Best place to find a local freelance developerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    358,760 best place to find a local freelance developer tugasan ditemui, harga dalam USD

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida
    Data Entry Tamat left

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    4 bida
    DATA ENTRY Tamat left

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    perkenalkan saya awal. saya pengelola Wahana Logistik agen jatibunder tanah abang. saat ini saya sedang membutuhkan sales freelance untuk membantu saya menjualkan produk pengiriman paket dan dokumen ke seluruh Indonesia melalui keagenan saya dengan sistem komisi

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mencari freelance untuk mendesign gambar T-shirt yang baru akan dibuat dan dimulai sebagai bisnis on line baru.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    Pekerjaan Freelance yang bisa dijalankan disela kesibukan kampus.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    16 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya bisa menggambar AutoCad 2D dengan mahir dan 3D, bila ada yg butuh tukang gambar secara freelance saya bersedia untuk menggambarkan dengan baik. terimakasih sebelumnya.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya akan bekerja dengan target yang telah ditetapkan. Ini adalah pekerjaan pertama saya sebagai seorang freelance dan saya tidak akan mengecewakan anda apabila anda mempercayai saya dengan memperkerjakan saya.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    Job Description of Software Developer (MVC .Net) ----------------------------------------------------------------------------- Senior .Net Developer - ASP/C# (5+ years) ----------------------------------------------------------------------------- Skills: ASP.NET, C#, MVC, Web API ----------------------------------------------------------------------------- * ONLINE JOB * Working among a team * 8 ...

    $862 (Avg Bid)
    $862 Avg Bida
    13 bida

    I need an app developer to help me create a social networking app

    $7057 (Avg Bid)
    $7057 Avg Bida
    55 bida

    I'm looking for a dedicated iOS developer who can developer 5 apps per week. Payment will be released immediately once you complete one app. We can discuss about budget and application later - live:kamil.ps2018_1 Thanks

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    13 bida

    You'll need to know Swift and be experienced in developing and maintaining an iOS app. This is on-going work. If you're good, we'll have enough things for you to do for as long as you want to. I particularly need someone who cares about producing clear, readable code that makes it easy for us to do security reviews. Currently looking for a part-time (20 hrs / week) person, with o...

    $494 (Avg Bid)
    $494 Avg Bida
    38 bida

    I am seeking a new graphic/web designer and developers for html projects. If you are good fit for this position, please apply to this job. I prefer new freelancers. Thank you

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    18 bida

    A all in one app for computer and mobile for text,discord,Snapchat and Facebook Messenger Simplifys all messages into two main logs one for all messages from all platforms And one for messages that have highlighted or flagged words that is customisable by adding the word to a list in a seperate tab A auto posting tool for customisable messages to be sent to highlighted /flagged participants on a...

    $1093 (Avg Bid)
    $1093 Avg Bida
    14 bida

    As one of our products it is a Supreme IOS Bot. We need help fixing bugs and improving the overall project. Is this something you could do? Thank you!

    $282 (Avg Bid)
    $282 Avg Bida
    12 bida

    My business is a Wedding Stylist business specialising in floral design. I provide ceremony set ups, table centrepiece styling and statement pieces. I need a brochure created displaying my different packages with images that are available. My business name is Driftwood Blue Floral & Events. The colour palette for my design is greyblue's, dusky and pale pinks with pale green and light b...

    $67 (Avg Bid)
    $67
    0 penyertaan

    I have a php script that works on my localhost wamp server but doesnt work on the server on a linux server.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    20 bida
    Top Agent Canada 6 hari left

    Local athletes to promote themselves on website and pay monthly fee

    $760 (Avg Bid)
    $760 Avg Bida
    15 bida

    HI, I need a freelancer to send out 5,000 emails by finding businesses in google, and see if a video website has a video If they don't then you fill in their website contact form with my details and script $10 No Offers REPLY "I Can For $10

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    I need some help with advertisement for weightloss program. it should go with facebook policy. no mentioning about "are you looking for" etc. I can provide you sample but just to rewrite and rephrase. thank you

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    2 bida

    Looking for someone who has a paid account with domain tools & can download a report for me. price negotiable I am looking for old whois data, not current information. This is not public or free. Please don't bid unless you are able to find old whois data/download the report from domain tools

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    app developer 6 hari left

    I need to develop good quality app with a good functionality and features

    $3885 (Avg Bid)
    $3885 Avg Bida
    26 bida
    Trophy icon Architect For Project 9 hari left

    I am looking for a Freelance Architect who can provide innovative and or unique and iconic facade for a Hotel Project

    $1510 (Avg Bid)
    Dijamin
    $1510
    1 penyertaan

    I need a stl file for 3D printing. It is a 750 ml alcohol bottle with logos and lettering that is embossed. I will provide the drawing with measurements and after the bottle is printed the freelance artist be rewarded.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    14 bida

    Need Android Developer For Inshorts like app

    $389 (Avg Bid)
    $389 Avg Bida
    8 bida

    We have a custom designed Wordpress website that requires some updates and redevelopment. This freelancer needs to have expertise in both Wordpress and PHP. We are also looking at the possibility of ongoing work on our website as we develop new products and services

    $697 (Avg Bid)
    $697 Avg Bida
    76 bida

    We are an established consumer product manufacture for United States retail and online commerce. We are seeking a freelance Graphic Design/ Illustrator to help us complete some images for children's products. They must have strong design skills, be able to create illustrations of characters, other subjects and scenes. The final image should have an identical quality to the references provided...

    $363 (Avg Bid)
    $363 Avg Bida
    38 bida

    Thank you for looking into my project. I am looking for a freelance R-developer who can develop a solution for recreating a dendrogram from R written / rendered into Excel. See attached R code to clustering data and export the result of the clustering object to Excel. The developer should create code parsing the “hc” clustering object into a new Excel worksheet. The branches / lin...

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    15 bida

    I am seeking a new graphic/web designer and developers for html projects. If you are good fit for this position, please apply. I prefer new freelancers. Thank you

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    18 bida

    We need a react native developer to start immediately. We have a simple React Native project. Our first milestone has no API integration, just local storage. We have the framework of the app already setup so it will be easy to get in and get started. We have sketch files ready to go so the styles will be easy to take from zepelin as well. Looking for a skilled RN Developer to start this right...

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    52 bida

    Hi there, I’m the publisher/owner of Neighbors of NW Grants Pass Magazine and I’m looking to grow my business and my team . Im looking to hire an appointment setter to call local businesses with the goal of scheduling a meeting with a set date and time so that I may present to them sponsorship opportunities in my magazine . The goal is 2-4 appts a day or 15 per week on average which is...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    I have Sports and Memorabilia company and I am looking for someone creative to make a logo. More info about the company can be provided after bids are made. I want this logo to modern looking, with an attachment to the local area. The logo will appear on the company's website, letterheads, envelops and banners. This project needs to be delivered asap (3 days)

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    35 bida

    ***PLEASE ONLY APPLY IF YOU ALREADY HAVE A STUDIO/ACCESS TO EQUIPMENT IN THE UK! This needs to be face to face work! Thanks! Hi! I'm the producer of an (approximately 10 minute long) experimental short film about Dementia. The film is being rush produced, as I'm trying to have it finished by the Sundance short film deadline on Sept. 4th. I'm not sure how long editing will take,...

    $429 (Avg Bid)
    $429 Avg Bida
    7 bida