Attach avi movie clip power point presentationpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    2,000 attach avi movie clip power point presentation tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hai theDesignerz, saya ingin hasilkan montaj untuk sempena majlis pelancaran e-majalah sekolah. Saya akan bagi majalah dalam bentuk pdf. Panjang montaj / power point lebih kurang 2 minit. Montaj itu mesti ada muzik yang bertenaga.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Gambar design penjelasan ke tukang untuk inspirasi dibawah

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    7 bida

    1- Load akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (waktu gris supply ke load), bateri akan automatic backup sehingga Grid ok, kemudian dia turn back pada Grid semula. *Battery tu mempunyai kapasiti tuk support selama 14jam (8pagi - 10malam). *nak bagi beza dngan video tu, klu boleh Grid dan Bateri buat series connection compare video tu buat paralel

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    Saya nak but checklist untuk 30 hari before and after work dalam bentuk landscape dan size A3

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    buatkan design cover powerpoint dengan format A4 landscape tema warna merah dan putih, design tidak kaku, dan disertai gambar bendera merah putih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida

    Di butuhkan seseorang yang sangat ahli dalam membuat presentasi power point atau sejenisnya mengenai project public transport digital advertisement. Saya akan memberikan materi dasar presentasi tersebut dan saya membutuhkan kalian mengubah materi dasar tersebut menjadi presentasi yang bagus. Latar belakang dalam bidang IT akan membantu.

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    7 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    3 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    10 bida

    Saya ada bahan untuk dibina power point y interaktif dan menarik

    $297 (Avg Bid)
    $297 Avg Bida
    9 bida

    Menjaga kawasan power plant. Port dickson power (p.d.p) 25 hari berkerja. Waktu kerja 12 jam. Shif pagi dan malam. Penal tiada. (mc) kerajaan sahaja.

    $176 - $528
    Tempatan
    $176 - $528
    0 bida
    Movie reviews Tamat left

    Menulis sejumlah artikel Artikel tentang film

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    5 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Saya mampu mengoperasikan Word, Excel, Power Point, Email, Design

    $312 (Avg Bid)
    $312 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan SELEPAS berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    8 bida

    membuat design blog dan web sekreatif mungkin

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    2 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari Zanana Chips adalah ...yang mereka harapkan? Itu tugas Anda sebagai designer handal. Anda mungkin akan meriset market kami terlebih dahulu, atau mencari ide dan inspirasi dari Pinterest. Apapun itu, saya percaya saya bisa mengandalkan Anda. Kami memerlukan 3 buah design bertemakan pisang yang sekaligus dibuatkan mock-up untuk iPhone 5 dan iPhone 6. Setiap design harus memuat logo Zanana (tanpa "chips") yang kami attach di contest ini. Log tidak boleh merusak estetika dari iPhone case itu sendiri. Format file diusahkan terdiri dari dua file: 1. Rgb 2. cmyk (untuk keperluan cetak dan preview) minimal resolusi 700px. Jika pekerjaan Anda memusakan, kami mungkin akan berpartner dengan Anda di lain kesempatan....

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    9 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $830 (Avg Bid)
    Segera
    $830 Avg Bida
    4 bida

    ...for Managers & Executives Sekolah Penulis Pembelajar (SPP Jakarta)2006 Diklat Jurnalisme Sadar Konflik Aliansi Jurnalis Independen (AJI Jakarta)1997 Diklat Jurnalistik Tingkat Dasar Fak. Sastra Indonesia Unair - Jawa PosKUALIFIKASIMampu mengoperasikan sejumlah software seperti: Adobe Photoshop, Cool Edit Pro, Adobe Audition, Microsoft Word, Microsoft Frontpage, Macromedia Dream Weaver, Windows Movie Maker, Ulead Video Studio dan Internet....

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida
    CPA network Tamat left

    sepam film full movie secara berbayar

    $1 - $5
    $1 - $5
    0 bida

    waktu itu saya mengerjakan uas PKN materi saya ambil dari web dengan copy paste dan saya masukan ke word saya juga bisa membuat power point walaupun simple mungkin bisa membantu

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    2 bida

    saya membutuhkan jasa pembuatan halaman arahan seperti ini : kalo ada yang bisa tolong lakukan penawaran kepada saya. thx.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat sebuah theme wordpress untuk streaming movie.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    1 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    ...MfaceLive/ , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina Kini untuk pasaran melayu, kami akan launch (media content) dan # Basic payment utk part timer ialah rm400 sebulan. Anda boleh on air di mana2 sahaja asalkan anda menggunakan laptop dan internet sendiri. Equipment utk on air seperti kamera & microphone akan disediakan oleh pihak syarikat. Income anda berdasarkan point room setiap bulan. 70% company 30% untuk VJ. mface Vj biasanya dapat 2-3k permonth Jika terpilih menjadi VJ CmyLive, anda dikehendaki untuk on air 3 kali dalam seminggu (anda boleh pilih apa2 hari pun asalkan 3 hari dlm seminggu), 2 jam setiap kali on air (anda boleh pilih utk on air bila2 yg anda mahu dari jam 3ptg ke 12 tgh malam asalkan selama 2 jam). Flexible bukan? Dhiya Dann my fb (PM)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dicari tenaga freelance berpengalaman untuk , contoh bisa diliat pada attach file. bersedia untuk tanda tangan kontrak. Jika bagus akan banyak peluang untuk kerja tahap kerja Pakai Target dan yg digunakan boleh apa saja.

