Average pricing writing white paperpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    805,038 average pricing writing white paper tugasan ditemui, harga dalam USD
    Copy Writing Tamat left

    Saya mencari pekerja lepas yang baik yang dapat menangani pekerjaan copywriting dan mengetik ulang dengan sempurna

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    8 bida

    berita mengenai fakta bukan opini dan juga ditambah dengan hiburan seperti cerita

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    25 bida

    saya ingin menghire anda dalam membuat suatu konten (per kontent) dari event-event yang telah kami selenggarakan, kami memberikan materi substansi kepada anda dan anda akan membuat konten berdasarkan materi tersebut serta memberikan keyword untuk SEO website pada konten tersebut

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    21 bida

    promotekan kedai bagi kawasan sekitar.. copy writing gambar video marketing target dll

    $1300 (Avg Bid)
    $1300 Avg Bida
    3 bida

    hi saya cikgu telco. saya perlukan seorang untuk menyediakan copy writing dan poster untuk saya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    -completely customize and manage an entire marketing strategy that works -set up Facebook Pixel correctly and track all visitors -find the right audience for the business -create and test different ads for FB/IG (graphic design and copy-writing) -optimize website conversion with A/B split testing -create consistency between FB/IG Ads and landing pages -build a sales funnel for a webinar/call/physical product -rapidly scale-out and maximize your revenue

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida
    copy writing Tamat left

    Copy writing untuk iklan fb dan berkenaan makanan kesihatan dan diet

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    30 bida

    I need a skilled worker in the paper for a government project application. or to get a bank facility Saya Mermerlukan seorang yang mahir dalam kertas kerja bagi permohonan Project kerajaan . ataupun untuk mendapatkan bank facility

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida
    writing Tamat left

    paraphrasing

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    30 bida
    Writing -- 5 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    3 bida
    Writing -- 4 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    2 bida
    Writing -- 3 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis laporan untuk sesuatu.

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    4 bida
    Writing -- 2 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $763 (Avg Bid)
    $763 Avg Bida
    6 bida
    Writing Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    2 bida

    menulis artikel

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    9 bida

    writing some malay posting. story something in malay language

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mencari penulis berbahasa melayu, yang tahu & mampu menulis untuk 5 konten berunsur kesihatan (ada background medical field lg bgus), yang juga wajib tahu pasal search engine optimization (SEO). konten anda akan saya periksa utk mengelak plagiarism menggunakan copyscape & yg seumpama dgnnya. Saya mempunyai byk job tergendala atas urusan masa & khidmat professional anda amat saya perlukan. Bayaran mengikut tahap konten anda & bakal meningkat di masa akan datang jika kerja anda saya suka. Saya juga mencari penulis spt ini utk kontrak jangka panjang. TQ

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    2 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftara...untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ( dan ) Sketch awal page sudah kami buat, diharapkan penerima project dapat melakukan graphic design, pembentukan database, dan penggabungan page dengan website kami sebelumnya (yang mana perlu dilakukan dalam framework yang sama)

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    6 bida

    Buat logo untuk produk : inkjet paper Nama produk : CRYSTAL inkjet paper Tonjolkan merk : Crystal nya . Kesan logo yg diinginkan: produknya berkualitas bagus , simple. Product nya dalam bentuk : kertas Roll

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    3 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around time of half-a-day (12 hours) and should be available for communication over email or chat. He/she MUST know WordPress. While initially, we shall provide the name of the startup/app, or even the assignment, after a while, the candidate must be able to search and shortlist startups that fit our websites' profile and editorial policy, and write about them. Candidates with initiative will ...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    Sya membutuhkan jasa membuat design grafis 3d sebuah wedding outdoor garden dengan tema "Alice in Wonderland" -warna tema white and royal blue -design juga meja vip untuk keluarga dengan tema royal wedding white and blue -jangan lupa menyertakan lampu gantung bohlam -tidak perlu menyertakan tenda

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    1 bida

    Perlu membina tulisan untuk laman baru.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida
    Story Writing Tamat left

