Add menu page oracle portalspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    389,824 add menu page oracle portals tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    69 bida

    buat blog dengan isi kontent kurang lebih 4 halaman meliputi menu : contact, blog, rekomdansi,free ebook

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    15 bida

    membuat menu utama desktop dengan menggunakan java

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    2 bida

    1. Mengubah tampilan design login page (tab, field) 2. Membuat fungsi login sosmed LinkedIn 3. Membuat fungsi login sosmed Google Account

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Tolong editin menu / link pada halaman di cshtml porject asp.net saya

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    18 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    14 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    saya ingin membuat logo disign

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Website hotel dari PSD ke Wordpress Theme dan bisa melakukan reservasi database dan email ke admin.. dan semua halaman dan gambar harus dinamis bisa diganti melalui wp-admin tidak boleh hardcode.. dan ada menu di wp-admin dashboard tiap halaman tidak boleh masuk ke halaman pages.. langsung ada shortcut dan bagian wp-admin dashboard.. [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya perlukan admin untuk uruskan FB Page saya. Min post 6 kali [log masuk untuk melihat URL] posting perlu berkati dengan acitivy harian dan kesihatan (berkaitan dengan perokok).

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    4 bida

    Memasukkan content dari web lama ke web baru dan troubleshooting plugin wordpress (sticky menu,dll)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin mengerjakan apa saja yang berbau dengaan Graphic Design. Mulai dari design poster, menu makanan, brosur, banner, dan sebagainya.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    2 bida

    reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    menambah salinan, menu tamplate pada cms joomla

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    Assala Mo Alaikum Warah Matullah Hi Wabarakatuhu, Rashid Sahab Allah aap par or Tamaa muslimeen par apni rehmat qayam rakhe. Ab kaam ki baat krte hain... Main Indian main Rajasthan ke chhote se sheher Tonk se hu or Mujhe apne kaam ke liye facebook accounts chahiye jinse logo k pages like krke main pesa kama saku... agr aap mujhe facebook accounts provide kar sakein to mere or apke dono k liye ek b...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    minang resto prestashop adalah website e-commerce yang menjual masakan padang atau minang. resto ini menyediakan layanana delivery, sehingga konsumen bisa lebih nyaman dan puas untuk memilih menu-menu yang disediakan oleh minang resto ini.

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    2 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Buka aplikasi Photoshop di Komputer Anda Pilih File/New Setelah itu Ok. Maka akan muncul tampilahn dokumen baru Agar lebih mudah, alangkah baiknya kita menggunakan walpaper2 yang sudah ada, jadi nanti kita gabung beberapa wallpaper terus dimainkan blending options nya. Mainkan efek shadownya……… Kalau teman-teman sudah mendapatkan beberapa wallpaper yang ingin digabung, car...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    Edit Something Tamat left

    Athre ne shounk,athri mundeeran de bn gye ne jatt zind jaan heeran de Aven Jhuthi Muthi att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mr...

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Membuat website untuk input data perolehan POIN perhari dan berdasarkan tanggal, perolehan POIN akan di sajikan / di rekap perminggu,perbulan dan pertahun dan di sajikan dalam bentuk tabel dan bisa di download nantinya menjadi file pdf/xls. di website nantinya juga ada menu untuk tambah pegawai,edit nama pegawai,hapus pegawai.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Cara memutihkan gigi di era saat ini memang cukup banyak cara mudah, praktis serta modern yaitu menggunakan bleaching gigi, dan juga dengan cara alami. Namun ada juga yang merasa tidak cocok menggunakan produk pemutih gigi (bleaching gigi). Cenderung ada efek rasa ngilu dan sakit gigi ketika menggunakan bleaching gigi bagi sebagian yang punya gigi sensitif. Jika ingin memutihkan gigi yang tan...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login, aplikasi akan melakukan verifikasi data ke ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Fungsi untuk mencari nama file / motif di katalog tidak sempurna, saya mengingkan ketika mencari motif akan langsung di tampilkan

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Hello, I am a professor at a large institution and I would like to create my own wikipage. My institution recommended me to take this action to increase visibility etc. I have a comprehensive website, CV, and other information that will be helpful to fill out. I can also provide some example Wikipages that I liked.

    $375 (Avg Bid)
    $375 Avg Bida
    2 bida

    Our current website ([log masuk untuk melihat URL]) is for a self adhesive film product for interior walls (i.e. BODAQ Interior Film). We need to make some changes: 1. Brand has changed from Hanwha to Hyundai so the logos need to all change. There is a Hyundai logo and a new BODAQ logo. 2. The patterns list in the DESIGNS page need to be reuploaded using the new images provided. 3. The BODAQ Film...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    12 bida

    VRP solver model had been adjusted to customer's requirement to handle multi trip and pickup target to maximize profit. Now focus is model be capable to minimize unit cost at high % complete level, time window type equal hard is working well, new macros are included into vrp solver menu, and better visualization capabilities. So they are 4 objectives to achieve here: 1. Modify VRP solver code...

    $310 (Avg Bid)
    $310
    0 penyertaan

    Need 200+ Company Page Followers for a company page on LinkedIn Need 10+ Linkedin Profiles each have 100-200 connections.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    5 bida

    WordPress page! - Adding a copyright bar - Change the "title" of a few pages in a URL

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    32 bida

    Hi, i could like a status page created like this - [log masuk untuk melihat URL] in the style of this page please [log masuk untuk melihat URL] the box in the middle should be where the servers are listed.

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    5 bida

    I need some quick help figuring out why my css code isnt rendering correctly. Must be willing to screenshare my screen and speak with me. It's only about 10 lines of code for a "button" in a menu.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    13 bida

    I'm looking for a good shopify programmer there can help me with a Shopify Shop. The shop is using the theme Launch from PixelUnion. I need to make som custom changes to the pages and the theme. The tasks are the following: - In the bottom of the front page, a landing page and a about page i would like a CTA. - Landing page where the sections from the front page can be used. - The Checkout ...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    9 bida

    I use this script on [log masuk untuk melihat URL] of theme to register a custom note in the product: // Set custom data as custom cart data in the cart item add_filter( 'woocommerce_add_cart_item_data', 'save_custom_data_in_cart_object', 30, 3 ); function save_custom_data_in_cart_object( $cart_item_data, $product_id, $variation_id ) { if( ! isset($_GET['custom_tipo&...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    3 bida
    Add two pages to my website 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone to take some documents I have drafted and turn them into nice, professional, and eye catching website pages on my website. Site is in wordpress. I will provide the files if you are awarded the project.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    34 bida

    Hey, Looking for a freelancer that could do some PHP JS frontend pushnotification work. Like allow to advance etc...

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    20 bida
    WordPress On-Page SEO 6 hari left
    DISAHKAN

    Please type "Hi,[log masuk untuk melihat URL],I am not autobid" in the first line,or I will ignore your bid. I need a fully WordPress on page SEO,you need to use Ahrefs site audit to check the part you need to change. After the health score be 90%+ I will release the milestone. When doing on page SEO,my site can't be down. I have mamy sites, and will have more, so it is long term co...

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    16 bida

    I want to have Content Properly Organised / Customised I have got a lot of Websites' Development Files, each Files-Set (that is Folder) having Files for Each Individual Project having a HOME-PAGE, WITH ALL Required Files, Including Design Fiels && Images. I want all those related Files for each Project to be Organised (Assembling them...) to make Ready, each One-Page-Website, that ...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    6 bida

    Using JDBC, write a Java program (no GUI will be used) which will allow the interaction with a part of the Oracle DB you designed in phase I – the table Account-. The following have to be carried out:

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    3 bida