Above the fold optimization wordpress pluginpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    712,043 above the fold optimization wordpress plugin tugasan ditemui, harga dalam USD

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida
    $1831 Avg Bida
    22 bida

    Plugin development for wordpress site

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    53 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Real Estate CRM Part 1 - multiple users (Staff 1, Staff 2, Closer 1, Closer 2 and etc) - Manually key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require fur...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Hanya edit file javascript plugin ter-install untuk mengubah animasi dropdown dan mengubah text di halaman payment gateway dan shipping yang terinstall

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    Optimasi Penyusunan Box dalam Kontainer Dengan Algoritma Genetika

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    saya mencari penulis berbahasa melayu, yang tahu & mampu menulis untuk 5 konten berunsur kesihatan (ada background medical field lg bgus), yang juga wajib tahu pasal search engine optimization (SEO). konten anda akan saya periksa utk mengelak plagiarism menggunakan copyscape & yg seumpama dgnnya. Saya mempunyai byk job tergendala atas urusan masa & khidmat professional anda amat ...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk membuat website Joomla tapi menggunakan HTML yang sudah jadi. Deskripsi pekerjaan: - Tidak ada pekerjaan medesign web, design sudah dibuat dalam bentuk HTML - Mengaplikasikan design yang sudah jadi ke dalam Joomla - Termasuk membuat form contact us dan google map menggunakan free plugin Joomla - Pekerjaan hanya mengkonvert HTML ke Joomla - Tidak termasuk p...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    3 bida

    Memasukkan content dari web lama ke web baru dan troubleshooting plugin wordpress (sticky menu,dll)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya memiliki blog pribadi dan hendak menyembunyikan 108 artikel yang sudah saya tulis dengan menggunakan plugin WP Hide Post. Namun, saya tidak memiliki waktu untuk melakukannya. Untuk itu, saya memerlukan orang yang bisa melakukan hide post menggunakan plugin tersebut. Panduannya sudah saya siapkan, pekerja hanya perlu mengikuti panduan.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya butuh plugin login facebook presta shop 16.014

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD...

    $3542 (Avg Bid)
    $3542 Avg Bida
    3 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    sawadeekrub, i am looking for help on my facebook page, a chinese restaurant in Siam Paragon. i need copywriter the facebook posts. can you do that for me pls? material i have: product shoot food menu few video (no editing needed at the moment) i may prepare the brand history as well. what i need: facebook post (copy in thai), i may need copy variation for markeitng testing as well. landing page...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I have a working plugin that adds some styling to text with add_action('the_content', 'function'); 5 functions inside. I need: 1) Create an admin menu setting page, where user can enable/disable functions for post_types and set variables 2) Add the same settings to individual posts on the editor page 3) Prepare plugin to publish it in WordPress Plugin Directory

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    10 bida
    eBook writer 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I'm looking for a writer to research and write a 7,000 words eBook on various "how-to" topics with a budget of $70 USD. More details of this project will be sent to you when you're hired. Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance. The eBook must: 1) Contain original content (pass copyscape) 2) Be written ...

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    17 bida
    Website Adjustments/ building 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, i have a website that is almost 70-80% completed but i need to do some adjustments + add few things.. If you do website design please contact me, am using Wordpress (woo commerce) using a ready template by Elemantor.. I have very very little to almost no coding to make it simple for me to fix in the future (so I prefer minimal coding if possible) I need the following tasks: 1. I have the sea...

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    14 bida

    Hi, i have a website that is almost 70-80% completed but i need to do some adjustments + add few things.. If you do website design please contact me, am using Wordpress (woo commerce) using a ready template by Elemantor.. I have very very little to almost no coding to make it simple for me to fix in the future (so I prefer minimal coding if possible) I need the following tasks: 1. I have the sea...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    9 bida

    Hi, i have a website that is almost 70-80% completed but i need to do some adjustments + add few things.. If you do website design please contact me, am using Wordpress (woo commerce) using a ready template by Elemantor.. I have very very little to almost no coding to make it simple for me to fix in the future (so I prefer minimal coding if possible) I need the following tasks: 1. I have the se...

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    1 bida

    Hi, i have a website that is almost 70-80% completed but i need to do some adjustments + add few things.. If you do website design please contact me, am using Wordpress (woo commerce) using a ready template by Elemantor.. I have very very little to almost no coding to make it simple for me to fix in the future (so I prefer minimal coding if possible) I need the following tasks: 1. I have the se...

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    1 bida

    Change the logo color to this Pantone color (silver peony) and also make the logo white background too. In all photo formats

    $10 (Avg Bid)
    $10
    10 penyertaan

    I want to update the open cart web site 1- update open cart to 3.0.3.7 2- update eMarket Multi-purpose MarketPlace OpenCart 3 Theme from 20 to-30 layout 3- update purpletree software Multivendor / MultiSeller Marketplace to last version

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    3 bida
    Website optimization 6 hari left
    DISAHKAN

    I need optimization of my website and SEO content

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    20 bida

    Any bid without below line, will be ignored.. I need high quality backlinks, from Home Decor sites.. Note: ONLY Home Decor backlinks from high DA websites.. >>>>>>>>> In your proposal, write, "I can provide _X__ number of backlinks for _$Y__ within __A__ days" Any bid without above line, will be ignored..

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    8 bida

    Hi The Seo Guru, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    Create a custom plugin to show differenct products based on their product numbers.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    14 bida

    [log masuk untuk melihat URL] looking for open source python code with sonic game the above github has developed with sonic games but i unable to run it some one help required

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Purchased an app which is already build. A multi vendor app like Dunzo. Need a developer who can work on additional features. 1. 3 Step Registration Process 2. Update Mapbox to Google Maps (Inbuilt Mapbox) 3. Payment Integration 4. UI Design Changes in Merchant Page 5. Adding Tables to download data from Admin Panel 6. Single Click Upload Menu (Item Name, Description, Price, With/without Image, C...

    $324 (Avg Bid)
    $324 Avg Bida
    4 bida

    We need a script to change uploaded images from a picture to a face type outline illustration on the fly. If we need them to zoom and position the face in an area that is fine also. it would need to be in color and read the colors from the image. This would need to be done on the web not an app. Attached is a example. I am open to really anything along that lines. If you can not do that style...

    $513 (Avg Bid)
    $513 Avg Bida
    7 bida

    Hello everyone, I will need an expert with knowledge of databases and web services to complete some tasks until 6/3/[log masuk untuk melihat URL] $70 USD I will send data and analytical details on chat, including step-by-step directions regarding the requirements and links for everything (all in one wordfile)!! Requirements: 1. Good knowledge of Spark SQL, RDD & Dataframe API. Prior works ...

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    The Charcoal Grill (Turkish kebab store) will be redesigned from the ground up. It needs a new logo to represent the new identity. The new design of the store will be industrial. We want a minimalistic design with industrial elements to it. We were thinking of having a typographic logo but feel free to be creative.

    $35 (Avg Bid)
    Dijamin
    $35
    113 penyertaan