Album cover design tipspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    133,155 album cover design tips tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    7 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu

    $13 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $13 / hr Avg Bida
    10 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    disini adalah te...peperangan suku mongolia yang berambisi mengusai hampir separuh benua eropa hingga ketengah tengah asia dalam penaklukannya..yang diproyekan ini ialah baru permulaan edisi cover "MIDDLE AGE 2"pada edisi selanjutnya akan ada proyek baru yang akan ditruskan ke bagian intrik dan penelusuran ceritera sekaligus sejarah dalam komik ini...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membua...artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    Hello, saya membutuhkan jasa untuk menggambarkan cover, dan peta untuk novel fiksi fantasy saya. kalau bisa reply ASAP. urgent. thanks.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya menyukai hal berbau gambar, namun gambaran saya hanya sebatas gambaran manual menggunakan pen. Dan biasanya pada sebuah lagu bisa di ilustrasikan, atau membuat ilustrasi gambar dari apapun. BErikut salah satu ilustrasi saya yang masih dijalankan

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    segala macam jenis design, layout , montage isi buku, cover , banner, kartu nama, logo dll. yang berhubungan dengan percetakan

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika d...tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    macam-macam jenis sarung kasur,bad cover,balmut,dll

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida
    cover buku Tamat left

    merupakan cover sebuah buku untuk masak 0----------------------------------

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda dapat menanyakannya kepada saya tentang artikel saya ini di : email : [log masuk untuk melihat URL]@gmail

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida
    Cover Buku Tamat left

    saya ingin membuat cover buku untuk cetak ulang novel saya sebelumnya. Judulnya Rumah Merah, sebuah novel tentang perjuangan generasi muda. buku pernah terbit sebelumnya dengan cover di link ini--> [log masuk untuk melihat URL]

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    3 bida

    This is basically an E-commerce & Photo Editor App which helps the users to design an album/greeting using the features available within the app and place the order. Once we receive the order, we will print them and ship the order to their specified location. Brief Overview: React-Native E-Commerce cum photo editor App (Cross-Platform) using Node.js

    $4155 (Avg Bid)
    $4155 Avg Bida
    5 bida

    I'd like someone to write a resume and cover letter based on job description that is ATS friendly. Message me for further details. I'd like to get it ASAP.

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    21 bida

    ...Accountant type to come on board and help the Accounting Department. We are open to both part-time or full-time candidates. Please send your resume in Word format along with a cover letter. RESPONSIBILITIES: • Assists Accounting department with preparing journal entries, performs reconciliations, and performs account analysis • Applies generally accepted

    $1028 (Avg Bid)
    $1028 Avg Bida
    5 bida

    ...which can provide accommodation for up to 20 children. We have had the same website and logo for years which has lost it's modern touch. This is why we are looking for help and tips to change this. Please contact us if you are interested!...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    16 bida

    Hi Jodie C., I need to write a cover letter and proof-write my resume (keeping the same format). I have a marketing and communications background and I need to prepare a cover letter for a specific job opening in a United Nations organization. Can you help with that?

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...Have your own laptop or tablet with ability to connect to the internet. Having existing relationships with furniture stores and/or interior design companies will be an advantage. Candidates must submit a cover letter detailing why they are ideal for this role. We will require a resume detailing your sales experience. The project is marked as complete

    $1112 - $1483
    Tempatan
    $1112 - $1483
    0 bida

    My name is Dawn Turner I am a gospel singer and songwriter. The name of my album is God Thoughts, and I am currently looking for someone to shoot a video for my music

    $750 (Avg Bid)
    Tempatan
    $750 Avg Bida
    1 bida

    ...Headset: This headset can be simple, but it must connect to your computer via USB. This is to ensure proper phone behavior and call quality. How to apply, please respond with a cover letter that includes the following: 1. The language level that you have (should be 90% or above) 2. Experience customer service 3. Skype Id 4. Set appointment for an interview:

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...with recruiting and support for our sales team of agents. This is an ongoing project at this time and I'm seeking around 50 or thereabouts. Please respond with your resume and cover letter and why you would be a good fit for this team? *Not all applicants are a right fit, what sets your skill set apart? Please see the highlights and position details below:

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    5 bida
    Resume/C.Letter Writing 6 hari left
    DISAHKAN

    Update/re-write resume and cover letter. Need urgently.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    34 bida

    I'm starting a songwriters work shop that will teach inspiring songwriters about the craft and business of song writing. It will be a six week course that will cover the art and process of songwriting, the business of songwriting and recording process in an in class setting and recording studio setting. I'll also be doing on line classes as well. Looking

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    Hi all. I run a Shopify agency based out of Canada at the moment. We are Shopify Experts - currently...coming in and will need your help in the coming weeks/months for sure. Please say "The Toronto Maple Leafs are the best hockey team on the planet" at the beginning of your cover letter - I'll ignore all other proposals that do not say this. Thanks!

