Attach avi movie clip power point presentationpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    442,714 attach avi movie clip power point presentation tugasan ditemui, harga dalam USD

    1- Load akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (waktu gris supply ke load), bateri akan automatic backup sehingga Grid ok, kemudian dia turn back pada Grid semula. *Battery tu mempunyai kapasiti tuk support selama 14jam (8pagi - 10malam). *nak bagi beza dngan video tu, klu boleh Grid dan Bateri buat series connection compare video tu buat paralel

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    Saya nak but checklist untuk 30 hari before and after work dalam bentuk landscape dan size A3

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    buatkan design cover powerpoint dengan format A4 landscape tema warna merah dan putih, design tidak kaku, dan disertai gambar bendera merah putih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida

    Di butuhkan seseorang yang sangat ahli dalam membuat presentasi power point atau sejenisnya mengenai project public transport digital advertisement. Saya akan memberikan materi dasar presentasi tersebut dan saya membutuhkan kalian mengubah materi dasar tersebut menjadi presentasi yang bagus. Latar belakang dalam bidang IT akan membantu.

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    7 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    3 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    10 bida

    Saya ada bahan untuk dibina power point y interaktif dan menarik

    $297 (Avg Bid)
    $297 Avg Bida
    9 bida

    Menjaga kawasan power plant. Port dickson power (p.d.p) 25 hari berkerja. Waktu kerja 12 jam. Shif pagi dan malam. Penal tiada. (mc) kerajaan sahaja.

    $176 - $528
    Tempatan
    $176 - $528
    0 bida
    Movie reviews Tamat left

    Menulis sejumlah artikel Artikel tentang film

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    5 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Saya mampu mengoperasikan Word, Excel, Power Point, Email, Design

    $312 (Avg Bid)
    $312 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan SELEPAS berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    8 bida

    membuat design blog dan web sekreatif mungkin

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    2 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari Zanana Chips adalah ...yang mereka harapkan? Itu tugas Anda sebagai designer handal. Anda mungkin akan meriset market kami terlebih dahulu, atau mencari ide dan inspirasi dari Pinterest. Apapun itu, saya percaya saya bisa mengandalkan Anda. Kami memerlukan 3 buah design bertemakan pisang yang sekaligus dibuatkan mock-up untuk iPhone 5 dan iPhone 6. Setiap design harus memuat logo Zanana (tanpa "chips") yang kami attach di contest ini. Log tidak boleh merusak estetika dari iPhone case itu sendiri. Format file diusahkan terdiri dari dua file: 1. Rgb 2. cmyk (untuk keperluan cetak dan preview) minimal resolusi 700px. Jika pekerjaan Anda memusakan, kami mungkin akan berpartner dengan Anda di lain kesempatan....

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    9 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $830 (Avg Bid)
    Segera
    $830 Avg Bida
    4 bida

    ...for Managers & Executives Sekolah Penulis Pembelajar (SPP Jakarta)2006 Diklat Jurnalisme Sadar Konflik Aliansi Jurnalis Independen (AJI Jakarta)1997 Diklat Jurnalistik Tingkat Dasar Fak. Sastra Indonesia Unair - Jawa PosKUALIFIKASIMampu mengoperasikan sejumlah software seperti: Adobe Photoshop, Cool Edit Pro, Adobe Audition, Microsoft Word, Microsoft Frontpage, Macromedia Dream Weaver, Windows Movie Maker, Ulead Video Studio dan Internet....

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida
    CPA network Tamat left

    sepam film full movie secara berbayar

    $1 - $5
    $1 - $5
    0 bida

    waktu itu saya mengerjakan uas PKN materi saya ambil dari web dengan copy paste dan saya masukan ke word saya juga bisa membuat power point walaupun simple mungkin bisa membantu

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    2 bida

    saya membutuhkan jasa pembuatan halaman arahan seperti ini : kalo ada yang bisa tolong lakukan penawaran kepada saya. thx.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat sebuah theme wordpress untuk streaming movie.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    1 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    ...MfaceLive/ , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina Kini untuk pasaran melayu, kami akan launch (media content) dan # Basic payment utk part timer ialah rm400 sebulan. Anda boleh on air di mana2 sahaja asalkan anda menggunakan laptop dan internet sendiri. Equipment utk on air seperti kamera & microphone akan disediakan oleh pihak syarikat. Income anda berdasarkan point room setiap bulan. 70% company 30% untuk VJ. mface Vj biasanya dapat 2-3k permonth Jika terpilih menjadi VJ CmyLive, anda dikehendaki untuk on air 3 kali dalam seminggu (anda boleh pilih apa2 hari pun asalkan 3 hari dlm seminggu), 2 jam setiap kali on air (anda boleh pilih utk on air bila2 yg anda mahu dari jam 3ptg ke 12 tgh malam asalkan selama 2 jam). Flexible bukan? Dhiya Dann my fb (PM)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dicari tenaga freelance berpengalaman untuk , contoh bisa diliat pada attach file. bersedia untuk tanda tangan kontrak. Jika bagus akan banyak peluang untuk kerja tahap kerja Pakai Target dan yg digunakan boleh apa saja.

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    3 bida

    saya menguasai microsoft word,excel,power point .saya juga menguasai beberapa hal tentang dunia IT dan jaringan .Saya lulusan Teknik sedang melanjutkan S1 Ilmu Hukum

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    2 bida

    - Meng arransement sebuah lagu - Edit clip / Company profile - Menciptakan lagu - Membuat logo Minat Hub : 085860334026 / 089677403889 (Virgo)

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    95% finished website () membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 akan berproses beberapa saat (agak lama), kemudian LCD Panel akan tampil angka 0 6. Komputer akan mendeteksi DEVICE BARU, Abaikan saja ..... 7. Keadaan ini menunjukkan printer MP258 dalam keadaan SERVICE MODE dan siap direset. 8. Exctract File Resetter MP258 untuk error 5B00 atau P07 9. Siapkan 2 kertas di printer (ini untuk print pada waktu proses...

