Best offline gps appspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    186,313 best offline gps apps tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    11 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa langsung contact saya di : [log masuk u...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3550
    min $3550
    0 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    I'm Lalitha. I worked as manual tester for web applications, mobile apps and data testing with user interface and database in SAP. Delived the defect free applications to client. My total experience was 2 years and worked for 4 projects.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    My business is in FinTech and banking. My app will require linking with 3rd party banking APIs. You should have experience in building a mobile banking app. There are 2 front-facing apps. Both have similar functions. Please only bid if you have done banking apps before. Thank you.

    $1731 (Avg Bid)
    $1731 Avg Bida
    53 bida

    Description: An iOS app that allows user to take a photo or a short video of a dog, select breach from drop down choice, phone automatically binds the GPS location and this information is uploaded to a db in website. User gets success of fail message. App part complete. The website will present this information over google maps based on the uploaded GPS location with a pin drop. When mouse cl...

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    19 bida

    I want data of android sensors mainly accelerometer , gyroscope etc as obtained from CSV file obtained by recording data from many apps such as andro sensor in usable form , I want to convert the data into graph which can be analysed by identifying peaks such as .2g of accelerometer reading , and also such points shall have location data such as speed and location in GPS format , also I want to...

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    6 bida

    Hi, can you help me build an autoparts apps?

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    Krótki filmik na Facebooka 6 hari left
    DISAHKAN

    Chcemy zmodyfikować krótkie, 15-sekundowe nagranie. Jeśli to możliwe, powinno być wycięte do formatu Facebooka, tj. kwadratu. Filmik przedstawia psa wskakującego do jeziora. Chcemy, aby na tym filmiku w rogu ekranu była dłoń trzymająca telefon, a na telefonie powinna być krótka animacja, która pokazuje jak pies wskakuje do wody, tj. jakby było to widziane z mapy GPS. Możemy p...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    Project Name : Slime App Reference Link : [log masuk untuk melihat URL] DESCRIPTION: * Firstly we worked on slime using mesh deformation .You will get some idea from this tutorial [log masuk untuk melihat URL] We have achieved little bit effect of Slime by this tutorial We want you to create exact slime effect as described in this app.I want you to create "any one " of t...

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    3 bida

    hello i need help with sorting out my inventory on shopyfyso i have products that show up on my website everytime i go to list products it shows as out of stock when i check the web domain. 2nd thing is to use the shopyfy apps to link my products and import them over to my ebay account.

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    6 bida
    Online spreadsheet help 6 hari left
    DISAHKAN

    I need assistance with an online spreadsheet via our Slack channel. This person must be good at writing formulas as well as finding google scripts Google Apps Script [log masuk untuk melihat URL] designed to work with online spreadsheets.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    7 bida

    Requirement: 1) Login for membership 2) Certain news only showing to members 3) Locate us function (GPS to show the shop nearby) 4) Payment method integrated

    $1232 (Avg Bid)
    $1232 Avg Bida
    79 bida

    Simple Material Vue [log masuk untuk melihat URL] based app to measure the performance of sports teams. Performance will be measured for a Team as well as individual players. Task and task items will be created from an admin interface and will act as performance indicators for teams and individuals. Before making on-site evaluation, task and task items will be associated in advance for each team...

    $243 (Avg Bid)
    $243 Avg Bida
    12 bida

    ***GENERIC COPY/PASTE PROPOSALS WILL BE IGNORED*** Needing App Built for Reusable Cup Service. I am hoping to have apps built that are supported across both iOS and Android to support the service. There will need to be 2 seperate apps, one app for the consumer, as well as one app for the service provider/support crew (similar to the way uber has both passenger and driver apps) There will need t...

    $2034 - $3389
    Sulit Perjanjian Kerahsiaan
    $2034 - $3389
    62 bida
    Come up with a business name 6 hari left
    DISAHKAN

    We are developing a new calendar and scheduling platform. This will be targeted at a variety of service-based businesses. It will not be industry specific so the name must appeal to a broad selection of businesses. Examples include, but are not limited to, hairdressers, physiotherapists, music teachers, and personal trainers. There will be both a website and mobile apps, so the name must be abl...

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    12 bida

    We have an app that needs enhancements and new features implemented. The app is built using reactnative and redux. Must be able to release for both IOs and Android Backend is PHP & Node.js where needed Lots of work for other projects. must be able to use Freelancer tracking app. billing is hourly, must be available North America Time. SVN for version control, and have teamviewer to login ...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    49 bida
    Native iOS App Designer 6 hari left
    DISAHKAN

    We are a fast-moving, innovative tech startup looking to bring a talented iOS app designer onto our team. We are have an existing medium-fidelity clickthrough prototype made with Balsamiq Mockups. Now, we need an iOS app designer to create pixel-perfect designs for our developer to execute on. Your experience includes designing for native iOS apps. You can use the favorite tool of your choice, e.g...

    $1133 (Avg Bid)
    $1133 Avg Bida
    61 bida

    We are a fast-moving, innovative tech startup looking to bring a talented UI designer onto our team. We are have an existing medium-fidelity clickthrough prototype made with Balsamiq Mockups. Now, we need the UI designer to create pixel-perfect designs for our developer to execute on. Your experience includes designing for native mobile apps, e.g. iOS. You can use the favorite tool of your choice,...

    $1018 (Avg Bid)
    $1018 Avg Bida
    37 bida
    $100 Avg Bida
    1 bida

    I am looking for someone to edit my web and android app to suit my customer and agent needs. I want to have a web app where i can mass upload csv of my customers to assign to agents.I want each agent to login and be able to see the customers on his mobile device.I want the agent to be able to click when he gets to the customer and the app records his location and time of arrival.I would like to ha...

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon Poster design - Best graphic artist 14 hari left

    This is very easy work. I need 1 image I need someone to design a marketing poster for our sauna product. The poster size is 24 inches by 48 inches. This is the product so you can take things from the website [log masuk untuk melihat URL] Here are high quality images, logos, and text you can use for the poster [log masuk untuk melihat URL] Please do your best work. Please make the pos...

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    5 penyertaan