All the tools required to set up a websitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    326,401 all the tools required to set up a website tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya butuh sekitar 16rib...setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggunakan tools sendiri. atau menggunakan tools yg saya sediakan. cttn: jika tidak sanggup 16rb data bs nego, mungkin 4000 data saja per org yg mana berarti sy butuh 4 org. trims

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    $18 Avg Bida
    13 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida
    Agent top up Tamat left

    AQ nk kerja sebab AQ mls nk meyusahkan mak ayah aq

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Delivery a package from Lot 6.08, 6th Floor Plaza First Nationwide No. 161 Jalan Tun H.S. Lee 50000 Kuala Lumpur To: 2360 Persiaran APEC 63000 Cyberjaya Selangor Darul Ehsan

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    ...mencari ide dan inspirasi dari Pinterest. Apapun itu, saya percaya saya bisa mengandalkan Anda. Kami memerlukan 3 buah design bertemakan pisang yang sekaligus dibuatkan mock-up untuk iPhone 5 dan iPhone 6. Setiap design harus memuat logo Zanana (tanpa "chips") yang kami attach di contest ini. Log tidak boleh merusak estetika dari iPhone case itu

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    saya ingin membuat sebuah tools . fast builder android . supaya saya tidak menggunakan android studio atau eclipse .. jadi intinya saya ingin pekerjaan saya menjadi lebih mudah . saya memmiliki sourcode andoid yang di jadikan tools

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin menjadi pendesign di tim RVRT

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ingin menjadi pendesign di tim RVRT

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover [log masuk untuk melihat URL] Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini [log masuk untuk melihat URL] saya sudah beli

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya lea...jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    Ingin membuat Website Panelrn- Instagramrn- Twitterrn- Google+rndll (sebutkan jika bisa yang lain)rndan bisa membuat login untuk userrnbisa membuat deposit saldo untuk user

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], kinderbike. [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $20 - $40 / hr
    Sulit
    $20 - $40 / hr
    2 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    ...workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    jadi saya ingin membuat bengkel bbfksdfpsdjfsdpfsjfsdpfjsdpfojdsfposdjcfpsddocjspdcsjcpsdjcmdspocjsdpocdsjc

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Toko online yang menyediakan produk make up, perawatan kulit, wewangian Dan toiletries untuk wanita, pria Dan anak-anak.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target to market: school, salon, massage palor etc

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida
    spss writer required 6 hari left
    DISAHKAN

    i need a good spss writer who can do a project for me within 3 days period budget of the project is 60$ only highly rated writers accepted pm for the details

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    4 bida

    A unique shopping event in an effort to keep the black dollar in the community longer than 6 hours as much as possible. As well Celebrate the entrepreneurs in the black community. All vendors are black owned businesses providing a product and or service to the community. Health and Wellness information, Natural Body products,...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    11 bida

    Optimizacion y configuracion de YOAST PRO PLUGINs Optimizacion de paginas , titulos. SITE MAP, robots txt, CANONICAL, STRUCTURED DATA, META TAGS VIDEOS SEO Webmaster tools google Bing and Yahoo.

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    18 bida

    ...opportunity to make 6 Figures and more during the first year. You will be entering into a Joint Venture (JV) Opportunity with your partners and everyone works on a Commission scale to help each other win. We will be offering High-Ticket Packages ranging from $1k - $10k per client and the SEO Team will take a commission split of 30%. Take a<...

    $3148 (Avg Bid)
    $3148 Avg Bida
    9 bida

    ...Analysis. These positions are FULL TIME, and you can work remotely from your home/office. To qualify, you must have: • 5+ Years Solid Experience with BPMN 2.0, Preferably In Financial Processes • Excellent knowledge of Lean Six Sigma • Produce BPMN 2.0 in accordance to OMG specifications: [log masuk untuk melihat URL] • Superior Knowledge of BABOK v3 and

    $465 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $465 Avg Bida
    4 bida

    I need a sales with experience in cold calling to help us set meetings in The Australia We have many target companies, and want to book some meetings. 2. You should: - Do research on your own: - Find out who is decision maker of purchasing - Reach him/her on phone - Get his valid contacts (Mobile phone number, landline and personal email address) -

    $605 (Avg Bid)
    $605 Avg Bida
    5 bida

    MailChimp help required for 2 things: # You should help me prepare 10 good looking emails ( i already have the text and images to be sent ) # tell me how to program/ pre-schedule email sending at regular intervals.

