Anime forums embed videopekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    192,771 anime forums embed video tugasan ditemui, harga dalam USD

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    12 bida

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin 50-100 Subscriber untuk channel youtube video berikut: [log masuk untuk melihat URL] Silahkan cek videonya untuk memastikan anda setuju dengan kontennya ------------------------- I want 50-100 Subscriber for the following youtube video channel: [log masuk untuk melihat URL] Please check the video to make sure you agree with the content

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    36 bida

    viral my youtubevideo in malaysia ( Kuala Lumpur ), Singapore and Indonesia ( jakarta )

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    5 bida

    translate video orang seminar yang durasinya 2 jam lebih

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    I need editor who edit a video, video ini saya buat dalam rangka perpisahan,menggunakan adobe premiere dan menggunakan effect transisi pada setiap perpindahan gambar, ddengan durasi 1 menit

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    18 bida

    Topik: Berita Indonesia Update Bahasa: Indonesia Panjang artikel (kata): kurang lebih 100 kata Judul: 3-8 kata Isi: maks 10 kalimat, tiap kalimat maks 8 kata * materi tulisan diusahakan di riset terlebih dahulu di google trend

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida
    Make a Video Tamat left

    Saya ingin mengapload video dan berita terbaru

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    Menulis sejumlah artikel Hobi sastra dan menyukai anime

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida
    Design project Tamat left

    Illustrator anime chibi yang menggemaskan.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    5 bida

    mengisi suara (dubber/voice over) video mengenai penjelasan tentang course digital marketing, membacakan script.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    5 bida

    Kami memerlukan seorang desktop publishing untuk membuat rakaman video untuk aplikasi komputer syarikat kami. Dan jika boleh membuat editing ke atas video yang dirakamkan adalah lebih baik.

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Jika anda kesulitan dalam Mengedit Video Gaming,Silahkan Serahkan kepada saya..

    $8 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $8 / hr Avg Bida
    5 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah sejumlah gambar I ned anime naruto

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    Kami ingin mengampanyekan 14 tindakan positif..beberapa alat kampanye yg ingin kami gunakan adalah video, banner, notebook, kaos, dll.

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    1 bida

    membuat 3 video lirik untuk alfarecords yang akan di tayangin di youtube

    $1485 (Avg Bid)
    Segera
    $1485 Avg Bida
    3 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $360 (Avg Bid)
    Tempatan
    $360 Avg Bida
    7 bida
    Create a Video Tamat left

    projek ini harus selesai tepat waktu

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    4 bida
    Edit video Tamat left

    Menyelesaikan sisa pekerjaan video editing yg sudah sampai tahap cut to cut draft. Selanjutnya tinggal penambahan teks/supper, coloring, & sound balancing.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida

    Sebenarnya saya belum pernah membuat video, tapi insya alloh saya akan membuat video yang bagus. Rencana sih ingin membuat video berita,rekreasi,makanan,dll kenapa saya memilih ciamis karna di ciamis banyak sekali kejadian kejadia kalou video saya belum punya....

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari yang paham mengenai website streaming online. Kendala saya, saya sudah upload video ke google drive dan saat embed video nya format nya iframe, saya mau nya format nya untuk jw player html5. Dan saya juga mau nya seperti web sebelah yang jika ada yang ambil link video saya, besok nya udah gak bisa diputar lagi.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat film pendek

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    3 bida

    saya membutuhkan jasa pembuatan halaman arahan seperti ini : [log masuk untuk melihat URL] kalo ada yang bisa tolong lakukan penawaran kepada saya. thx.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    2 bida

    saya memiliki keinginan untuk mengembangkan bakat saya di dunia fotografi dan video editing

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Sxediazw anime iaponika koinoumena sxedia alla me ''Molivi''

    $244 (Avg Bid)
    $244 Avg Bida
    6 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    design ini gambar anime yang aku gambar dengan ilustrasi dengan tenik 3d

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin seorang penulis cerpen yg mampu menulis cerita bercabang. Lebih baik yg mengenal istilah visual novel atau otome dan anime. Project kecil ini untuk membuat game kecil yang berbasis 'bentuk nasib anda' dengan memilih pilihan2 yg muncul di dalam game. Genre: mystery, romance, mungkin horor. Yang dituju: pemain wanita. Sudut pandang pertama. Bentuk naskah. Saya ingin penulis yan...

    $63 - $84
    $63 - $84
    0 bida

    kami design segalam macam bentuk desain anda, editing foto dll 087875005877..murah dan sangat meuaskan

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Busco profesional en video, que me ayude ha hacer un fondo para video, un intro y un final para un vlog de noticias deportivas. Lo necesito como el del link, cambiando un poco formas y colores: [log masuk untuk melihat URL]

    $291 (Avg Bid)
    $291 Avg Bida
    6 bida
    video service112 6 hari left

    online ads or on retail [log masuk untuk melihat URL] often display clothes and merchandise live in different situations. models stand, turn, and walk to designers, and garment 

    $1064 (Avg Bid)
    $1064 Avg Bida
    4 bida
    Video Editing 6 hari left

    We have 3 videos. Most of the videos are interviews of different people. Each video is roughly of 20 to 25 minutes. TRIMMING - We want to trim the part of the video which has got the best speech after person providing interview. STOCK VIDEO INSERTION - We also want to provide some background stock video clips in between and BACKGROUND MUSIC EFFECTS AND MOTION GRAPHICS - also background music, m...

