Ayat untuk saya bersetujupekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    26,155 ayat untuk saya bersetuju tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membantu saya dalam pekerjaan HR Admin seperti networking, pembuatan laporan, resourcing materi HR secara online.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    10 bida

    Dibutuhkan 15 penulis konten berita untuk niche: 1. Nasional 2. Berita daerah 3. Internasional 4. Fashion 5. Kesehatan 6. Seleb 7. Kwave 8. Sinopsis 9. Hoax atau fakta 10. Unik dan seru 11. Food dan travel 12. Khazanah Syarat: 1. Diutamakan pernah penulis di UC News 2. Ketika mengajukan penawaran, pilih niche mana yg menjadi pilihanmu 3. Sumber berita sudah ada tinggal mengolah kata 4. Kerjaan be...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari pembangun web kanan untuk membina laman web saya. Tulis "Hai ~ Saya pemaju".

    $454 (Avg Bid)
    $454 Avg Bida
    21 bida

    buat koding programming mplab untuk pic18f4580 untuk buat projek street light beserta proteus

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Dicari : untuk memasukkan data dan foto ke Accurate Online Software dan organise foto barang.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    10 bida

    Salam..saya Ashikin drp Melaka. Saya guna Python (fmin algorithm) untuk mencari parameter estimation..harap sudi membantu..saya dh buat separuh jalan tetapi macam tak jadi..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Salam bang boleh tolong saya gabung dua sistem tak bang? Guna framework codeigniter

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Buatkan 1 artikel pilar SEO Keyword utama di artikel Pilar Cara Budidaya Ikan Lele 10 artikel turunan dari keyword Cara Budidaya Ikan Lele diutamakan yang berpengalaman membuat artikel SEO

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    Hai Melodyswright, saya tertarik dengan profil anda dan ingin menawarkan projek saya kepada anda. Kita boleh berbincang mengenai sebarang butiran melalui sembang.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin buat web penghasilan duit boss

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    - saya perlukan file part bagi setiap komponen speaker - saya juga perlukan animation bagi setiap part daripada awal pemasangan hingga lengkap menjadi speaker - speaker tersebut mempunyai detail basic seperti button (play, pause, stop), simbol (bluetooth), audio jack, dan jack - design seringkas dan semurah yang boleh

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    1 bida

    Tempat mencari jawapan mcm stackoverflow, Reddit dan github tapi untuk students university dan sekolah. Dia tempt untuk bertanya soalan dan beri jawapan dan pandangn jika tak dapat faham apa yang diajar oleh lecture or rakan sekelas..dan tempar berkongsi idea dan pandangan.. bukan tempat meniru assignment atau home work. Dan ad lecture dan student dari tempt lain.. lecture akan menjawab soalan yan...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    saya seorang pekerja swasta, saya punya sertifikat microsof office

    $436 (Avg Bid)
    $436 Avg Bida
    6 bida

    Hi Wahyu Tirta M., Saya sedang mencari seorang spesialis SEO Apakah anda tertarik mengembangkan website via SEO? Jika ya, mohon hubungi saya via wa di 083808022756

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Halo saya lagi membuat projek tentang penulisan artikel jurnal tentang resolusi konflik internasional 2000 kata bebas plagiarisme, kalo kamu berniat mau membantu boleh kontak saya ya, terima kasih! Have a good day!

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    8 bida

    Halo saya lagi membuat projek tentang penulisan artikel jurnal tentang resolusi konflik internasional 2000 kata, kalo kamu berniat mau membantu boleh kontak saya ya, terima kasih! Have a good day!

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    6 bida

    Website untuk Design Agency, dan perlu di buat

    $421 (Avg Bid)
    $421 Avg Bida
    27 bida

    Saya ingin membuat satu projek berkenaan satu produk. Storyline ringkas, satu bacground, 4 moving objects & sounds effects sikit

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Mencari programmer untuk membuat scraper sosial media (facebook + linkedin) menggunakan python + selenium

    $617 (Avg Bid)
    $617 Avg Bida
    4 bida

    Kami memerlukan seseorang untuk menterjemahkan dokumen kami dari Bahasa Melayu ke Bahasa Inggeris. Hanya orang asli bahasa yang dibenarkan untuk membuat tawaran

    $291 (Avg Bid)
    $291 Avg Bida
    28 bida
    Artikel blog Tamat left

    Saya terbiasa membuat artikel untuk blog,kami akan berusaha menuliskan artikel yang berkualitas untuk anda

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    Saya seorang jurnalis dan saya sering membuat beberapa artikel untuk di jual belikan

