Add portfolio section existing sitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    846,232 add portfolio section existing site tugasan ditemui, harga dalam USD

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepask...pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Berminat? Apply sekarang [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 1...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Migrate Site to WordPress

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    4 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2345 (Avg Bid)
    $2345 Avg Bida
    26 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    MatLab Portfolio Optimiser based on a sector

    $213 (Avg Bid)
    $213 Avg Bida
    5 bida

    Saya membutuhkan website dengan tampilan yang sederhana, bagus dan rapi. dengan fitur pengguna dapat melakukan login ke dalam website tolong lampirkan portfolio projek web terakhir anda, terima kasih

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    6 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2057 (Avg Bid)
    $2057 Avg Bida
    1 bida

    Halo bu ositangga. apakah ada contoh portfolio article yang telah ibu tulis? kalau boleh minta no whatsapp nya

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    3 bida

    Tolong bersihkan website saya dari Cracker, saya rasa website2 saya di masuki Trojan.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Membuat aplikasi VBA- excell untuk tracking portofolio saham dengan ketentuan sbb: 1. Menggunakan Real time data (1-5 min) 2. Update data saham secara otomatis ke portofolio saham 3. Dapat melakukan penambahan dan pengurangan transaksi saham pada portfolio 4. Dapat melaklukan sorting berdasarkan Nama saham, keuntungan (jumlah atau %), berdasarkan tanggal masuk 5. Record data tiap transaksi pada portofolio

    $639 (Avg Bid)
    $639 Avg Bida
    1 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    Terbuka kepada designer dari Malaysia. Saya perlukan dalam 10-20 design banner untuk produk yang akan diupload ke social site (FB, IG, Twitter, Dsb.) Design clean dan profesional. Kalau boleh nak tengok portfolio dulu sebelum hire. Thanks.

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    7 bida

    Saya perlukan design banner perniagaan untuk diletakkan di instagram, facebook dan laman sosial yang lain. Design dalam bahasa melayu. Sila bagi contoh portfolio dlu sebelum proceed. terima kasih

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    5 bida
    Annual Report Tamat left

    Penulisan Annual Report "COPY" dengan cara interview bertemu muka, meeting & email. Project dari awal sampai akhir. Dibutuhkan Interview & portfolio penulisan annual report yang pernah dikerjakan. Bayaran lumsum per proyek. Jenis tulisan: formal, bilingual: indonesia inggris.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di sudah ada contoh...Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa update 2 gambar/hari Maximal update 15 gambar/hari Saya akan beri ganti Rp.50k/15 gambar Jika berminat silahkan hubungi [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Halo, saya sudah memiliki design html nya dan saya memerlukan fungsi (PHP)..

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    3 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@ karajarkey handipel ev handipman jamanak manramasnery qnnarkel

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin membuat aplikasi cerita anak yang mendidik di iPad. Scope kurang lebih seperti aplikasi cerita "kancil dan buaya" di appstore. Cerita akan interaktif. Selain kemampuan membuat aplikasi iPad, developer juga harus memiliki kemampuan membuat grafis digital yang fun, disukai anak-anak, tetapi tidak norak. Tolong tampilkan portfolio yang pernah didevelop juga desain grafis yang pernah dilakukan. Terima kasih

    $382 (Avg Bid)
    $382 Avg Bida
    4 bida

    rohitgahlyan@ rohitgahlyan@ rohitgahlyan@ rohitgahlyan@ rohitgahlyan@ rohitgahlyan@ rohitgahlyan@ rohitgahlyan@ rohitgahlyan@

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this messa...tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi sudah ada, yang dibutuhkan adalah mem...butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. Referensi untuk page portfolio (terdiri dari beberapa video): Ketika 1 video di klik, video tersebut akan pop out dan bisa full screen. Waktu penyelesaian : 30 hari

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $931 (Avg Bid)
    $931 Avg Bida
    3 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    ...idea of ​​what we are looking for. You have to have superior skills in graphic composition, feed design, videos, etc. We do have a video designer and editor, but you will be his support and the company's content manager. If you are the creative hero we are looking for, apply. If not, you will lose the bid you make. You must have an exceptional portfolio, we will not consider basic things and people without experience. Share your portfolio. ---------------------------------------------------- Busco un director creativo para agencia. Es full time pero flexible, puedes trabajar en tus proyectos, pero queremos contar contigo entre 8 y 6 lunes a viernes. Nuestros clientes son de perfil alto; hemos tenido de clientes a Blackberry, Huawei, Intel para que t...

    $551 (Avg Bid)
    $551 Avg Bida
    3 bida

    Here is the test site please check the website. - Task. Need to integrate a feature of allows a customer to connect their own custom domain name. Right now customers can use the subdomain feature only.

    $8 - $19
    $8 - $19
    0 bida

    I need to add function and modify in my existing project. I need only experts had a good experience in laravel development.

    $181 (Avg Bid)
    $181 Avg Bida
    42 bida

    I have a public facing website that uses a Salesforce Digital Experience site. All users are guests. 1) Capture the visitors IP and store in a variable that can be called from any flow. 2) Capture URL parameters that are passed when the visitors first lands at the website and store in a session. Variables should be accessible from within a flow and within digital experience. No automated responses considered. This must be a project you have previously completed.