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    20 bida

    Hello, I need software to operate arduino/Raspberry pi based underwater drone. Drone needs to live stream HD (at least 1080) over VDSL twisted pair or Cat 6. Wired and wireless networking, TCP/IP protocols expert knowledge required. FPV live streaming and remote control system design. Drone needs to display orientation, inclination, heading, speed, depth, moisture, temperature etc sensor data as ...

    $1059 (Avg Bid)
    $1059 Avg Bida
    12 bida
    Short 3D Animation Video 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like to do 3D cartoon animation video 60-120 seconds. Something very light without characters. The environment to ba as a parknor small garden with trees and a book on the table. Here is refrance: [log masuk untuk melihat URL] I want to do Something similar. Book with cover and pages, pages are flipping by strong Air (need to show the strong air and trees papers flying.) Some page...

    $244 (Avg Bid)
    $244 Avg Bida
    16 bida

    وتصميم فيديو متحرك Promo Video الفيديو يوضح عمل تطبيق نقل ركاب يقوم المستخدم بطلب تاكسي عن طريق التطبيق ويقوم السائق باستلام التطبيق ونقل الراكب الى المكان المطلوب مدة الفيديو لا تتجاوز الدقيقة

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    12 bida

    Hello. I am looking for a specialist in the translation of children's videos from Russian into English, Arabic and Spanish. I look forward to a team of experienced, positive and creative guys for long-term work. Preferably with positive reviews with ready-made examples of work. This job was posted from a mobile device, so please pardon any typos or any missing details.

    $296 (Avg Bid)
    $296 Avg Bida
    8 bida

    Please Check Below App in Play-store or Apple Store by searching their name :- 1) TopU (Like this app required) 2) Hoogo (Like this app also works) I want similar kind of app. If you Have Ready app or similar type of app then Please Bid My Project. Send me your app link so that it would be easy for me to decide. Thanks !

    $1421 (Avg Bid)
    $1421 Avg Bida
    2 bida

    Looking for someone experienced to help us create a video game software to go along with our digital media portion of our company. We will instruct you upon specif details of the video game and should be able to create games for any software pc, app store etc

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida
    Video fashions21 6 hari left

    turn, and walk to show off clothing to an audience of photographers, journalists, designers, and garment 

    $870 (Avg Bid)
    $870 Avg Bida
    9 bida

    Hello Freelancer friends, welcome to our project! Please click the link below and reply to the details in the form: [log masuk untuk melihat URL] Many thanks! Erlend

    $40 / hr (Avg Bid)
    $40 / hr Avg Bida
    8 bida

    Take live video from a web camera and display in a window. When the "r" key is clicked capture the X seconds before the button click and Y seconds after the click. Place the X and Y configuration parameter in a separate [log masuk untuk melihat URL] file. Show the captured video 1/2 (this needs to be a configurable value in the [log masuk untuk melihat URL]) speed version in a seper...

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    10 bida

    (URGENT) ABLE to start immediately. Create Creative video promo for Restaurant Opening. U will be give few text & few images only. Need experience video person, to create a video with great background sound, customized looking. To get people excited that Restaurant is opening at XXX location. Size: 900 x 900 pixels. Format: MP4. with sound. Budget: $25

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    24 bida

    we are building an online furniture store, and we need an animation video that would will be promoting and introducing our app to world. it would be around 1 minute. we already have the script and an idea of the flow of the the video.

    $256 (Avg Bid)
    $256 Avg Bida
    38 bida

    Hi everyone i've got wordpress website i uploaded some avi file but i don't know how to play the avi file in some pages

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    26 bida
    logo intro video 6 hari left
    DISAHKAN

    Need intro logo video. See sample. [log masuk untuk melihat URL] --- Ideal #10 or 19. Others to consider #s 3,4, and 9

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    50 bida

    Hello, i'm research student researching of block shear failure of simple angle steel section, I have to try atleast 100 models practically and by using simulation,so i have done practical using UTM machine of all 100 section with different geometries. Now i want same realistic tensile failure like crack or block shear failure should generate in model using abaqus. WHATS YOUR WORK? Make or r...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida
    Video Editor - Large Files 6 hari left
    DISAHKAN

    Do you have the bandwidth, equipment, software and experience to download, edit and produce large video files efficiently? Video editor needed to prepare webinar videos, integrating, charts, sound effects and multiple tracks. Needed ASAP.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    24 bida