Add template existing websitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    542,866 add template existing website tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membuat dokumen list kertas A3 Membuat template dokumen laporan harian Menggunakan kertas ncr Membuat template dokumen laporan mingguan kertas legal Membuat tenplate dokumen laporan bulanan / rekap kertas legal Membuat template dokumen RAP Membuat template curva s Intinya membuat template dokumen Antara sheet dan sheet terhubung antara 1 dan lainnya menggunakan rumus atau vba dan menggunakan pivot

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer sampai mest...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Saya diberi tugasan untuk menyiapkan video montaj korporat organisasi. Jadi, sekarang saya perlukan intro untuk effects logo organisasi dan juga template untuk montaj sekiranya ada.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    15 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2086 (Avg Bid)
    $2086 Avg Bida
    7 bida

    template sesuai kengingan anda

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    4 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2057 (Avg Bid)
    $2057 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini saya sudah beli tapi sayang bedcovernya tidak bisa dihilangkan. Info lebih jelasnya bisa 0838 808 1500 7FAB7D21

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    1 bida

    template yang enak dipandang dan eye catching. tidak membosankan, dengan tema kopi dan kesederhanaan tapi memukau

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    Rental Services Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan tentang Bisnis MLM dengan sangat detail dan di sertai animasi, dan ada galery testimonial

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida
    instal magento Tamat left

    saya punya template magento siap instal, adakah yang bisa menginstalkan

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    16 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    rohitgahlyan@ rohitgahlyan@ rohitgahlyan@ rohitgahlyan@ rohitgahlyan@ rohitgahlyan@ rohitgahlyan@ rohitgahlyan@ rohitgahlyan@

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Redesign template Wordpress Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    10 bida

    Saya membutuhkan desainer web utk custom OJS template (Edit CSS)

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    1 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) ...pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5...

    $3542 (Avg Bid)
    $3542 Avg Bida
    3 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freelancers h...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruangan register dan log in ahli dan di ruangan ahli mesti boleh lihat senarai downline, profile peribadi, komisyen dan lain2. Setiap ahli boleh dpt referal link utk promosi kpd org lan. Then setiap bulan mereka harus renew yuran tersebut. Jika tidak iklan akan disekat. Boleh kah anda bantu saya. Boleh bg contoh template yg sesuai. Saya nk sebut harga. Hosting kena cari sendiri atau mcm mana?

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    1 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida
    Website (Memorial) 6 hari left
    DISAHKAN

    I need to create a memorial website / information website for a child who has committed suicide. I have a rough design of the site and need assistance with some form of template and creating the layout of the site. I also have another site for my business to create which would involve modifying an existing site but loading/making searchable parts by part number

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    37 bida

    Add stripe payment on existant laravel site Stripe is allrealy install , we just must complete a little script where admin define an ampunt and client pay

    $444 (Avg Bid)
    $444 Avg Bida
    31 bida
    Add stripe payment on laravel 6 hari left
    DISAHKAN

    Add stripe payment on existant laravel site Stripe is allrealy install , we just must complete a little script where admin define an ampunt and client pay

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    18 bida

    I have an angular app where I need to add web push like if someone send message then it should show the web push notification

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    We have a credit card spreadsheet with approx 150 people with approx 4-5 transactions each I would like to upload the spreadsheet into the database and for it to output to an already existing template

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    30 bida

    We have a credit card spreadsheet with approx 150 people with approx 4-5 transactions each I would like to upload the spreadsheet into the database and for it to output to an already existing template

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    12 bida

    Need a JavaScript &PHP expert add smtp

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    11 bida
    Data Entry 6 hari left
    DISAHKAN

    Need someone to type addresses into Excel template. Specific format. Should take about 3 hours total.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    164 bida
    Trophy icon Add Buttons to my HTML 6 hari left

    I would like two square red and green buttons to add to my email html. The buttons should both be able to link to different weblinks. The square buttons should have the text "Confirm" and "Decline." The confirm button should be #008080 and the decline should be #BA5D5A

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    14 penyertaan

    Hi -- Would you be available overnight or tomorrow morning for a rush job customizing some CSS for some web form fields for a Cvent web template? (Cvent is an event registration platform.) I have full access to add custom CSS and can assign classes to individual form objects – I think their outer div (and also can input Javascript if needed). I could send sample of what forms look like now and a mockup comp of what is needed in a couple hours.

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi Junio K., I noticed your back but im blocked and have a new project for you. Using the same template but much easier and 20 seconds long. Not a mobile is a card machine with text overlays as before and soundtrack.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    greetings, I'd like to understand if I can give one of your web developers the template files I bought from and have them generate the website I'm looking for. We can discuss these details over chat? Kindly, Jeff

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    1 bida
    Amibroker AFL Algo coding 6 hari left
    DISAHKAN

    Would like to build codes for below logic: Stock scan: Scan stocks within Midcap index which are 5% (below or above or equal) 30 EMA exponential moving average on daily chart identify stocks with increase in volume, price and OI in last 3 candles in intraday 15 mins chart identify stocks with sudden volume spike with increase or decrease in price identify stocks with...moving average on daily chart identify stocks with increase in volume, price and OI in last 3 candles in intraday 15 mins chart identify stocks with sudden volume spike with increase or decrease in price identify stocks with very big red candle followed by 2 more green candles Print buy and sell signal on chart Take trade, with single quantity Take trade with max 10k Rs buy sell based on chart template ADX and RSI ...

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    3 bida
    Google Add words 9 hari left

    Hola First Page SEO, vi tu perfil y me gustaría ofrecerte mi proyecto. Podemos conversar por chat acerca de los detalles.

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    1 bida

    Hi Swapnil P., I've seen your profile and wonder if you can help design an event attendance certificate. i have a template that hopefully will help. perhaps we can discuss details over chat. Many thanks, Sam

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    1 bida

    I have a landing page. I need to add only one animation in roadmap. Reply me if you can.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    24 bida

    Reactjs developer -- Need to fecth restAPI data and make charts.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    11 bida
    Help with existing FLOWXO bot 6 hari left
    DISAHKAN

    We have existing FLOWXO Bot that is linked with Google sheets. We need help with updating and managing it. This experience is for FLOWXO experts.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    ...example of 12 template images [ I don’t want you to make this image a template . I need a new design for each image here ] . Also I need 3 mockup images for each template [ For Website Presentation ] . http

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    9 bida

    I am having some calculation sheet, want to connect all data and do the sheet formatting for printing as per standard template.

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    4 bida

    We are seeking out freelancers who can help us visually improve our current presentation deck. We are seeking experts who can leverage their creative skills to help enhance the visual appeal of our presentations. The presentation content is already ready. The scope of the project is specifically on visual appeal only.

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    38 bida

    Hi I have a wordpress/woocommerce site at I would like it redesigned to a more modern design and layout I would also like a template for the products so that all products have a consistent layout the site currently uses the Porto wordpress theme, but I am happy for this to be changed We are based in the UK thank you David

    $278 (Avg Bid)
    $278 Avg Bida
    1 bida

    Hi I am looking for Wordpress Developer for adding some custom Features in my site I will share more details Experienced person can apply Vai

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    34 bida

    build invoice template using html for plugin

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    40 bida

    My site is running well, but needs some image and content improvement. i have the plan set, just need someone with HTML skill who know how to improve the site drastically and ad some feautres on the site

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    112 bida