Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    57 ayo tugasan ditemui, harga dalam USD

    bismillahirrahmanirrahim ayo kita mulai langkah baru, sesuatu yang baru supaya tercermin kehidupan yang baru

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    2 bida

    bismillahirrahmanirrahim ayo kita mulai langkah baru, sesuatu yang baru supaya tercermin kehidupan yang baru

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    bismillahirrahmanirrahim ayo kita mulai langkah baru, sesuatu yang baru supaya tercermin kehidupan yang baru

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    help me bro Tamat left

    Help me :( Ayo cek lagu baru Spongboby, yang spesial dinggo koe koe sek do iseh sekolah tapi kadang males karo masalah duniamu! Donlot yo cuk!

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi Ayo B., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi Shan’t My name is Ayo and I getting ready to launch my online course through teachable. I’m currently developing the course and need assistance with funnel marketing, creating social media ads to get course sign up and as well as traffic and social media growth. Is this something you can do? I need on going support with agreed set hours. Do let

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    add manage page for brand in admin panel + Add Gearbox icon+ Debug price

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    8 bida
    Trophy icon Business Card Tamat left

    Please help make a business card for Sui Generis Homes. Information: Ayo Olajide CPA, CMA. PRESIDENT/CEO SuiGeneris Homes 111-70 Country Hills Landing NW Calgary, AB. T3K 2L2 C: 403 680 2998 T: 403 891 2998 Ext 104 [log masuk untuk melihat URL] Use the Zenith Business Card as a prototype.

    $22 (Avg Bid)
    Dijamin
    $22
    269 penyertaan

    ...car park with 4 helipads, sitting on a 1800m² plot. • 600m² Go Karting arena on 2 floors • Mini Golf Course • Archery • Board Room: Scrabble, Monopoly, Dominoes, Chess, Whot, Ayo Game • Quiet Room: Lounge, Jazz… • An Emergency Clinic • GEEK Zone: Science, Technology, Engineering, & Mathematics Center, where children & adults can...

    $441 (Avg Bid)
    $441 Avg Bida
    19 bida

    Looking to create a website for a small business (Hopewell co), we deal with the importation & warehousing of vehicle part...warehousing of vehicle parts ranging from your normal day to day cars to high end cars in Australia. This is a business just starting up really and the team comprises of myself - Ayo Paul Shittu (CEO) & my partner - Emma Bosden

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    47 bida

    I just wanna see what people write if it's a song or rap I like the style and people like Ayo and Teo

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    27 bida

    Hi Ayo, I noticed your profile and would like you to write valuable articles for me related to digital marketing (blogging, small business, branding). If you're interested, let's chat.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Develop and Design a local Nigerian game called AYO for Facebook and iOS. Game will be based on Freemium philosophy

    $4743 (Avg Bid)
    $4743 Avg Bida
    28 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Ayo barang Murah meriah harga terjangkau boleh ditawar sewajarnya dan Boleh di lihat kondisi barangnya

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    Hi almiradjo, I noticed your profile and would like to discuss my upcoming project with you. I am looking for an Experienced AutoCAD 3D map and AutoCAD Civil 3D user. ...supply the spot height data for surface creation. the dimesions of the manhole will also be provided. Please ignore the budget I set. We will discuss the price later on Thanks. Ayo

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi Android Saya membutuhkannya dibuat dan didesain Mari ayo mari

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    6 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using Java. Implement Ayo Olopon it's an African board game

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    13 bida
    Design project Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar mencari disain lgo menarik .ayo dengan saya aja

    $471 (Avg Bid)
    $471 Avg Bida
    10 bida

    Kami merupakan Perusahaan "Start Up" berbasis web dan aplikasi membutuhkan tenaga pemasar sebagai "Kanvasser" sebagai karyawan tetap atau...meeting dengan owner property tersebut. 3. Memberi penjelasan kepada owner property, tentang produk perusahaan kami. 4. Memasukkan property tersebut ke dalam data base kami. Ayo Bergabung Dengan Kami

    $312 (Avg Bid)
    $312 Avg Bida
    4 bida

    Kami merupakan Perusahaan "Start Up" berbasis web dan aplikasi membutuhkan tenaga pemasar sebagai "Kanvasser" sebagai karyawan tetap atau...meeting dengan owner property tersebut. 3. Memberi penjelasan kepada owner property, tentang produk perusahaan kami. 4. Memasukkan property tersebut ke dalam data base kami. Ayo Bergabung Dengan Kami

