Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    2,104 apa itu web tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya dari syarikat lt autosecure system. kami memerlukan sebuah web site yang mewakili semua jenis perkhidmatan dan barang yang ingin kami pasarkan kepada pelanggan kami. web site itu juga akan digunakan sebagai salah satu medium penjenamaan syarikat kami kepada umum.

    $527 (Avg Bid)
    $527 Avg Bida
    4 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    7 bida
    Buku Hear Me Tamat left

    Saya daripada Persatuan Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me)...kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai masalah pendengaran. Oleh itu, kami memerlukan penulis upahan ataupun khidmat 'Ghostwriters' ini untuk menulis buku Hear Me ini.

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya mahasiswa PTN kota Medan yg sedang menekuni photoshop dan itu merupakan hobi baru [login to view URL] akan berusaha sebaik mungkin dalam memenuhi permintaan pelanggan

    $453 (Avg Bid)
    $453 Avg Bida
    5 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya aldi efendi saya adalah lulusan smk teknik gambar bangunan saya ingin menawarkan sebuah jasa desain gambar 2d maupun 3d bangunan atau apa saja Mungkin itu saja tentang diri saya

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    7 bida

    Saya perlu laman sesawang ditetapkan Saya ingin bekerja dan menjana pendapatan. Oleh itu saya bersiap sedia untuk menerima mana-mana projek yang di tawarkan, sebagai contoh membuat pelan rumah, logo syarikat, dan lain-lain menikut kemahiran saya.

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    7 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design ...begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini. Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang! [login to view URL]

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design ...begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini. Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang! [login to view URL]

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design ...begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini. Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang! [login to view URL]

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang data...new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [login to view URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join ours class. Beritahu orang register now.

    $43 (Avg Bid)
    Dijamin
    $43
    1 penyertaan

    Keperluan saya mudah sahaja. Anda hanya perlu dapatkan senarai syarikat- syarikat yang sudah atau belum...Anda hanya perlu dapatkan senarai syarikat- syarikat yang sudah atau belum memperolehi persijilan ISO 9001:2008 dan belum meningkatkan (upgrade) sistem itu kepada versi terbaru iaitu ISO 9001:2015. Itu sahaja. Selebihnya, pihak kami akan uruskan.

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    2 bida

    Keperluan saya mudah sahaja. Anda hanya perlu dapatkan senarai syarikat- syarikat yang sudah atau belum...Anda hanya perlu dapatkan senarai syarikat- syarikat yang sudah atau belum memperolehi persijilan ISO 9001:2008 dan belum meningkatkan (upgrade) sistem itu kepada versi terbaru iaitu ISO 9001:2015. Itu sahaja. Selebihnya, pihak kami akan uruskan.

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    1 bida
    Apa apa je Tamat left

    Apa apa kerja yg boleh sy buat

    $139 (Avg Bid)
    Tempatan
    $139 Avg Bida
    7 bida

    pemasaran

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    I need you to write some articles. Saya suka membaca, browsing atau apapun yang berkaitan dengan informasi terkini, mungkin itu akan menjadi refrensi saya menjadi penulis artikel

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    saya nak membangunkan sesebuah website yang mesra pengguna kerana itu akan jadi lebih mudah untuk tarik perhatian pelanggan

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    53 bida

    MENCARI INDIVIDU YANG MAMPU MENCARI SEBERAPA BANYAK PELANGGAN UNTUK MEMBELI BARANGAN [login to view URL] ITU BOLEH DAFTAR SEBAGAI EJEN HAI-O DENGAN BONUS 3% SEHINGGA 41%..MALAYSIA,SINGAPURA,BRUNEI DAN INDONESIA SAHAJA.

