Adobe flex sso windows adpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    498,019 adobe flex sso windows ad tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tempat mencari jawapan mcm stackoverflow, Reddit dan github tapi untuk students university dan sekolah. Dia tempt untuk bertanya soalan dan beri jawapan dan pandangn jika tak dapat faham apa yang diajar oleh lecture or rakan sekelas..dan tempar berkongsi idea dan pandangan.. bukan tempat meniru assignment atau home work. Dan ad lecture dan student dari tempt lain.. lecture akan menjawab soalan yang ditanya oleh pelajar.. dia mcm google kalau kita tidak tahu kita akan bertanya google cara nak buat sesuatu.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat satu projek berkenaan satu produk. Storyline ringkas, satu bacground, 4 moving objects & sounds effects sikit

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Pereka kreatif dari Malaysia diperlukan segera untuk kerja-kerja ad-hoc.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    9 bida

    D AD ADNAN HABIB

    $40 / hr (Avg Bid)
    $40 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need editor who edit a video, video ini saya buat dalam rangka perpisahan,menggunakan adobe premiere dan menggunakan effect transisi pada setiap perpindahan gambar, ddengan durasi 1 menit

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    18 bida

    Merubah dari inputan2 di excel ke sistem (aplikasi desktop windows) Menggunakan C# .NET dan MySQL

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    5 bida

    website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai pers...yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. Website dibangunkan dengan menggunakan software Adobe Dreamweaver Segala pertanya boleh comment ...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    6 bida

    Windows PHP Coding system informasi atau kecerdasan buatan

    $434 (Avg Bid)
    $434 Avg Bida
    4 bida

    Windows Python Berusaha dan bejerja keras

    $289 (Avg Bid)
    $289 Avg Bida
    2 bida
    Design project Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Mahir menggunakan adobe photoshop dan corel draw

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida

    Windows C atau C++ Mencari projek desktop aplikasi berbasis window

    $422 (Avg Bid)
    $422 Avg Bida
    2 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $609 (Avg Bid)
    $609 Avg Bida
    1 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlu anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun untuk Windows menggunakan Javascript.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    4 bida
    Data Entry Tamat left

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Mampu mengoperasikan Ms Excel Mampu mengoperasikan Ms Word Mampu mengoperasikan Adobe Photoshop ++Design Grafis,membuat logo pada Adobe Photoshop dan Corel Draw ++mengoperasikan Ms Excel dan menguasai VBA project dan formula pada excel.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    Menuliskan sebuah laporan Mudah 2 ad yg mw

    $1800 (Avg Bid)
    $1800 Avg Bida
    1 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    ...Corporate Media (SPP Jakarta)2007 Two Days Workshop, Writing Skill for Managers & Executives Sekolah Penulis Pembelajar (SPP Jakarta)2006 Diklat Jurnalisme Sadar Konflik Aliansi Jurnalis Independen (AJI Jakarta)1997 Diklat Jurnalistik Tingkat Dasar Fak. Sastra Indonesia Unair - Jawa PosKUALIFIKASIMampu mengoperasikan sejumlah software seperti: Adobe Photoshop, Cool Edit Pro, Adobe Audition, Microsoft Word, Microsoft Frontpage, Macromedia Dream Weaver, Windows Movie Maker, Ulead Video Studio dan Internet....

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode scanner. Perangkat mobile berbasis Windows CE sudah saya beli (bisa saya tunjukkan jikalau kita bertemu). Aplikasi bawaan dari barcode scanner juga sudah ada (bisa saya tunjukkan juga demo scan seperti apa). Aplikasi ini akan distart di gudang saya untuk memulai proses scanner. Yang saya perlukan adalah untuk mengkonek aplikasi ini dengan database saya.

    $625 (Avg Bid)
    $625 Avg Bida
    3 bida

    proyek ini adalah berupa tiruan tiruan aplikasi windows yang kita gunakan di laptop namun bisa kita gunakan di Smartphone Android. dengan begitu pengguna tidak akan susah membawa laptop kemana mana.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    zarif, aku ad project utk kau!

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    flex banners Tamat left

    flex banners,flex boords,back peting, visting cards, id cards,borcharas

    $2886 (Avg Bid)
    $2886 Avg Bida
    2 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    saya ingin dipekerjakan di adeelarshad sebagai salah satu manejemen,hanya ini lah yang dapat saya sampaikan lebih dan kurang nya saya minta maaf

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Menguasai Autocad 2D, 3D Sketchup,dan Adobe Photoshop

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kenapa kita lebih memilih internet gratis dibandingkan internet yang berbayar? ya pastinya kita tau jawabannya tentang hal itu. Internet gratis itu memiliki kekurangan dan kelebihannya. Benar bukan? seperti contoh yang saya berikan yaitu Trik internet gratis melalui Simple server, ISPCE, dan Ultrasurf. Pasti kalian sudah tidak asing lagi dengan software-software yang saya sebutkan diatas. Apa k...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku K...Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5...

    $3542 (Avg Bid)
    $3542 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    Need a Game Making Software/Program and for PC. Its Adobe Photoshop but for Game Making. You can use Pentablet and draw 3d Models and texture with pen tablet. Very enjoyable too and easily done too.

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    1 bida

    Strong knowledge on Angular 12, Angular-Flex, Echarts required.

