Android apps free downloadpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    160,305 android apps free download tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    ...untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Dat...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    11 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    Membantu orang orang yang masih bingung memakai android

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    1 bida

    ...Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    bagai mana kabarmu di sana apakah baik baik saja

    $1201 (Avg Bid)
    $1201 Avg Bida
    4 bida

    colage projectijhuihiou kjhiuhbuj hguihun uihuibiub iuhiuguhkn

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    ...uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a 1 week period with more

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nb...aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download...

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpas...Printer dengan menekan tombol POWER. 15. Dan Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 sudah siap digunakan kembali . Selesai... Sekian dari artikel Cara Reset Canon MP258 dan Download Restter MP258 semoga bermanfaat bagi anda :)

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3550
    min $3550
    0 bida
    apps for mobile 6 hari left

    i want to make apps for mobile

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida

    I want to create a social app that can beat all available apps. It will allow sharing videos in a way that attracts attention more than apps in the market. Main idea is a secret but investors will be ready with a big budget if successful prototype is presented.

    $53328 (Avg Bid)
    $53328 Avg Bida
    11 bida

    I will provide the name of an app, your job would be to download the app, write an article that would talk about the problems that are solved by the app, then review that app, write about why and how this app is useful, compare it with other products, and in a nutshell, make a case to sell this particular app. You should have experience and skill selling

    $50 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $50 Avg Bida
    1 bida

    I will provide the name of an app, your job would be to download the app, write an article that would talk about the problems that are solved by the app, then review that app, write about why and how this app is useful, compare it with other products, and in a nutshell, make a case to sell this particular app. You should have experience and skill selling

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    5 bida

    I need an android based app for video chat already a lot of apps are working so i am launching a new idea to work with my main targets are asian regions. Please send me a reasonable quote price so i can start the project some i need something like azar app

    $1059 (Avg Bid)
    $1059 Avg Bida
    10 bida

    I want App where People get information about Dieases and their Symptoms,Causes, etc i have a likn simmeler app --- [log masuk untuk melihat URL] I also need Appodeal Intregration and Login Registration in my app My main Functnality is when user Show Ads or Click Ads in my Admin

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    19 bida
    Design pages for website 6 hari left
    DISAHKAN

    ...for ad on top and another at bottom. The template should look nice with and without the ads as we may turn on and off ads for time periods * Will have link to iOS and Android app (Apps will be developed in phase 3 of the site). So footer needs the icons and links(not to worry later) # Must provide link to the Plugins used including JQuery and CSS, and

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    6 bida
    Football manager game 6 hari left
    DISAHKAN

    Please check both video. we need to create game like this, and game also need to play as well. on mobile apps and tablet like ipad. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Please let me know in details time line and budget and also what technologies you going to use? and Explain in details as

    $6855 (Avg Bid)
    $6855 Avg Bida
    7 bida

    Make an Android test app that will post a value to a URL, download and parse the result The URL format is http://<host>:<port>/api?wallet=<address> The <address> format is an Ethereum wallet. e.g. 0xa0100a27374baedd24504b9c02b8356fa1de54c8 The result is 8 name/value pairs of the format <name1>:<value1> <name2>:<value2> <name3>...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    5 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida
    ios and android developer 6 hari left
    DISAHKAN

    Remotely : full time Responsibilities: 1- Develop and maintain company's mobile apps for Android and iOS. 2- Design and development (Coding) of new software programs, analyzes current programs and processes, and making recommendations which yield to more cost effective products. 3- Document code consistently throughout the development process by

    $634 (Avg Bid)
    $634 Avg Bida
    66 bida

    I have a live application on a developer server that has 1. Web based files and databases 2. Two android apps The apps use Firebase Authentication to log in users (who have already have accounts in the database) into the apps I have moved the files and databases to a new server. I need someone to recreate the Firebase settings on the new server

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    24 bida
    .net developer 6 hari left
    DISAHKAN

    ...using .NET programming languages Remain up to date with the terminology, concepts and best practices for coding mobile apps Develop technical interfaces, specifications, and architecture Use and adapt existing web applications for apps Create and test software prototypes Develop client displays and user interfaces Assist software personnel in handling

    $475 (Avg Bid)
    $475 Avg Bida
    27 bida

    Hi WE ARE LOOKING FOR A JAVa EXPERT ANDROID APP DEVELOPER WITH A GOOD EXPERIENCE IN MATERIAL DESIGN AND UX TO DESIGN AND BUILD A ROBUST BUT SIMPLE NOTES TASK REMINDER AND HABITS APP WITH A CLEAN, REUSABLE AND UPDATABLE CODE THAT SUPPORT DIFFERENT SCREEN SIZES ! THE MAIN FUNCTIONNALITIES ARE AS FOLLOW: - THERE ARE 4 SECTIONS: USERS CAN ADD NOTES TASK

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    8 bida

    1st app is "freelance creative services" - custom cartoons, caricature, game design support/advice or manuscript writing feedback. 2nd app is a social netw...away-from-keyboard friends - listed by email address or if they are a member (can invite them to become a member) a short profile. My max budget for this project is NZ$440 (total for both apps)

    $267 (Avg Bid)
    $267 Avg Bida
    19 bida

    ***WHO IS ELIGIBLE TO APPLY*** Please o...uploaded. I suppose they will give you a good idea of the project requirements. I want you to create a Google Apps Script based on the requirements I created in a screencast (a video) I created called.... "Screencast of Requirements for a Google Apps Script (Date Stamp)." I can send you a link to that video.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida
    Apps/plugins 6 hari left

    Can you create a shipping a customized shipping calculator similar to this website: [log masuk untuk melihat URL] , The user will enter their email(automatically create an account for them if their email is not registered), enter shipping destination country/city airport if by air, port if by ocean, enter their package dimensions, weight. Once they click calculate, calculate different shipping opt...

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    18 bida

    Create an app with the following features: • A map view with your current location (already part of the template activity). • A text entry field above the map. • A long press on a map location creates a new marker at that location, with the contents of the text field as a custom message (see OnMapLongClickListener). • Tapping on one of the custom markers should show an info box...

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    6 bida