Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    175,009 X tugasan ditemui, harga dalam USD

    I want to have a design for my banner in size of 8 x 6 Bismillahirahmanirohim ( jawi font) Pusat Tuisyen Cerdik Ilmu Pelajari Asas, Kuasai Pemahaman, Amali Praktikal 4 Subjek HANYA RM100 Bahasa Melayu Bahasa Inggeris Matematik Sains Setiap Sabtu dan Ahad 9 pagi sehingga 12 tengahari Pra Sekolah, Sekolah Rendah dan Sekolah menengah Berminat

    $12 (Avg Bid)
    Dijamin
    $12
    21 penyertaan

    Hi awak, u keje sbgi freelancer je ye? Ley x translate file subtitle english ke bhs melayu? If ley nanti sy confirmkan balik....nak tanye je dl

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menggambarkan sebuah rumah minimalis. dengan berukuran 5 x 8 meter.

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    1 bida

    ...dalam penulisan artikel dalam proposal tersebut. Untuk penawaran awal rate per artikel yang kami berikan adalah Rp. 12.500,- per artikel. Sehingga jika 6 artikel x 12.500 = 75.000,- / hari x 7 = 500.000/minggu. Akan kami coba lihat dulu hasil pekerjaan selama seminggu atau 2 minggu. Jika bagus dan sesuai dengan harapan kami, akan kami lanjutkan penulisan

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    8 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buk...majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    ...(BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran kerja di perusahaan yang Bapak / Ibu pimpin sebagai Staff. Saya

    $182 - $548
    $182 - $548
    0 bida

    ...berikan adalah 1.500 per meter, dengan minimal pembelian 1 pis (roll) 80 meter. Dengan 7 seri warna yang ada dalam 1 produk. Sehingga potensi keuntungan Anda adalah 1.500 X 80 meter X 7 seri : menjadi 840.000 untuk 1 produk saja. Anda hanya perlu menjualkan saja, urusan pengiriman, dan lain-lainnya menjadi urusan saya. Jika Anda bisa menjualkan dengan

    $61 - $613
    $61 - $613
    0 bida

    ...berikan adalah 1.500 per meter, dengan minimal pembelian 1 pis (roll) 80 meter. Dengan 7 seri warna yang ada dalam 1 produk. Sehingga potensi keuntungan Anda adalah 1.500 X 80 meter X 7 seri : menjadi 840.000 untuk 1 produk saja. Anda hanya perlu menjualkan saja, urusan pengiriman, dan lain-lainnya menjadi urusan saya. Jika Anda bisa menjualkan dengan

    $61 - $3650
    $61 - $3650
    0 bida

    ...xperia, Smartphone Tercanggih 2014 oppo, Smartphone Tercanggih 2014 oppo find 7 Salah satu daya tarik utama ponsel ini adalah layarnya yang sudah menggunakan resolusi 4k 2560 x 1440 (560 ppi) berdiagonal 5.0 inci, fitur lainnya yang tak bisa dianggap remeh adalah kekuatan kamera depan dan belakang yang sama-sama 13MP. lihat detailnya disini 8. Huawei

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    5 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[login to view URL] 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[login to view URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mendesain 6 buah banner berukuran 470 x 246 untuk iklan di Facebook. Cukup mencampurkan beberapa image produk dalam 1 banner dan melakukan sedikit editing. Biasanya membuat 1 banner untuk Facebook akan memakan waktu sekitar 15 - 20 menit

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    9 bida
    Logo design Tamat left

    Saya perlukan satu logo utk web pelancongan. Boleh lihat di www.malaysiasecrets.com. Saiz logo ialah 99px X 43px.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    "MESI...Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    ...terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 akan berproses beberapa saat (agak lama), kemudian

    $10 - $37
    $10 - $37
    0 bida

    ...(kelompok Kompas Gramedia Group) atas Nama Anda. Fee Pekerjaan Anda akan dibayar dimuka setealh Project Selesai berupa DP Royalty, Anda akan mendapat sisa Royaty setiap Tahun 2 X, tergantung Penjualan produk tersebut laku dipasaran. Anda Akan mendapat training Gratis dan bimbingan konsultasi secara online via email, hingga project tersebut selesai. Setiap

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    2 bida

    ...would like to have a Python function made that will take a list of items and return all the permutations of that list in every possible group size of X items. def permutations_in_groups(items: List, x: int): <CODE> ie; permutations_in_groups([1,2,3,4,5,6,7,8,9,10], 10) -> Would return every possible combination of the list grouped in 10. This would

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    17 bida

    ...system: I need to be able to configure in a web page a simple site I would like to publish: Choose domain, name of site, upload logo and have the system build up a static site with X amount of articles (plus pages like Terms and Conditions, Privacy Policy, etc) and publish the site via API to the hosting plus set up Cloudflare automatically. I'll have a db

    $480 (Avg Bid)
    $480 Avg Bida
    34 bida

    ...the SBC (ShwePyiThar Baptist Church) in Yangon, Myanmar. I am looking for consultation and advise on how to go about building a tiny 4 storey building/dormitory within a 25ft X 60 ft space in ShwePyiThar (16°57'33.3"N 96°03’33.5”E). This is a project with an objective to provide financial support for SBC’s ministry to benefit the underprivileged chil...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida

    I require a moodle plugin called "Grid format" to be added to my moodle site. For some reason I a...moodle plugin called "Grid format" to be added to my moodle site. For some reason I am getting an error when trying to added it. Possibly the latest version of moodle we have 3.x may not be compatible with the plugin. Are you able to help me with this ?

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    7 bida

    Artikel Komuniti X Teratas