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    4 bida
    DAO Staking 6 hari left

    Crypto staking Hector DAO, and other various DAOs ad directed.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    3 bida

    ...request will should SOAP 1.2 with XML-Signature - The dummy is just for one request (after I will go the replicate the process to the another request) I think those the steps the reach (you can think different): * Pickup the certificate from Windows Certificate Store * Prepare SOAP Request * Sign the SOAP REquest * Add Custom Signed Header to SOAP Request (WSSE) * Call the WebMethod * Catch the SOAP Response * Map response value to variables. The checkpoint to validated is: * Build a valid XML Request with data from variables * Retrieve certificate from Windows Trust store certificate * Sign the XML Request and add the sign dato to SOAP XML Header * Call to the external endpoint and get valid response * Retrieve valid response * Map response XML data to variables. If ...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    We would like to create a promotional video as a teaser for our future viewers. We have a recording of one of the characters being ...logo. Please arrange these assets into an engaging teaser video for our animated series about small town blue collar characters. Here is a promo video that we like. Please use this as a guide for overall tempo and style of the video: We would like the finished product (mp4 or equivalent) and the file used to create the promo (Adobe Premiere or equivalent). Below is a link to access the resources for this project. We would love to have this by tomorrow Thursday December 9 at 9pm EST. Thanks for looking!

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    12 bida

    ...Mission, vision and value: The key to success in the market is balance - Competitors: Dragon Ball Z; Naruto; Moncler; Yeezy for Adidas; Loro Piano Logo requirements: - Designed from scratch - Type of logo we prefer: Logo system - Colours we like, colours we don’t like: No color preference but need it to look as impactful in black and white as color - Style we’re after: Bold - Format of deliverable: Adobe Illustrator file...

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    56 bida

    We're looking for a graphic artist who can create cartoon like drawings in adobe illustrator for us.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    29 bida

    Hi. I do ads for my business on my own. But I want to create an ad that is similar to my competitor and I can not do it. It is a Video in facebook, when played, it opens the website under the video. In this case, the website is again a facebook page, an event page actually, but they used an bitly link to the facebook event page. I can show you, I can send you a video of the ad. I need advice on how to create a similar an ad in this format. Thank you.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    1 bida

    Spanish or English: Necesito un experto en hacer pautaen FB ads para ecommerce. Requiero prueba de resultados, preferencia en vivo. Haremos una entrevista técnica para comprobar experiencia. Haga el bid por una hora de prueba, donde haremos en vivo la configuración inicial todas las campañas (la estructura) y el primer ad.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    11 bida

    I have a template designed in Adobe Illustrator with a few simple graphic images and some text that I need programmed as an editable Word document with the graphic images in place.

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    16 bida
    Design a poster 6 hari left

    I need a poster design forgot side window for my burger shop , high visibility showing pictures of food and some information Dimensions are Measurements of windows: 1800mm wide each, and height of vinyl is 1320mm. Attached is an example but I don’t like this poster

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    24 bida
    i need help designing site 6 hari left
    DISAHKAN

    im looking for someone work together on designing a site must know adobe xd

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    33 bida

    ...leads that show up to the appointment, 4) number of those leads that engage that showed up, 5) potential value of the case (essentially tracking cashflow or potential cashflow, 6) referral sources, 7) case type; Filter reasons for not engaging • Have the capability to generate/automate drip email campaigns • The ability to send documents for e-signature (could be with an external integration with adobe, hellosign, etc.) • The ability to automate documents via templates (input word document with custom fields that come from the individual client's matter dashboard or form they filled out and those custom fields get input into the system) • Maybe customer portal (not a big deal) • Integration with Outlook • Integration with Dropbox • Internal...

    $9294 (Avg Bid)
    $9294 Avg Bida
    13 bida

    I am looking for someone who can assist me in setting up my Facebook Ad pixel and API so that it is tracking the correct events accurately to my Shopify site.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    16 bida

    I need to install the Net::Curl library on a Windows 10 computer running Strawberry Perl. When you try to install it via CPAN, it says it can't find libcurl. I did figure out how to install & get the to recognize libcurl, but it then fails on the actual makefile with a bunch of syntax error type messages, so it probably didn't really get past the first step properly... Task is to get Net::Curl installed and working on Windows and provide the instructions necessary to do so.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    We can't find the page you're looking for. Check the URL and try again. That's what happens when I click the ad setting preview. when I first started this endeavor and I added my site as but I was directed to add a redirect to my domain name and as a result Adsense can't find ourclicko.com. Should I have entered instead?

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    ...ADS CAMPAIGN. TASKS: 1. Campaign Setup to drive Sales. 2. Multiple Converting Ad Copies & Ad Extensions 3. Sales-oriented Audience (Re-marketing, In-Market, Affinity audience) 4. Relevant Conversion & Google analytics 5 Goal Tracking Enabled, UET Tag Setup 6- Microsoft Merchant Center setup efficiently Goals: To get more Sales, by Microsoft Ads Bing ads PPC Campaign. Strategic planning & research by creating Microsoft Bing Search or Shopping Ads Campaign. Microsoft Ads and Bing Search Campaign Microsoft Ads and Bing Shopping Campaign Finalize Creating Merchant Store & Upload Product Catalog Buying Intent Keyword Research Create Converting Ad Copy Bid Management & Targeting Enhance Ads with Ad Extensions Search Terms &am...

    $459 (Avg Bid)
    $459 Avg Bida
    10 bida
    make an image -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Our client needs some of the info and images in an email signature made into a "image" jpg business card which is forward-abl...client needs some of the info and images in an email signature made into a "image" jpg business card which is forward-able and visible on mobile devices as a text or a whatsapp message. In other words a digital business card image. This is a simple one time job maybe if you are new and want feedback it is good and easy to get started. $10 flat fee only. Just so that I know you actually read the ad before applying start with your favorite food and send ONLY one link to a image(s) you made. You will need email to receive the project and a mobile device to message the image to our client for approval such as whatsapp- WE PAY HERE AND C...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    45 bida