Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    53,727 alex mark tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi dhudsons, Perkenalkan saya Alex, saya tertarik dengan jasa anda,

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    1 bida

    Hai Mark B., saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada usaha jualan bahan untuk gorden di Pasar Tegal Gubug Arjawinangun Cirebon. Tegal Gubuk adalah pasar grosir terbesar di Jawa, pedagang dari tanah abang, surabaya, pemalang, dll banyak yang datang kemari. Anda bisa bantu saya menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda...

    $56 - $563
    $56 - $563
    0 bida

    Saya ada usaha jualan bahan untuk gorden di Pasar Tegal Gubug Arjawinangun Cirebon. Tegal Gubuk adalah pasar grosir terbesar di Jawa, pedagang dari tanah abang, surabaya, pemalang, dll banyak yang datang kemari. Anda bisa bantu saya menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda...

    $56 - $3350
    $56 - $3350
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahn...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $822 (Avg Bid)
    $822 Avg Bida
    4 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahn...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $680 (Avg Bid)
    $680 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    itlog boto tae linti diputa tae linti puta 100 gid ka letra dapat daputa ya munay boysit linti mark ilove u mwuah tsup tsup oh baby baby baby oh baby baby baby daputa kulang pagid anu pagid ha daputa ya linti boysit dugay ma tapos..bwahahahaha.... nyahahaha... nyehehehe....hihihi...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    we are intending to produce consumer products of toilet cleaner + floor cleaner+ liquid dish washer+detergent powder such type of chemical products under the name Chem N Research. For the logo, the design can be done on typography, focusing the three alphabets CNR, along with some chemical signs or mark (preferably leafs, beaker , drops of liquid getting into beaker etc) please see the attac...

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    19 penyertaan

    [log masuk untuk melihat URL] models to wear,Each product needs a different model. [log masuk untuk melihat URL] to be worn in different scenes,such as running, fitness, traveling, etc.. [log masuk untuk melihat URL] some product functions [log masuk untuk melihat URL] to show some details of the product. [log masuk untuk melihat URL] the brand and product name on the video [log masuk untuk meliha...

    $436 (Avg Bid)
    $436 Avg Bida
    8 bida

    brand name: actualiny brand logo: letter or word mark preferred brand name idea: actually born and designed in New York a young contemporary design brand for both young men and woman in their 20s living and working in a urban city. the line includes club wear, street wear simple design and sophisticated graphic and artworks natural design for easy and relax fit ** we need to create a brand logo,...

    $50 (Avg Bid)
    $50
    32 penyertaan

    Hello, I run a wood working store and am selling wood furniture and wood products online and need help setting up and managing my sales platforms. These include Amazon Handmade, Instagram, Shopify and Etsy. I also need help with SEO and sales in general. Thanks, Alex R. Currier

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    17 bida

    Let's make another pose of our beaver mascot, Alex :)

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    1 bida

    Hi Mark H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Hello, Need help to fix Airbook charging problem. - Old battery shows some 88%, but if I took charging cable off, it shut downs - New battery bought and tested also, I shows only X mark on right upper corner on battery % place - On new battery, as I connect charging cable, cable plug shows first few secs green and then turns to orange Any idea what to do or what is broken? Few photos attached....

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    2 bida

    Hi Alex-Edward C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hi Alex S., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hi there, I am looking to create an airbnb style site but for boats. I have been following a template but would like to engage a professional developer to speed up the process. I am happy to scrap and start again if needed. key criteria It will have to link to a google doc for us to track bookings and users It will have to be stripe enabled to facilitate bookings We are looking for hourly book...

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    10 bida

    Hi Mark, I have a report and I just want you to double check it for me please, correcting grammar and spelling mistakes. And try to improve the writing style. And arrange the report

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need an English teacher/proofreader to check and mark IGCSE ESL writing papers for 100 students following the Cambridge English as a Second Language marking scheme.

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    22 bida

    Attention! It is not an easy task. If you just copy and paste the proposal, I will delete your bid and mark your profile as a spammer. So be careful. == What I am Looking for: -- A simple theme for the niche site with SEO optimize options == Who Can Bid? -- If you have at least one theme in [log masuk untuk melihat URL], then you are qualified to bid here. == What You Have to Do? -- You ha...

    $647 (Avg Bid)
    $647 Avg Bida
    11 bida
    Trophy icon Logo Design 1 hari left

    I want a new logo for my company MAYA BESPOKE. I run an small fashion atelier, where I do handmade womenswear in small series. I had a first logo (File SCFS_amarillo) which I like it but it is too complicated and i needed something cleaner. then I got yhe second logo (file Fondo Blanco) but it seems too flat for me. I would like it to be only black and white, with the text "Maya Bespoke&qu...

