We want to have a complete Mockup of the one pager website.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    452,452 We want to have a complete Mockup of the one pager website. tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membuat One Minute Booster tentang Konten Islam Narasi teks disiapkan dari kami Gunakan kreativitas anda dalam pemilihan tayangan dan backsound IDR 25.000 up 50.000/satu menit video Pengerjaan maksimal hanya 1x24 jam setelah tugas diserahkan

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    3 bida

    API sudah disiapkan, mockup sudah dibuat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    14 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat company brochure saya. Basic content sudah ada. Cuma perlukan layout design dan juga cadangan content. Syarikat saya ialah HR dan consulting boutique consulting firm. Saya suka design yang clean tetapi ceria. Tidak banyak pager, cuma mungkin dalam maximum 5 pages, depan belakang.

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    10 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    15 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover [log masuk untuk melihat URL] Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini [log masuk untuk melihat URL] saya sudah beli tapi sayang bedcovernya tidak bisa dihilangkan. Info lebih jelasnya bisa ...

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Mockup applikasi financial dalam format PSD

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Di cari jasa seo one page untuk banyak keyword yang datang dari mesin pencari ke website saya

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    11 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Build a program which can make outgoing calls using a SIP trunks provder which relays information back to telegram. You must have knowledge on python - asterisk - freepbx and understand SIP service

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    2 bida

    I am trying to make some games that i can run in my LMS moodle. I bought an API on the Unity asset store but i am having a hard time understanding how to use it. im just learning unity and am new to programing and developing with SCORM so i need some one who understand both to answer some questions for an hour or 2, and take a look at a couple of projects with me to help me work with the API i ...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I need simple UI mockups created from refer website for presentation. Please bid if you are good at it. Thanks

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    13 bida

    Hi all, I want to create website for my computer vision based company. I am not much aware about latest technologies for web development. Please apply with your technology / live websites sample/github - Multiple website development projects in future - Will provide chance to new hands as well

    $1077 (Avg Bid)
    $1077 Avg Bida
    51 bida

    We would like to have a (scanned) PDF file convert to a Word file

    $343 (Avg Bid)
    $343 Avg Bida
    25 bida

    Need someone to make a few 3D mockups around 15, I will only provide the product image and the dieline / diecut PDF file and you will have to design the mockup and make it look good Before starting I will ask for a sample from one of the files I have, I will not create a milestone or award anyone before seeing the sample. Please place a bid for all 15 if possible.

    $246 (Avg Bid)
    $246 Avg Bida
    26 bida

    I have a website, i want someone to develop a court fee calculator tool.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    4 bida

    Hi, I have a project, in which it will load the countrycode lists from a local json (json file will be added in xcode project) . Step 1: Reading Json and creating a Dictionary object Step 2: Downloading url images to local device and update the remote url with local file path eg. { flag : "[log masuk untuk melihat URL]" }. downloading these images and updating the value of same key f...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    3 bida

    Necesitamos un persona que sepa bien de UX para hacer un Customer Journey Map tipo Mockup para que podamos hacer el desarrollo de una plaraforma deportiva. Se necesita para el 17 de mayo a más tardar. Favor, comunicarse solo personas que hablen español (no solo escriban)

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    7 bida

    I need an entire business campaign done. Logo and about 4 items: 1) Logo 2) 4 page Web page on Go daddy 3) Presentation sheet 4 pager 4) Price sheet 2 pager 5) contract form

    $329 (Avg Bid)
    $329 Avg Bida
    49 bida

    Hi the billion day studios, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $268 / hr (Avg Bid)
    $268 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi Shanti Infotech, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    1 bida

    its an existing indicator of tradingview. and show (alerts)me on Labels only 4 kind of labels: LL,HH,LH,HL.I only want to eliminate this alerts: HH,LL. Like you prefer or easier for [log masuk untuk melihat URL] directlly from the main indicator or eliminates from the alerts lines. *this indicator show TWO kinds of zig zag and labels...zigzag 1 and zigzag 2.. im only interested on "...

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    2 bida

    Hi The Lion Studios, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $550 (Avg Bid)
    $550 Avg Bida
    1 bida

    We are a German-based company that manufactures loudspeakers for sound engineers and music professionals. We are looking for a freelance videographer based in China to visit our users in China and make reference videos about them.

    $911 - $1823
    Tempatan
    $911 - $1823
    0 bida

    All calculations must be built as a formula, no macro, no VBA codes. Calculation Processing time should not take a time, File size minimizing current file size is 38 MB ======================= Subject: Top 10 Ranks ======================= The request is to get the ranks list based on some criteria + in formula only + processing time to not take time + minimize the file size without affecting any...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    8 bida

    Hi The DIY Life, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    You should rewrite the text on the site (English). [log masuk untuk melihat URL] - site link It is important to make the text content understandable for European people. All the pages on site included.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    23 bida