Aplikasi pembuat logo terbagus di android bentuk bulatpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    7,199 aplikasi pembuat logo terbagus di android bentuk bulat tugasan ditemui, harga dalam USD

    OpenSID adalah sistem informasi desa open source ([log masuk untuk melihat URL]). Kami mencari programmer PHP/Codeigniter berpengalaman untuk mengembangkan m...melaporkan data SISKEUDES. Harus berpengalaman menggunakan git, Github dan terbiasa membuat pull request ke repository Github. Anda perlu paham database SISKEUDES dan mengerti aplikasi keuangan.

    $541 (Avg Bid)
    $541 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Hanya mereka bentuk Blog

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    14 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    2 bida

    ...membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan

    $407 (Avg Bid)
    $407 Avg Bida
    15 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Kedai atas talian berkerja atas talian

    $308 (Avg Bid)
    $308 Avg Bida
    5 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg s...buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Mengunjungi outlet-outlet dengan menawarkan produk(contoh)aplikasi online,seterusnya Menawarkan ikatan kerja(menjadikan Partner kerja d lapangan)

    $3650 - $7300
    $3650 - $7300
    0 bida

    Merubah dari inputan2 di excel ke sistem (aplikasi desktop windows) Menggunakan C# .NET dan MySQL

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida

    Halo developer, saya memiliki sebuah aplikasi android yang akan menerapkan sebuah payment gateway midtrans. saya sudah membuat implementasi backendnya. saya hanya ingin diberi arahan cara menerapkan midtrans di andorid yang benar

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    Design project Tamat left

    Mereka bentuk olokan laman sesawang

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    12 bida

    NASI NOR TELOR !!! HANYA DALAM 5 MENIT Bahan-bahan BAHAN DI BAWAH HANYA 1 PORSI....!!! 1.] porsi nasi panas 2.] butir telur secukupnya mentega 3.] pak nori isi 10 lembar 4.] garam 5.]merica 6.]kecap asin LANGKAH LANGKAH MEMASAK [log masuk untuk melihat URL] mentega, ceplok telur yg sudah dikocok. Sebelumnya

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah syarikat penyewaan hartanah, Speedrent. Kam ingin sebuah flashmob teratur yang boleh memberikan exposure kepada jenama. Lebih baik jika anda boleh dapatkan lesen dan quotation dari pasaraya sekali untuk kami bayar kepada anda.

    $210 - $631
    $210 - $631
    0 bida

    Memasang aircoun, lampu, kipas, dll.

    $19444 (Avg Bid)
    Tempatan
    $19444 Avg Bida
    2 bida

    Ingin mencari tukang cat freelance ikut bayaran harian / jam untuk 1 hari sahaja. Cat akan disediakan. Hanya perlu bawa barangan untuk cat.

    $141 (Avg Bid)
    Tempatan
    $141 Avg Bida
    3 bida

    Menjaga rumah tetap aman dari pencurian

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Data internet free

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    13 bida

    Riset Penulisan daerah rawan air

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Pengiklanan Sepanduk Logo Baju Poster Flyers

    $1262 - $2524
    $1262 - $2524
    0 bida

    Lukis drawing untuk pelan kelulusan bagi cadangan pindaan dan projek baru.

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    3 bida

    logo untuk kelab belia kampung mentaritip

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    27 bida

    Untuk pembinaan aplikasi Android pembelajaran berasaskan bahasa melayu mengandungi grafik, video dan kuiz.

    $767 (Avg Bid)
    $767 Avg Bida
    27 bida

    Saya perlu membina semula laman sesawang sedia ada. Mereka bentuk dan membinakannya Blog Projek saya ini, untuk membantu, para perniaga online, untuk memarketingkan. Barang mereka,,!! Mungkin meraka juga ada perkerjaan yang lain. Sehingga, tak mampu untuk. Mengurus marketing online mereka. Dan saya hadir untuk menolong..!!!

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Menulis serba sedikit hukum hakam berkaitan zakat dan Waqaf di Malaysia.-Taarif -Dalil -Kesan baik kepada masyarakat

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    3 bida

    Menulis serba sedikit hukum hakam berkaitan zakat dan Waqaf di Malaysia.-Taarif -Dalil -Kesan baik kepada masyarakat

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Mencari penjelasan suatu web

    $442 (Avg Bid)
    $442 Avg Bida
    4 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    19 bida

    ...Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    11 bida

    ...Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    6 bida

    ...Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    10 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Saya ingin memperhebahkan tentang elektrik dan mekanikal

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Saya ingin memperhebahkan tentang elektrik dan mekanikal

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    2 bida

    Windows C atau C++ Mencari projek desktop aplikasi berbasis window

    $428 (Avg Bid)
    $428 Avg Bida
    2 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    3 bida

    kami bersama kawan2 bergerak dalam jasa pembuatan video berdurasi pendek seperti wedding ataupun hunting priwed dll

    $1825 (Avg Bid)
    $1825 Avg Bida
    2 bida

    Menjualkan Franchise komisi 100rb-200rb. Serius only!

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] perlu reka bentuk dan dibina

    $475 (Avg Bid)
    $475 Avg Bida
    15 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] 23 [log masuk untuk melihat URL] blog

    $2262 (Avg Bid)
    $2262 Avg Bida
    38 bida

    Isi spreadsheet dengan Data tugas dalam bidang ini ialah menunjukkan data data dalam sebuah lembar yang berisikan baris dan kolom seperti halnya akuntansi, banyak aplikasi yang tergolong kriteria ini salah satunya adalah [log masuk untuk melihat URL]

    $331 (Avg Bid)
    $331 Avg Bida
    22 bida

    Isi spreadsheet dengan Data tugas dalam bidang ini ialah menunjukkan data data dalam sebuah lembar yang berisikan baris dan kolom seperti halnya akuntansi, banyak aplikasi yang tergolong kriteria ini salah satunya adalah [log masuk untuk melihat URL]

    $430 (Avg Bid)
    $430 Avg Bida
    10 bida
    Apl Android Tamat left

    Apl Android Saya telah mempunyai reka bentuk Anda buat saya terima

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    3 bida

    kami ingin membuat satu simulation mengenai application yg boleh scan barcode

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    6 bida

    Kami memerlukan seorang desktop publishing untuk membuat rakaman video untuk aplikasi komputer syarikat kami. Dan jika boleh membuat editing ke atas video yang dirakamkan adalah lebih baik.

    $25 - $211
    $25 - $211
    0 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $624 (Avg Bid)
    $624 Avg Bida
    1 bida
    Mobile -- 3 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $1429 (Avg Bid)
    $1429 Avg Bida
    9 bida
    Mobile -- 2 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $74229 (Avg Bid)
    $74229 Avg Bida
    20 bida
    Mobile app Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $56300 (Avg Bid)
    $56300 Avg Bida
    8 bida