    $327 (Avg Bid)
    $327 Avg Bida
    3 bida

    Kami mencari seseorang yang EXTROVERT dan punya BANYAK TEMAN-SODARA yang hobi SHOPPING. Bagi Anda yang punya banyak kenalan yang suka BELANJA, ayo apply sekarang! Undang dengan sukses 30 teman-sodaramu dalam program cashback member-get-member yang GAMPANG BANGET: 1. Mereka hanya perlu belanja APAPUN di mall online kami 2. Mereka dapat transfer

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    "Ayo la dérupe!" is a swiss funny expression to say that there is a steep slope and one should be careful to not fall. The goal is to print this expression along with a person falling from stairs or from a steep slope / mountain.

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    33 penyertaan

    We are a Digital Marketing Enterprise. The name of that is AYO (Are you online). We are assessors of marketing online, RRSS & WEB, SEO & SEM, Email marketing, Product photography, hotspot Instalation. We need a new corporate Identity. Could you help us?

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida
    Design project Tamat left

    Make a voice sample similar to the "I need you in" Chris Brown and Tyga "Ayo"

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    40 bida

    ...footfall? · Can you confirm the data is coming directly from Social Media only? Where did you get the statistics for the footfall from the stations? Many thanks Ayo...

    $655 (Avg Bid)
    $655 Avg Bida
    79 bida

    I have a character in mind ...character in mind that I would like to put on products for sale. I would like about 5 different drawings of him with different facial expressions and poses with his name which is "Ayo" He is a little boy about age 4. I have uploaded a drawing for a general idea of what I want him to look like, but much nicer of course!

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    23 bida

    ...dari template - Thinking out of the box - Memang hobby & suka mendisain - Pekerja keras & tidak banyak tuntutan ini itu (karena kita sama2 berjuang dalam startup ini, ayo semangat Gan!) - Orangnya enjoy & enak diajak ngobrol Walaupun anda masih baru di Freelancer, asal anda berbakat dan memiliki skill & passion yang tepat, serta juga

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    5 bida

    I need you to write an academic article. Generasi muda yang harus berpikir kritis, jangan setengah-setengah ayo full. You can do it

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    6 bida

    I need you to write an academic article. Generasi muda yang harus berpikir kritis, jangan setengah-setengah ayo full. You can do it

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon ReDesign a Logo Tamat left

    I need my logo redesigned. The name of my jewelry brand is Ayo Jewelry. I spell Ayo with a lowercase "o" with a dot underneath the "o". I need my logo redesigned for my Shopify store and social media profiles (e.g. Facebook, Instagram and so on). My current logo has too much going on. And doesn't have the wow factor. The logo for my website needs to

    $50 (Avg Bid)
    $50
    20 penyertaan

    saya ingin memasarkan produk saya yaitu sebuah MOBIL PHONE uang sudah terkenal didunia,ayo dibantu ya semua :)

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    3 bida
    AYO JEREMIAH Tamat left

    update HTML page for [log masuk untuk melihat URL] with ready made template

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Produk Moment berkualiti,,mampu memberi yang terbaik buat anda..Ayo,,sehat bersama sejahtera bersama. Anda bukan hanya sehat,,namun anda juga dibayar.. Jika bukan anda siapa lagi,, Jika bukan sekarang kapan lagi,, Anda ragu,,saya kuatkan.. Anda tidak mampu,,saya ajarkan.. Anda masih malu,,gengsi,,saya sarankan buang gengsi dan perasaan malu itu jauh-jauh

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida
    Gambar Naruto Tamat left

    Disetor $10-$30 untuk anda Murah kan ayo kesini

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    4 bida

    Ayo bergabung dengan facebook membuat km terhubung dengan teman2 mu

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    8 bida

    Ayo bergabung dengan facebook membuat km terhubung dengan teman2 mu

    $10 - $18 / hr
    $10 - $18 / hr
    0 bida
    fashion mahriz Tamat left

    Teman-teman pada bingung nyari sepatu, tas, jam tangan, sepatu, sandal, sendal wedges, sendal high hells, baju muslim yang cantik2 ayo bagi bro, sist yang minat bergabung di Group facebook kami Mahriz Fashion atau bergabung aja di BBM kami 7ECAF135 atau SMS aja di Nomor kami 082386617765, no tipu-tipu bro, sist.... Ayoo.... buruan di order produk

