Android google maps offlinepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    221,422 android google maps offline tugasan ditemui, harga dalam USD

    online casino malaysia,google ads,mobile chrome ads,facebook ads,SEO

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    16 bida

    apabila anda mempunyai pengalaman untuk menghandle ads di google khususnya SEM , yang sekarang sdg berjalan silahkan menghubungi [Removed by Freelancer.com Admin] ( wa)

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    9 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    20 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Nak menjana income setiap minggu.

    $237 (Avg Bid)
    $237 Avg Bida
    14 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    sebuah aplikasi berbasis android yang di gunakan untuk pemesanan makanan secara online kepada merchant terdaftar untuk mempermudah pelanggan dalam mendapatkan makanan tanpa keluar dari rumah

    $946 (Avg Bid)
    $946 Avg Bida
    3 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    Saya mencari seseorang yang dapat membantu saya untuk google adwords. saya ada masalah dengan quality score dan iklan adwords tak release. harap dapat memberi tunjuk ajar.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    4 bida

    Membuat game yang mudah namun disukai banyak orang

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    bekerja dan bekerja, untuk masa depan yang lebih baik

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    Pertama, saya akan mereview salah satu Games di Android yang bernama "Heroes Charge". Heroes Charge adalah salah satu game android yang diproduksi oleh U Cool. Merupakan game taktik strategi yang sebenarnya dibuat sangat mirip dengan D-OTA versi PC, tetapi didalam game ini dibuat sangat sederhana dan membuat para pemainnya kembali merasakan sensasi permainan yang diinginkan di PC. Den...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    Membantu orang orang yang masih bingung memakai android

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web seperti google maps

    $3832 (Avg Bid)
    $3832 Avg Bida
    5 bida

    bagai mana kabarmu di sana apakah baik baik saja

    $1201 (Avg Bid)
    $1201 Avg Bida
    4 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    colage projectijhuihiou kjhiuhbuj hguihun uihuibiub iuhiuguhkn

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Dicari tenaga freelance berpengalaman untuk [log masuk untuk melihat URL], contoh bisa diliat pada attach file. bersedia untuk tanda tangan kontrak. Jika bagus akan banyak peluang untuk kerja tahap [log masuk untuk melihat URL] kerja Pakai Target dan [log masuk untuk melihat URL] yg digunakan boleh apa saja.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Membuat Aplikasi Game Android, Software yg digunakan bebas, yg penting seperti gbr. Serius [log masuk untuk melihat URL] tanda tangan Kontrak. Jadi Partner jika hasil memuaskan akan terbuka lebar. Lampirkan contoh pekerjaan anda

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida
    Android app Tamat left

    salam, ehtiaj be ye barname nvis foghe herfei darim bara android app ke betoone ye app ba kefiat va baa UI khoob develop kone

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Saya akan mengajarkan anda bagaimana cara ngeFLASH/SOFTWARE ulang perangkat ANDROID dan BLACKBERRY anda sampai anda paham dan bisa.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    bagi yang ingin memperkerjakan saya bikin blog (blogspot) yang langsung saya daftarkena ke search engine google , hubungi saya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    I worked with Android Things and I used Peripheral I/O APIs to interact with PIO but now with PICO PI iMX8MM I can't use that library. I need you to develop a library in java, to use it as Android Things: [log masuk untuk melihat URL] I am looking for somebody to write me a java library to interact with PIO in PICO-IMX8M-MINI with Android BSP. There are some C++ libraries to in...

    $276 - $827
    Ditampilkan Sulit
    $276 - $827
    52 bida

    I need a skilled Google sheets expert who can work with an exsisting sheet and edit it to reflect a monthly sales commission plan.

