Banner pre designpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    221,862 banner pre design tugasan ditemui, harga dalam USD

    project ini merupakan fyp saya. saya perlu mencari error dalam sliding mode contoller dan PID controller dalam pre-sliding motion. sya perlukan sesorang yang boleh buat PID dan SMC simulink dan saya hanya perlu masukan nila transfer function nilai x untuk cari error. nilai transfer function sudah diberi.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida
    $19 Avg Bida
    54 bida
    Desain grafis Tamat left

    Jika anda ingin design logo, poster, banner dan yg, saya akan membantu anda,,

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    6 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Ecommerce banner , product photoshotting dan editing

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida

    Hi Darusalam,standing banner for Colibri

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    1 bida

    Menyediakan perkhidmatan seperti banner,Banting,flyers backdrop Dan sebagainya untuk memenuhi permintaan pelanggan

    $1686 (Avg Bid)
    $1686 Avg Bida
    8 bida

    [log masuk untuk melihat URL] mohamad azim bin zainul [log masuk untuk melihat URL] memberi perkhidmatan untuk pelanggan untuk design seperti bunting,banner,flyer backdrop dan lain-lain [log masuk untuk melihat URL] kasih

    $1142 (Avg Bid)
    $1142 Avg Bida
    59 bida

    Menyediakan perkhidmatan seperti banner,Banting,flyers backdrop Dan sebagainya untuk memenuhi permintaan pelanggan

    $1554 (Avg Bid)
    $1554 Avg Bida
    3 bida

    Kami ingin mengampanyekan 14 tindakan positif..beberapa alat kampanye yg ingin kami gunakan adalah video, banner, notebook, kaos, dll.

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    1 bida

    Membuat berbagai macam Logo, spanduk, art design, clothing, banner promo

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Banner, Logo, Business card, Flyers, T-shirt

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    6 bida

    Saya Mencari Pekerjaan yg berhubungan dengan Design , Bisa Design Logo , Banner , Kartu Nama , Undangan / Design Photo Product

    $254 (Avg Bid)
    $254 Avg Bida
    7 bida

    menerima design spanduk, banner, editing, dll

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    Membuat newsletter tentang produk kami dan mempromosikan via online. pre order produk yang kami buat dulu dalam jangka waktu tertentu

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Terbuka kepada designer dari Malaysia. Saya perlukan dalam 10-20 design banner untuk produk yang akan diupload ke social site (FB, IG, Twitter, Dsb.) Design clean dan profesional. Kalau boleh nak tengok portfolio dulu sebelum hire. Thanks.

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    7 bida

    Saya perlukan design banner perniagaan untuk diletakkan di instagram, facebook dan laman sosial yang lain. Design dalam bahasa melayu. Sila bagi contoh portfolio dlu sebelum proceed. terima kasih

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin mengerjakan apa saja yang berbau dengaan Graphic Design. Mulai dari design poster, menu makanan, brosur, banner, dan sebagainya.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    2 bida

    Mendisain segala bentuk brosur, banner, logo, atau mengedit foto menggunakan photoshop, dengan kualitas terjamin, dan harga untuk kalangan menengah ke bawah

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida

    esain rumah,desain taman,desain perkantoran

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    hai gan . saya buka jasa nih. saya membuka jasa design dengan menggunakan photoshop . untuk design spanduk, banner, logo. kenapa saya membuka jasa ini, karna saya di kampus itu anggota PKL senat mahasiswa, dan saya sering mendapat bagian job di dokumentasi . dimana arti dokumentasi tersebut adalah,mengambil gambar saat acara menggunakan kamera SLR , dan selain itu juga membuat design spanduk,...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida
    roll banner Tamat left

    menerima jasa percetakan salah satu contoh adalah : Roll up banner

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    11 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    3 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    segala macam jenis design, layout , montage isi buku, cover , banner, kartu nama, logo dll. yang berhubungan dengan percetakan

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya akan membuat produk anda tampak begitu luar biasa, dengan gaya yang khas akan saya buatkan banner sponsor yang menarik.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    Mendesain 6 buah banner berukuran 470 x 246 untuk iklan di Facebook. Cukup mencampurkan beberapa image produk dalam 1 banner dan melakukan sedikit editing. Biasanya membuat 1 banner untuk Facebook akan memakan waktu sekitar 15 - 20 menit

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    9 bida

    Saya mampu mendesign digital untuk pembuatan MMT, banner, design karikatur, membuat web, dll . menulis cerita, membuat apapun yg berhubungan dgn multimedia

    $263 (Avg Bid)
    $263 Avg Bida
    1 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    5 bida

    Our organisation has multiple channels Employment, Education, Enterprise and Technology. We are building the Employment Group stream firstly. One of the brands within this Channel is 123ResumeMaker. This is a SaaS site which needs significant code changes. It was purchased as a pre-made theme from themeforest. We require the site which is hosted in a Bluehost Cpanel, to be integrated with Hubspot ...