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    3 bida

    saya menguasai microsoft word,excel,power point .saya juga menguasai beberapa hal tentang dunia IT dan jaringan .Saya lulusan Teknik sedang melanjutkan S1 Ilmu Hukum

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    2 bida

    - Meng arransement sebuah lagu - Edit clip / Company profile - Menciptakan lagu - Membuat logo Minat Hub : 085860334026 / 089677403889 (Virgo)

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    95% finished website () membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 akan berproses beberapa saat (agak lama), kemudian LCD Panel akan tampil angka 0 6. Komputer akan mendeteksi DEVICE BARU, Abaikan saja ..... 7. Keadaan ini menunjukkan printer MP258 dalam keadaan SERVICE MODE dan siap direset. 8. Exctract File Resetter MP258 untuk error 5B00 atau P07 9. Siapkan 2 kertas di printer (ini untuk print pada waktu proses...

    $8 - $29
    $8 - $29
    0 bida

    I need an experienced web designer to create a professional and corporate landing page for my business. I do not require integration with any CRM or email marketing services at this point. Key Requirements: - Design a visually appealing, modern, and clean lead generation page - Ensure the page is user-friendly and optimized for conversions - Implement responsive design to ensure the page looks great on all devices Your skills and experience in creating user-friendly, modern, and clean landing pages will be essential. Please share your portfolio showcasing similar work.

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    11 bida

    I'm seeking an experienced web developer to create an informational website ta...developer to create an informational website targeting commercial and corporate clients for my law firm. The website should include (but not limited to): - describe our key areas of services. Prior experience in creating law firm or other professional services is a plus. - Include vital content typical for a law firm website. Knowledge in legal industry standards for web content is highly desirable. - Attach a section for CVs. The website design should allow easy updating of these documents. Specific industry knowledge will help to ensure the developed website resonates with our intended professional audience. Skills in SEO and responsive design are preferable to enhance visibility and mobile u...

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    133 bida
    Setup Virtual CFO Firm 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a virtual CFO to assist me with financial forecasting and budgeting for my business in accounting. Key Responsibilities: - Provide expert guidance and support in creating accurate financial forecasts. - Deve...financial planning, risk analysis, and performance measurement. Ideal Candidate: - Proven experience in financial planning, forecasting, and budgeting. - Extensive understanding of accounting practices, particularly in the accounting industry. - Prior experience using Xero for accounting software is highly desirable. - Strong analytical and problem-solving skills. - Excellent communication and presentation abilities to convey financial information clearly. This role will be crucial in helping me make informed financial decisions and drive the growth of my...

    $315 (Avg Bid)
    $315 Avg Bida
    15 bida

    ...days? How many of those samples will result in a DNA match? b. What is the mean time to process a sample? c. What percentage of samples meet the police force’s ambition to process samples in less than one day? d. Is there any stage of the process that looks under-resourced? Why? 4. Construct a simulation model using the information provided to you above, and your average model as the starting point. a. Unit of interest – a DNA sample collected by a CSI. That is, each sample must be modelled individually. b. Each iteration of the simulation is one week of processing samples. c. Use the same assumptions as for the Task 2 model. d. You MUST use @RISK. Do NOT save raw simulation data in the file. e. You must save all your work in one file saved on your OneDrive account....

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    27 bida

    As a fintech startup, my company is looking to expand its market penetration in the United King...- Provide detailed competitor analysis and insights - Include visuals and concise data to engage the internal team Ideal Skills and Experience: - Proven experience in strategy development for fintech or e-commerce - In-depth knowledge of the European payment landscape, particularly in the UK - Strong research and analytical skills to provide competitor insights - Excellent communication and presentation skills to engage and inform the internal team It's crucial that the professional understands the SME market, European fintech landscape, and can translate data into actionable insights. This project is an important step for us in expanding our reach and gaining a competitive edge...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    6 bida

    ...to create an application where users can upload video reels. I need an artificial intelligence feature integrated into the app that can analyze these reels. Moreover, the AI should also be capable of scanning texts that users input and turn them into a document. The app needs to be monolingual and doesn't require support for multiple languages. The app will let users upload revision notes with a point system and have a dashboard of how long they've spent doing it. I want to eventually make it into an app which teachers, parents and students can use to check their childs activity and help others. i want a spot for brands to post student discounts and eventually earn commision off it the app sould also have a pro subscripion which has access to the good features. Ideal...

