Beirut lebanon salary report computer programmerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    288,793 beirut lebanon salary report computer programmer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida
    $55 Avg Bida
    1 bida
    $55 Avg Bida
    1 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    Mencari Programmer dan Tenaga-tenaga ahli lainnya dalam bidang IT

    $1086 - $2173
    $1086 - $2173
    0 bida
    C# Programmer Tamat left

    Pic programmer, mplab, proteus designer

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida
    Write a Report Tamat left

    narayancpsplnarayancpspl

    $320 (Avg Bid)
    $320 Avg Bida
    5 bida

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida
    $147 Avg Bida
    5 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    membetulkan bugs, aplikasi database berbasis web

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    metro ethernet

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    18 bida

    sukhrab

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    7 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan SELEPAS berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida
    Report pages Tamat left

    I got about 150 web pages that needs to have some cosmetics , there are only 15 variations of the page, so most are just the same page/layout/design with different content. Included some sample files, you must be good in Bahasa Malaysia

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    6 bida

    Saya mempunyai pengalaman di Web programmer, Inventory management, Menguasai Microsoft Office dan pakar analisis data.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida
    Write a Report Tamat left

    i want to write a report, thesis or anything that involving with typing.

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    5 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida
    Annual Report Tamat left

    Penulisan Annual Report "COPY" dengan cara interview bertemu muka, meeting & email. Project dari awal sampai akhir. Dibutuhkan Interview & portfolio penulisan annual report yang pernah dikerjakan. Bayaran lumsum per proyek. Jenis tulisan: formal, bilingual: indonesia inggris.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida
    Write a Report Tamat left

    Bissmilah HIrrohmanirrohim hanya itu dan itu adalah doa pembuka unrtuk semuanya

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida
    lab report Tamat left

    lab reprt lab reprtlab reprt lab reprt lab reprt lab reprt lab reprt lab reprt lab reprt lab reprt lab reprt lab reprt lab reprt lab reprt lab reprt lab reprt lab reprt

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Jawatan kosong Foreman motor salary=rm1500-rm2000 wrking hr=11am-10am area=setia indah dua minggu off satu hari

    $202 - $606
    $202 - $606
    0 bida
    vijayabaskar 6 hari left

    Bachelor's degree in Computer Science or related field preferred. 6- 10 years of experience in Programming/Analysis or the equivalent combination of experience and education. Other requirements include a demonstrated ability to adapt to a fast pace environment, a sense of urgency, organized and detail and task oriented. Note : Hyderabad location

    $2057 (Avg Bid)
    $2057 Avg Bida
    3 bida

    Türk arkadaşları tercih ediyorum.!!!! Hi, we are looking for a experienced unity programmer with experience in Photon 2 Pun. your job will be to take care of programming the game and its multiplayer parts and making sure the game is accessible for our designers to add new elements to it such as heroes etc. Please provide links with projects that you have made You will be payed per month and...

    $567 (Avg Bid)
    $567 Avg Bida
    9 bida

    Looking for an experienced sales appointment setter. We are a Merchant Services and Merchant Cash Advance company for UK and you will be dialing for UK Your position will start on commission basis and as we grow you may be considered for salary basis For this position you will get 1000 INR per appointment sat by the client ( Report will be shared by the client) irrespective of the outcome an a...

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida
    Need a Wordpress Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, Old freelancers away with this project mostly Indians if you bid on so i will report your bids New freelancers welcome and don't do the auto bids I want to just customer side checkout page on my website, Thank You

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    37 bida

    We need a full time Laravel Developer with 3 to 5 years of experience. We are a software development company Collanomics Technosoft, located in Kolkata, Sector V. Interested candidates can apply by sending their CVs to [log masuk untuk melihat URL]@gmail.com. Required experience: 3-5 years Duties and responsibilities: • Develop, record and maintain cutting edge web-based PHP applications o...

    $359 (Avg Bid)
    $359 Avg Bida
    5 bida

    I am launching a futuristic technology blog named FutureMinded. We will publish articles on the topic of neurotechnology, brain-computer interfaces, AI, robotics, space, biotechnology and more. You can see that the logo I created is way too big and amateurish. IMPORTANT: I actually want to launch a big article tomorrow, and I'm in a hurry, so if your design is good enough according to me a...

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin Peraduan Teratas
    $40
    8 penyertaan

    We want embedded electronics engineer who has experience of working on different fingerprint modules and programming experience on MCU (microcontroller).In short programmer with electronics or C embedded background for biometric application using android. Project information "biometric car security application" for car manufacturer. Please find the datasheet of our product which we want...

    $254 (Avg Bid)
    $254 Avg Bida
    7 bida

    We want embedded electronics engineer who has experience of working on different fingerprint modules and programming experience on MCU (microcontroller).In short programmer with electronics or C embedded background for biometric application using android. Project information "biometric car security application" for car manufacturer. Please find the datasheet of our product which we want...

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    9 bida
    Photo Editing 6 hari left

    We need people to edit photos of your clients. Beforehand, you'll need to do a test. It'll consist of three photos and if you succeed, we'll pay for it. Your salary will depend on the number of projects you've done. On average, it'll be between 24 roubles to 10 dollars per photo. And about 500$ per month. [Removed by Freelancer.com Admin]

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    42 bida