    $8 - $29
    $8 - $29
    0 bida

    ITS A SLIDESHOW AFTER EFFECT TEMPLATE.. NEEDED TO ADD PICTURE BY SEARCHING ONLINE WITH APPROPRIATE AND RELEVANT PICTURE ... AND WORD ANIMATION AT THE PAGE WITH POINTS AND VOICE OVER AI

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    12 bida

    Hello dear Freelancers, we are an in Germany located company which trades with fragrance goods that are made of essential oils. We are looking for someone who can help us to make better Google Ad's and who also can help us with an issue in the Merchant Center (Account could be banned for any reason). Also, we believe that there is more to get out of our shopping campaign. The last point is our product page SEO, I'm working on it since a while, but it would be useful to have a professional who can have a look for it too. Please tell me if you like the job and what your price is. Thanks and best regards, Marc NEFERTEM Naturprodukte

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    27 bida

    ...about 4-10min length each, you need to write a title, description and tags for them. You will see the screenshots, where you can see the chronology of the events without need to watching the movie. You must be familiar with adult terminology and has a perfect english skills, native speakers preferred. This is a long term job, we added new movies every day. We are counting spaces and other chars like dots, commas, etc. We have a user friendly interface, all the chars counting automatically after each submitted movie. You can start to work instantly. We need about 400 chars per movie. It took 3-7mins for one movie to describe, depending on yours skills. We are paying by your request, when your balance reached 20$. Please make your bid on 100K (100 000) chars....

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    20 bida

    Assignment described below in file Movie to use is bad boys for life

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    Can you eliminate back ground noise ? or improve overall sound quality? (Note the video is 3mins long but couldn't attach whole video here. This is just a snippet of the video. Will need to send whole video some how but please use this snippet to see if you can improve the sound. thank you)

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    32 bida
    Website to create 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, We are looking for someone who can create a website, it is for demonstration purposes only. We will organize a meeting to make sure the guidelines are clear. We attach you the code that must be used and completed, the PHP part can be altered though. All the guidelines are in the .txt file attached too. Thank you,

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    51 bida

    Here is the brief : https://docs.google.com/presentation/d/1jsp-TJgIMMnDa3HWatJNQLUoqLFry60VcABWtqe9cwo/edit#slide=id.g1b3a378f75b_1_5 Included : • Context • Brief • Media & logo

    $42 (Avg Bid)
    Dijamin
    $42
    15 penyertaan

    Here is the brief : Included : • Context • Brief

    $42 (Avg Bid)
    Dijamin
    $42
    13 penyertaan
    2500 word paper 6 hari left
    DISAHKAN

    ...real-life case studies. A maximum word count (2,500 words)… 10% tolerance The overall word count includes: ➢citations and quotations ➢headings and subheadings • The overall word count excludes: ❖the references or bibliography at the end of the coursework ❖figures and tables (only if they contain numbers or stats) ❖appendices (do not use them unless necessary; they are not marked!) – Font: Verdana 11 point – Spacing: 1.5 spaced – Margins: Normal (2.5 cm) – Referencing: Harvard citation style Try to find up-to-date articles • Read minimum reading + reading list • Read around about the context. Are there recent government or industry reports on the subject? • Look up key authors and see what they’re working on at the mome...

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    67 bida

    I’m opening up a women’s health clinic. It is a space for women, youth and children and run by women health professionals. A one-stop shop for healthcare - GP, psychologist, dietitian, physiotherapist etc. Our point of difference is that we are a multidisciplinary team of women health professionals that service women. I need a name, logo and tone of voice. I want the tone of voice to be simple and very effective/catchy.

    $5201 (Avg Bid)
    $5201 Avg Bida
    51 bida

    Guten Tag, 1. für unsere neue Seite brauchen wir ein neues Logo. Ähnlich dem aktuellem Logo...Seite zu überarbeiten. z.B. Ist die Slideshow nicht aktiv (fehelnde Pluf-Ins) Der Aufbau ist zu langsam und es sind kleinere Veränderungen von Nöten. System Word Press. 3. Beiliegend die Vorlage für Es sind keine Texte oder Bilder zu beschaffen (kiegen vor), sind aber Vorschlägen (Tex/ Bilder)und Verbesserrungen nicht abgeneigt. Bilder/Vorlage wird in Power Point geliefert. System WordPress. Es ist von großer Wichtigkeit, dass wir in sehr einfacher Art und Weise die Website selber bearbeiten können. Wir haben eine hohen Austausch von Neu und abgehenden Objekten. Ich bitte um Angebot. Für Rückfragen höre ich ger...

    $1112 (Avg Bid)
    $1112 Avg Bida
    58 bida

    I am looking for someone who is an expert in creating Power BI Paginated Reports Need to work on screen sharing and look forward to meeting you ASAP

    $321 (Avg Bid)
    $321 Avg Bida
    5 bida

    Hello, we need to hire a power apps expert, must be fluent in french and with experiences

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    You will bring together all of the techniques into a single movie and render that out for submission. Use titles for each piece in the final movie. Use your creativity to structure the movie so that it flows well and transitions well between each technique. Techniques: - Animating Shape Layer - Parenting - Rotoscoping - Green Screen - Motion Tracking - Write on - Puppeting - Mask layer Concept of the movie: baking a cake

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    9 bida

    Hello I need someone to help me handle the project urgently

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    23 bida

    Hi Bagus Edi P., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida