, to confirm and validate the projects communications and expectations, more importantly the final deliverable will be aligned...

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    5 bida

    need to do both (Etap 21 software) and technical report you need to do a technical report a max of 10 pages and can identify the problem and improve it do note that the Etap will be running on version 21 no plagiarize ,private and confidential

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    12 bida

    test case is not getting executed using testng. I have added test within the class tag, only a first test getting executed and the browser is closed after first test execution and the browser is not launched for a second test. Language : Java

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida
    Mock Up Frames 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a freelancer who knows how to work with photoshop to edit a mockup frame

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    36 bida

    I’ll provide website design ideas creat all things like pms dashboard with ota’s management

    $522 (Avg Bid)
    $522 Avg Bida
    16 bida

    I have a website, I have already captured google analytics, tag manager, and search console. I see some data is missing. So looking for Google Analytics and Tag Manager export for quick configurations for the site.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    4 bida

    We need research on the "Advertising Services" industry from an IT perspective. But, unfortunately, we have a lot of difficulties finding someone that can do much research for us, so we try this time in a contest you win not only this contest but also a long-term client for many analyses. We made some questions, but plus points are if you also come up with your questions. We will extend the time of the contest if you ask in the chat. What software is used in this branch? What are the most common IT projects in this industry? What kind of software does the industry depend on? Is there a demand in this industry for custom software, or do they us...

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    18 bida

    Hi, I have a Project in which node.js code needs to be converted to vanilla javascript code that can work on a web browser without running node.js. Project - I want someone who can remove this library dependency of node.js to work with a chrome extension - Please attach your previous javascript project with your bid, If you don't add I will not consider your bid.

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    12 bida

    I am looking for someone to add a product to the website. I will give you 20$. I should download the products on another site and add the pictures or something to my site.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    32 bida

    Surprise us. The company name will be revealed in a few days. We only buy the highest quality of usda organic pure essential oils. Our target market is Massage Therapists, Chiropractors and the general public.

    $38 (Avg Bid)
    Dijamin
    $38
    58 penyertaan

    Project Description: We need an expert clickfunnels developer () who can create sales funnel,forms for us and integrate the form into our website as the form can capture leads. Also, the form can be accessed through a link as we can post that link anywhere in our ads. The form data should be captured perfectly and triggered through email, call, and SMS when the clients submit that form. The form should be like this but the form design follows this website I need to integrate a chat if someone needs any assistance. We need that form within the next 48 hours as we can start advertising. Let me know if you have any more questions

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    18 bida

    Necesito hacer una página web para una agencia de mkt. El cliente me dio el mockup en pdf que muestra una idea de las animaciones y lo que necesita la página.

    $468 (Avg Bid)
    $468 Avg Bida
    37 bida

    I need the Word Macro that will replace the content with certain string. I would like to select replace string in the dropdown list of the dialog. Best regards.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    6 bida

    Write content on some pages in the construction niche. Interlocking in software SURFERSEO. I need a score for every page 75+. I have access for this software. Also I have access for Jarvis AI if you need. Starts now

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    37 bida

    Hi One Stop Solutions, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Papilon22 please chat me up asap

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    1 bida

    I am trying to load many csv files into sql server. But keep getting the error: Cannot bulk load. The file does not exist or you don't have file access rights.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    5 bida