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    2 bida

    Mengambil foto itu akan sebagai berita

    $471 (Avg Bid)
    Tempatan
    $471 Avg Bida
    21 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya sangat senang membuat suatu artikel yag berkaitan dengan IT dan skarag sya mengembangkan smua itu melalui blogger

    $255 (Avg Bid)
    $255 Avg Bida
    2 bida

    ...suka berbelanja online, classy, dan yang paling penting: "kekininan" Design seperti apa yang mereka harapkan? Itu tugas Anda sebagai designer handal. Anda mungkin akan meriset market kami terlebih dahulu, atau mencari ide dan inspirasi dari Pinterest. Apapun itu, saya percaya saya bisa mengandalkan Anda. Kami memerlukan 3 buah design bertemakan

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    9 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    2 bida

    -penjualan,menjual barang yang tidak terpakai tetapi barang itu masih bagus. -seni rupa,membuat karya seni yang bagus untuk dipamerkan atau [login to view URL] patung,lukisan,batik,dll. -berkencan,sifat setiap orang yang mempunyai pasangan hidup. -pekerjaan bebas,pekerjaan yang dikerjakan oleh orang secara bebas. -periklanan,sebuah cara untuk melihatkan

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin belajar dari sebuah jaringan cisco apa saja pengalaman saya masih belum ada tapi saya masih pemula dan saya pernah membuat sebuah jaringan vlan berbasis linux menggunakan perangkat cisco

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin belajar dari sebuah jaringan cisco apa saja pengalaman saya masih belum ada tapi saya masih pemula dan saya pernah membuat sebuah jaringan vlan berbasis linux menggunakan perangkat cisco

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    ...website dan juga SEO nih gan Harga tergantung dari design yang mau di buat. Apakah anda pernah berfikir jika anda punya website tapi tanpa pengunjung itu bagaikan Esteh manis tanpa dimasukkan gula? Buat apa kalau punya website tapi tidak terpampang di google Jadi saya juga membuka jasa SEO nih buat agan - agan sekalian yang menginginkan websitenya berada

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    8 bida

    ...peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusai hampir separuh benua eropa hingga ketengah tengah asia dalam penaklukannya..yang diproyekan ini ialah baru permulaan

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Kenali diri anda dengan sebaiknya. Lihat dan nilailah diri anda. Kenali potensi diri anda agar pekerjaan yang diminati itu sesuai dengan personaliti diri anda.

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    ...Scraping yang tidak menggunakan googleApis Scraping yang saya maksud hasilnya akan sama dengan apa yang diketikan pada browser Dan saya menginginkan data dari google untuk mengetahui "keyword" yang saya pasang pada URL website saya berada pada posisi berapa. dan itu bersifat dinamis misal saya mengeset lebih dari 1 keyword. sehingga setatusnya seperti tabel

    $22 - $182
    $22 - $182
    0 bida

    membantu memasukan data data yang dirasa mudah namun menghabiskan banyak waktu, maka dari itu agar saya dapat memasukan data tersebut.

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    17 bida

    waktu itu saya mengerjakan uas PKN materi saya ambil dari web dengan copy paste dan saya masukan ke word saya juga bisa membuat power point walaupun simple mungkin bisa membantu

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membuat web sebagai media marketing utama kursus bahasa. untuk itu diperlukan website yang mumpuni dan seo yang handal.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    "Jika kita ingin mengumpulkan madu maka jangan tendang sarang lebahnya" itu lah teknik mencari banyak kawan dan sukses

    $22 - $182
    $22 - $182
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    ...Dukuh Paruk menjadi tempat yang sangat memprihatinkan setelah sebelumnya terjadi bencana besar yaitu pembakaran rumah penduduk akibat kisruh 1965. Dukuh Paruk yang tidak tahu apa-apa harus menjadi korban. Rumah dan harta benda semua habis terbakar, beruntung bagi Dukuh Paruk karena orang-orang sudah terbiasa menerima musibah, seperti tragedi tempe bongkrek

    $567 (Avg Bid)
    $567 Avg Bida
    2 bida

    menulis artikel apapun, yang penting sesuai dengan bahasa yang benar, menyusun ini dan itu juga bisa

