Average rate 300 500 word articlepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    420,616 average rate 300 500 word article tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    Menulis artikel tentang kebaikan yang dilakukan untuk diri sendiri

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    6 bida

    Hi Hasmanizam M., saya mencari freelancer untuk design logo bagi projek saya untuk permulaan pengeluar makanan. boleh saya dapatkan khidmat tuan dan berapa rate tuan untuk 1 logo?

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida
    Penulis Blog Tamat left

    Saya ingin mencari mereka yang mempunyai kemahiran untuk menulis paling kurang 300 patah perkataan untuk 10 artikel yang tajuk dan sumber akan diberikan kepada anda nanti.

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel 300 word $1

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    Research & Write Blog Articles 7 Blog Articles * 500 words on below keywords(titles): khasiat jus kurma khasiat buah tin jus kurma cara membuat jus kurma kurma dalam al quran pati kurma habbatusauda

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    7 bida

    Project menulis artikel sebanyak 300 kata, dimana 1 project 60 artikel dengan batas waktu pengerjaan 1 minggu

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    saya bisa mengerjakan inpput data entry di ecxel ataupun word, saya bisa mengerjakan pekerjaan yg saudara berikan kepada saya

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    segala sesuatunya akan dijelaskan melalui mesenger

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    Paket Pulau Tidung HARGA PAKET Pulau Tidung ” jalan-jalan “ PAKET Pulau Tidung jalan-jalan 2 HARI 1 MALAM fasilitas yang di dapat Welcome Drink Transportasi Muara Angke – [log masuk untuk melihat URL] (PP) Home Stay (Penginapan) Full AC Makan 3x Sepeda 1 Hari Penuh Harga Paket 2 hari 1 malam 3 orangutan Rp 3570.000 4 orangutan Rp 330.000 5 orangutan Rp 300.0...

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    3 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    4 bida

    Mungkin anda ingin membuat cake sederhana tapi gak tau mau buat apa N gak tau caranya. Yuk kita belajar buat cake sederhana, namanya cake kukus. Walopun cake ini sederhana tapi rasanyaaa waow lezaat.. hhehe Yuk kita mulai aja yah apa aja bahan-bahan yang diperlukan N gimana cara buatnya. Bahan yang diperlukan : - 200 gr tepung terigu (sesuai kebutuhan) - 300 gr gula pasir - 8 ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Jualkan Produk Saya "The Metro Graha" Jombang Perumahan Terbesar di kota Jombang. -Tersedia 3000 Unit Rumah -Sudah Terjual 300 Unit -Lokasi Samping BRAVO Supermarket

    $8307 - $25915
    $8307 - $25915
    0 bida

    Yang berdekatan dengan pembuatan dan pengelompokkan data, mengetik, pemasukan data excel. Membawa, memberikan dan memberitahu hasil dari data secara rahasia, mencari informasi dan melakukan web search.

    $178 - $178
    $178 - $178
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    3 file server untuk XFileSharing Pro butuh di optimalisasi, karena resource server masih banyak tapi generating files, download dan upload lambat. Server spec pakai i3 2100, 8GB RAM, 1 Gbps network dedicated. Statistik rata-rata 3 server tersebut sebelum akhirnya melambat: Active connection 4000-5000, RAM usage 300-400MB, CPU usage 2-10%, Network usage 500-600 Mbps. Saya ingin server resource terp...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi saudara i cant tawaran sry tetapi saya dapat penjual ebay baik untuk Anda chek profil saya i am baik dalam seo dan aku punya 500 diperbarui linkedin twitter facebook pinterest dll siap id saya akan berbuat lebih baik

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    This job can be done either manually or with a macro and is very easy but needs to be done accurately and involves joining different files together.. It may mean you have to add new columns but this test will show if you understand I have lots of files to join Please prove to me that you can do this job and bid your $$ rate per hour.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    - upload tulisan di web - membuat tulisan - mencari tulisan - mencari berita bukan copy paste (original) - meningkatkan hit rate - kerja online 24h (waktu kerja hanya 5-8 jam ) - sudah punya koneksi internet - tertarik jurnalisme - siap online di ym/gtalk/others

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    3 bida
    Wikipedia article writing 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a Wikipedia writer that could add our company description to Wikipedia. The author must have their account and the article must be approved in order to receive the payment. We can provide the website to retrieve the description from.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    9 bida

    Hi Dil N., this is for trustcore website and business cards. As agreed 300 for the job.

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida
    Proof read article 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a native Cambodian to proof read and edit if necessary an article that was translated from Vietnamese.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    21 bida

    Hi, I'm looking to connect with a professional writer. I previously worked with another writer who created a bunch of articles for my logo/graphic design blog. Overall the articles are pretty consistent, but they always have room for improvement. I've already proofed/edited maybe 7 or 8 of them myself, so you'll be able to see the before/after in order to get a feel for my prefer...

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    32 bida
    Article Rewriters Needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a rewriter who can rewrite 3 to 5 articles per day 6 days a week. This is surely be a longterm position for the right person. I need a person with excellent writing skills, so we don't need to edit his/her work after the submission. You will get $2 per post of 400 to 550 words.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    7 bida

    Hi, I need someone to extract/type the text from documents (PDF) and save into MS Word, including formatting. For the first phase, I would like around 8+15 pages done and depending on the results, we will have subsequent projects that can potentially be hundreds of pages. Thanks..

