Android gps tracker source code downloadpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    254,634 android gps tracker source code download tugasan ditemui, harga dalam USD

    Halo developer, saya memiliki sebuah aplikasi android yang akan menerapkan sebuah payment gateway midtrans. saya sudah membuat implementasi backendnya. saya hanya ingin diberi arahan cara menerapkan midtrans di andorid yang benar

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    oppoa37 hebat sekali

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    20 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    Nak menjana income setiap minggu.

    $237 (Avg Bid)
    $237 Avg Bida
    14 bida
    $205 Avg Bida
    19 bida

    modify matlab code modify matlab code modify matlab code modify matlab code

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    Membuat artikel tentang Android

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    5 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi yang kami butuhkan adalah paket bundling Open VPN dengan IRC dengan rincian sebagai berikut: 1. Ketika aplikasi di jalankan, aplikasi membuat jalur koneksi internet melalui VPN. 2. ketika koneksi dengan VPN telah tersambung, maka IRC baru bisa digunakan untuk chatting. 3. Jika koneksi VPN terputus, maka IRC tidak bisa digunakan (koneksi IRC juga terputus) 4. File Open VPN tidak includ...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi seperti "grab bike dan grab car" (disatukan). Jika berkenan boleh hubungi saya. Terimah kasih

    $1406 (Avg Bid)
    $1406 Avg Bida
    21 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    sebuah aplikasi berbasis android yang di gunakan untuk pemesanan makanan secara online kepada merchant terdaftar untuk mempermudah pelanggan dalam mendapatkan makanan tanpa keluar dari rumah

    $946 (Avg Bid)
    $946 Avg Bida
    3 bida

    wo.11 men marki semari rewa (m.p)

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    Membuat game yang mudah namun disukai banyak orang

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    bekerja dan bekerja, untuk masa depan yang lebih baik

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    Membantu orang orang yang masih bingung memakai android

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    1 bida

    bagai mana kabarmu di sana apakah baik baik saja

    $1201 (Avg Bid)
    $1201 Avg Bida
    4 bida

    colage projectijhuihiou kjhiuhbuj hguihun uihuibiub iuhiuguhkn

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Aplikasi Game Android, Software yg digunakan bebas, yg penting seperti gbr. Serius [log masuk untuk melihat URL] tanda tangan Kontrak. Jadi Partner jika hasil memuaskan akan terbuka lebar. Lampirkan contoh pekerjaan anda

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida
    Android app Tamat left

    salam, ehtiaj be ye barname nvis foghe herfei darim bara android app ke betoone ye app ba kefiat va baa UI khoob develop kone

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Nisanthakumarnisannisannisannisan

    $722 (Avg Bid)
    $722 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengajarkan anda bagaimana cara ngeFLASH/SOFTWARE ulang perangkat ANDROID dan BLACKBERRY anda sampai anda paham dan bisa.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nbisa tolong bantu?nnjenis aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL] See the link, example to ios apps. And convert that code, make it work in swift project. Tell me your time and price. Type "NOTBOT" to let me know you're not a bot.

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    4 bida

    We are a Day trading school and we want to build our own trading platform ( Simulator ) where our student can train taking trades in the simulator ! -The platform we want to copy is ( Dastrader ) : please download the platform and see it before contacting us Link to download : [log masuk untuk melihat URL] -We will get Us stock market Real time data from IEX Could, this is the link of the API...

    $592 (Avg Bid)
    $592 Avg Bida
    4 bida

    I need to modify Chromium source code in order to achieve the following: 1. Inject JavaScript to every webpage visited by the user (you only need to create the container and explain me where I can insert the javascript). 2. Create a very basic responsive dropdown menu in the app menu bar (again you will only create the container, it could be filled with dummy text and have no functionality, you o...

    $2525 (Avg Bid)
    $2525 Avg Bida
    23 bida

    I have the .sketch design so you'll have to create the layout accordingly. There will be around 20 screens. You might have to make slight changes in the design according to my requirement. Functions for app: > User account creation (only google login right now) and saving account details to mysql db > Link favourite categories info with user > Fetch podcasts information from db on u...

    $560 (Avg Bid)
    $560 Avg Bida
    9 bida

    This project is to scrape from Title Pro 247 using multiple queries. Service should be able to scrape with scope of either (1) everything, (2) a state, or (3) a county. Technologies: Python, Postgres, Ansible. To scan a state, it should be able to scan through all counties and sets of Total Assessed Values. You can get a list of counties by any means if needed. The county list is actually in the...

    $439 (Avg Bid)
    $439 Avg Bida
    23 bida

    I am looking for a very simple app, it is an ebook reader, but we need the project, not the applications. About the app: 1. It's an ebook reader. 2. Page Scrolling should be from left to right, instead of top to bottom. 3. It should have a facility to zoom to read. (Or increment of font size). 4. Should have a day/night light feature. About the Project: You need to send the source code and ...

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    10 bida

    I have app like whatsup/viber with webRTC but does not work properly with callKit pushKit so i need someone help me to fixed those issue with live session if you are experience with before please bids project after read thanks

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida
    nRF52840 OTA project 6 hari left
    DISAHKAN

    hi, developers I am looking a master of nrf52 programming. Need to program bootloader on BLE. 1 . download hex file from cloud 2. OTA programming between nRF52 devices Only bid on experienced freelancer We can discuss more on chat. thanks

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    I have a trading strategy/algorithm that needs to be coded into Pine for Trading View. The strategy is based on several indicators lining up and ruled based so should only signal a buy/sell order when all the criteria are align. I have written out the rules for this and just need someone to turn into a Pine script.

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    4 bida

    Hola tengo un app android que me da error: [log masuk untuk melihat URL]: [log masuk untuk melihat URL]: Trust anchor for certification path not found. creo que es el SSL de mi web que esta ne digital ocean pero realmente no estoy seguro

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    3 bida

    I will provide api's. App project need to make & Deploy on my pc & app store Thanks you

    $22 - $182
    Sulit Perjanjian Kerahsiaan
    $22 - $182
    11 bida

    i require an app which can be implemented for office use in order to maintain records and successfully increase our working controlled via thee app and GPS Tracking and daily record of work done

    $647 (Avg Bid)
    $647 Avg Bida
    16 bida
    Android App Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi I need 2 android applications one is for customer and one is for service provider. Which will be similar to swiggy or Zomato but with different mode of services.

    $862 (Avg Bid)
    $862 Avg Bida
    22 bida

    Android App to show video/image during call connection, will provide more details to suitable developer.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    19 bida

    Hi Develop Mobile Apps for android and iOS from an already established website. We need apps that can process payments, are user friendly, the UIs have to be easy to manipulate and update as frequently as possible. Any one who interested should have previous experience in these types of app. Thanks.

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    67 bida