    $283 (Avg Bid)
    $283 Avg Bida
    8 bida

    We need developer who can integrate insurance api into our existing business layer and database project. Developer who has experience in .NET framework, ASP.NET Webforms, Web APIs, Web Services, WPF, Microsoft SQL Server, WCF, JavaScript, Node JS (MEAN Stack) Exisiting website url.:- sample kit attach for consideration Only Interested and Experienced Candidates can approach who can devote their time in the project

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    16 bida

    adding a page to an existing react front-end project ideally using existing components to make sure consistent style need to connect new page to backend using js (backend provided)

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    67 bida
    Simple XML/HTML site needed 6 hari left
    DISAHKAN

    Automated Responses are Automatically Declined. Need some acknowledgement that you've read the post. Do not quote more that what's listed I need a very simple HTML site built that will consist of less than 10 pages. The site is hosted on an internal network on a 1756-EWEB module inside a PLC. The site will need to pull data from tags and display it on screen in a visual format. The site's pages should look and appear similar to a standard factory HMI screen. Please familiarize yourself with the 1756-EWEB module from Allen Bradley. You will only need to be doing HTML work on the internal web page. You will not be doing anything involving programming or ladder logic edits from with RSLogix

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    25 bida

    I want a designer that can create a 1 product ecom site which consists of a landing page with a 30-45 sec tik tok style mashup video on the landing page and the call to action which will then leads them to the 1 product and cart. I would prefer the site be done on w/p woo commerce so it can be uploaded to my hosting.

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    60 bida

    Je désire la création d'un site de vente en ligne sous jamstack pour la vente de produits cosmétiques biologiques. un site e-commerce simple avec identité visuelle(charte graphique, logo) qui comprend : - Votre site e-commerce en design responsive - Présentation de vos services - Paramétrage des livraisons et des solutions de paiement - Page “ A propos” - Page de contact - Page F.A.Q - Page mentions légales, politique de confidentialité, CGV et CGU (à fournir) - Espace réseaux sociaux

    $1068 (Avg Bid)
    $1068 Avg Bida
    19 bida

    Hello, I am looking for someone to show post data from my other wordpress site to main wordpress using api. I want you to build a shortcode using which I can add url of the post or we can use the post name and then it will show post content. Please note that I might update data in my other wordpress site so you should use api to fetch data (this way it will have latest data, all of the time) Thank you

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    3 bida

    We have a few issues on our website the most important of which the checkout we need a better one that intergrates paypal and stripe.

    $531 (Avg Bid)
    $531 Avg Bida
    75 bida

    Hello there I have a web developed in PHP LARAVEL its a web for p2p exchange just like LocalBitcoins but it support multi crypto currency and it uses coin payment api now I need users to be able to swap currency from one crypto currency from one currency to another! may be from bitcoin to USDT or from USDT to ethe, thanks

    $536 (Avg Bid)
    Segera
    $536 Avg Bida
    19 bida

    We are looking for a talented concept artist who can create realistic space-themed visuals. We have 3 spaceships that you would place into different space environments. Apply only if you have a strong photoshop portfolio that reflects the quality of your work.

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    32 bida

    Currently the website is functional, it is required to add 4 functionalities, average experience in Nextjs, Mapbox map library and a bit of wordpress is required.

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    18 bida
    Ghost CMS Website #1 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm searching for someone who can work on the Ghost CMS to import premium theme and work on it to add pages, section, ... Please provide me some works you have made on the ghost cms. Thanks guys!

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    31 bida

    This is a fairly major revision of the mixer/intercom updating out of date components, Improving speaker amplification, reducing background noise on intercom mics and adding USB interface to the unit. Existing product is here:

    $1500 - $3000
    Ditampilkan Segera Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
    $1500 - $3000
    5 bida

    Hey everyone. I'm looking for an ThreeJS/WebGL developer. I would like to create a game in the same style as this one: The game will be pretty much the same, but it will be for a different portfolio, and the landscape/gameplay will be different: instead of having a car, we will put a character, a different landscape... etc We will provide all 3D assets (Blender). Please contact me if you think you have the skills to make them, and give me an estimate of the price and production time. Thanks!

    $2444 (Avg Bid)
    $2444 Avg Bida
    14 bida

    Looking for someone to handle the marketing for my Shopify website Looking for someone to handle the marketing SEO for my Shopify website

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    14 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Ditampilkan Dimeterai Peraduan Teratas Perjanjian Kerahsiaan

    copy 300 products into the new website. Not a hard task. Only to have copy & paste details.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    41 bida

    Looking to hire blockchain developer who can add Mint function of NFT to my website. My website is developed by React. And NFT smart contract is already exist, Just need web3 part of frontend.

    $25 - $50 / hr
    Dimeterai
    $25 - $50 / hr
    16 bida

    I have a python selenium script it was working fine however now its crashing on a specific section. I require you to find where it is crashing and fix it. strict deadline 1-2hours.

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    12 bida

    Need a professional team of front end designers who can make a beautifull website. Should be made in NodeJs Ejs view engine Reference Sites.

    $403 (Avg Bid)
    $403 Avg Bida
    21 bida

    I have a query formula with works perfectly. But I need someone to separate each 'import' so they are not all jumbled together in one big mess. Here is the query: =QUERY({ '1'!AN4:BJ; '2'!AN4:BJ; '3'!AN4:BJ; '4'!AN4:BJ; '5'!AN4:BJ; '6'!AN4:BJ}, "select * where Col1 is not null")

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    21 bida