We want to have a complete Mockup of the one pager website.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    406,459 We want to have a complete Mockup of the one pager website. tugasan ditemui, harga dalam USD

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    14 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat company brochure saya. Basic content sudah ada. Cuma perlukan layout design dan juga cadangan content. Syarikat saya ialah HR dan consulting boutique consulting firm. Saya suka design yang clean tetapi ceria. Tidak banyak pager, cuma mungkin dalam maximum 5 pages, depan belakang.

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    15 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover [log masuk untuk melihat URL] Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini [log masuk untuk melihat URL] saya sudah beli tapi sayang bedcovernya tidak bisa dihilangkan. Info lebih jelasnya bisa ...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Mockup applikasi financial dalam format PSD

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Di cari jasa seo one page untuk banyak keyword yang datang dari mesin pencari ke website saya

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    11 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    The best answer -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Program that can run macro scripts directly over OCR text. What I need specifically is an OCR script that will go to a number I need to like "74" for example and execute a macro script on that number every time I need it to. But I need the ability to the OCR destination when I need to. An AI program that can detect the text I put in like "19.66" for example. From there I would ...

    $478 (Avg Bid)
    Ditampilkan Segera
    $478 Avg Bida
    11 bida

    I have a data analysis task, need someone who can get the job done

    $52 / hr (Avg Bid)
    $52 / hr Avg Bida
    11 bida

    Hello present you my ondemand projecto, clean services Getsap I need help to install and run properly the app, communicate properly, customise the logo and send me the file to translate to Portuguese is important the project have the paypal gateway payment running and the location map working.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    9 bida

    Areas of required experiences. Please find the below image. Candidate should have experience based on that requirement. We will pay in INR

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    1 bida

    I need someone to make me a 3D animation video of my product and include lifestyle into the video. Create transitions, effects, infographic highlighting each feature and then adding the logo animation at the end. And together make an advertising slogan on the panel of our product

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    10 bida

    I want to extract data from different websites related to their services, products, industry, Area of Business, customers. No issues whether a guy complete work using any automation tool or machine learning algorithms.I need exact data from websites related to fields that I mentioned above

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    8 bida

    see attachment for examples and logo of our brand sibero we need here for a label sticker that we can stick on our products

    $22 (Avg Bid)
    Dijamin
    $22
    6 penyertaan

    I want to put dots on the road in the google map. I can do that manualy but putting too many dots are annoying. need 5 sheet of map

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    We are looking experience bot maker that can make us a bot in a search format that when a search criteria is entered in the bot will scrap the specific data’s including, product name values, price and other requested information from specific web sites.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    2 bida

    Need a unique, original, eye-catching BTC logo design. Please see attached requirements and the NDA. Password to archive: freelancer.com Winner will be announced within 24 hours. Good luck all!

    $50 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $50
    17 penyertaan

    Hi, I have an ecommerce website that is almost done but still need two things to be finished. The ecommerce is done in Laravel and MySql. 1- create the admin 2- send the transactional emails such as new user registration, forgotten password, order confirmation, order approved, order cancelled, payment approved, payment cancelled and any other email that might have Below you have each job deta...

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    14 bida

    I have 17 photos of masks I need the backgrounds removed showing only the mask or the person wearing the mask with the background in transparent, need it by tomorrow midday UK time

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    50 bida

    Not happy with the current check-out configuration of my WordPress WooCommerce built online store. I want to change gateway processors as well as update the check-out process so it flows better.

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    30 bida

    I need viral content SEO optimized in the health niche which must be high quality and not scraped or spun. 2000 words should be the minimum and article should contain images. All work will be checked via Grammarly and Copyscape before approval. 24 hours deadline, ongoing work for 1 lucky writer. If your content is good and delivered on time I will keep you for the long term. Please ensure y...

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    22 bida

    The total word count for all six activities is 4000 words +/- 10%. You should relate academic concepts, theories and professional practice to the way organisations operate, in a critical and informed way, and with reference to key texts, articles and other publications and by using organisational examples for illustration. All reference sources should be acknowledged correctly and a bibliography...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    55 bida

    I want to make a website built around peronal trainers setting up professional profile where they can host their training programs, sell merch and make content. Kind of like skillshare crossed with facebook or linked in. It will use a pay model similar to amazon where the website takes a cut from each purchase. The main draw of it is that smaller trainers can join the platform to gain acces to lar...

    $1469 (Avg Bid)
    $1469 Avg Bida
    25 bida

    So, I'm working on a project on Digital Marketing and need to build links for that project. Working on all aspects only a link building expert needed. Well, yes, I will be sharing the list of all those website where you have to create Links so it will make your work easy. You just need to go to that website and just create links for that website, Easy as it is and yes as this work is very eas...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    9 bida

    need a logo designed for a Fishing Tournament called "Champions of the Gulf". The Tournament will be ran out of Pensacola Beach FL. USA. most the tournament people will be fishing from big charter boats. the logo should incorporate something that has to do with salt water fishing. ideas are: fishing boat with outriggers/ or a fishing rod/ a big fishing reel/ A compass rose/ or somet...

    $75 (Avg Bid)
    Dijamin
    $75
    10 penyertaan

    We need honest and hard working guys who make backlinks from relevant sites .... if you can't do this so I will not count your link as a backlinks I need only relevancy work else work is useless for me please apply only you have relevant backlinking experience ..

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    4 bida

    I want to make a website like [log masuk untuk melihat URL]

    $1025 (Avg Bid)
    $1025 Avg Bida
    11 bida