Attach avi movie clip power point presentationpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    408,294 attach avi movie clip power point presentation tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya nak but checklist untuk 30 hari before and after work dalam bentuk landscape dan size A3

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida

    buatkan design cover powerpoint dengan format A4 landscape tema warna merah dan putih, design tidak kaku, dan disertai gambar bendera merah putih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida

    Di butuhkan seseorang yang sangat ahli dalam membuat presentasi power point atau sejenisnya mengenai project public transport digital advertisement. Saya akan memberikan materi dasar presentasi tersebut dan saya membutuhkan kalian mengubah materi dasar tersebut menjadi presentasi yang bagus. Latar belakang dalam bidang IT akan membantu.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    7 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    3 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    10 bida

    Saya ada bahan untuk dibina power point y interaktif dan menarik

    $348 (Avg Bid)
    $348 Avg Bida
    9 bida

    Menjaga kawasan power plant. Port dickson power (p.d.p) 25 hari berkerja. Waktu kerja 12 jam. Shif pagi dan malam. Penal tiada. (mc) kerajaan sahaja.

    $206 - $617
    Tempatan
    $206 - $617
    0 bida
    Movie reviews Tamat left

    Menulis sejumlah artikel Artikel tentang film

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    5 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Saya mampu mengoperasikan Word, Excel, Power Point, Email, Design

    $346 (Avg Bid)
    $346 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan SELEPAS berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    membuat design blog dan web sekreatif mungkin

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    2 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    9 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $920 (Avg Bid)
    Segera
    $920 Avg Bida
    4 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida
    CPA network Tamat left

    sepam film full movie secara berbayar

    $1 - $6
    $1 - $6
    0 bida

    waktu itu saya mengerjakan uas PKN materi saya ambil dari web dengan copy paste dan saya masukan ke word saya juga bisa membuat power point walaupun simple mungkin bisa membantu

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    2 bida

    saya membutuhkan jasa pembuatan halaman arahan seperti ini : [log masuk untuk melihat URL] kalo ada yang bisa tolong lakukan penawaran kepada saya. thx.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat sebuah theme wordpress untuk streaming movie.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    1 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Dicari tenaga freelance berpengalaman untuk [log masuk untuk melihat URL], contoh bisa diliat pada attach file. bersedia untuk tanda tangan kontrak. Jika bagus akan banyak peluang untuk kerja tahap [log masuk untuk melihat URL] kerja Pakai Target dan [log masuk untuk melihat URL] yg digunakan boleh apa saja.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    3 bida

    saya menguasai microsoft word,excel,power point .saya juga menguasai beberapa hal tentang dunia IT dan jaringan .Saya lulusan Teknik [log masuk untuk melihat URL] sedang melanjutkan S1 Ilmu Hukum

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida

    - Meng arransement sebuah lagu - Edit clip / Company profile - Menciptakan lagu - Membuat logo Minat Hub : 085860334026 / 089677403889 (Virgo)

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    1 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $10 - $37
    $10 - $37
    0 bida

    im looking for a strong python dev who can build a gui (pyqt5) from a template, which i will provide from github: [log masuk untuk melihat URL], gui would be a scraping tool for multiple websites, which scrapes products and import it to 2 different cms trough api. i have 3 scripts ready which has to be IMPLENT to the gui, and want to add 1 new python script to the gui ! i have a video with explana...

    $369 (Avg Bid)
    $369 Avg Bida
    7 bida

    Hello, Looking for a lead gen va Need to be good at talking to people over chat good internet and power needed

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    18 bida
    VA from KENYA NEEDED -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, Looking for a lead gen va Need to be good at talking to people over chat good internet and power needed

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    4 bida

    I need to redesign the website [log masuk untuk melihat URL] Colors, logo and font has to stay coherent. I need a website full of animations, colors and original designs. Pages needed 25. - Home page - Service Page (main page) - Sub category page 1 - Sub category page 2 - Sub category page 3 - Product page - type 1 - Product page - type 2 - Product page - type 3 - Case Histories (category) pag...