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    1 bida

    Lihat saja [login to view URL] seperti itu

    $2017 (Avg Bid)
    $2017 Avg Bida
    5 bida

    ...pertengahannya adalah ujian dan ujungnya adalah kefanaan. Ketika anda lahir anda menangis, dan tangisan itu akan menjadi warna kehidupan. Saat anda sedih dan juga bahagia terkadang ditandai dengan tangisan. Ketahuilah, bahwa sesungguhnya kehidupan dunia itu hanyalah permainan dan suatu yang melalaikan, perhiasan dan bermegah-megah antara kamu serta berbangga-bangga

    $182 - $548
    $182 - $548
    0 bida

    Saya memiliki blog p...blog pribadi dan hendak menyembunyikan 108 artikel yang sudah saya tulis dengan menggunakan plugin WP Hide Post. Namun, saya tidak memiliki waktu untuk melakukannya. Untuk itu, saya memerlukan orang yang bisa melakukan hide post menggunakan plugin tersebut. Panduannya sudah saya siapkan, pekerja hanya perlu mengikuti panduan.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direct...================= (jika pikiran dan imajinasi tidak berpadu dalam satu arah, sulitlah kita mengungkapkan apa yang kita rasakan didalam sebuah kertas yang telah terukir dengan tinta hitam. ketika tangan gemetar memegang pensi, maka disaat itu kata-katapun tidak akan mudah untuk diutarakan )

    $182 - $548
    $182 - $548
    0 bida

    Buku adalah kumpulan kertas atau bahan lainnya yang dijilid menjadi satu pada salah satu ujungnya dan berisi tulisan atau gambar. Set...kitab suci. Kerajaan-kerajaan di Nusantara pada masa lampau memberi kedudukan yang penting bagi para pujangga untuk menceritakan kehidupan dan kekuasaan raja-raja pada waktu itu untuk diriwayatkan dengan cara ditulis.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    apa aja lah Tamat left

    aku disini efehwey8fgwebf befiwebfihjbfuibf

    $22 - $182
    $22 - $182
    0 bida

    Orang ‘pintar’ biasanya banyak ide, bahkan mungkin telalu banyak ide, sehingga tidak satu pun yang menjadi kenyataan. Sedangkan ora...‘pintar’ biasanya banyak ide, bahkan mungkin telalu banyak ide, sehingga tidak satu pun yang menjadi kenyataan. Sedangkan orang ‘bodoh’ mungkin hanya punya satu ide dan satu itu lah yang menjadi pilihan usahanya

    $1095 - $2190
    $1095 - $2190
    0 bida

    semua berkaitan dengan excel baik itu data processing data entry dan lain sebagainya

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    1. Saya tidak menguasai bahasa Inggris, tetapi Saya menguasai bahas...yang dapat dimainkan berbagai kelas. 4. Setiap orang mungkinakan berpikir kedepan untuk masalah merkea, tetapi Saya hanya berpikir bagaimana cara kerja dunia. Jadi, Apakah itu Anda? Saya bertanya, apakah Anda meragukan Saya? Jika ya, kenapa kita tidak melakukan sedikit peregangan?

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    1 bida

    ...mempertimbangkan sesuatu ,dan memutuskan sesuatu ide. biasanya sebuah putusan dari otak manusia itu ditinjau kembali dengan hati nurani yang terdapat pada jiwa sehingga secara manusiawi akan bisa dirasakan sebelum adanya action dari ide pikiran seseorang itu.. kekutan jiwa dapat terbentuk secara otomatis dipengaruhi oleh pendengaran dan penglihatan manusia

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida
    Entry Data Tamat left

    Saya akan berterima kasih jika anda mempekerjakan saya untuk mengentry data apapun itu. Anda akan merasakan manfaat jika anda mempekerjakan saya

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    assalamu alaikum saya akan membuat logo yg sessuai keinginan anda semoga anda menyukainya. saya sedang buth uang untuk kuliah jadi saya akan melakukan apapun selama itu masih halal agar orang tua saya tidak merasa terbebani.

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    4 bida