Android programmer freelance salarypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    274,773 android programmer freelance salary tugasan ditemui, harga dalam USD

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    4 bida
    DATA ENTRY Tamat left

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    perkenalkan saya awal. saya pengelola Wahana Logistik agen jatibunder tanah abang. saat ini saya sedang membutuhkan sales freelance untuk membantu saya menjualkan produk pengiriman paket dan dokumen ke seluruh Indonesia melalui keagenan saya dengan sistem komisi

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mencari freelance untuk mendesign gambar T-shirt yang baru akan dibuat dan dimulai sebagai bisnis on line baru.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mencari programmer yang mampu membuat aplikasi chat messenger seperti BBM, Whatsup, Kakao Talk dan lain-lain.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Pekerjaan Freelance yang bisa dijalankan disela kesibukan kampus.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    16 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Jawatan kosong Foreman motor salary=rm1500-rm2000 wrking hr=11am-10am area=setia indah dua minggu off satu hari

    $202 - $606
    $202 - $606
    0 bida

    saya bisa menggambar AutoCad 2D dengan mahir dan 3D, bila ada yg butuh tukang gambar secara freelance saya bersedia untuk menggambarkan dengan baik. terimakasih sebelumnya.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya akan bekerja dengan target yang telah ditetapkan. Ini adalah pekerjaan pertama saya sebagai seorang freelance dan saya tidak akan mengecewakan anda apabila anda mempercayai saya dengan memperkerjakan saya.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    We have a project in which we require a programmer who has over 2+ years experience in IONIC 4 Framework. You will be assigned tasks by our dedicated programmer. The project tasks requires experience in Ionic, Laravel, PHP, API and Backend Developement. We also have daily team meetings in morning PST time zone and require your attendance. We need someone who is very experienced and knowledgeable....

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    28 bida
    Job postings 6 hari left

    You will be responsible for job postings on freelance sites If you are capable Send a message now Thank you

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    4 bida

    The linked [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] worked well until we tried to format for mobile usage. Both forms, upon completion/submission initiate a pdf download of the submitted form for the customer's device - pc or mobile. The mobile version would not create a pdf, only a screen capture. An email with the pdf/ image is to be sent to the customer and to my ...

    PHP
    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    6 bida

    I need help with my school project where i have to build a program for a tennis academy. I need someone who can help me to finish the program.

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    23 bida

    Looking for local models for a local Indonesian fashion and lifestyle multi-brand retailer, selling goods for the modern lifestyle. Looking for a freelance local model to join our team of creatives with prospects of being a brand ambassador to the brand in the future.

    $183 (Avg Bid)
    $183 Avg Bida
    2 bida

    I want to build app for my business which will be for mobile and desktop app Need a best developer for this

    $7239 (Avg Bid)
    $7239 Avg Bida
    47 bida

    We are looking for an experienced freelance grant writer, who has experience writing grants for The National Science Foundation. This person will also be an expert in the grant process from beginning to end. Must be able to start immediately and make tight deadlines.

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    16 bida

    Hi I have read your profile and I want to share my idea with you. At the moment, I am working as a programmer. My favourite site is upwork. In order to work in upwork, he or she has to have his own account. I used to work in my account but by accident, it is useless at the moment. So I decided to find someone who provides me his account and to show my thanks letting me use his or her account, I am...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Smart Group S.r.l is currently searching candidates in order to develop our new platform of food ordering system, arised to help restaurants keeping records of their customer orders (who take orders directly from a tablet on the table instead of the classic menu). The perfect candidate is able to develop entirely IOS and android apps and desktop websites. We need a reliable programmer who will kee...

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    42 bida

    there is a wifi connection called as (xyz) how we connect to that wifi we go to wifi settings and we just click in xyz wifi network and we will enter the password, after entering the password we will get the internet access right. but i want there is a wifi connection called as (xyz) i need to people to connect to that wifi by going to wifi setting in mobile and click on wifi network and enter p...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hi I have read your profile and I want to share my idea with you. At the moment, I am working as a programmer. My favourite site is upwork. In order to work in upwork, he or she has to have his own account. I used to work in my account but by accident, it is useless at the moment. So I decided to find someone who provides me his account and to show my thanks letting me use his or her account, I am...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi I have read your profile and I want to share my idea with you. At the moment, I am working as a programmer. My favourite site is upwork. In order to work in upwork, he or she has to have his own account. I used to work in my account but by accident, it is useless at the moment. So I decided to find someone who provides me his account and to show my thanks letting me use his or her account, I am...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi I have read your profile and I want to share my idea with you. At the moment, I am working as a programmer. My favourite site is upwork. In order to work in upwork, he or she has to have his own account. I used to work in my account but by accident, it is useless at the moment. So I decided to find someone who provides me his account and to show my thanks letting me use his or her account, I am...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi I have read your profile and I want to share my idea with you. At the moment, I am working as a programmer. My favourite site is upwork. In order to work in upwork, he or she has to have his own account. I used to work in my account but by accident, it is useless at the moment. So I decided to find someone who provides me his account and to show my thanks letting me use his or her account, I am...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Freelance, remote job. Need a copyediting freelancers. Needs to be proficient in English, has extensive subject matter expertise and knack for editing, restructuring, copyediting substantive proofreading experience.

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    29 bida

    Seeking a peer reviewer highly versed in business management to help authors improve manuscripts. Also responsible for researching and selecting appropriate journals for manuscripts. This is a freelance position.

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    7 bida

    I need freelance Creative copywriter English to Arabic/kurdish The project is 5 Sentences only

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    15 bida

    Hi I have read your profile and I want to share my idea with you. At the moment, I am working as a programmer. My favourite site is upwork. In order to work in upwork, he or she has to have his own account. I used to work in my account but by accident, it is useless at the moment. So I decided to find someone who provides me his account and to show my thanks letting me use his or her account, I am...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I have read your profile and I want to share my idea with you. At the moment, I am working as a programmer. My favourite site is upwork. In order to work in upwork, he or she has to have his own account. I used to work in my account but by accident, it is useless at the moment. So I decided to find someone who provides me his account and to show my thanks letting me use his or her account, I am...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I have read your profile and I want to share my idea with you. At the moment, I am working as a programmer. My favourite site is upwork. In order to work in upwork, he or she has to have his own account. I used to work in my account but by accident, it is useless at the moment. So I decided to find someone who provides me his account and to show my thanks letting me use his or her account, I am...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I have read your profile and I want to share my idea with you. At the moment, I am working as a programmer. My favourite site is upwork. In order to work in upwork, he or she has to have his own account. I used to work in my account but by accident, it is useless at the moment. So I decided to find someone who provides me his account and to show my thanks letting me use his or her account, I am...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida