Bentuk design logo utk pudingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,256 bentuk design logo utk puding tugasan ditemui, harga dalam USD

    ...mereka tanpa membuang masa dan untuk mengelakkan sentuhan fizikal yang rapat. Projek ini terbahagi kepada tiga iaitu pelanggan, pengasuh dan pentadbir sistem. Objektif Projek Untuk mencapai matlamat projek, tiga objektif utama telah dikenalpasti. Tiga objektif pembangunan sistem adalah seperti berikut: i. Untuk mengkaji perkhidmatan permohonan pengasuh di rumah pelanggan. ii. Untuk mereka bentuk dan membangun sistem sedia ada untuk perkhidmatan aplikasi ‘Sistem Tempahan Pengasuh Bahagia’. iii. Untuk menguji dan menilai keberkesanan penggunaan aplikasi yang memerlukan perkhidmatan pengasuh. Skop Projek Perkhidmatan pengasuh hanyalah untuk datang ke rumah pelanggan sahaja di bandar iaitu di sekitar Lembah Klang. Skop sistem ini ialah: a) Pelanggan i. Mu...

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    3 bida

    Hi, Saya merupakan guru bahasa Inggeris di Malaysia yg mengajar secara online. Saya memerlukan seorang admin utk post content berkaitan dengan belajar bahasa Inggeris. Termasuk buat flyers, editing & short video. At least 3 posting dalam sehari. Hubungi saya utk maklumat lanjut. Wan

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    9 bida

    Umbi Kasih Fasa 3 kini dibuka!!! Di kemuncak keindahan.... kemuncak ketenangan.... Pemandangan yg asyik, menawan kalbu... Lot di permatang Banjaran Titiwangsa Hanya RM110k utk early birds... Lot berkeluasan 3500 kps Rezab Melayu

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Saya nak but checklist untuk 30 hari before and after work dalam bentuk landscape dan size A3

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    Model utk pakaian dalam wanita blogshop

    $503 (Avg Bid)
    $503 Avg Bida
    2 bida

    Saya mencari team utk membuat aplikasi marketplace ,trading , khusus bagi yang berpengalaman sudah pernah membuat . dan ahli dalam pengamanan sistim.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    4 bida

    Nak animasi utk scenario berikut: 1. Suri rumah kepenatan buat kerja2 rumah dan lenguh2 - dialog sebelum dan selepas guna minyak ini 2. Sebelum senaman, sapu minyak ni utk cepat bakar Lemak. Boleh tunjuk effect turun berat badan selepas senaman 3. Penggunaan mintak urut amat berkesan terutama bahagian perut, boleh keluarkan angin dan bakar lemak - effect nya perut kempis 4. Lain2 kegunaan Minyak ini juga nak di animasikan.. seperti dalam gambar ini 5. Suara ala2 P Ramlee, kalau boleh

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    Simulation Tamat left

    Saya Haikal pelajar UTeM ada sebuah assignment yang memerlukan projek saya dalam bentuk simulation.

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    4 bida

    Hi Nurkhalida M., Awak Boleh buat website macam propertyguru, starproperty etc? Saya nak buat satu webiste utk property. Awak guna medium apa utk buat website? Thank you.

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    1 bida

    Hi Anis Amira A., boleh whatsapp i 0132752815 utk rate copywriting tak?

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi Anis Amira A., boleh whatsapp i 0132752815 utk rate copywriting tak?

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hai En Adnan. Saya bercadang utk buat mobile apps utk food delivery platform seperti food panda n grab. Apps ini integrate dgn lalamove n my speed. Android and IOS.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Buatkan saya 3D modelling bentuk serigala Low Poly berserta sedikit gerakan contoh berjalan, atau mengaum atau yang lain

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    2 bida

    Saya mahu sebuah apps android utk server pulsa otomax saya utk di gunakan di malaysia

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah lot 0.02 dan lot ketiga adalah lot 0.03. 3. apabila lot buy ke dua dibuka,saya mahukan nilai lot pertama (0.01) di buka dengan posisi sell. jika lot buy ke 5 di buka, sy mahukan nilai lot buy ke 4 dibuka utk sell. buatkan satu nilai variable utk saya set distance utk setiap entry. 4. lot sell mempunyai setting utk take profit. 5. dan saya mahukan ada pilihan untuk take profit dengan utk buy, seperti contoh jika sy mahu lot buy ditutup kesemuanya, jika total floating sudah profit 1usd dan semua entry akan tertutup. 6. Apabila sudah tertutup semua entry, sy mahukan EA kembali ke strategi No.1 dan keadaan ini akan berulang ulang. jika kamu ada per...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Kami memerlukan gambar-gambar ruangan dalam bentuk 3D

