Attach avi movie clip power point presentationpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    383,370 attach avi movie clip power point presentation tugasan ditemui, harga dalam USD

    buatkan design cover powerpoint dengan format A4 landscape tema warna merah dan putih, design tidak kaku, dan disertai gambar bendera merah putih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida

    Di butuhkan seseorang yang sangat ahli dalam membuat presentasi power point atau sejenisnya mengenai project public transport digital advertisement. Saya akan memberikan materi dasar presentasi tersebut dan saya membutuhkan kalian mengubah materi dasar tersebut menjadi presentasi yang bagus. Latar belakang dalam bidang IT akan membantu.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    Saya ada bahan untuk dibina power point y interaktif dan menarik

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    9 bida

    Menjaga kawasan power plant. Port dickson power (p.d.p) 25 hari berkerja. Waktu kerja 12 jam. Shif pagi dan malam. Penal tiada. (mc) kerajaan sahaja.

    $202 - $607
    Tempatan
    $202 - $607
    0 bida
    Movie reviews Tamat left

    Menulis sejumlah artikel Artikel tentang film

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Saya mampu mengoperasikan Word, Excel, Power Point, Email, Design

    $336 (Avg Bid)
    $336 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan SELEPAS berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    membuat design blog dan web sekreatif mungkin

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    2 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida
    CPA network Tamat left

    sepam film full movie secara berbayar

    $1 - $6
    $1 - $6
    0 bida

    waktu itu saya mengerjakan uas PKN materi saya ambil dari web dengan copy paste dan saya masukan ke word saya juga bisa membuat power point walaupun simple mungkin bisa membantu

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    2 bida

    saya membutuhkan jasa pembuatan halaman arahan seperti ini : [log masuk untuk melihat URL] kalo ada yang bisa tolong lakukan penawaran kepada saya. thx.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat sebuah theme wordpress untuk streaming movie.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    1 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Dicari tenaga freelance berpengalaman untuk [log masuk untuk melihat URL], contoh bisa diliat pada attach file. bersedia untuk tanda tangan kontrak. Jika bagus akan banyak peluang untuk kerja tahap [log masuk untuk melihat URL] kerja Pakai Target dan [log masuk untuk melihat URL] yg digunakan boleh apa saja.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    3 bida

    saya menguasai microsoft word,excel,power point .saya juga menguasai beberapa hal tentang dunia IT dan jaringan .Saya lulusan Teknik [log masuk untuk melihat URL] sedang melanjutkan S1 Ilmu Hukum

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida

    - Meng arransement sebuah lagu - Edit clip / Company profile - Menciptakan lagu - Membuat logo Minat Hub : 085860334026 / 089677403889 (Virgo)

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    1 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    We have a revolutionary digital product that is tied to an active monthly subscription. The product is a 1-on-1 mentoring for forex, gold, and binary options trading. It has international appeal. The main selling point is that the software allows traders to see other trader's activities like when do they open their trades, where do they put their stop loss, what are their open positions. And ...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    2 bida

    I have a project in Keil using STM32F407VGT6 mictocontroller. i want to store 3 variables in the microcontroller memory so that they persist even after power reset. Need an embedded systems developer to figure out the eeprom simulation code logic (code already written) and fix the read and write process.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    I am looking to have an iphone/android app developed that will allow the user to take photos and attach them to a record in a mssql or mysql database.

    $452 (Avg Bid)
    $452 Avg Bida
    18 bida
    Shopify theme edit 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello I need assistance on my shopify theme. I have currently this theme : [log masuk untuk melihat URL] But i want to change menu like this theme. [log masuk untuk melihat URL] On the attach you can see how it look as reference.I want it same

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    15 bida

    Hello Bidders , i need a webinar app/website using [log masuk untuk melihat URL] api where a host can present presentation share audio video , start poll and publish result. i also need text chat option where viewers can do private and public chat.

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    4 bida

    Instructions: - Write the discussion in your language. Be specific and to the point. - Do not attempt to copy and paste from the internet. - Take the discussion very serious. - Try to include all the points in a short essay that is well constructed. - The suggested essay structure is to provide two short paragraphs for each point. Hints for part 1 (These are examples, but don't stick t...