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Necesito maquetar paginas web ya diseñadas que se adapten a Tablets y moviles y cualquier tamaño de pantalla. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $280 (Avg Bid)
    $280 Avg Bida
    30 bida

    assalammualaikum wr.wb. Ayo kita bekerja sama dalam bisnis ini,oke? wassalammualaikum wr.wb. salam sejahterah

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida

    assalammualaikum wr.wb. Ayo kita bekerja sama dalam bisnis ini,oke? wassalammualaikum wr.wb. salam sejahterah

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    we need a good typist with proper knowledge of MS-Word . We will provide you website. You just update the data via typing. You need to manually type. Project should be completed within 5 days. More details through pm. Thank you (y)

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari sales staff di Bali. Kami adalah perusahaan pembuat website yang dikelola oleh seoran...website. Perusahaan kami berasal dari Jepang yang termasuk dalam daftar negara maju, karena itu kami mampu menyediaan pelayanan pembuatan website dengan kualitas terbaik. Ayo kerja bersama kami! Tolon Kirim SMS [Removed by Freelancer.com Admin]

    $17 (Avg Bid)
    Sepenuh Masa
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I will like to build/create an IT Consultancy Website. The new website should have the functionalities in: [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] The website sh...the project. I will also need a mock-up/sample-site created before awarding the project. Please ensure the admin panel works fine. My maximum budget is $200 Thanks. Mr Ayo.

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    54 bida

    Hi, I will like to build/create an IT Consultancy Website. The new website should have the functionalities in: [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] The website sho...let me know how much and how long it will take you from start to the end of the project. Please ensure the admin panel works fine. My maximum budget is $100 Thanks. Mr Ayo.

    $221 (Avg Bid)
    $221 Avg Bida
    19 bida

    freelancer adalah situs bagi anda yang ingin mengisi waktu kosong anda dengan cara bekerja paruh waktu,hanya dengan menghab...dikatakan lumayan,situs ini terbuka bagi siapa saja,tidak mengenal usia ,jenis kelamin,profesi,dan [log masuk untuk melihat URL] ini terbuka untuk siapa saja,dan siapapun boleh bergabung,ayo tunggu apa lagi segera bergabung dengan freelancer

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    freelancer adalah situs bagi anda yang ingin mengisi waktu kosong anda dengan cara bekerja paruh waktu,hanya dengan menghab...dikatakan lumayan,situs ini terbuka bagi siapa saja,tidak mengenal usia ,jenis kelamin,profesi,dan [log masuk untuk melihat URL] ini terbuka untuk siapa saja,dan siapapun boleh bergabung,ayo tunggu apa lagi segera bergabung dengan freelancer

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    3 bida
    Trophy icon Unique Super Hero Logo Tamat left

    I am looking for a simple but unique logo for a new MMA fighter. He is mixed race ; Irish/Nigerian fighter. He likes the color red but this should n...race ; Irish/Nigerian fighter. He likes the color red but this should not necessarily have to be included. The logo should be strong like a "super hero" logo The word AYO should be included

    $99 (Avg Bid)
    Dijamin
    $99
    60 penyertaan

    I am building an online team of Freelancer.com expert website developers who have high experience with building custom Responsive Websites and also who can work with and modify 'Out of the Box' Responsive Joomla/WordPress templates from resources such as [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] This is a serious offer. We are presently winning Responsive website...

    $51 / hr (Avg Bid)
    $51 / hr Avg Bida
    36 bida
    logo keren Tamat left

    ya pokoknya design logonya keren, simple, dan mudah diinget tapi nggak aneh aneh. ayo bikin bareng biar semangat. hahahahahaha, ayolah

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    9 bida
    bikin logo Tamat left

    heleeeehh. ayo bikin logo bareng bareng lah apa aja yang penting aku bikin proyek pertamaku. logonya yang simpel aja tapi bagus dan mudah diinget

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    13 bida