    $1733 (Avg Bid)
    $1733 Avg Bida
    11 bida

    This is regarding a youtube banner qnd intro maker for a youtube channel

    $305 (Avg Bid)
    $305 Avg Bida
    36 bida

    Our product Marvelous Ai Skin Coating is a coating for cars to bring up the shine, water repellant, withstand heat, guano acid and self-healing for mild scratched above 30 Celsius. We need an one pager Brochure Design and Roll Up Banner Design, to show these points. Theme color is black, logo is in mustard yellow, the demo car is in red. Audience: Middle High. Need to convey a grand image. It'...

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    54 bida

    I need a leaderboard type ad that I can use 300x100 and 728x90. It needs to say "Hey [City Name] Get 10 Days for $10 Dollars" I have the font I file I need it to be in Organetto UltraBold. I have the logo. This should be a super fast project and will very likely lead to much more work. I will need a version on a mobile and desktop mockup to show what it would look like to business ...

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    27 bida

    graphic design logo , banner design, photoshop

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    We are part of a worldwide network providing drug testing services. We have a presence in multiple countries. Our client wants us to conduct drug testings at Kumagaya, Kanto, 3600847, Japan. We will reimburse your travel fees if needed. We will train you on how to do it and provide the necessary supplies and tools. You will have to either go to the client's place to collect the provided urin...

    $40 - $50
    Tempatan
    $40 - $50
    0 bida
    Large Data Migration 6 hari left
    DISAHKAN

    We are migrating from one CRM to another and there is a requirement for a team of experienced persons to download all data and manually transfer into the new crm The data needed to migrate is -Client details -Client files -Client notes -Quote -Upload a form that was pre filled There are in total 5500 client files. We need it done ASAP. Only apply if you have experience and jobs in your h...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    52 bida

    Looking for a really skilled photo retoucher who can urgently turn a great photo of an older, well known guy into something utterly fabulous, for his latest book cover. I won't post the photo here so as not to pre-empt the cover, but will send it when you message me. I have a jpeg and RAW. The gentleman is a giant of the media and is now in his 70s. Looking to make the shot flattering, while ...

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    40 bida

    I need a bot to interact with a pre-existing [log masuk untuk melihat URL] server. I require this bot to be able to listen to messages exchanged in the websocket connection, as well as send messages in the highest speed possible if a certain type of messages pops up. The bot is meant for sniping deals on a website that utilizes websocket for it's market listings, and executing a buy order hap...

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    3 bida

    # Freelance Visual Designer / Art Generalist (m/f) (English version enclosed) ### Über Uns Wir sind ein deutsches Startup in der Pre-Seed Phase, das im Petmatching und Tieradoptions-Markt angesiedelt ist. Wir sind das erste Unternehmen, das Ihnen bei der Suche von Haustieren Persönlichkeiten anbietet - nicht einfach nur Tiere. ### Arbeitsbeschreibung Unser Hauptprodukt (eine ...

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    4 bida

    # Online und Startup Marketing Spezialist (m/f) [DE / EN] ----------------------- DE ----------------------- (English version enclosed) ### Über Uns Wir sind ein deutsches Startup in der Pre-Seed Phase, das im Petmatching und Tieradoptions-Markt angesiedelt ist. Wir sind das erste Unternehmen, das Ihnen bei der Suche von Haustieren Persönlichkeiten anbietet - nicht einfach nur Tier...

    $268 / hr (Avg Bid)
    $268 / hr Avg Bida
    4 bida

    I have a logo, I want to make it high quality for my store Banner.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    48 bida

    The idea is to make a landing page for my SaaS. The page will be used for pre-selling purposes and will be promoted by online advertisement campaigns. So it needs to convert.

    $205 (Avg Bid)
    $205 Avg Bida
    1 bida