Write an eBook Compilationoutline for each of the countries enumeratedWrite an eBook Compilationoutline for each of the copekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    247,548 Write an eBook Compilationoutline for each of the countries enumeratedWrite an eBook Compilationoutline for each of the co tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menulis sejumlah artikel menulis dan membuat ebook

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    buat blog dengan isi kontent kurang lebih 4 halaman meliputi menu : contact, blog, rekomdansi,free ebook

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    15 bida

    Hi montaha007, Saya nak ebook berkaitan masalah resdung. Tajuk ebook "3 rahsia kurang masalah resdung dalam masa 5 hari". Maklumat lanjut kita bincang melalui chat.

    $25 - $25
    $25 - $25
    0 bida

    fdkjhkshdkhkdfhkhfjjdjlkjldfsjlsdjfljfoiejorewjofljjlkkjlkjlaljljflkkfsldkjoijre oijroewj jamalamar jonno toalm

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $13 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $13 / hr Avg Bida
    8 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $684 (Avg Bid)
    $684 Avg Bida
    8 bida

    Menulis min8 ebook panduan lengkap cara cepat melunasi hutang dalam waktu 30 [log masuk untuk melihat URL]:Gunakan paragraf singkat 1-3 kalimatSubheaders (H3).Bulleted atau numbered [log masuk untuk melihat URL] 20 halamanDisertai gambar yg mendukungTulisan bersifat how-to harus dijelaskan langkah-langkahnya sampai yang paling [log masuk untuk melihat URL] yg berpengalaman dengan topik a...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya ingin membuat sebuah ebook store. seperti wayang force, inbook, qbaca dll.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Menuliskan sebuah laporan Menulis ebook, mengetik ulang dari pdf ke word, menulis artikel berdasarkan riset

    $823 (Avg Bid)
    $823 Avg Bida
    3 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Membuat kumpulan resep praktis masakan sea food dari bahan2 yg mudah di dapat

    $427 (Avg Bid)
    $427 Avg Bida
    1 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida
    Write an eBook Tamat left

    memerlukan penaip kretif untuk sebuah novel genre keluarga

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    5 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadsheet. The format is CSV. The most important contact is the email address....

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    "digital med" is my business name, you can capitialise as you think works best. my tag line is yet to be determined., but for a placeholder, "Enabling Healthcare in a Digital world". my main business focus is business, technical and strategic consulting in the digital health/ clinical informatics space - thinking of patient care and clinician co-design of solutions. Colour pa...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    91 bida

    Dear Freelancers, I am looking for a person who can write an ebook. Requirements: 1) Lenght- around 70 pages; 2) Correct spelling, no grammar mistakes, no plagiarism; 3) Delivery asap, but preference for most competent and price-competitive writers; 4) Being able to do research based on content required. The content we need: 1) What is Libra Coin (Facebook launching cryptocurrency); 2) Describ...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    26 bida

    I need you to write some articles.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    33 bida

    We need an article on the topic "How to find investors for startup", till 800-900 word count. The target audience is startup software companies. Here is the structure of the article and the task itself: https://docs.google.com/document/d/1IIKkMfygpdAnzTAfwNFukrh-zMTk5GFU67hYQOCAMFU/edit#heading=[log masuk untuk melihat URL] Our requirements: - Near-native English written language skills...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    28 bida

    I need a new website. I need you to design a website for my small business.

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    36 bida

    Hi guys, I`m looking for someone who knows UiPath Studio to build a workflow of data scrap there. (half of the process is done already, just need some help on some parts). I have Excel file with list of URLs (product details page URLs). 1) So, I need robot built in UiPath (only in UiPath!) to open every each link from Excel file in separate browser window. 2) Scrap particular data from each pr...

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    21 bida

    Hello Greetings all i am looking for a professional bidder who can manage clients requirement and analyse what they want a quick getter he will be long term for sure with good earnings and commision atleast have 1 year of experience should show me that he has bid a genuine client across the globe must me dedicated in his class and art should be frank and has a spark in his commitments and ...

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    2 bida

    Need someone to provide the service of sendgrid, mailgun.

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    9 bida

    Disponiamo di n°1 postazione di lavoro /scrivania all'interno di spazio in condivisione (co-working) in pieno centro a Genova per sub-affitto con formula mensile a forfait a 200 Eu+IVA. Incluso nel servizio con regolare contratto sono incluse tutte le spese di gestione : Luce, Fibra Internet WI-FI + rete LAN + stampante di rete + n° illimitato stampe A3/A4 + pulizie bi-settimanali + c...

    $280 - $841
    $280 - $841
    0 bida

    Hallo. Ich suche einen deutschen Ghostwriter für mein E-Book. Der Text sollte etwa 10.000 Wörter umfassen. Ich habe sogar ein paar i Liebhaber, worüber du im Text schreiben kannst. Du wirst einige Recherchen anstellen müssen, um diese Arbeit richtig zu erledigen. Bitte verwenden Sie nicht nur Informationen, die Sie mit einer schnellen Internetrecherche erhalten können. ...

    $580 (Avg Bid)
    $580 Avg Bida
    6 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. • You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. • The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. • The accuracy level to be maintained is >90%. Payment per page depends on the plan chosen. • The...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    76 bida

    We need a full time Laravel Developer with 3 to 5 years of experience. We are a software development company Collanomics Technosoft, located in Kolkata, Sector V. Interested candidates can apply by sending their CVs to [log masuk untuk melihat URL]@gmail.com. Required experience: 3-5 years Duties and responsibilities: • Develop, record and maintain cutting edge web-based PHP applications o...

    $359 (Avg Bid)
    $359 Avg Bida
    5 bida

    Hello, everyone thanks you, everyone, for looking through my Project. I am looking for reliable, competent, flexible and who can work in fix budget. I want to request the freelancer to create one excellent eye-catching Book Cover for my ebook which i am going to sell it on iTunes, Amazon Kindle, and in some other websites. My Book title is "Opportunity to make millions". if you want more...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    44 bida

    we are an e-commerce company and want to sell products. persons who can sell and have good network will only bid. we will provide you the highest commission from other markets. product are to be sold in USA, UK and other countries except india.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    8 bida