    $208 (Avg Bid)
    $208 Avg Bida
    7 bida

    1. Buat artikel sesuai content plan yg sdh dbuat 2. Jumlah 12 artikel per bulan. minimal 500kata. 3. Artikel source juga sudah disediakan 4. Tidak perlu mencari content visualnya (foto), cukup berikan textual dalam bentuk office word 5. Ada tiga kategori blog, masing2 buat 4 artikel tiap bulan (total 13/bln), yaitu : Leadership, Staff Development & management, self Development

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Laman capaian

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Hanya mereka bentuk Blog

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    14 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Kedai atas talian berkerja atas talian

    $378 (Avg Bid)
    $378 Avg Bida
    4 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida
    Design project Tamat left

    Mereka bentuk olokan laman sesawang

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    12 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Data internet free

    $459 (Avg Bid)
    $459 Avg Bida
    10 bida

    Pengiklanan Sepanduk Logo Baju Poster Flyers

    $1234 - $2469
    $1234 - $2469
    0 bida

    Lukis drawing untuk pelan kelulusan bagi cadangan pindaan dan projek baru.

    $397 (Avg Bid)
    $397 Avg Bida
    3 bida

    logo untuk kelab belia kampung mentaritip

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    24 bida

    Saya perlu membina semula laman sesawang sedia ada. Mereka bentuk dan membinakannya Blog Projek saya ini, untuk membantu, para perniaga online, untuk memarketingkan. Barang mereka,,!! Mungkin meraka juga ada perkerjaan yang lain. Sehingga, tak mampu untuk. Mengurus marketing online mereka. Dan saya hadir untuk menolong..!!!

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    pembantu angkat barang, lelaki, biasa angkat barang berat. bekerja utk dua hari sahaja. kerja cuma 2 to 3 jam sehari. upah rm100 utk 2 hari. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Saya ingin memperhebahkan tentang elektrik dan mekanikal

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Saya ingin memperhebahkan tentang elektrik dan mekanikal

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    2 bida

    Servis utk ambil dan menghantar barang @ dokumen sekitar johor bahru (skudai/kulai/senai/bandar johor bahru). Harga mengikut jarak penghantaran. [Removed by Freelancer.com Admin] (joy runner)

    $18 (Avg Bid)
    Tempatan
    $18 Avg Bida
    13 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    2 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina nama saya nurul perlu reka bentuk dan dibina

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Nama saya nurul 23 blog

    $2262 (Avg Bid)
    $2262 Avg Bida
    38 bida
    Apl Android Tamat left

    Apl Android Saya telah mempunyai reka bentuk Anda buat saya terima

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Mencari luas, perimeter, keamatan dan jarak dlm imej ( file) utk project pengajian

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    Saya sedang mencari ahli design grafis utk interior rumah dan lain-lain

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    4 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $609 (Avg Bid)
    $609 Avg Bida
    1 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    10 bida
    Mobile -- 3 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $1429 (Avg Bid)
    $1429 Avg Bida
    9 bida
    Mobile -- 2 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $77851 (Avg Bid)
    $77851 Avg Bida
    17 bida
    Mobile app Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $56300 (Avg Bid)
    $56300 Avg Bida
    8 bida
    Mobile Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $6016 (Avg Bid)
    $6016 Avg Bida
    26 bida
    Design project Tamat left

    Membuat sebuah gambar ilustrasi art tentang binatang. Illustrasi hanya dlm hitam putih. Dan di sediakan dlm bentuk file pdf. Dengan resolusi tinggi.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    3 bida

    Menyediakan perkhidmatan seperti banner,Banting,flyers backdrop Dan sebagainya untuk memenuhi permintaan pelanggan

    $1686 (Avg Bid)
    $1686 Avg Bida
    8 bida

    Menyediakan perkhidmatan seperti banner,Banting,flyers backdrop Dan sebagainya untuk memenuhi permintaan pelanggan

    $1554 (Avg Bid)
    $1554 Avg Bida
    3 bida