Best graphics designer in the worldpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    328,871 best graphics designer in the world tugasan ditemui, harga dalam USD

    Designer logo (kami akan membuatkan anda suatu apa yang anda minta dengan membayar sesuai gambar desaingner yang kami buat) Terimakasih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    28 bida

    I need a label designer for virgin coconut oil products.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    25 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida
    $29 Avg Bida
    11 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    diman logo ini memiliki arti dimana mausia saling membutuhkan satu sama lain bukan untuk hidup sendiri.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    I find the talent Turkish to English Translator. You are bidding long term project. Thanks.

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. • You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. • The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. • The accuracy level to be maintained is >90%. Payment per page depends on the plan chosen. • The...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    23 bida

    Looking for a creative female fashion designer for my new clothing line.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    7 bida
    Designer wanted for a year 6 hari left
    DISAHKAN

    hello dear designer i have a job for also i am looking for a one year work together i mean i pay $ 150 every week or $ 37.50 every week he has to give me pictures every day 2-3 pictures or banner i am happy working together I also thank [log masuk untuk melihat URL] And important please write only if you want to do it

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    42 bida
    Photoshop designer required 6 hari left
    DISAHKAN

    I need you to design front end of my small website. Details will share with shortlisted candidate.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    24 bida
    Web designer with programing 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I'm looking for a web designer who can make web to print e-commerce web site and please refer to an ideal example web site for this, https://www.my-picture.co.uk. My product range and business size are much smaller than the web site but I will need similar functions on my web site, which means customers can upload their artwork, checking the final result and complete the order with paym...

    $773 (Avg Bid)
    $773 Avg Bida
    99 bida

    I am seeking one game designer that has been worked for more than 5 years in game design. Will share more detail to selected candidate. Thanks.

    $287 (Avg Bid)
    $287 Avg Bida
    16 bida

    I have a logo that I'm almost happy with that I designed myself. What I would like you to do is make it clearer as the lettering especially on the E is blurred. The star above my buisiness name needs to be replaced as current one when enlarge doesn't look good. I would like star to look like it's just be born and bright. I've attached logo. If you could let me know how much...

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    87 bida
    Design a logo 6 hari left

    Introduction/Brief "Transylvania Green" is the automotive conference & expo salon that will bring together eco-friendly alternative vehicles, alternative mobility IT developers, researchers and international experts in energy and sustainable mobility with the population of Cluj(Romania) and Transylvania, in order to inform and increase their appetite for this type of vehicle. The fi...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    57 bida

    I need some changes to an existing website. I need you to design and build a website for my small business.

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    42 bida

    Hi everyone! I would like to offer English lessons for everyone who is trying to learn this language. I have 2 years of experience ( I work for different international companies). Text me if you are interested and we will discuss further details.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida
    Logo designer 6 hari left

    Need a logo for my homebrewed beer. Should include “Diabluma Brewery” with a multicolor diabluma image. Just make it fun. I would like a black and gray background, perhaps with lines. Attached some images of a real diabluma and a diabluma design. I would like to have it in a format in which I can print stickers, paper and so on. Cheers.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    93 bida

    Our organization focuses on strengthening scientific skills of all those young minds who looses their interest in science in very early age due to less imparting of practical knowledge of Science in most of the schools. It seems regrettable at stage where India is gaining pace to be a developed country. We aim to become India's largest platform where the children learn by doing, enhance their...

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    23 bida

    Hi We are a corporate org, We have content and storyboard with us, we need developers and graphics designer to develop modules. Current scope of work is minimum 13 modules of 1 hr each.

    $862 (Avg Bid)
    $862 Avg Bida
    2 bida

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    14 bida

    Content will be provided by our self and candidate need to copy as it is in the word pad or in notepad as per their comfortable. Content can be given through newspapers, magazines, novel or any other source. There should be default font size,shape no need to edit anything from your side. time limit will be given as per the candidate requirement. Typing speed is necessary unto 20 wpm and accuracy ...

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    43 bida

    Need a Wordpress site similar to [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] So What i need building is 4 pages - Homepage (list of 30) - Blog - About - Contact Optimised for mobile and responsive Easily manage and change the lists when need be SEO friendly pages - clean code Clean and fast UI and UX

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    106 bida

    A short 10 slide deck which needs to look good either to visual or animations within Powerpoint

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    53 bida