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    16 bida
    GOOGLE ADWORDS EXPERTS 6 hari left
    DISAHKAN

    JUST WANTED TO ADD ONE ADWORDS WITH COMPLETE SETUP FOR TESTING, IF WE LIKE THE WORK WE WILL HIRE YOU FOR THE REMAING WORKS

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    14 bida
    Data Entry 6 hari left

    Required data entry operator for 10 days only for both online and offline entries in Lucknow, U.P. Ready to work in shifts if required.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    50 bida
    Diseñador gráfico offline 6 hari left
    DISAHKAN

    ¡En EMADE,S.L. estamos buscando a un nuevo integrante para nuestro equipo! Buscamos a una persona que nos ayude a darle el aspecto final a nuestros proyectos, diseñando materiales offline. Nos gustaría contar con una persona de perfil multidisciplinar, ordenado, dinámico, muy resolutivo, todoterreno y con mucha iniciativa; una persona que sea capaz de aprender a ma...

    $4415 (Avg Bid)
    Tempatan
    $4415 Avg Bida
    2 bida
    Desarrollo de una app Móvil. 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an hybrid app that does the following: Events will be created, that is, a person will start from one place and will start, then when they reach their destination ends, that event is saved, eye, it can be online and offline , if it is offline as soon as the person has a signal to upload to the server, the person can see the places they have visited, they can delete events as well. Necesito ...

    $1258 (Avg Bid)
    $1258 Avg Bida
    30 bida

    In search of a qualified individual who can help convert my Telecommunications business from what is mostly a Google Sheets/Doc/Data Studio driven business to a Zoho CRM Platform. I have an extensive Google Sheets infrastructure that I need certain parts migrated into my Zoho CRM. I use a Vici Dial dialer system that already in place and functioning and have another Upwork professional I’m...

    $39 / hr (Avg Bid)
    $39 / hr Avg Bida
    3 bida

    I need a flat logo for offline business quickly for posters.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    78 bida

    I need mobile app developer for Android and iOS. He has to develop youtube downloader app simply. I will discuss more details via private chatting.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    22 bida

    I have to track driver location for a day or 2 days and store the location to the server. It should support all the android device.

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    14 bida
    Google Analytics audits 6 hari left
    DISAHKAN

    Különböző weblapok GA bekötése, vagy felülvizsgálása, problémák orvoslása. Eventek és konverzió mérések megfelelő telepítése.

    $23 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $23 / hr Avg Bida
    1 bida

    Need a simple, single-activity Android app (made in Android Studio) which shows user's current location (latitude and longitude) and marks waypoints on the map (when a latlong is provided). Fixed Price $10 AUD. The work should be done by Friday. Code should be neat, well intended and commented (if possible). Write today's date at the beginning to qualify for the bid.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    11 bida

    Online advertising platform. I need to build a widget that let search for a location in a google map embedded map, then the user can add different polygons and adjust and move it into the map to mark locations, i need the widget to output the values of all the polygons so then I can get it and save it into my DB.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    4 bida

    I have an eCommerce website that is responsive, and I need web view apps for both platforms. I need you to guarente that the apps will be approved on the app store and you will cahnge and re-submit until they get approved.

    $648 (Avg Bid)
    $648 Avg Bida
    27 bida

    I would like someone who can set up GA dashboards for me in Data Studio, showing only the info I want to show. I also need you to do some tagging. I would like this done in a few hours.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    16 bida

    Looking to build an app with map features allowing locations to get stored along with data in regards to the stores. It will also have the ability to create/edit/delete routes.

    $577 (Avg Bid)
    $577 Avg Bida
    67 bida
    android app 6 hari left

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    10 bida

    Need for a specialized google ads marketer who can drive me sales on my product. My product is a personalized travel map. I want sale on my product through google ads. i will separately for ads

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    10 bida
    Google Maps 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I want you to build me a google map based page that lets user enter city name (Italian city) and when user types a character, it shows a list of available cities (ajax). That list updates when user types more words. User can then select a city from that list. Once user selects a city, another text field under city shows a list of zones within that city, user can select say 3-4 zones from that...

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    18 bida
    Trophy icon Google review postcard 6 hari left

    I have a corporate wellness business (Synergy Wellness) where we go into companies and check the employees for health issues. I need to create a postcard that guides participants on how to review us on google. I included a post card I got from my dentists office to use as an example. I'd also like to include the QR code to be used as a short cut that will take users right to the review pag...

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    6 penyertaan