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    34 bida

    Need to customize the plugin :[log masuk untuk melihat URL] need adding one more customer role into the plugin. In which the customer role can directly place order without login , and generate invoice themselves from the plugin ( cut some features of the plugin) but need to add the order history and account inside plugin.

    $595 (Avg Bid)
    $595 Avg Bida
    39 bida

    Introduction to Minor Project on File Search Engine: The aim of this project is search the all files with in the computer. It is developed using Java Development Kit and net bean. The software provides various features like it provides location of files and also files with similar names this would be helpful if the correct name of the file is unknown the user can also search the file by specifying...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    2 bida

    Introduction to Minor Project on File Search Engine: The aim of this project is search the all files with in the computer. It is developed using Java Development Kit and net bean. The software provides various features like it provides location of files and also files with similar names this would be helpful if the correct name of the file is unknown the user can also search the file by specifying...

    $1 - $5 / hr
    $1 - $5 / hr
    0 bida

    Hi all, Find in attach, a csv file we want to convert to jpg or png. We want script to do that. Input : CSV File, resolution, jpg or png Output : Image file For information picture in csv is a pump [log masuk untuk melihat URL]

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    33 bida

    It's very simple and if not for you, thanks for looking and don't let the door hit you on the way out! [log masuk untuk melihat URL] - New site, old experienced team (launching four sites), no product, Period! We are starting fresh and intend to add all designs within the new week, one lucky punter will get a quick $50 bucks minimum for their effort, no matter how bad the level should...

    $34 (Avg Bid)
    Dijamin
    $34
    5 penyertaan

    My project is a native Android app- built so far with (Android java) whereas its database was built with Sqlite. Nearly 75% of it has been completed, but unfortunately, it has been stopped -during the last phase- due to some disputes with the previous developers. During that last phase (i.e. phase 5), the previous developers were supposed to make and add a (To-Do List) module and integrate it wi...

    $189 (Avg Bid)
    $189 Avg Bida
    8 bida

    Buna, Sunt in cautarea unei persoane competente cu cunostinte in management, business, antreprenoriat, marketing, economie; care ma poate ajuta cu realizarea unui power point. Temele sunt cele 10 enumerate mai jos din care se alege doar una. Eu inclin spre tema Branduri românești de succes - Studiu de caz la alegere, insa daca sunteti specializati si aveti mai multe cunostinte pentru real...

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    8 bida

    I would like my powerpoint presentation redesigned I have a powerpoint presentation that is 20 slides long that I would like redesigned. The current design was put together by me in a rush and is not professional enough to show to my client. I would like these slides and the design overall to fit my company's branding guidelines. I need this done by Monday morning Pacific Standard Time.

    $30 - $250
    Sulit Perjanjian Kerahsiaan
    $30 - $250
    14 bida

    I require 100,000 x 16 digit card numbers each random. The numbers should begin as 3965 - #### - #### -###0 #=random Check digit Akin to checksum. The algorithm used to arrive at the proper check digit is called the ‘Luhn Algorithm’, after IBM scientist Hans Peter Luhn, (patent no 2950048 computer for Verifying Numbers). Card with an even number of digits, double every odd numbere...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    5 bida

    Hi Biplab P., We are a company, called IAM Group GmbH. We need a layout for a company presentation (german/english) with approximately 20 slides. A colleague recommended your work. How much would it cost? Best regards, Sarah

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am the MD of a career coaching consultancy company. We would like to create a polished, professional powerpoint company profile which details our core services and explains to the clients who we are. We have the content prepared but need help with the design of the file. We have the company logo and the corporate colors and fonts already. Thanks, M.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    94 bida
    Trophy icon Logo adjustment 5 hari left

    I have a kids (ages between 3-6 years) product logo that needs a upgrade. I need a more empathetic and engaging logo. The colours must be soft. Send in attach the existing logo. Thank You

    $12 (Avg Bid)
    $12
    18 penyertaan