Analytical skill product development engineerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    243,297 analytical skill product development engineer tugasan ditemui, harga dalam USD

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2195 (Avg Bid)
    $2195 Avg Bida
    25 bida

    Fabricación de incubadoras neonatal

    $618 (Avg Bid)
    $618 Avg Bida
    3 bida

    1. Melakukan Perawatan dan perbaikan unit AC (AHU, Splitwall, Splitduct, Cassette, Standingfloor, Chillerr,Cooling Tower,dll) 2. Mengerti dan dapat membuat Preventive Maintenance System. 3. Kemampuan Leadership tinggi. 4. Mampu membuat dan menganalisa Progression Report Project. 5. Memilik pengalaman dibidang HVAC min. 3 Tahun

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    6 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] 23 [log masuk untuk melihat URL] blog

    $2262 (Avg Bid)
    $2262 Avg Bida
    38 bida
    $584 Avg Bida
    3 bida

    Saya ada sample. Nak cipta replika yang sama.

    $448 (Avg Bid)
    $448 Avg Bida
    1 bida

    jalaltel1234

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida
    Design product Tamat left

    Design packaging product, mampu melakukan design kreatif untuk product beauty

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    4 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Lainnya atau tidak yakin Saya mau buat website dgn joomla ekstension easysocial

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    2 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Dicari re-seller product cemilan makaroni pedas MANGADE. Silahkan hubungi phone : 08113349466 atau PIN BB : 2BA9916E

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi [log masuk untuk melihat URL] sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: [log masuk untuk melihat URL] Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. ...

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    3 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    (NLP) Dividing product name into pieces. 100$. Hello. Thank you very much for having interest in this topic. This one is deeply related with NLP/NLTK. Dividing product names into pieces. (Each noun part filtering) [ Firstly, we will have lists of name of products. And what we need to do on this product name text, is to simply divide it into pieces. Such as below. -----------------...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    4 bida

    I need a mass open online course platform to be designed and developed.

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    11 bida

    I want to use xml product feed for my site , I have xml url of products feed that I need to update products in my site automatically.

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    11 bida

    requirement of website for our product.

    $787 (Avg Bid)
    $787 Avg Bida
    40 bida

    Can you make excellent slides? I have product that I want to start marketing it. So I need to prepare for ten slides including good pictures and content about the product. You must have good experience making presentation slides with animation. I will give more details about the product.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    13 bida
    web development 6 hari left

    A front end engineer is needed. he will collect/analyze data, develop new features, and oversee UI designs. Need to have three year of exp. in HTML, CSS, SASS, JavaScript, and REACT.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    12 bida

    I’m looking for an experienced electrical engineer who can help me with demands daily activities in different electrical engineering, PCB design and microcontroller tasks. The preferred candidate is for an engineer who has experience with STM32. Following are a few tasks that I am working on and probably I will ask for consultation and circuit design: - Amplification of piezoelectric signal...

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon Need a volleyball logo 6 hari left

    We are creating a business that is name Passing Lab. It is a volleyball company that specifically works on one skill. We want it to be a play on words like “lab” is where we are learning, observing, changing, and getting better. I have attached a picture of a test tube that I would like worked into it. I am trying to keep it minimalist and sophisticated. Would love an ombré of o...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    68 penyertaan

    What I am looking for is for someone to create me a compelling lead capture page for the main product l am dropshipping. Main product: [log masuk untuk melihat URL] Here is an example of what I am looking for: [log masuk untuk melihat URL]

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    5 bida
    Mobile app development 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like an app for both Android and IOS, to work together with the business website. The app is meant to display and sell products from the online store.

    $702 (Avg Bid)
    $702 Avg Bida
    78 bida

    Looking for someone to list my ebay products and find trending products to dropship on Amazon and Walmart websites as well as list them and fulfill the orders.

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    10 bida

    We have a new design product, need you to help test it. For local reason, the writer better from USA, thank you

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Making a Power System Reliable Objectives: To understand the planning/design process that goes into making a power system reliable. Tasks and Report: 1. To test the reliability of a system we will apply the following rule: No single line or generator outage will leave the system with lines overloaded or bus voltages violating limits. 2. Given the PowerWorld case [log masuk untuk melihat URL] ...

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    7 bida

    I am looking for a mechanical engineer to design me a small, alpha style Stirling engine.

    $1928 (Avg Bid)
    $1928 Avg Bida
    25 bida
    Web development 6 hari left

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business. ( Removed by admins )

    $1053 (Avg Bid)
    $1053 Avg Bida
    72 bida

    I sell a plugin for the unreal engine [log masuk untuk melihat URL] At the moment the product thumbnail is boring compared to the rest [log masuk untuk melihat URL] Design a logo and 284x284px thumbnail that makes my product look professional and easy to use. It should have the text "Projectile Physics". The thumbnail could also have the text "Penetration", "Ricochet&qu...

    $175 (Avg Bid)
    Dijamin
    $175
    14 penyertaan

    SavvyBiz is a Multi-Tenant Property Management Platform that allows Property Management Companies simplify their Job. The platform is a project on progress and we require more hands to join our team speed up the process and meet some set timelines. The developer is expected to have sound experience on Django/Python, DRF and ReactJs. Knowledge of Celery & Celerybeat, and/or Redis and django r...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    33 bida

    I have the intention of creation of an e-learning quiz model app built in Android, iOS and in website mode. The features required are as follows: 1) UI - questions and answers mode with subjects ranging from economics, engineering, data representation, analytical reasoning, pictures based questions, videos based questions, audio based questions, puzzles based on images/videos, soduko puzzles, bas...

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    16 bida

    I have the intention of creation of an e-learning quiz model app built in Android, iOS as well as in website mode. For now, I would like to focus on iOS The features required are as follows: 1) App/Website UI - Questions and answers mode with subjects ranging from economics, engineering, data representation, analytical reasoning, pictures based questions, videos based questions, audio based qu...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    6 bida

    hi I'm an engineer trying to work here . maybe we can collaborate .

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    My problem is that I am creating a Shopify Tshirt Themed Store and the dynamic image generator provided by my supplier isnt good. I need to generate my own forward facing (website content) image library for my 29 master files. MY Want - 29 MASTER ai Product LOGO files generated into multiple Tshirt scene generated product images. HOW? Use a Tshirt Scene Mock Up template/generator(s) to render ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    13 bida

    I need a t shirt designed for an upcoming event similar to the t shirt below. All words, colors, etc. will be changed, but this is the general concepts I am going for.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    45 bida

    it is very eassy project just need some editing skill

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    15 bida

    Your job will be to import product listings from our supplier's website to our Shopify account. You will be responsible for adding product titles, product descriptions, product photos, product type, product vendor, tags, product template, weight, price, and cost, according to our requirements. You may also be required to do additional data entry tasks. When submitting your application plea...

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    10 bida

    Game Software Developer (Unity ,Hyper Casual Game, Game Polishing,Game Design,C#) We are looking for Game Software Developer team mates who will add value to the game development team of our company in Dubai. You will be involved in various aspects of the game's creation from concept to finished product. Responsibilities: Translate requirements into clean and efficient code Produce proto...

    $757 (Avg Bid)
    $757 Avg Bida
    20 bida

    it is very eassy project just need some editing skill

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    5 bida