    $43887 (Avg Bid)
    $43887 Avg Bida
    47 bida

    I'm looking for a professional PowerPoint whiz to create a captivating business presentation. Key Project Details: - **Purpose**: The main goal of this presentation is to deliver an impactful business message. It must be engaging and professional. - **Number of Slides**: The presentation should consist of 10 to 20 slides. It's crucial that each slide is clear, concise, and visually appealing. - **Color Scheme**: I have specific colors in mind. You'll need to incorporate these colors in a way that aligns with my brand's identity. I'm looking for a freelancer with: - **Experience**: Extensive experience in creating business PowerPoint decks. Samples of similar work would be highly beneficial. - **Design Skills**: A good eye for design and layo...

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    17 bida

    ...who, within three days, can create a comprehensive 10-page report and PowerPoint presentation on participating in a tourism region in Saudi at the Umrah in al Madinah Monawarah city. Key Deliverables: - A report that details Historical Landmarks, Cultural Experiences, and Tourist Attractions - A PowerPoint presentation that succinctly summarizes major points in the report Target Audience: - The documents should be prepared with tourists and investors in mind. They should be designed to inform and inspire. Main Objective: - The main purpose is to justify our participation in this region's tourism. Ideal Skills and Experience: - Native Arabic speaker - Proven content writing experience - Excellent presentation skills - Knowledge of the Saudi tourism industr...

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    45 bida

    I'm in search of a skilled professional to handle 360 video rendering of a few specific diamond shapes. Your task involves emphasizing the shape and brilliance of the diamond to achieve a shiny and clear effect. The video is currently in MOV format, which is your starting point. I attach example video of a normal diamond 360. Your task is to: 1. To receive a sketch of the Diamond from me. 2. Make a 3D render of the diamond 3. Create video just like the examples with shiny effects 4. Offer both Black & white background 5. Must look like real life video of a diamond and not clearly a fake render To make this project a success, possessing high-level skills in video editing software, such as Adobe Premiere Pro or After Effects, will be beneficial. Previous experienc...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    17 bida

    I need a proficient Linux developer with a solid understanding of networking and security, and expertise in scripting languages like Bash or Python. The primary task will be troubleshooting and optimizing existing Linux systems. Also, superior skills in server administration and deployment are a requisite for thi...developer with a solid understanding of networking and security, and expertise in scripting languages like Bash or Python. The primary task will be troubleshooting and optimizing existing Linux systems. Also, superior skills in server administration and deployment are a requisite for this role. As the project unfolds, communication is critical, but I haven't decided on a reporting frequency at this point. Please provide suggestions on what you've found effective...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    5 bida

    ...project is for the first case then we will look to do the remaining 29. The budget is $10 per case The first case theme is for a creator called Riiski you can see his theme is green and also with a crocodile which we would like to use. so we want the case to be themed for Riiski and also a title given to the case called the Riiski Creator Case Riiski twitter : Ill attach the croc and the twitter header so you get an idea of theme. Remember we still want to see the CASE elements so it still looks like a case just apply the theme to it so you kind of SKIN the theme onto the case. I have attached our logo as well Case Gone Wild in the green theme. Budget is $10 for the first case with a $5 Bonus payment if we like it. Then we will give the designer all 30 cases

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    3 bida

    As a proud business owner, I need a creative freelancer to revamp the content of my existing marketing strategy. The objective is to develop a compelling 20-slide PowerPoint presentation that communicates the essence of my business. Key aspects to be highlighted include: - In-depth understanding of Target Audience Insights - Comprehensive Competitive Analysis - Implementable Marketing Tactics The ideal freelancer for this project would be a marketing strategy specialist with excellent PowerPoint skills and a flare for creating engaging visual content that effectively communicates marketing strategies. I hope to work with someone who has a solid understanding of crafting compelling pitches and who can deliver high-quality results swiftly.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    25 bida

    Creation of Design Sheets for Martial Arts School **Project Description:** We are seeking a talented graphic designer to create three professional presentation sheets for our martial arts school. These sheets will be used in sales conversations to visually convey the specific benefits of our training program to potential members. **Objective:** Each sheet should visually highlight a specific benefit of our training program: 1. Boosting Self-Confidence 2. Development of Defense Skills 3. Physical and Mental Balance **Format and Software:** - Size: 20x30 cm - Software: Photoshop or PowerPoint - The final files should be editable to allow later insertion of photos. **Design Requirements for Each Sheet:** **Sheet 1: Boosting Self-Confidence** - Title: "Stärkung des Selbst...

    $79 (Avg Bid)
    $79
    11 penyertaan

    I'm looking for a skilled professional who is proficient in working with PVcase and AutoCAD, specifically for the purpose of designing a 3D, small scale ground-mounted photovoltaic power plant (1-5 MW). The main responsibilities for this project are as follows: - **PVcase Proficiency**: You must be highly skilled in using PVcase software to create the comprehensive 3D model of the ground-mounted PV plant. This includes both the structural and electrical components of the plant. - **AutoCAD Civil3D expertise**: As the plant will be ground-mounted, familiarity with Civil3D is necessary. This will be essential for drafting the site plan, conducting the terrain analysis, and creating a detailed ramming plan for the foundation. - **Terrain Analysis and Rack Design**: You should b...

    $1150 (Avg Bid)
    $1150 Avg Bida
    38 bida