Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    45,304 alex mark tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi dhudsons, Perkenalkan saya Alex, saya tertarik dengan jasa anda,

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    1 bida

    Hai Mark B., saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada usaha jualan bahan untuk gorden di Pasar Tegal Gubug Arjawinangun Cirebon. Tegal Gubuk adalah pasar grosir terbesar di Jawa, pedagang dari tanah abang, surabaya, pemalang, dll banyak yang datang kemari. Anda bisa bantu saya menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda...

    $59 - $588
    $59 - $588
    0 bida

    Saya ada usaha jualan bahan untuk gorden di Pasar Tegal Gubug Arjawinangun Cirebon. Tegal Gubuk adalah pasar grosir terbesar di Jawa, pedagang dari tanah abang, surabaya, pemalang, dll banyak yang datang kemari. Anda bisa bantu saya menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda...

    $59 - $3500
    $59 - $3500
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahn...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    4 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahn...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $727 (Avg Bid)
    $727 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    itlog boto tae linti diputa tae linti puta 100 gid ka letra dapat daputa ya munay boysit linti mark ilove u mwuah tsup tsup oh baby baby baby oh baby baby baby daputa kulang pagid anu pagid ha daputa ya linti boysit dugay ma tapos..bwahahahaha.... nyahahaha... nyehehehe....hihihi...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Hi perthuniversity, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello Mark I'm praneeth from India,I had completed graduation and present we started a startup which is related to environmental activities and we serve for society. And am passionated towards working in various aspects to improve myself.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    Creatick household is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to emails,handle data processin...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    Hi Mark Robert H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    1 bida
    Logo Design 6 hari left

    Hi, I would like a logo for my company The name is OwnYourSun It is a Solar Solution company for residencial and industrial operate in Europe and Africa I have no precise idea but I do not want 3D logo!! The use of picto like solar panel picto or Wind turbine picto within the name is good. Also a play with the initial like OYS etc. Use Picto within the logo but only non-3D picto Logo design: NOT ...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    76 bida

    Hi Mark Robert H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Hi Mark Robert H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    If you are seeking For Regular work, then I can offer that. Kindly read the whole project description and if all TOC agreed, Only then you are welcome to bid. ONLY BID IF YOU ARE LOOKING FOR REGULAR INCOME And bid After reading full I have no problem to create small milestone to start to ensure I am legit. I need versatile writer who would be able to write on any topic given.... Right now I am u...

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    19 bida

    Hi, I need plugin for wordpress its some kind of function for education like student will upload there text paper image and teacher will mark mistakes on that please have a look mockup I have attached then bid on project thanks must mustion first "258" if you read project details before bid

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    12 bida

    Looking for freelancer, knowledge to put gps coordinate on map requirement is as below 1. Software should be written in .NET/C# window form 2. 2 - Textbox and button to enter lat and long coordinate and clicking on button mark on map (similar like google map application) 3. Marking and draw line between mark 4. 1 button to take zoomed image of all marked points in one and save this image at some ...

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    11 bida

    Hi Mark Robert H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $70 / hr (Avg Bid)
    $70 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi Mark Robert H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi Mark Robert H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi Mark Robert H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi Igor G., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. I tried contacting you via email. Perhaps you missed it or are not available. I need some SipXcom inbound call routing help. Are you available? Thanks, Mark L.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi Alex J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida
    Looking for Comic Writers 3 6 hari left
    DISAHKAN

    So to be clear, im just trying to test a process for my company: [log masuk untuk melihat URL] i need people to write, assess the process, sign-up, read the terms and conditions and provide me their options. in continuation, i want to get a few people who wouldn't mind having a comic made for them. im not paying much because i will be taking your content and turning them into illustratio...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida

    Hi Mark Robert H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Hi Mark Robert H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    Captive Portal Android Fix 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello bright minds of the world! The project in questions is related to a challenge we are facing in our company a WiFi Marketing business. It's basically an issue that involves most Android Mobile phones and it presents itself when we wish to redirect a WiFi user from our captive portal to our interstitial portion which shows ads, ads that pay for the business to continue. In almost all Andr...

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    16 bida

    If you are seeking For Regular work, then I can offer that. Kindly read the whole project description and if all TOC agreed, Only then you are welcome to bid. ONLY BID IF YOU ARE LOOKING FOR REGULAR INCOME And bid After reading full I have no problem to create small milestone to start to ensure I am legit. I need versatile writer who would be able to write on any topic given.... Right now I am u...

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    20 bida

    Hi Mark Robert H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    1 bida

    Creatick household is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to emails,handle data processin...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I came across your profile in my search for developers. Our project is an analysis platform for cryptocurrencies and blockchain, do you have experience with that? Using javascript, node.js and react js. We have several tasks available soon. We would like to do a trial/test period with you at first. Say this is a long term project, would you be OK to go down on your hourly rate - what would be ...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    i want a mark type or a icon type logo for my client. I need that in two days so dont ask for more money to deliver in two days.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    74 bida

    Hello everyone, I want to develop a multi-shop marketplace web page similar to Faire: ( [log masuk untuk melihat URL] ) It needs to have everything that Faire, different categories, promotions, seller administrative etc. Especially an individual profile/store for each shop with independent checkouts for the deliveries. Thanks, Alex

    $482 (Avg Bid)
    $482 Avg Bida
    32 bida
    Trophy icon Logo for Fitness app 5 hari left

    Hello Designer, Cumpa is a booking app for fitness activities. Cumpa means Buddy, Friend, Pal! I need, Favorite and notification icon A wordmark An abstract mark or maybe pictorial mark A combination mark Needs to transmit something related to frienship, sharing or more related to fitness, that depends on your design, but it must feel friendly, not childish. Keep it simple with the information ...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    299 penyertaan

    Hi Mark Robert H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi Mark Robert H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    I am doing a research project where I need to have participants mark ellipses on a set of images that I can upload online. The shape of the ellipse (width to length ratio) is important to capture as is some basic information about the person. The user needs to be able to move and zoom in really close to the image and subsequently move and orient the ellipse in shape to match other elliptical sha...

    $357 (Avg Bid)
    $357 Avg Bida
    47 bida