Write an assembly language program that allows a user to enter any 5 numbers then display the sum of the entered 5 numberspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    628,461 Write an assembly language program that allows a user to enter any 5 numbers then display the sum of the entered 5 numbers tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hai adagencyxp, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    NASI NOR TELOR !!! HANYA DALAM 5 MENIT Bahan-bahan BAHAN DI BAWAH HANYA 1 PORSI....!!! 1.] porsi nasi panas 2.] butir telur secukupnya mentega 3.] pak nori isi 10 lembar 4.] garam 5.]merica 6.]kecap asin LANGKAH LANGKAH MEMASAK [log masuk untuk melihat URL] mentega, ceplok telur yg sudah dikocok. Sebelumnya bisa diberi garam, merica ...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    proyek penggajian pada karyawan swalayan, yang berisi data pada karyawan, seperti nik, nama, jabatan, jumlah hari masuk, hari kerja, masa kerja, gaji pokok, tunjangan jabatan, tunjangan masa kerja, tunjangan makan, bonus, lembur, kas bon, potongan, denda dan lain-lain. serta sistem program absensi menggunakn sidik jari dan scan barcode (barcode tidak boleh di ketik manual di sistem) master ...

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    membuat 3D ambalan untuk jewellery yang dapat diletakan di showcase. 3 - 5 design.

    $131 (Avg Bid)
    Segera
    $131 Avg Bida
    6 bida

    Menulis sejumlah artikel Aditya nur windu

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Bahasa/Melayu language

    PHP
    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida
    Writing -- 5 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    3 bida

    Pembutan program dari bahasa pemerogaman c# misalnya : prohram absensi, program kasir dll

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    4 bida

    Untuk membantu Sistem Informasi pembayaran apapun

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Looking for a native Malay speaker to record the following 3 sentences in 3 separate audio files (.wav or .mp3) 1) Panggilan anda tidak dapat dibuat seperti yang didail. Sila semak nombor anda dan dail sekali lagi. 2) Orang yang anda panggil tidak dapat dihubungi buat masa ini. Sila tinggalkan pesanan selepas nada. Letakkan telefon selepas anda selesai merakam. 3) Rakaman tamat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Dengan membayar Rp80.000,- kita sudah bisa berbisnis dengan cara bershodakoh hanya saja kita harus rajin menyebarkan brosur untuk orang-orang membacanya carannya mudah sms layanan kami 0877 3161 5563

    $6 - $11 / hr
    $6 - $11 / hr
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    PROGRAM BENGKEL, untuk bengkel yang memrlukan program untuk pengadaan spare part dan lain-lain dan juga dapat mendata baran apa yang kurang dan lebih

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    We are setting up shop! We need our products entered into Zoho and onto MS Excel We are in the gate Automation industry, some knowledge preferred but not essential.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hello my name is Nick Spence and i would like to build a website which allows me too live stream twice a week for an hour each and With English sub titles and Mandarin Sub titles live.

    $5626 (Avg Bid)
    $5626 Avg Bida
    19 bida

    For our Thunderbird add-ons Owl and ExQuilla, I need a tester and end user support. I'd like to have the same person for QA, debugging and user support, because I need somebody who can work with the customer to find and fix problems. You will need to verify the bugs that are reported, find the exact circumstances under which the bugs appear, and validate our bug fixes that they fix the bug a...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida

    We are looking for good english & hindi speakers in India to call restaurant owners. You should also know basic things about online Marketing like Facebook Ads, Google Ads. We will give you all the details: Whom to call(with Mobile numbers) & what to say. We are running a website by which we Provide Digital Marketing services to Restaurants in India, we promote their restaurants using Fac...

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    4 bida

    I need to show a proposed 12 months management accounts at a show I can provide basic figures and the accounts should cover costs, staff, suppliers etc. Although the numbers will be generated by you we need to stick to a formula across the weeks. This needs competed right away, you should be able to start now and deliver in the next 12 hours!

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    7 bida

    Hi, my name is Hussam, I'm working in a Saudi management consulting firm. We want actually to produce a business report with insights about the future of work topic. However, there is a book having the same name (The Future of Work) by Jacob Morgan; and we want to have some key insights from the book integrated within the report. The report is expected to be 10 pages with graphs and visuals. ...

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    36 bida

    We're looking for someone who can browse the web for names, email addresses and phone numbers within the Adult in the USA. Its urgent. USA and Canadian Freelancer are preferable. Thanks

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    6 bida

    The basic idea is a program that tells people who create a website, in what file and line the code is to make the change to the website that they want (kind of a recognition program)

    $556 (Avg Bid)
    $556 Avg Bida
    24 bida

    My engineer renamed "root@localhost" to "root@[log masuk untuk melihat URL]" Then I cannot access database for WP. I checked the files and found that all the database are still there. Please fix the issue.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    28 bida

    Hi, This project is about going through a list of companies, adding telephone numbers, checking the website to find out what they do and categorize them accordingly. Its important that you have a good understanding about technology companies and can quickly identify what they are, and what they do. I have the multiple data entry ongoing job. Kindly bid if you are interested Thanks

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    23 bida

    Companies need to rent p12 to complete long-term testing of the software. If you have an idea, you can rent it to me.

    $528 (Avg Bid)
    $528 Avg Bida
    5 bida

    Company is looking for an experienced data entry specialist to transfer sales invoices, customer records, and marketing data into our main database. We are anticipating that this will be a 6-8 week part-time project with hours ranging from 30-35hours per week. We are looking to pay a flat hourly rate for these services. Weekly Services and Deliverables: *Transfer invoices and customer data into ...

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    12 bida

    See the attached brief, which should contain sufficient detail.

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    42 bida
    Trophy icon Gym and training program LOGO 6 hari left

    "Pacing your Pace" is the name of the program or method of training in which we will help athletes in develop a better performance, aerobic capacity and skill in order to become a better competitor. We could play with the initial letter of the brand "PYP" or the full name of the brand "Pacing your Pace". I like minimalist designs, simple but catchy Logos. Colors to ...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    21 penyertaan
    Xero Work Process Revamp 6 hari left
    DISAHKAN

    The main goal is for the third party to take a look at the overall process we used below. Then to recommend & implement a new one. A new process that will improve the method, design, look and most importantly the overall speed of the process. If you send your email address I can forward on Temp access invite. Then the price accordingly for the project. OUR WORK PROCESS (at Present) 1. Custom...

    $282 (Avg Bid)
    $282 Avg Bida
    4 bida

    Hi there freelancers, I would like to host a product on my website that can do the following: 1. Customers are sent an email with allows them to enter a password to setup their account. 2. Users can log in to access and download. [log masuk untuk melihat URL] can access any past purchases they mad with our company (Add the word "fit" in your proposal so we know you read this) 4. The d...

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    49 bida