Best mobile gps tracker iphonepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    291,100 best mobile gps tracker iphone tugasan ditemui, harga dalam USD

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Setup 3CX PBX system

    $382 (Avg Bid)
    $382 Avg Bida
    3 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Cordova/Phonegap

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    14 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] perlu reka bentuk dan dibina

    $455 (Avg Bid)
    $455 Avg Bida
    15 bida

    Mencari trader forex..yg pro yg blh ajar sya

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    2 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    43 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    Mobile -- 3 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $1429 (Avg Bid)
    $1429 Avg Bida
    9 bida
    Mobile Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $5905 (Avg Bid)
    $5905 Avg Bida
    27 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Agar rumah semakin menarik dilihat dan menjadi inspirasi oleh orang lain

    $5000 - $10000
    $5000 - $10000
    0 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $966 (Avg Bid)
    $966 Avg Bida
    2 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida
    Mobile app Tamat left

    Halo Albert, mau tanya secara garis besar, kamu bs buat app yg ada voice verificationnya ga? jd kl misal bukan suara si owner, maka tdk akan ke next stepnya? Kl bs nanti kita akan diskusi lebih lanjut dan harga pembuatannya. Terima kasih

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    I need those apps within 2 months Looking for an expert in a cross-platform Mobile development. Here is a list of required knowledge: — Deep knowledge and rich experience in React Native or Flutter. — Experience in all kind of authorisations (social, mobile, email). — Experience with online payment systems (Visa, MasterCard) — Experience in creation Pixel Perfect UI. &mda...

    $1084 (Avg Bid)
    $1084 Avg Bida
    36 bida

    I need an iPhone/iPad game. something simple that shouldn’t take more then a week.

    $237 (Avg Bid)
    $237 Avg Bida
    14 bida

    Web based, android and iPhone app. Spanish and English. - Read from witsml data. - Plot it in 3D.

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Hello, I need an image recognition mobile app for Android and iOS. There are some libraries at GitHub for image recognition. The project is, when you hold the camera to an item for the example water bottle, the app should print a string on the page immediately. The image database should be expandable from the Admin Panel. At the website side, it should be a simple search engine from MySQL and Me...

    $1376 (Avg Bid)
    $1376 Avg Bida
    43 bida
    iOS (iphone) application 6 hari left
    DISAHKAN

    Need to produce an iphone app to compliment existing code and an existing mobile / web ecosystem. No new coding needed. There is an existing ipad app and existing developers to discuss this project with directly.

    $366 (Avg Bid)
    $366 Avg Bida
    45 bida

    I need a mobile site for home services. I would like it designed and built. 1. The Mobile App has 2 user types: Admin and Vendor 2. Admin should have ability to post contract 3. The contract will display summary information of what the job is, the city the job is located in, and contract post date. 4. The vendor has ability to purchase contract. Upon purchase, the purchaser will see full details ...

    $1047 (Avg Bid)
    $1047 Avg Bida
    44 bida

    I want to use GPS coordinates captured in Zoho Creator and automatically refresh data on Google Maps (daily). ZOHO (Creator) ---->> ZOHO Reports ---->> Google Spreadsheet ---->> Google Fusion --- Maps

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    4 bida

    We need a logo for a physical therapy company. We are also doing recovery services including cryotherapy, infrared sauna, massage, normatech, stretching. That is the performance side of the business

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    38 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Project for approval system, we have android version and want to develop IOS version

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    19 bida

    We are looking for someone to develop a simple solution for the construction industry. The system will contain two main modules: Health & Safety Delivering, and Asset Record. Support iPhone and Android to record employee's read actions.

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    9 bida

    I need you to install the mobile game and manually collect data of about 50 types of troops. You will need to make a spreadsheet with following columns: - Name (text) - Class (which can be one of Arcana, Realm, Void) - Rarity (which cna be one of Common, Rare, Epic, Legendary) - Mana (number) - Initial level (number) - Attack damage (number) - Health (number) - Range (either Melee or number) - S...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    7 bida

    HI We wanna find someone to develop a simple solution for the construction industry. The system will contain two main modules: Health & Safety Delivering, and Asset Record. Support iPhone and Andriod to record employees' read actions. Web for the administrator to view and manage data. The detail Job tasks include but are not limited to: - English fluent level - Data Entry - Content Writ...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    We wanna find someone to develop a simple solution for the construction industry. The system will contain two main modules: Health & Safety Delivering, and Asset Record. Support iPhone and Andriod to record employees' read actions. Web for the administrator to view and manage data. The detail

    $39 / hr (Avg Bid)
    $39 / hr Avg Bida
    7 bida

    We wanna find someone to develop a simple solution for the construction industry. The system will contain two main modules: Health & Safety Delivering, and Asset Record. Support iPhone and Andriod to record employees' read actions. Web for the administrator to view and manage data. The detail

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    11 bida

    We aim to develop a mobile application that has a VPN tool for accessing everything on the Internet and helps to unprecedented access to the favorite broadcast or social media platforms. by its nature, also can protect you when accessing WiFi hotspots by creating a secure, private tunnel between you and the Internet.

    $887 (Avg Bid)
    $887 Avg Bida
    8 bida

    We wanna find someone to develop a simple solution for the construction industry. The system will contain two main modules: Health & Safety Delivering, and Asset Record. Support iPhone and Andriod to record employees' read actions. Web for the administrator to view and manage data. The detail feature list is attached.

    $823 (Avg Bid)
    $823 Avg Bida
    24 bida