    Looking for a writing partner to create story for short film/graphic novel projects. Must be a team-worker and is open to suggestion, references and active in brainstorming sessions. Having already written before is a plus. Better if proficient in script-writing.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    1 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan imajinasi tidak berpadu dalam satu arah, sulitlah kita mengungkapkan apa yang kita rasakan didalam sebuah kertas yang telah terukir dengan tinta hitam. ketika tangan gemetar memegang pensi, maka disaat itu kata-katapun tidak akan mudah untuk diutarakan )

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida
    writing paper Tamat left

    writing paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paper

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $347 (Avg Bid)
    $347 Avg Bida
    3 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Argumentative paper Argumentative paperArgumentative paper Argumentative paperArgumentative paper Argumentative paperArgumentative paper Argumentative paperArgumentative paper Argumentative paper

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida

    Find me some journals or articles regarding on education and Good Services Tax (GST) or Value Added Tax (VAT) either in Malaysia or overseas. Require to find in English or Malay. Malaysian are encourage to bid my job, others will be in my consideration. Mencari beberapa jurnal atau artikel untuk saya mengenai pendidikan dan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) atau Cukai Nilai Tambah (VAT) sama ada di Malaysia atau luar negara. Perlu mencari dalam Bahasa Inggeris atau Bahasa Melayu. Rakyat Malaysia amat digalakkan untuk membida tugasan saya, rakyat asing akan dipertimbangkan.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    3 bida

    Kami jasa kursus bahasa Inggris KAMPUNG INGGRIS SOLO menawarkan kerjasama pengadaan kursus bahasa Iinggris ke sekolah-sekolah, kampus, hotel,dan kantor untuk siswa, guru, karyawan, mahasiswa dengan program yang ditawarkan: Conversation, TOEFL, Bahasa Inggris utk liburan, Grammar, Writing,Reading, dan lain-lain. berikut adalah web kami

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,..

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    saya biasa mengerjakan tentang ilmu pengetahuan, novel, dan puisi

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida
    Aricle Writing Tamat left

    Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into t...status ("Enabled") weight (yes, it is required sometimes). sku (unique product identification) manufacturer name price description editing of pictures I can't stress how much retail experience is so necessary, I do not have the time to tell you where and what the product is and what category it goes in, that should be able to be figured out, as well as the pricing etc. If you are a solution finder, then...

    $732 (Avg Bid)
    $732 Avg Bida
    4 bida
    Design t-shirt Tamat left

    Salam sejahtera semua, saya adalah pemilik sebuah syarikat dalam bidang tshirt printing. Saya ingin memulakan project membuat tshir branding saya sendiri, Saya mencari designer yg boleh buat design yang unique pada baju tshirt especially tshirt white or black color. I need design yang unique such as 3D look, funny design yg boleh diterima kalangan org malaysia especially islam

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida

    membuat kerja -kerja kemasukan data berdasarkan bahan yg dibekalkan hingga menjadi sesuatu kerja yang dikehendaki..menyalin semula perkataan juga dari bahan yang bibekalkan.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    ...have a modern design with graphical elements. Industry: - I am specifically looking to apply in the technology sector. Optimization: - I do not need the resume and cover letter to be tailored for specific job postings. I am looking for a general resume and cover letter that can be used for various job applications. Ideal Skills and Experience: - Strong experience in resume and cover letter writing, particularly in the technology industry. - Knowledge of current trends and best practices in resume design, especially with graphical elements. - Familiarity with the skills and qualifications desired by employers in the technology sector. - Ability to highlight my relevant experience and skills effectively. - Excellent communication and collaboration skills to understand my backgro...

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    37 bida
    MSc Dissertation 6 hari left

    I am seeking a freelancer to assist me with my MSc dissertation on the topic of nanotechnology and drones. I have specific research questions that need to be addressed within the dissertation. The required length for the dissertation is less than 50 pages. Ideal Skills and ...with my MSc dissertation on the topic of nanotechnology and drones. I have specific research questions that need to be addressed within the dissertation. The required length for the dissertation is less than 50 pages. Ideal Skills and Experience: - Strong knowledge and understanding of nanotechnology and drones - Experience with conducting research and writing academic papers - Ability to analyze and interpret research data - Excellent writing and communication skills - Attention to detail and ability ...