    $1062 (Avg Bid)
    $1062 Avg Bida
    114 bida
    Wix deveoper 6 hari left

    We are Walm Investment group located in Abu Dhabi, U.A.E. We have one website for our company created through [log masuk untuk melihat URL]([log masuk untuk melihat URL]), our main activity is application of dust control product in U.A.E., though we wants to add Area Calculator and Estimate in our website for the customer wish to check the estimate cost for their region. the calculator will be co...

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    17 bida

    I´m working as a broker and valuer of investment properties in Germany. For the presentation of my services on my planned new website, I need professional unique texts. I prepared some documents about my profession what kind of work I do exactly. For getting a first rough idea of what I´m doing for a living, please check the websites of the global players like JLL, CBRE, or Cushman &am...

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    39 bida

    I am using Elementor on Wordpress and I need some graphics that dynamically change based on certain Infusionsoft tags applied for logged in users at our online school, to indicate which courses they have not yet started or completed. I would prefer that this be an Elementor Widget, or code that works inside an existing widget like Code Highlight, as long as I also have a user-friendly interface to...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    9 bida

    DECK Information & Technology Pvt Ltd (DECK ITPL) Profile: WE DRIVE TRANSFORMATION WITH CUSTOM IT AND ECOMMERCE SOLUTIONS Digital Transformation Company provide leveraging the power of experience design, engineering and marketing to build disruptive web & mobile apps. We help business and product companies drive transformation by creating rich through Digital Transformation Company as DE...

    $227 (Avg Bid)
    $227 Avg Bida
    22 bida
    Etl testing 6 hari left

    Hi my name is sindhu. I'm looking for support My project based on SQL language and Informatica power center tool and Hp alm and Jira. If any one interested pls let me know.

    $371 (Avg Bid)
    $371 Avg Bida
    3 bida

    Expert in power-bi required to create a small dashboard using budget and actual data. Need price volume mix analysis. Youtube video will be shared about what is required and also excel template with equation. Will be easy task for an expert.

    $20 - $168
    Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
    $20 - $168
    8 bida

    Hi theDesignerz, you recently completed a slide deck for a start-up I am associated with - FoundWell. Do you recall? I would like to ask if you could do something similar for a different project? I have all the slide content, and also have the logo assets, colouring, etc. But just need to have it all properly designed as a powerpoint presentation. We also have a powerpoint presentation template th...

    $258 (Avg Bid)
    $258 Avg Bida
    1 bida

    Hi I want to get a logo designed for a construction company. The name of the company is TrueFrame I want you to come up with creative designs for the logo. Keep it professional and simple. I will want a long-term graphic designer that is good and will choose from this contest. What the company is about? The company does the wood framing of multifamily homes. I will attach an image below.

    $23 (Avg Bid)
    Dijamin
    $23
    88 penyertaan

    I am looking for a power BI trainer. Please drop me a message in case if you are good at teaching.

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    We are a tech startup based in Seoul, South Korea. (About us: [log masuk untuk melihat URL]) The project involves applying for a tech incubator grant called TIPS ([log masuk untuk melihat URL]). We need an experienced marketer who is able to understand the selection criteria, identify our product strengths and capabilities, and demonstrate its effectiveness and profitability in presentation slid...

    $679 (Avg Bid)
    $679 Avg Bida
    4 bida
    Agriculture 6 hari left

    The term agriculture is derived from two Latin words ager meaning land and culture meaning cultivation. Agriculture thus, means land cultivation. However, in modern days agriculture also includes animal husbandry, forestry and pisiculture. IMPORTANCE OF AGRICULTURE :- India is primarily an agricultural country. Even after more than 60 years of independence, 64 % of the total work force is still ...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    8 bida
    Trophy icon Need Logo: ExcelsiorComics.com 6 hari left

    This is logo for Excelsior Comics - all formats and source files to eventually be provided. We have the word "Excelsior!" written in a specific hand writing (see attached image) that needs to be copied identically (see attachment). Then add the word "comics" in all lower case, set in a text font (not signature style to differentiate it) below the word "Excelsior!". We...

    $100 (Avg Bid)
    $100
    178 penyertaan