    $416 (Avg Bid)
    $416 Avg Bida
    3 bida

    tentang website untuk pelanggan bertanya harga untuk kerosakan pc/laptop

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    7 bida

    File dalam format zmx dah ada, cuma memerlukan untuk membina dalam format solidwork. Boleh rujuk dalam file dibawah

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    8 bida

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Bermi...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin menulis komik untuk semua orang tapi saya tidak terlalu hebat dalam bidang [log masuk untuk melihat URL] ingin membahagiakan semua orang yang membaca komik yang saya [log masuk untuk melihat URL] berharap saya boleh menjadi translator.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    7 bida

    Hi Gb Titus E., kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi Melitabud, kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    token bsc, renounced dan locked liquidity, token ini bergerak dibidang amal / charity yang akan menjadi token komunitas

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya dalam proses membina rumah dan ingin menggunakan software revit untuk membantu saya dalam design rumah. Saya sudah ada rangka floorplan dan cuma mahu lihat floor plan itu di dalam revit.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    4 bida
    update website Tamat left

    saya nak upfate website sesiapa yang pandai boleh msg saya ya

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    11 bida

    website yang saya buat bertema pahlawan. didalamnya terdapat halaman home, about dan contact

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    12 bida

    Hai Programmatis, saya tertarik dengan profil anda dan ingin menawarkan projek saya kepada anda. Kita boleh berbincang mengenai sebarang butiran melalui sembang.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hai Programmatis, saya tertarik dengan profil anda dan ingin menawarkan projek saya kepada anda. Kita boleh berbincang mengenai sebarang butiran melalui sembang.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    sy manuel dari Satu Pintu bergerak di biang IT solution,ada projek untuk membuat game web GL

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hai theDesignerz, saya tertarik dengan profil anda dan ingin menawarkan projek saya kepada anda. Kita boleh berbincang mengenai sebarang butiran melalui sembang.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hai Programmatis, saya tertarik dengan profil anda dan ingin menawarkan projek saya kepada anda. Kita boleh berbincang mengenai sebarang butiran melalui sembang.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari team utk membuat aplikasi marketplace ,trading , khusus bagi yang berpengalaman sudah pernah membuat . dan ahli dalam pengamanan sistim.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    4 bida

    Membantu anda untuk menciptakan sebuah lagu yang anda impi*kan baik untuk dikomersilkan atau untuk diri anda pribadi

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    copy writing untuk produk lipstick untuk merawat bibir dan kecantikan

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    15 bida

    artikel apa yang harus saya kerjakan?

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    15 bida

    Lelaki Melayu, Sabah dan Sarawak diperlukan untuk rakaman suara bagi pembelajaran mesin. Kriteria yang diperlukan - Boleh bertutur dalam bahasa Inggeris dengan baik - Mempunyai spesifikasi telefon yang baik, khusus untuk audio - Boleh habiskan task dalam tempoh 2 hari Jumlah perkataan untuk dirakam 450 ayat. Untuk penyertaan, anda perlu menghantar sampel rakaman. Pengalaman tidak diperlukan kera...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    berikan saya pekerjaan

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hai Andrew&Helen WebFactory, saya tertarik dengan profil anda dan ingin menawarkan projek saya kepada anda. Kita boleh berbincang mengenai sebarang butiran melalui sembang.

    $60 / hr (Avg Bid)
    $60 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hai Expert Web Infotech, saya tertarik dengan profil anda dan ingin menawarkan projek saya kepada anda. Kita boleh berbincang mengenai sebarang butiran melalui sembang.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Lelaki Melayu diperlukan untuk projek rakaman mesin. Kriteria yang diperlukan adalah seperti berikut 1. Lelaki Melayu sahaja 2. Fasih berbahasa Inggeris 3. Boleh bawak berbincang 4. Spesifikasi audio telefon yang baik. Anda akan diminta untuk menghantar sampel untuk dinilai Maklumat tambahan 1. Terdapat 450 ayat dalam Bahasa Inggeris untuk direkodkan. 2. Anda perlu muat turun aplikasi ke dalam te...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    Aplikasi mobile untuk melakukan donasi online ke yayasan

    $572 (Avg Bid)
    $572 Avg Bida
    7 bida

    asalamualaikum nak tanya contoh kerja sebagai private techer untuk anak saya boleh? ajar basic2 je sehari dalam 4 jam seminggu hari isnin hingga jumaat

    $60 - $60
    $60 - $60
    0 bida

    Hai Hao Z., saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan anda projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida