Write an assembly language program that allows a user to enter any 5 numbers then display the sum of the entered 5 numberspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    920,101 Write an assembly language program that allows a user to enter any 5 numbers then display the sum of the entered 5 numbers tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1863 Avg Bida
    43 bida
    program matlab Tamat left

    memprediksi saham menggunakan algoritma genetika dan genetika adaptif

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    Hai adagencyxp, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    NASI NOR TELOR !!! HANYA DALAM 5 MENIT Bahan-bahan BAHAN DI BAWAH HANYA 1 PORSI....!!! 1.] porsi nasi panas 2.] butir telur secukupnya mentega 3.] pak nori isi 10 lembar 4.] garam 5.]merica 6.]kecap asin LANGKAH LANGKAH MEMASAK [log masuk untuk melihat URL] mentega, ceplok telur yg sudah dikocok. Sebelumnya bisa diberi garam, merica ...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    proyek penggajian pada karyawan swalayan, yang berisi data pada karyawan, seperti nik, nama, jabatan, jumlah hari masuk, hari kerja, masa kerja, gaji pokok, tunjangan jabatan, tunjangan masa kerja, tunjangan makan, bonus, lembur, kas bon, potongan, denda dan lain-lain. serta sistem program absensi menggunakn sidik jari dan scan barcode (barcode tidak boleh di ketik manual di sistem) master ...

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    membuat 3D ambalan untuk jewellery yang dapat diletakan di showcase. 3 - 5 design.

    $131 (Avg Bid)
    Segera
    $131 Avg Bida
    6 bida

    Menulis sejumlah artikel Aditya nur windu

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Bahasa/Melayu language

    PHP
    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida
    Writing -- 5 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    3 bida

    Pembutan program dari bahasa pemerogaman c# misalnya : prohram absensi, program kasir dll

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    3 bida

    Untuk membantu Sistem Informasi pembayaran apapun

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Looking for a native Malay speaker to record the following 3 sentences in 3 separate audio files (.wav or .mp3) 1) Panggilan anda tidak dapat dibuat seperti yang didail. Sila semak nombor anda dan dail sekali lagi. 2) Orang yang anda panggil tidak dapat dihubungi buat masa ini. Sila tinggalkan pesanan selepas nada. Letakkan telefon selepas anda selesai merakam. 3) Rakaman tamat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Dengan membayar Rp80.000,- kita sudah bisa berbisnis dengan cara bershodakoh hanya saja kita harus rajin menyebarkan brosur untuk orang-orang membacanya carannya mudah sms layanan kami 0877 3161 5563

    $6 - $11 / hr
    $6 - $11 / hr
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    PROGRAM BENGKEL, untuk bengkel yang memrlukan program untuk pengadaan spare part dan lain-lain dan juga dapat mendata baran apa yang kurang dan lebih

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    My new YouTube Channel has a new logo and need a video bumper done for it immediately. It is a simple logo and concept and want the video to be a hand coming out form the side pouring water onto the tree (the tree that is inside the head of my logo) and the tree is growing as it is being watered. PLEASE DO NOT RESPOND IF YOU DO NOT READ THIS ENTIRE MESSAGE AND REPLY WITH SPECIFIC DETAILS ON WHAT I...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    I have 4 spreadsheets from surveys. These spreadsheets share common variable names but have same and different participants. I need the spreadsheets combined on ID numbers.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    5 bida

    I will Translate any text, article, or short story from English intro Spanish

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    I’m looking for someone who can build a website with the features of [log masuk untuk melihat URL] Please message me so I can send you the full description of the job. Thank you!

    $278 (Avg Bid)
    $278 Avg Bida
    1 bida

    We need videos for instagram/ Facebook ads. We need someone who could make same video as this: [log masuk untuk melihat URL] But there is more... - Look the video editing effects - listen to the badass music - The pictures are also very cool to see. We want this too for our brand. - Same kind of music (badass) - Same kind of video effects - Text: Fragment 1: For the good People Fragment 2: Ga...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Graph Redesign 2 hari left

    We need a redesign of this graph(safety [log masuk untuk melihat URL]). Use the colors provided in the logo(City-of-Mobile_Full-Logo_RGB). We must have the design files - indesign, illustrator or etc. Use the same numbers and titles.

    $60 (Avg Bid)
    Dijamin
    $60
    1 penyertaan

    Hej Shehzad A., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    gift card selling site 23 jam left
    DISAHKAN

    Hello I want to make a website to buy and exchange gift cards from customers. Means I offer to buy any kind of gift cards from them then they chose if they wanna sell it to me and get payment via bitcoin or paypal or bank transfer or bank check or exchange it with another brand gift card. The site will not work as automated system but it will need a manual review for each order means wither they c...

    $301 (Avg Bid)
    Ditampilkan Segera
    $301 Avg Bida
    20 bida

    The game must be able to launch on app stiore and play store. The game explained is as follow: goal/objective: beat the level to win the level key. not a single level has the same challenge, the key opens a treasure unique to the challenge. the treasure is a quote or poem which explain the linked level unique outcome… there must be atleast 10 levels. each level will be a completely diffe...

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    4 bida
    $66 Avg Bida
    1 bida

    I am programming a language dictionary in EF Core and hosted in Axure Web App platform. I am little bit unfamiliar with EF and need some help to connect fields in the database. There is several connections that need to take care of which are most one-to-many relationship. I need someone who is familiar with EF Core and C#. The work is only several hours and will be made through screen sharing an...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    I want a web application to be used on a smart phone or tablet that allows a user to enter or select values, then generate a result based upon a defined algorithm. I don't currently have a location where it would be hosted.

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    9 bida

    Iam looking for a developer that can develope in my website a dog racing game my site is developed in reac node js

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    3 bida