Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    149,982 ar apps tugasan ditemui, harga dalam USD

    membuar AR sebuah al-quran 3D dengan hanya membelek 5 muka surat (kulit hadapan, muka hadapan, muka tengah, muka akhir dan kulit belakang)

    $615 (Avg Bid)
    $615 Avg Bida
    4 bida

    Rebuild Existing Apps

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hai En Adnan. Saya bercadang utk buat mobile apps utk food delivery platform seperti food panda n grab. Apps ini integrate dgn lalamove n my speed. Android and IOS.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mahu sebuah apps android utk server pulsa otomax saya utk di gunakan di malaysia

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    7 bida

    gamarjoba gaga, me damwyebi freelanceri var da jer ver "davamugame" ra da rogor ketdeba, tu ar shegawuxeb ragaceebi minda ro gkitxo da tu ar shegidzlia arc egaa problema :)

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    14 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $344 (Avg Bid)
    $344 Avg Bida
    4 bida

    penghantaran barang-barang

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    11 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    6 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $920 (Avg Bid)
    Segera
    $920 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa langsung contact saya di : [log masuk u...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $378 (Avg Bid)
    $378 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    1 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1729 (Avg Bid)
    $1729 Avg Bida
    19 bida

    Buat katalog AR semenarik mungkin

    $7 - $14
    $7 - $14
    0 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1279 (Avg Bid)
    $1279 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3600
    min $3600
    0 bida

    I want to get two apps developed (For customer & For merchant ) I just need the functionality for MVP App 1: It will primarily include signup page / QR Code Scanner / Restaurant menu Template / payment portal App 2 : It will primarily include Admin panel where they can edit their menu / Qr Code Generator

    $21 - $171
    $21 - $171
    0 bida

    Necesitamos desarrollar aplicaciones en Power Apps conectándonos a listas de SharePoint o a base de datos SQL Server, para despuesu visualizar información en reporte Power BI

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    hi we have installed 3x Centos and SolusVM that as to be configured for clustering VM on Shared SAS storage ( each Host ) have acces to shared storage so we can do live migration. the goal is to have a apps synced to WHMCS to deploy VM easyly / Distro to our customers.

    $196 - $589
    Sulit
    $196 - $589
    1 bida

    I am looking for a Web & App developer/agency to provide a white label service for my UK based web development business. The purpose for this is to help me with my overflow. I can guarantee 2/3 projects on a monthly basis. The projects will range from Brochure websites - Medium sized e-commerce websites & apps. Please provide a starting price for each of the categories in order for ...

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    15 bida

    Looking for someone who can build native-like mobile apps (iOS and Android) and a website for a service-market business using No-code platforms. Business is to connect service providers (who can signup freely and create their profiles using the app) with clients (who can filter for appropriate service providers and schedule appointments with them using the app) - The business is to make revenue by...

    $1756 (Avg Bid)
    $1756 Avg Bida
    26 bida

    Hi, I have a Shopify website and iOS/android Apps that’s integrated with it. I would like to take it to another level and try something other than shopify because it’s limiting my growth. I want: - a new and redesigned website that’s look like www.noon.com. - iOS / Android Apps for customer use. - iOS / Android Apps for sellers. - iOS / Android apps for delivery personnel. Not...

    $1563 (Avg Bid)
    $1563 Avg Bida
    25 bida

    We are leaning towards using a pre-built solution that will allow us to sell access to users What I would like, if you're willing, is for you to help us get it set up and working properly. Like, install on the server, configure the server, help us set up the FB API/apps, etc. I will provide details of the software since we're going to purchase the extended license so that we can resell ...

    $539 (Avg Bid)
    $539 Avg Bida
    8 bida

    A 50 slides power point presentation a bout Big Data and examples of its techniques and apps

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    35 bida

    media platform the world’s hyperlocal community Discover the hottest news, events, stories and jokes in the community around you! Ask for local tips, advice, or meet up with people in your area who share your interests. which aimed at allowing an anonymous communication IOS - Android

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    10 bida
    Chat Messenger App 6 hari left
    DISAHKAN

    We want a cross-platform chat messenger aggregator app where we should be able to login to all the chat apps in the device and can respond to messages from the same place.

    $511 (Avg Bid)
    $511 Avg Bida
    10 bida
    AR mobile app android + osx 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for someone, who can build a mobile app, which plays a video, shows a text and can download and save an audio file.

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    6 bida
    Islamic Urdu Quran mobile app 6 hari left
    DISAHKAN

    We would like to get more installs on our app. Focus is on pakistan, india, and urdu speaking sisters. [log masuk untuk melihat URL] This is the app that needs to be promoted.

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    13 bida

    Good morning, I am looking for a team of computer engineers specialized in Android development. I want to make a custom android rom with my brand's startup animation. The rom will not have, it will not have google play, it will have a personalized game store in several languages. This same rom has to be as light as possible and optimized for games and emulators. When a game starts, all applic...

    $6101 (Avg Bid)
    $6101 Avg Bida
    5 bida

    Welcome to the Free Fire-Battlegrounds Garena Free Fire This game is my favourate game Studio and published by Garena for Android and iOS. It became the most downloaded mobile game globally in 2019.[5] Due to its popularity, the game received the award for the "Best Popular Vote Game" by the Google Play Store in 2019.[6] As of May 2020, Free Fire has set a record with over 80 million ...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Build me a website 6 hari left
    DISAHKAN

    I want a micro job portal website including mobile apps for our country freelancers. Signup should be done before login. The website should be similar to Microworkers or rapidworker or keenworkers. It could be WordPress or any other platform. Seeking expert developer urgent basis. The only experts are applicable for this project.

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    12 bida

    Role Brief Reports to: CEO & Founder Duration: Permanent, 6 months’ probation Job Grade: Experienced, 5+ years Title: Mobile Developer Location: Jaipur, remote Start Date: Immediate Job Responsibilities The role is responsible for working with the Founder and CEO of the company in developing mobile apps. Architecting, conducting POC, designing, coding, and modifying mobile apps for Bi...

    $574 (Avg Bid)
    $574 Avg Bida
    11 bida

    Hello Need upload MY apps to YOUR Google Play Developer account Link u Google Play Developer account in comment app - dating

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    9 bida

    Looking for some one who can develop a online document signing web application. No need of mobile apps.

    $634 (Avg Bid)
    $634 Avg Bida
    35 bida

    Download the App Realcaller from below link [log masuk untuk melihat URL] It's sending phone numbers and retrieving owner name using an API request. Your task is to extract that API and make a simple script to check names for around 10,000 numbers. Budget is 50-100$

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    5 bida

    Artikel Komuniti ar apps Teratas