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    5 bida

    I am looking for a skilled writer to create a process essay targeting college students on how to build and maintain confidence as they enter the job market. The essay should be detailed, providing a step-by-step guide with examples to help students understand and implement the strategies. Key Requirements: - Strong writing skills with the ability to engage and educate the target audience - Knowledge and understanding of the challenges faced by college students transitioning into the job market - Proficiency in research to gather relevant information and strategies - Creativity in presenting the information in a clear and concise manner - Ability to suggest effective strategies and methods to build and maintain confidence - The essay is 650 words containing: introduction with thesi...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    18 bida
    Trophy icon Initial letter logo/symbol 3 hari left

    ...logo/symbol is brand recognition - the feel should have something similar than Luis Vuitton, Chanel, etc established fashion brands. I prefer a classic and traditional, but fresh and crispy, style for the design. The symbol could have tall square frame with rounded corners. Letters are J and B. Huge plus if the symbol has included &-letter that resembles letters ET. The logo is used in black or white. I am open to suggestions and ideas, but I have a clear vision for what I want. In best cases the logo symbol also work as a part of pattern. For the final logo I need png versions and also pdf and ia versions. Ideal Skills and Experience: - Experience in logo design and branding - Proficiency in graphic design software - Attention to detail and ability to translate co...

    $87 (Avg Bid)
    Dijamin
    $87
    35 penyertaan
    Leadership idea 9 hari left

    Hi, I will provide you professional writing. I am a PhD writer with 10 years of experience. I have worked on several similar projects of technical, article, research, content and copywriting, and can deliver professional writing to tight deadlines. You can see an example of one of those projects in my portfolio here: https://www.freelancer.com/u/topacademics?w=f. I have successfully completed more than 1820 projects which are published at my profile with good rating. I can generally write 5-10 pages daily. I'm interested to hear more about the project and about the subject matter of the writing. I will be delivering high-quality, plagiarism-free work to you in the minimum amount of time. Kindly start our chat and discuss your requirements. Thanks, Dr Rashid

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Compelling Product Descriptions for Home Decor Items Targeted at Anyone Looking to Enhance Their Home Skills and Experience: - Experience in writing product descriptions for home decor products - Ability to understand the needs and preferences of the targeted market. - Proficiency in using a casual and raffinate tone while maintaining professionalism - Knowledge of persuasive writing techniques to engage and captivate the target audience Project Description: I am looking for a skilled writer who can create 100 compelling product descriptions for our range of home decor products. Our target audience consists of anyone who is looking to enhance their living spaces and create a comfortable and stylish environment. The descriptions should have an appealing casual tone but sti...

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    30 bida
    Leadership Reflection paper 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a skilled writer who can help me with a Leadership Reflection paper. The project requires the following: Word Count: - The reflection paper should be approximately 1 page long. Focus on Specific Theory or Concept: - I have a specific leadership theory or concept in mind that I would like the paper to focus on. Deadline: - The completion of the reflection paper is needed in less than a week. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in academic writing and research. - Strong knowledge and understanding of leadership theories and concepts. - Ability to meet tight deadlines and deliver high-quality work. - Excellent communication and collaboration skills. If you possess the necessary skills and experience, please submit your proposal a...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    47 bida

    Title: Edit and proofread 40k words ...words of non-fiction content and preparing it for publication in a print publication. Furthermore, the editor should have extensive knowledge of the publishing process in order to provide full assistance in transforming the manuscript into a published book. The ideal candidate should have the following skills and experience: - Strong editing and proofreading skills - Familiarity with non-fiction writing styles and conventions - Attention to detail and ability to spot grammar and punctuation errors - Knowledge of the publishing process for print publications - Ability to work within a tight deadline and deliver high-quality work If you have the necessary skills and experience, please submit your proposal along with samples of your previous edi...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    17 bida