Attach database sql server 2005 usingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    394,252 attach database sql server 2005 using tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Linkedin papper click specialist

    $21 - $177
    $21 - $177
    0 bida
    $286 Avg Bida
    19 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Dicari tenaga freelance berpengalaman untuk [log masuk untuk melihat URL], contoh bisa diliat pada attach file. bersedia untuk tanda tangan kontrak. Jika bagus akan banyak peluang untuk kerja tahap [log masuk untuk melihat URL] kerja Pakai Target dan [log masuk untuk melihat URL] yg digunakan boleh apa saja.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    help me set up java site on my server and make it run

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    12 bida

    I am looking for a high res illustration series (6 in total) that I can print onto canvas here and sell in my shop. I attach the type of style I'm looking for. The more usual and surrealist the better but I like the tones and styling of these. The artwork once signed off must be able to be printed very large and I would like sole rights to the illustration i.e you can not reuse. I would like ...

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    4 bida

    Hi guys, I`m looking for someone who knows UiPath Studio to build a workflow of data scrap there. (half of the process is done already, just need some help on some parts). I have Excel file with list of URLs (product details page URLs). 1) So, I need robot built in UiPath (only in UiPath!) to open every each link from Excel file in separate browser window. 2) Scrap particular data from each pr...

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    21 bida

    Online multimedia song book catalogue, collected by registered visitors (frontend) and administrators (backend). I need a frontend to access to the database and a backend to control and manage users and to update, review contents of the database (songbook). Option for custom fields in backed for user profiles and database content. I attach some screenshoots of similar database songbooks. Including...

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    12 bida

    I've a Flutter App where I need Authenticate my users with Firebase using their Microsoft accounts. I found out some tutorial from Docs for Android & iOS but no one on dart/flutter. 1) Android - [log masuk untuk melihat URL] 2) iOS - [log masuk untuk melihat URL]

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    5 bida

    I need a data analyst to analyze sets of data in a raw_file. I have sets of questions that I need to be answered using the raw_file. Also, you should be able to write SQL queries in Postgres or MySQL dialect.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    5 bida

    We have an immediate need for a long-term data entry specialist. Data will be entered between midnight and 9:00AM CST. Data is sourced from specific website and pdf documents. Extraction and input methodology are flexible however python-based scraping and nlp are preferred. See candidate requirements below REQUIREMENTS: • Self-starter • Detail oriented (99% accuracy is required) • ...

    $570 (Avg Bid)
    $570 Avg Bida
    15 bida

    Need a WinForms tournament brackets maker Single elimination and double elimination -Add/Remove/Update players -It should be very easy to add result from the match and update or remove -Include a match for 3rd place.(selectable) -See all player with score, how many games played, won - lost - tied It should be devlopped with C# and SQL Database. it should be similar to image.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    4 bida

    This Android Base Receipt Printing Application I have Layout Decided SQL Query is created all ready Need Only android Developer to Convert Layout Very Interesting Application Because Always It Will be upgrade With New Requirement Company Pay Additional Charge for Long Terms. Kindly See the Requirement Attachment for Better Understanding About Projects and Requirement.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    7 bida

    **** To All Freelancer *** I need you to make me a sample before I give this whole project to you. [log masuk untuk melihat URL] a 8 bit Knight Character in Japanese Style. (Try to match with reference file) NO copy please. please download a [log masuk untuk melihat URL] to use as you character background. Scope of work Design Character for 2D game with your style (Reference as attach file) NPC ...

    $463 (Avg Bid)
    $463 Avg Bida
    29 bida

    We need a full time Laravel Developer with 3 to 5 years of experience. We are a software development company Collanomics Technosoft, located in Kolkata, Sector V. Interested candidates can apply by sending their CVs to [log masuk untuk melihat URL]@gmail.com. Required experience: 3-5 years Duties and responsibilities: • Develop, record and maintain cutting edge web-based PHP applications o...

    $359 (Avg Bid)
    $359 Avg Bida
    5 bida

    I need a SPSS and R expert. Some of the analysis can be done by SPSS and Some are R. If you are a SPSS expert kindly knock me. I will hire you prmptly

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    12 bida

    i wanna to install a standard WebSphere environment with three App Servers profiles under one WebSphere server

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need a SPSS and R expert. Some of the analysis can be done by SPSS and Some are R. If you are a SPSS expert kindly knock me. I will hire you prmptly

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    16 bida

    I have done all the necessary installation steps for ISPCnnfig 3 on a Google Cloud Platform VM. The default apache web page is populating fine. You are required to make ISPConfig work and test the same with a dummy Codeigniter and node.js application by creating user accounts through ISPConfig

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    6 bida

    Hi, I want basic website on PHP so please only bid if you are good in php and sql thanks ....must check attached file there mention all details what we need.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    5 bida

    Looking for native writers with capability to translate articles from English or Spanish to one of these languages: Japanese, Hindi, Polish, Dutch, Swedish, Armenian, Finnish, Catalan, Hebrew, and more to write for websites and social media. Motivated people with experience in translation, writing and journalism for blogs, web, Wikipedia and social media. We can communicate in English or Spanish ...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    9 bida

    My company needs few videos created using VR technology. We will provide scenario and output expected. Need someone to create end to end video. please contact ASAP

    $22 - $182
    $22 - $182
    0 bida

    I need a Divi theme expert to design the website as per my PSD designs. More details will be provided to selected candidate.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    51 bida

    1. Storing live streaming data to a database 2. Running a script that converts Tick data to OHLC and save the OHLC in same Database 3. Time frame 1min, 5 min, 15min, 30min 4. Symbols Crude Oil, NIFTY

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    6 bida

    We are looking to hire an Expert Dynamics 365 F&O Data Migration Expert Consultant ASAP on an Agreed Hourly Basis, or a Monthly Fulltime Salary Basis (If this option makes better sense). We are looking for someone who has: - SureStep Knowledge - Mandatory - Gold or Silver Certified Partner - Preferred - MCSE Qualified, having passed "MB6-895" unit (Microsoft Dynamics 365 for Fin...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    5 bida

    The project that needs to be done is a Client-Server application that allows a user to submit text messages and view them from a remote server, an example of such service is Pastebin service. It must use TCP, UDP or both communication protocols, and to be written in C# or C++.

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    26 bida

    i have a code of ci project i need to setup on my server setup on anydesk

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    5 bida
    Gateway Connection 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a software written SQL and we want to change the Gateway connection. You have to modify/rewrite to code that connects the software to the Gateway

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    15 bida

    I need an SQL database setting up that pulls it's data from an API with the option to upload a CSV too if possible. API documentation can be found here - [log masuk untuk melihat URL]

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    42 bida