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    72 bida

    INTORNO LABS [log masuk untuk melihat URL] Heterogeneous Computing Developer Skills required: C/C++, OpenCL, Audio DSP, Parallel Processing, GPGPU Company’s context: We are a small company based in Barcelona, Spain. We have been carrying out extensive research and development in the area of spatial audio for over 10 years. The outcome of our work is a new, proprietary technology that allo...

    $4349 (Avg Bid)
    $4349 Avg Bida
    12 bida

    I have 500 pairs of ladies footwear need a 360 image for Amazon tell your price for 1 pair only bid with samples [log masuk untuk melihat URL] need like this and send samples

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    5 bida

    PLEASE WRITE DOWN HOW MUCH LINUX EXPERIENCE YOU HAVE USING BITCOIN AND CRYPTOCURRENCIES! Automated and copy pasted bids will be ignored! Hey there! You are bidding to create 10 Blog Posts 500-700 words each with the below-described specifics and requirements! Your job will be to create unique and original web-content/blogs/articles on one of my website. The text has to be completely original a...

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    27 bida

    I don't know this is the right place to post but this is an urgent requirement for my project in Philippines ----------------------------------------- Looking for an online recruiter for three months Should capable of doing right video interviews via zoom software and character analysis in person to person Below are the requirements Communication english and Tagalog: Good internet ...

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    I need someone to submit some articles for me.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    15 bida

    I want to implement Conversion rate optimization on my website. My report is ready just need to implement it on my website. Need to place a code to fix adsense issue. Please mention while applying about your experience of implementing CRO & Google adsense . Kindly check attachment for details.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    7 bida

    Hi I have a 40 page scanned PDF that I need to be converted to an editable word document. SEND ME QUOTES FOR 1-2 DAYS WORTH OF WORK. NOT LOOKING TO HIRE AT AN HOURLY, FIXED PRICES ONLY. Thanks

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    127 bida

    Do you have some high quality websites to do article submission, pls contact me. I do it for seo service.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    45 bida

    Each article must be of 1000 - 2000 words length. I'll give titles and keywords/subject matter. Will also be given clear instructions on the format and how to structure the content for best ranking. Use of LSI keywords would be required. This will be an on going arrangement and you will be assigned work ad-hoc as clients come on. Must be dedicated and keep open communication in order to co-...

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    35 bida

    Hello Folks, As the title suggests, I am looking for some experienced and quality content writers who can produce awesome contents for the blogs and websites that we will provide. This is a long term task, so do bid if you have enough time to spend on doing my tasks. Basically, we are looking for blog posts, guest posts and web contents for our clients, we have a versatile clients from diffe...

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    17 bida
    Article writing 6 hari left

    I am looking for a reliable, competent and a fast content writer who can give me quality and plagiarism free work within a restricted time limit.

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    47 bida
    Data Simplification 6 hari left
    DISAHKAN

    Freelancer Job Brief: Data Simplification This job involves simplifying large amounts of data that is in an Excel spreadsheet. The spreadsheets contain information that includes blood pressure and activity. We wish to cull the blood pressure data readings for five minutes before and after various activity scores for specific time periods. In some instances we wish to cull the readings five minute...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    54 bida
    Trophy icon Brand Logo product packaging 9 hari left

    New brand. Clymer Naturals Here is the Font we like [log masuk untuk melihat URL] In addition to the clymer naturals logo, we need to create a basis for very simple packaging. I have attached an example to this, but please only use it for inspiration. Products for packaging names Clymer Naturals -- Probiotics -- Gluten -- Foods -- Leaky Gut -- Digestion When we asked our founder / CE...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    25 penyertaan

    Necesito ordenar unos correos por fecha y tipo de letra iran en documentos word , y tiene unas 40 paginas cada uno , y son unos 15 lo debo de hacer en 1.5 horas a partir de ya !! , a poder ser se pagara 40 € , despsues de comprobarlos saludos

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    8 bida

    Hi there, I have a recruitment project. I need to fill a job (spa Therapist) we need 6 accepted candidates before 23rd of September. I can offer £300 in case of client’s acceptance. Can you help?

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    1 bida

    Hi there, I have a recruitment project. I need to fill a job (spa Therapist) we need 6 accepted candidates before 23rd of September. I can offer £300 in case of client’s acceptance. Can you help?

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    1 bida
    English to Arabic Translation 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi there I need someone who is professional in translating technical texts. I have a file of 5k words, and I am looking for someone who can effiently translate it. Please, include your rate and and time requried to complete the project

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    49 bida

    Hi there, I have a recruitment project. I need to fill a job (spa Therapist) we need 6 accepted candidates before 23rd of September. I can offer £300 in case of client’s acceptance. Can you help?

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    1 bida

    I am looking for someone who can assist me to review a machine learning for security article. I will provide sufficient assistances.

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    7 bida

    Hi there, I have a recruitment project. I need to fill a job (spa Therapist) we need 6 accepted candidates before 23rd of September. I can offer £300 in case of client’s acceptance. Can you help?

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    1 bida