    $23 (Avg Bid)
    Dijamin
    $23
    132 penyertaan

    Hi Mark H., Create a contract with government standards for one of our customers. This contract has to be 10 pages long

    $87 / hr (Avg Bid)
    $87 / hr Avg Bida
    1 bida

    using data structure in java i will post the project with the requirement underneath I'm offering 30$ for completing and make sure i got the full mark i would do it myself is not that hard but due to exams i don't have enough time

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    6 bida

    Hello there I hope you're all doing amazing! We need a combination logo mark created for our apparel hooded sweatshirt business. The name of the business is "Hoodie Gang Clothing" which obviously is hooded sweatshirt inspired. We design one of a kind "hoodies" that are limited in quantity and our consumer base market is between 16-35 years of age, so the logo has to be ...

    $55 (Avg Bid)
    Dijamin
    $55
    166 penyertaan

    Hi there, I'll need the examination of a legal pack by this Monday. I'm interested in auctioning and I never did that before. The guide price for the house is 10000 pounds (10 thousands ). I'll also need guiding me through the whole process (if I will win the auction and considering the legal documents provided by the seller are fine and won't cause me problems). All the ve...

    $14784 (Avg Bid)
    $14784 Avg Bida
    1 bida

    Hi, Alex I can build you an Wordpress Site.

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    I need a web app thoroughly tested within a 5 day period. To start, there will be minimal data in the database. The web app consists of approximately 12 pages that need testing. Design documents will be supplied. The following will be required: - Create at least 8 users in the system (sign up 10 times) - Create at least 8 payments in the system - Perform at least three splits in the system - Writ...

    $596 (Avg Bid)
    $596 Avg Bida
    7 bida

    Hi mark i have assignment based on given reading

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida
    $30 Avg Bida
    1 bida

    LGO or (let the genie out) means above all; as soon as the wine is opened, the process can no longer be stopped. Good conversation, conviviality, inspiration, great experience, great time, connecting to people, place and time, etc. L.G.O. must be attractive and recognisable on the label. The abbreviation must become the brand mark. Under the L.G.O. logo there should be an explanation of e...

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    53 bida
    Trophy icon johnathan coleman 11 jam left

    Hello I need a Logo design done I'm paying $50 to who create me the best logo. The logo name and design is : B nan'a short for banana but this is what I want , the image of a banana embedded in the name somewhere I was thinking to put the banana in the letter B I attached a drawing but let me see what you'll can do. " B nan'a " is my mark now add the imagine of a b...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    216 penyertaan

    Hi Mark H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I have 114 studio photos with water mark on it. I need to remove those water mark with professional quality. The result must be the same exact photo, with the same dimensions and quality but without the water mark. I'm looking some one expert on this kind of job, because I can do it my self on Photoshop but I would like a professional result. I uploaded an example photo. All the photos has...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    48 bida

    1- every organization will list the areas that they are covering (enable/disable) - area boundaries 2- Organization drivers needs to be linked to the list of areas that they cover (multiple) 3- When an organization received an order from any channel (API, CSV bulk upload, UI) we will match the pick-up point and the delivery point if they are within the company coverage list or not. 4- If any of th...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    5 bida

    1- every organization will list the areas that they are covering (enable/disable) - area boundaries 2- Organization drivers needs to be linked to the list of areas that they cover (multiple) 3- When an organization received an order from any channel (API, CSV bulk upload, UI) we will match the pick-up point and the delivery point if they are within the company coverage list or not. 4- If any of th...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    1 bida
    CSS Adjustments 4 hari left

    Hello, Fixing menu issue and also the overlapping of the images. Thanks a lot and have a great day! Alex

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    30 bida

    Hello everyone! we are using Magento 2.3.4. Right now we have some products, which have no stock, but still showing up and able to buy, even though stock is on 0. The reason is, some of the products have set in Advanced Inventory the Manage Stock to "No" under All Store Views. This needs to be changed for ALL products to "YES" or just check "Use Config Settings". ...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida

    1- every organization will list the areas that they are covering (enable/disable) - area boundaries 2- Organization drivers needs to be linked to the list of areas that they cover (multiple) 3- When an organization received an order from any channel (API, CSV bulk upload, UI) we will match the pick-up point and the delivery point if they are within the company coverage list or not. 4- If any of th...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    1 bida