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    13 bida

    Hi, I want music album WordPress website. Admin can upload MP3 files at backend. In front MP3 can play/pause with download button.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    17 bida

    ...mail, and maintains and routes publications. • Maintains copy and fax machines, assists users, sends faxes, and retrieves and routes incoming faxes. • Creates and prints fax cover sheets, memos, correspondence, reports, and other documents when necessary. • Performs other clerical duties as needed, such as filing, photocopying, and collating. • Collects

    $2000 (Avg Bid)
    $2000 Avg Bida
    2 bida
    lyrics music video 6 hari left
    DISAHKAN

    ...com/sh/c1yhiejvhoxak5x/AABZjjlEFO5NTDU4Xb7fnYgHa?dl=0 logo files: [log masuk untuk melihat URL] files in Attachment: [log masuk untuk melihat URL] Cover art Cover Pic if you have any questions just give me a message!...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    12 bida

    ...whole screen to this color. Then find all pixel's within a given shade and make it the same color than that beings the fill command to a single command because it can then cover two squares by using the command x,y,2,1,<color>. The goal is to generate the picture with lossy compression but without extremely affecting the image and as few FILL commands

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    6 bida

    I would prefer for the same document to include both the NDA and a Non compete. The doc needs to cover all aspects of both in a concise, "bulletproof" and clear way, and it needs to be legally binding. Thanks

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    9 bida

    My manuscript is with the publisher. Now the editors want me to help design a book cover. I have a 50+ old artifact my son made that I would like reproduced or redone.

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    40 bida

    ...com/polygon/gentelella/[log masuk untuk melihat URL] (2) Limitless: [log masuk untuk melihat URL] DESIGN (1) Simple I'm looking for simplicity to begin with so that we can cover each of the functions needed then, in another project, I will look to add features. Today our goal is to replace a legacy system with something

    $613 (Avg Bid)
    $613 Avg Bida
    20 bida

    We are looking for a qualified Section 8.1(d) quarry manager to cover holiday leave at our quarry in Aberystwyth (SY25).

    $1410 (Avg Bid)
    $1410 Avg Bida
    14 bida
    Data Entry 6 hari left

    1. You should check mails everyday. 2. You should reply immediately when I call you. 3. Please apply only US fr...only US freelancers. 4. The work will be progress on your computer. 5. You should turn on your computer every day. 6. If you check everything, please put "Red" on top of your cover letter. We will hire right candidate immediately. Thanks.

    $262 (Avg Bid)
    $262 Avg Bida
    19 bida
    adobe premier 6 hari left

    I am looking for someone with Adobe Premier skills in order to create quick promo videos for a facebook page. Movable cover pictures, 30 sec videos etc

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    22 bida
    Merchandise designer. 6 hari left
    DISAHKAN

    ...butcher restaurant and we already have the logo but we need tweaks to it to appear in: 1-Plates 3 plates white (main course, side dish, soup) 2-Napkin 2 sizes 3-Wet napkin cover (black) 4-Fries sauce and burger container. 5-soft drink cup (black) 6-paper wrap for sandwiches. 7-rice box and meat box 8- label for meat plate (cartoon and sticker) I will

    $406 (Avg Bid)
    $406 Avg Bida
    34 bida

    I need a cover art for a fantasy hockey podcast me and my friend started. We would like to have a picture of both of us "cartoon style", with a background related to hockey. We thought about maybe a puck in backgroud, an ice rink or whatever related to hockey. We must have this text included : Nadz & Gabz Podcast de Fantasy Hockey I will attach

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    35 bida

    I need a professional cover letter for job applications.

    $280 (Avg Bid)
    $280 Avg Bida
    51 bida

    ...professional websites. if you have an existing plan, you need not apply as I am opening this exclusively for freelancers that want to get trained and mentored and hence I need to cover my operational costs. 4 - I will give training and also pay for the projects you do, initially they will be small projects to give you hands on experience. 5 - Some examples

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    I am about to put together...short videos per day (total length of 10 minutes or less) and send them to someone to edit. Add some music to and then send me a video version and mp3 version. I'd also need a cover image created for the video. This would be a daily project. I'm under the impression that it should only take 10-30 minutes per daily project.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    21 bida

    ...Running Races Statistics Report [log masuk untuk melihat URL] Please provide your previous work on statistics analysis to consider your profile. Topics to cover: 1) Global trends in running races (you need to research) 2) Trend in India (we will provide graphs and statistics) 3) Analyze Men & Women Participation in running races (we

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    7 bida

    ...professional websites. if you have an existing plan, you need not apply as I am opening this exclusively for freelancers that want to get trained and mentored and hence I need to cover my operational costs. 4 - I will give training and also pay for the projects you do, initially they will be small projects to give you hands on experience. 5 - Some examples

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    8 bida