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    3 bida

    My website is [log masuk untuk melihat URL], I'm trying to make it function similar to [log masuk untuk melihat URL] 1. Fixing general code, codes for multilinguo are heavily messed up, you need to go through them and correct them first. 2. Sign up feature has to be fixed, accounts are only aliases, they're not unique which is wrong 3. Ta...

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    39 bida

    I have a Wordpress website that needs developing. Simple, graphics have all been developed, video, book ect... I just need someone to stitch it all together. This is an email pop-up needed and email capture system (any for the moment is fine). Please look at the attachment to understand what needs doing from a graphical and tec...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    55 bida

    create a signup for users and tutors (two different sections of an app)... the user's and tutors info is stored in the database for later use. the tutor should submit a picture of their degree and wait for account approval. when the account is approved they're sent an email. If you're interested in doing this then send me how long you think ...

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    6 bida

    ined this , and apay you 5$ for 50 sign up ! cuntrey : united states

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    4 bida

    hello to all , need make one loader , and tools for modify games , a need video tutorial step-step for the work , pls send mensaje for it work

    $1555 (Avg Bid)
    $1555 Avg Bida
    7 bida

    Complete our started customization and content integration of BookPre...content integration of BookPress WordPress Template. I will provide content and guidelines. Unlimited changes until we accept the work. Work live on our server only. Start right away, work now, update every day. Start by loading the backup from cpanel on our server. Bid $30 max.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    10 bida

    need for a pattern design for the umbrella in the attached photo, The range of patterns, one of the following two elements, or two simultaneous submissions 1, with leaves as pattern elements 2, with sport as pattern elements design concept: 1, in line with European and American visual aesthetics 2, smart, can catch people's eyes 3,the pattern design

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    2 penyertaan
    Set up Akeneo and load data. 6 hari left
    DISAHKAN

    Set up Akeneo and load data in view of using Akeneo to a create a print catalogue. Please do not reply unless you have used Akeneo and can display the results you produced.

    $284 (Avg Bid)
    $284 Avg Bida
    5 bida

    Looking for someone who can assist us for our business. It's long term partnership and VA works. You don't need to know any technologies. Just should speak English fluently. You should locate in America.

    $1173 (Avg Bid)
    $1173 Avg Bida
    7 bida

    I need a knowledgeable freelancer to setup WP multisite in Cloudways. The set up must include the creation 4-5 children domains within the Multisite and smtp configuration for messaging with the possibility to extend this project for further customization of the websites.

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    17 bida

    Hi there, I have 50 images from a photoshoot that requires cleaning. Tasks will include tatto removal, brightening making the skin look smoother and brighter removing stray hair high end finish Must have portfolio with examples of work and will be required to clean a sample image. Ideally require someone that can complete this asap.

    $325 (Avg Bid)
    $325 Avg Bida
    48 bida

    Malayalam speaking male voice over artist required. Your voice must sound strong, assertive and have authority to it. I have attached an example of what this sounds like. Please say the following 6 messages (less than 100 words) in both English and Malayalam. English does not need to be fluent. See attached file with English and Malayalam translation

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    2 bida

    Hello, we are looking for someone that can set up Rich Communication Services ( rcs) for our text messaging service.

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    3 bida
    Setting up youtube channel 6 hari left
    DISAHKAN

    I set up a youtube channel and something went wrong with my absence account.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    2 bida

    ...artist required. Your voice must sound strong, assertive and have authority to it. I have attached an example of what this sounds like. Please say the following 6 messages in both English and Malayalam. English does not need to be fluent. Also, please say the number before recording each sentence in both English and Malayalam. 1 (say the number)

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    2 bida

    Training needed on how to create csv file for wordpress. Including images and all info. Must train on team viewer.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    Introduction Problem Statement Description of Dataset Description of model/algorithm used Description of tools used at all stages of the Data Analytics Lifecycle Analysis and Discussion Conclusion

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    8 bida

    Fire in the Belly is a Bellydance business (classes, performances, workshops etc) that has coupled with Fire Dancing. I need a logo that represents bellydance with the element of fire. To have the exotic bellydancer silhouetted in a pose with a flame or a pair of eyes or something of the like. I just don't want an image of ...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    25 bida