Best offline maps app iphonepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    281,625 best offline maps app iphone tugasan ditemui, harga dalam USD

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    19 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    8 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    5 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    42 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $470 (Avg Bid)
    $470 Avg Bida
    21 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web seperti google maps

    $3832 (Avg Bid)
    $3832 Avg Bida
    5 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida
    karan aujla 6 hari left

    an iPhone/iPad app. I would like it designed and built.

    $1 - $5 / hr
    $1 - $5 / hr
    0 bida

    Dear Suggest C. , Please find below terms and condition from dwbi technologies, once Suggest C. have accepted offer in https://www.freelancer.in, the below terms and conditions also accepted by Suggest C. or his company Suggest C.( name as per https://www.freelancer.com/u/suggestcloud ), agreed to deliver AWS ( Amazon webservices ) videos as per given outline which is attached at the end of terms...

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    1 bida
    Mobile app Development 6 hari left
    DISAHKAN

    We would like to create a mobile apps ( Android and IOS ) for tour guide application. User can book a tour which been created by tour guide. Tour guide types will divide to three main tour as Live tour, offline tour and Tour package. Live tour : Through appointment booking. Tour guide will doing live audio broadcast through 2D or 3D image slide. Offline tour : Tour guide prerecorded voice and ...

    $498 (Avg Bid)
    $498 Avg Bida
    34 bida

    Apply only if you are dedicated and looking for long term (6-12 months and may be longer) full time project - and experience to build end-to-end websites. Only Monthly rate of less than $1000 will be considered. Don't just quote $1000 as we may be choosing the best as well as lowest cost. We are startup based on London and intending to develop a niche directory and service booking website. W...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    9 bida

    Hello Developer, I want to make Rummy game for Android only. Feature will be. [log masuk untuk melihat URL] & Online.. [log masuk untuk melihat URL] sign up & login, guest. [log masuk untuk melihat URL] system by using coins. [log masuk untuk melihat URL] room 5.Ad-mob Integration [log masuk untuk melihat URL] to buy coins with Google pay.. [log masuk untuk melihat URL] will earn daily b...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    3 bida

    Make 7-8 simple react native apps that will use RestAPI for authentication and to GET and POST data. Will require local offline storage till data successful POST request. Most are very simple forms.

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    7 bida

    You need to make a poster that shows different statistics of Coronal Virus (Covid19) in Middle East. Although your instructors have tried their best to find the reliable data, how there are few values that are not 100% correct. You can add information by correcting given information, adding more attributes and more records in shape file. You should be using good symbology/color scheme to make yo...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    26 bida

    Main Scope & Functionalities • Design and development of a tattoo partner multi-vendor eCommerce website optimised for all devices (desktop, mobile, tablets, etc.) to sell products to the public. • An unlimited number of partners may be added to the website. • Advanced booking functionality with the possibility to book with a specific artist. • Take deposit for bookings as ...

    $377 (Avg Bid)
    $377 Avg Bida
    18 bida

    I am not a technical guy. Already my technical team developing a website for me. In my website we planning to have a Map. But we are not interested to use 3rd party paid maps like google, [log masuk untuk melihat URL] & etc., So, in my location, I need my own OSM map server (only for India) for my own commercial purposes. This map server should have all functionality similar to "[log mas...

    $393 (Avg Bid)
    $393 Avg Bida
    1 bida

    I need an Android & iPhone/iPad app. I would like it designed and built. AR application.

    $371 (Avg Bid)
    $371 Avg Bida
    3 bida

    an iPhone/iPad app. I would like it designed and built.

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    2 bida

    I need someone to create an iOS app & Android for my business. The app should be functional and professional. The app should also follow the branding of my business. Type Of Vista Print Total customized T-Shirt, Cup, Pen & More Items. Please message me if you have any questions.

    $719 (Avg Bid)
    $719 Avg Bida
    6 bida

    You have to Design a Website Which Based On providing value related to content marketing such as writing wordpress blogs, tools used for seo and many other strategy related to it.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    4 bida

    My business involves referring patients to doctors and pharmacists in my state. I need an app that can enable patients to chat with only hospitals/healthcare personnel/pharmaceutical companies in real time without needing to have their contacts numbers in their mobile phones. I need the App to have the following features. Ability to show patients that will use the App all healthcare personnel that...

    $1522 (Avg Bid)
    $1522 Avg Bida
    30 bida

    As an ERP specialist, you are asked by your boss in your company to design some business process of your company. Your boss wants to document the current company system in an understandable system diagrams. Since your boss wants to implement ERP system in the company by using Odoo, he/she also asks you to design the future business processes (process maps) of your company by using some modules of ...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    3 bida

    I need a good simple text logo for offline shop.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    112 bida

    Hello, I am looking for Native Mobile App developer either a small company or team of freelancer for IOS - iPhone/iPad and Android apps. The developer should have experience in developing IoT based mobile apps and should have experience in connecting mobile apps with Devices via Bluetooth and WiFi. This is must. This will be a small project to connect the Devices with mobile apps via Bluetooth /...

    $1077 (Avg Bid)
    $1077 Avg Bida
    11 bida

    We design simulations to teach people about decision making, leadership and management. We need an experienced Articulate user to build a platform that will enable us to rapidly populate a simulation with decision scenarios, decision options, and feedback in branching scenarios. Every decision must be recorded as a variable, and each will affect various KPIs held as variables, allowing numeric as ...

    $34 / hr (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $34 / hr Avg Bida
    7 bida

    I WOULD LIKE TO QUOTE AND PLACE MY BID FOR YOUR PROJECT NAMED Excel sheet Do you searching or need a professional and dedicated Virtual assistant to execute your job properly? Don't worry, you are the correct spot. I'm here to help you with any kind of job. The Services I Provide: • Online/Offline Data Entry • Collecting data from websites • Data Mining • Data Extract...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    38 bida

    I need someone to create an iOS app for my business. The app should be functional and professional. The app should also follow the branding of my business. Please message me if you have any questions.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    31 bida

    Elastic Search Expert is needed to implement auto-complete and results suggestion functionality Almost everything has been set up and configured (mapping, stack … etc), but I can't figure out the right configuration. for example if I send "ipho" in my query, I should get the following results in the response options : iPhone iPhone 11 iPhone 7 Plus iPhone X Each document ...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    create a Google Maps API account

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    6 bida
    Ios Developer 6 hari left

    I need an iPhone app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    9 bida